Beden Eğitimi Ve Spor Öğretmenliği Haberleri

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği (BESYO) taban puanları 2022! Tüm üniversitelerdeki BESYO bölümü taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği (BESYO) taban puanları, YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte araştırılmaya başladı. Hayatını sporla geçirmek isteyen ve spora adayan öğrencilerin tercih ettiği BESYO bölümünün son 4 yıldaki taban puanları, başarı sıralaması ve kontenjanlarını sizler için derledik. İşte Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği (BESYO) taban puanları 2022! Tüm üniversitelerdeki BESYO bölümü taban puanları, başarı sıralamaları ve kontenjanları.

Egitim 19-07-2022 09:21

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunları ne iş yapar? Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Spora yatkınlığı fazla olan öğrenciler için beden eğitimi ve spor öğretmenliği çok cazip bir kariyer planıdır. Beden eğitimi ve spor öğretmenliği öğrencilerin sporcu kimliklerini öne çıkaran bir programdır. Bu bölümden mezun olan öğrenciler öğretmen olarak mezun olacaklardır. Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunları ne iş yapar, iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Egitim 12-07-2022 12:51

Çanakkale'de bayıltan sınav

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Beden Eğitimi Bölümü'ne girebilmek için kıyasıya yarışan öğrencilerden bazıları bayıldı.

Haber 03-09-2002 13:09

Sorgulama değil, öğrenci seçme sınavı

Kayseri Atatürk Stadyumu'nda yapılan Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu sınavlarına giren öğrencilerin torpil iddilarını önlemek için parmak izleri alınıyor ve öğrenciler sınava girmeden önce üniversiteye ait kameralar önünde kendilerini tanıtarak yarışmalara katılıyor.

Haber 03-09-2002 12:14