Beyaz Show Haberleri

Beyaz Show yeniden mi dönüyor? Nisan ayında başlayacağı iddia edilmişti! Açıklama geldi

Merakla beklenen Beyaz Show'un Nisan ayında yeniden başlayacağı iddia edilmişti. Beyazıt Öztürk'ten konuyla ilgili açıklama geldi. Öztürk, yaptığı açıklamada "Beyaz Show'un nisan ayında başlayacağı doğru değil. Sanırım yanlış anlaşıldım" dedi.

Magazin 27-02-2024 13:50

Herkes Beyaz Show'u bekliyordu... Beyazıt Öztürk sonunda bombayı patlattı! Acun Ilıcalı hakkında olay sözler

Son dönemde O Ses Türkiye'nin jüri koltuğunda karşımıza çıkan Beyazıt Öztürk'ün efsane programı Beyaz Show büyük bir heyecanla bekleniyor. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz aylarda yeniden başlayacağını duyurduğu Beyaz Show hakkında bomba bir açıklama geldi. Beyazıt Öztürk yeni projesini de duyurdu.

Magazin 15-02-2024 18:02

Beyaz Show yeniden mi başlıyor? Müjdeli haberi Beyazıt Öztürk böyle duyurdu

Acun Ilıcalı katıldığı bir YouTube programında Beyaz Show'un geri döneceğine dair müjdeli haberi duyurmuştu. Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, konuyla ilgili açıklama yaptı. Öztürk," Öyle bir niyetimiz var ama izleyiciye en iyisini vermek için bekliyoruz" dedi.

Magazin 09-02-2024 15:56

Beyaz Show geri mi dönüyor? Acun Ilıcalı büyük müjdeyi duyurdu!

Bir dönem cuma gecelerinin vazgeçilmez programları olan Beyaz Show'un geri döneceğine sair haberler sosyal medyada gündem oldu. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı katıldığı bir YouTube programında Beyaz Show'un geri döneceğine dair müjdeli haberi duyurdu.

Magazin 10-10-2023 23:23

Beyaz Show

Beyaz Show Hakkındaki Haberler Mynet'te. Beyaz Show Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Beyaz Show yeniden başlıyor! Beyazıt Öztürk hayranlarına müjdeyi verdi

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk, bir döneme damga vuran program Beyaz Show'un yeniden başlayacağını duyurdu. Katıldığı canlı yayında hayranlarına müjdeyi veren Öztürk, bir de yarışma programı yapacağını söyledi.

Magazin 19-06-2023 22:44

Zekeriya Beyaz'dan geriye eğlenceli anılar kaldı! Eve birkaç tane köpek koyacağız 250 sene yaşayacağız

Din sosyolojisi profesörü ve yazar Zekeriya Beyaz'dan bugün acı haber geldi. Bir dönem ekranların vazgeçilmez ismi ilahiyatçı profesör Zekeriya Beyaz yaşamını yitirdi. Ünlü ilahiyatçıdan geriye akıllarda eğlenceli yorumları kaldı. Beyaz Show'a katılan Zekeriya Beyaz, "Köpek beslenen eve melek giremez" açıklamasına verdiği cevapla hafızlara kazınmıştı.

Magazin 12-04-2022 12:13

Beyaz Show'a katılan Uraz Kaygılaroğlu kızı Ada'ya seslendi: Seni hep erkek hayal etmiştim

Son dönemlerin popüler isimleri arasında yer alan oyuncu ve sunucu olan Uraz Kaygılaroğlu, sıkı bir diyet ve sporla fit görünüme kavuştu. 2014'te Melis İşiten'le evliliğinden "Ada" isminde bir kız çocuğu sahibi olan Kaygılaroğlu, katıldığı Beyaz Show'da kızı Ada Kaygılaroğlu'na seslendi. İşte detaylar...

Magazin 23-09-2021 23:54

Beyazıt Öztürk'ün gizli aşkını paylaşımı ele verdi: 24 yaşındaki Lavin Ay ile aşk yaşıyor!

Yıllarca Kanal D ekranlarında 'Beyaz Show' adlı talk show programını yapmasıyla büyük sempati toplayan ünlü oyuncu ve sunucu Beyazıt Öztürk, yeni bir aşka yelken açtı. Yıllardır aşk konusunda yüzü gülmeyen Öztürk, bu kez müzmin bekar imajını yıkacak gibi. Yaptığı paylaşımla aşk yaşadığı iddia edilen Lavin Ay'ı ele verdi.

Magazin 30-05-2021 10:55

Beyaz Show ne zaman başlayacak? Beyazıt Öztürk açıkladı

Uzun seneler yayınlanan Beyaz Show’un ekranlara geri döneceğinin müjdesini veren Beyazıt Öztürk, program için hazırlıklara başladığını söyledi. O Ses Türkiye’de jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk, trafikte görüntülendiği esnada gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Trend 08-04-2021 17:10

Beyazıt Öztürk'ten Beyaz Show müjdesi! Beyaz Show ne zaman dönecek?

Uzun yıllar ekranlarda Beyaz Show isimli programın sunuculuğunu yapan Beyazıt Öztürk, ekranlara geri döneceğinin müjdesini verdi. Program için hazırlıklara başladığını belirten Beyaz, kasım ayında ekrana döneceğini söyledi.

Magazin 08-04-2021 15:44