Beyaz Spor Ayakkabı Haberleri

Sokak modasının en gözde spor ayakkabı modellerinde %50'ye varan indirimler

Adımlarınızla tarzınızı konuşturmaya ne dersiniz? Rahatlığıyla ve tarz görünümüyle yediden yetmişe herkesin favorisi olan spor ayakkabılar, bekledikleri yerlerden çıktı ve bahar kombinlerimizi süslemeye başladı. Siz de yeni sezonda hem tarzınızı yükseltecek hem de ayaklarınızı rahat hissettirecek kaliteli bir spor ayakkabı arayışındaysanız, indirimdeki markalar burada! İşte sizin için seçtiklerimiz...

Haber 01-04-2024 14:49

Sararmış beyaz spor ayakkabı nasıl temizlenir? Sararmış ayakkabıyı bembeyaz yapıyor

Beyaz spor ayakkabı bahar ve yaz aylarında hemen hemen her kombine uyum sağlamasıyla sıklıkla kullanılıyor. Beyaz spor ayakkabıların kolayca pislenmesi ve sararması en çok şikayet eden konular arasında yer alıyor. Servet harcanarak alınan beyaz spor ayakkabıların sararmasını beyazlatmak için çözümler aranıyor. Aşağıdaki yöntemle sararmış beyaz spor ayakkabı nasıl beyazlar sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

Kadin 18-05-2023 11:08

Yürüyüş yapmayı seven annenize hediye edebileceğiniz spor ayakkabı modelleri

Her yıl mayıs ayının ikinci pazarında kutlanan Anneler Günü, annenize verdiğiniz değeri göstermeniz için harika bir fırsat. Bu özel gün için aldığınız hediyelerle annenizi ne kadar çok düşündüğünüzü gösterebilirsiniz. Örneğin anneniz yürüyüş yapmayı çok seviyorsa ona rahat ve şık bir spor ayakkabı hediye edebilirsiniz. Peki, annenizin stilini tamamlayacak spor ayakkabılarla tanışmaya ne dersiniz?

Kadin 11-05-2023 17:27

Beyaz spor ayakkabınızı yeni gibi yapan temizleme yöntemi! Sakın makineye atmayın: Ayakkabılarınızı mahvediyor

Spor ayakkabıları bahar aylarında artış gösteren yağışlar nedeniyle oldukça yıpranıyor ve pisleniyor. Özellikle beyaz spor ayakkabılarının temizliği için etkili yöntemler aranıyor. Bu yöntemler arasında yer alan çamaşır makinesinde yıkama yöntemi spor ayakkabınıza yapacağınız en büyük hataların başında geliyor. Ayakkabılarınızı mahvetmeden yeni gibi temizlemek ve bembeyaz yapmak için bu yöntemleri deneyebilirsiniz.

Kadin 24-04-2023 13:42

İlk günkü gibi olması için 4 adımda spor ayakkabı temizleme yöntemi

En sevdiğiniz ayakkabınız giymekten kötü görünmeye başladığında hemen harekete geçmeniz gerekir. En kolayı çamaşır makinesine atmak gibi görünse de bazı ayakkabılar çamaşır makinesinde yıkandığında formunu kaybedebilir. Spor ayakkabınızı temizlemeye başlamadan önce mutlaka kullanma talimatını okuyunuz. İşte 4 adımda spor ayakkabınızı ilk günkü gibi temizlemenin yolları...

Kadin 28-10-2022 08:00

Günlük kullanımda vazgeçilmeziniz olacak hem şık hem rahat spor ayakkabı modelleri

Spor ayakkabılar, sunduğu rahatlık sebebiyle her yaştaki insanın giyim tercihleri arasında yer alıyor. Ancak spor ayakkabının rahatlığı kadar şıklığı, tarzı ve ayakta duruşu da oldukça önem taşıyor. Siz de konforlu bir model arayışındaysanız günlük yaşamın her anında kullanabileceğiniz birbirinden şık ve rahat spor ayakkabı modelleri için hazırladığımız yazıyı mutlaka okumalısınız!

Haber 12-10-2022 16:03

Beyaz ayakkabı tutkunlarına özel kombinlerinizi tamamlayacak en şık ayakkabı önerileri

Tarzınız ve yaptığınız kombin ne olursa olsun tamamlamak için ayakkabıya ihtiyacınız var. Ayakkabı modası her geçen gün değişirken beyaz ayakkabıların modası ise hiç geçmiyor. Üstelik şık görüntüsü ve rahatlığıyla herkesin beğendiği beyaz ayakkabı modelleri farklı mevsimlerde de tercih edilebiliyor. Kendinize uygun bir beyaz ayakkabı arıyorsanız bir araya getirdiğimiz modelleri incelemelisiniz.

Kadin 11-10-2022 14:02