Bihter Haberleri

'Herkes görüntüyü arıyor' Bihter filmine Boran Kuzum'un çırılçıplak sahnesi damga vurmuştu! 'Sevişme sahnesiyse...' diyerek açık açık anlattı

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filmi cesur sahneleri ile uzun süre gündem olmuştu. Farah Zeynep Abdullah'ın Bihter'e hayat verdiği filme Behlül karakterini canlandıran Boran Kuzum'un çırılçıplak anları damga vurmuştu. Boran Kuzum o sahne hakkında açıklamalarda bulundu. Kuzum'un açıklamaları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Bihter'in yeni Behlül'ü Boran Kuzum tülden tarzıyla sosyal medyayı ikiye böldü! Pozlarına yorum yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan 'Bihter' filminde Behlül karakterine hayat veren Boran Kuzum başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla adından sıkça söz ettiriyor. Yakışıklılığıyla da dikkat çeken ünlü isim bu defa tülden tarzıyla sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü ismin son pozlarına yorum yağdı.

Magazin

Bihter'in yıldızı Nezaket Erden dekolteli pozlarıyla gündem oldu! Bakan bir daha baktı

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlaması olan Bihter filminde 'Peyker' karakterine hayat veren güzel oyuncu Nezaket Erden dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin iddialı pozlarına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin

Şıklığıyla galaya damga vurmuştu! Hande Ataizi'nin bilekliğinin fiyatı ortaya çıktı! Duyanlar çok şaşırdı

Uzun zamandır büyük bir heyecanla beklenen, Halid Ziya Uşaklıgil'in romanı Aşk-ı Memnu'dan uyarlanan Bihter filminin galası önceki akşam gerçekleşti. Filmin Firdevs Hanım'ı Hande Ataizi şıklığıyla galaya damga vurdu. Ataizi'nin kombinini tamamlayan yılan tasarımlı bilekliğinin fiyatı ise ağızları açık bıraktı.

Magazin

Bihter

Bihter Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bihter Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bihter filmine Boran Kuzum'un çırılçıplak sahnesi damga vurdu! Farah Zeynep Abdullah ile ateşli anları gündem oldu

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından uyarlanan Bihter filminin galası dün akşam gerçekleşti. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir gibi isimlerin yer aldığı Bihter filmi bugün ise izleyiciyle buluştu. Filme Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un sevişme sahnesi damga vurdu. Boran Kuzum'un çırılçıplak anları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin

Bihter galasında Hande Ataizi, Farah Zeynep Abdullah'ın aksine tarzıyla beğeni topladı

Ünlü oyuncu Hande Ataizi, 'Camdaki Kız' dizisinden sonra Bihter filminde Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat verdi. 50 yaşındaki Hande Ataizi galadaki tarzıyla herkesi gölgede bıraktı.

Magazin

Gözler onu aradı... Bihter filminin Adnan Bey'i Osman Sonant'ın galada olmayışı dikkatlerden kaçmadı! Sebebi bakın neymiş

Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu romanı, televizyon ekranlarının ardından, şimdi de Bihter filmi ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Farah Zeynep Abdullah, Boran Kuzum, Hande Ataizi ve Osman Sonant'ın kadrosunda yer aldığı filmin galası dün akşam gerçekleştirildi. Galada Adnan Bey'i canlandıran Osman Sonant'ın olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

Bihter filmi ne zaman, nereden izlenir? Bihter filmi Amazon Prime'da

Bihter filminin ne zaman ve nereden izleneceği merak ediliyor. Halit Ziya Uşaklıgil'in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu'nun yeni uyarlaması olan Bihter heyecanla bekleniyordu. Sevilen film dijital platform üzerinde yayınlandı. Peki, Bihter filmi ne zaman, nereden izlenir?

Magazin

Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter'in yıldızı Boran Kuzum sosyal medyayı salladı! Behlül'ü bile sevdireceksin!

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan 'Bihter' filminde Behlül karakterine hayat veren Boran Kuzum, sosyal medyada gündem oldu. Filmin kamera arkası görüntülerinden oluşan bir paylaşım yapan ünlü oyuncuya çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

Magazin

Aşk-ı Memnu uyarlaması Bihter filminden yeni kare geldi! Farah Zeynep Abdullah'a yorum yağdı

Halit Ziya Uşaklıgil'in Aşk-ı Memnu kitabından uyarlanan "Bihter" filmi büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Boran Kuzum'un paylaştığı "Bihter" filminden yeni bir kare geldi. Filmin kadrosunun bir arada olduğu toplu fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu. Farah Zeynep Abdullah'a ise yorum yağdı.

Magazin

Bihter filminin yıldızı Hande Ataizi'nin sokak tarzı olay oldu! İddialı pozlarına beğeni yağdı

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinin film versiyonu Bihter'de Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. 50 yaşındaki güzel oyuncunun iddialı sokak tarzına beğeni yağdı.

Magazin

Farah Zeynep Abdullah 'Bihter' yorumuna dayanamadı! Verdiği yanıt olay oldu

Bir döneme damga vuran Aşk-ı Memnu efsanesi 'Bihter' ismiyle filme uyarlandı. Heyecanla beklenen filmin ilk fragmanı da geldi. Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter rolüne, Boran Kuzum'un Behlül rolüne hayat verdiği film tanıtımıyla büyük ses getirdi. Sosyal medyada eleştirilere neden olan filmle ilgili yapılan bir yoruma Farah Zeynep Abdullah kayıtsız kalamadı. Ünlü oyuncunun yorumu sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin

Bihter'in yıldızı Hande Ataizi'nin estetiksiz hali şoke etti! Görenler inanamadı

Son olarak Camdaki Kız dizisinde hayat verdiği Cana karakteriyle karşımıza çıkan güzel oyuncu Hande Ataizi şimdilerde başrolünde Farah Zeynep Abdullah'ın yer aldığı Bihter filmiyle gündemde. Filmde, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren ünlü ismin estetiksiz hali ortaya çıktı. Fit hali ve yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çeken Hande Ataizi'nin eski halini görenler inanamadı.

Magazin

Aşk-ı Memnu'nun Bihter'i ellerine su dökemez! Bir bakışla yoldan çıkaran burçlar belli oldu

Aşk bazı kişiler için karmaşık, kimisine göre de çocuk oyuncağıdır. Kalbe söz geçmez ama partner seçiminde dikkatli olmak da gerekir. Astrologlar tek bakışla yoldan çıkarması muhtemel olan burçları açıkladı. Onlar, Aşk-ı Memnu'nun Bihter'i gibi gözlerine kestirdikleri kişinin gönlünü çelebilirler. İşte doğuştan büyüleyici burçlar...

Kadin

Bergen'in yıldızı Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisi duyanları şaşırttı! O şimdi evli, mutlu, çocuklu

Vizyona girdiği dönemde gişede büyük bir başarı yakalayan Bergen filmi televizyon izleyicisiyle buluşuyor. 30 yıllık ömrüne 5 longplay, 11 kaset, 129 şarkı ve bir film sığdıran ünlü şarkıcı Bergen'in hayat hikayesini canlandıran Farah Zeynep Abdullah tekrar gündem oldu. Aşk hayatı ile sık sık konuşulan ünlü oyuncu meğer eskiden Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın sevilen isimlerinden biri ile sevgiliymiş…

Magazin

Farah Zeynep Abdullah bikinisiyle sere serpe uzanıp poz verdi! Beğeni yağdı

Bir süredir "Aşk-ı Memnu" uyarlaması olan "Bihter" filmiyle gündemden düşmeyen Farah Zeynep Abdullah özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. İddialı ve cesur tarzıyla dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah'ın tatil paylaşımı olay oldu. Bikinisiyle uzanıp poz veren ünlü oyuncunun son gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin

Bihter filmi bakın nerede yayınlanacak! Yeni Aşk-ı Memnu'nun yayın tarihi belli oldu

Bir dönemin efsane dizisi Aşkı Memnu'nun hikayesi film oluyor. Oyuncuları arasında Boran Kuzum, Farah Zeynep Abdullah, Hande Ataizi gibi isimlerin yer aldığı Bihter filminin nerede yayınlanacağı ve yayın tarihi belli oldu.

Magazin

Bihter'in yıldızı Farah Zeynep Abdullah’ın yeni sevgilisi bakın kim çıktı! Ünlü bir isim

Televizyon tarihine damga vuran Aşkı Memnu dizisinin sinema uyarlaması olan Bihter filminde başrolde yer alan Farah Zeynep Abdullah aşk hayatıyla gündem oldu. Abdullah’ın ünlü bir komedyenle aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Magazin

Farah Zeynep Abdullah'tan şaşırtan hamle! Yeni Bihter olmuştu şimdi de...

Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı isimli romanından ekranlara uyarlanan ve Aşk-ı Memnu dizisinin hikayesini beyazperdeye taşıyan "Bihter" filminin çekimleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Filmde yeni Bihter'in Farah Zeynep Abdullah olması çok konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de filmin yapım ortağı oldu.

Magazin

Yeni Aşk-ı Memnu'dan ilk kare geldi! Farah Zeynep Abdullah Bihter'i paylaştı

Bir dönemin efsane dizisi Aşkı Memnu'nun hikayesi beyaz perdeye taşınıyor. Bihter ismi ile çekimlerine başlanan film büyük bir heyecanla bekleniyor. Bihter filminden ilk kare ortaya çıktı.

Magazin

Bihter filminin kadrosu netleşti! Yeni Bülent ve Nihat da belli oldu...

Bir dönemin efsane dizisi Aşk-ı Memnu, Bihter ismiyle yeniden izleyicisinin karşısına çıkacak. Filmin çekimlerinin 21 Mart'ta başlaması planlanırken kadroda netlik kazandı. Bihter, Adnan, Firdevs rollerinin ardından yeni Bülent ve Nihat da belli oldu..

Magazin

Filmlerde ve dizilerde göründükten sonra trend haline gelen şeyler

Filmler, diziler birkaç saatliğine de olsa gerçek hayattan kopmamızı ve sorunlarımızı unutmamızı sağlayabiliyor. Filmlerde görülen bazı elbiseler, eşyalar, bakım önerileri, yiyecekler hayatımızda yer edinebiliyor. İşte filmlerde görüldükten sonra popüler olan şeyler...

Kadin