Birol Güven Haberleri

Birol Güven, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü oldu! Atama kararları Resmi Gazete'de yayınlandı

Resmi Gazete'de yayımlanan kararlara göre, bazı kamu kurum ve kuruşlara yeni atamalar yapıldı. Ünlü senarist, yönetmen ve yapımcı Birol Güven ise Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü görevine atandı.

Haber 23-02-2024 00:25

Çocuklar Duymasın'ın Merve'si bakın kimin kızı çıktı! Meğer kamera arkasında...

Bir dönemin efsane dizisi Çocuklar Duymasın'da hayat verdiği Merve karakteriyle büyük beğeni toplayan Öykü Güven sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem oluyor. Şimdilerde kocaman bir genç kız olan Öykü Güven güzelliğiyle dikkat çekiyor. Değişimiyle çok konuşulan Güven'in babası da çok ünlü bir isim çıktı.

Magazin 21-07-2023 16:48

Seksenler'i aratmayacak deniliyordu! 'Mükemmel Eşleşme'den kötü haber!

TRT’nin Birol Güven imzalı projesi Mükemmel Eşleşme reytinglere yenildi. Kusursuz Kiracı'dan sonra Mükemmel Eşleşme dizisi de 13. bölümde final kararı aldı. Dizi için "Seksenler'i aratmayacak" yorumları yapılıyordu.

Magazin 04-10-2022 09:22

Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması'na başvurular 16 Eylül'e kadar devam edecek

Sağlıklı Fikirler Kısa Film Yarışması'na başvurular 16 Eylül'e kadar devam edecek

Yurthaber 11-06-2022 12:47

Birol Güven

Birol Güven Hakkındaki Haberler Mynet'te. Birol Güven Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mandıra Filozofu İstanbul filmi ne zaman çekildi? Mandıra Filozofu İstanbul konusu nedir?

Mandıra Filozofu İstanbul filmi 2015 yılında vizyona girdi. Filmin yönetmen koltuğunda Müfit Can Saçıntı yer aldı. Mandıra Filozofu İstanbul, Mandıra Filozofu filminin devamıdır. Peki Mandıra Filozofu İstanbul filmi ne zaman çekildi? Mandıra Filozofu İstanbul konusu nedir? İşte merak edilenler...

Trend 30-05-2022 19:04

BİROL GÜVEN AÇIKLADI! Seksenler dizisi yerine hangi yapım gelecek? Birol Güven'in yeni dizisinin adı ne? Birol Güven'in yeni dizisinin oyuncusu kadrosunda kimler var?

Seksenler dizisi ekranlara veda ederken, yerine gelecek dizinin konusu ve oyuncu kadrosu araştırılmaya başlandı. Birol Güven seksenler dizisinin final tarihini açıkladı. Ekranların sevilen dizisi seksenler izleyicisi ile vedalaşırken yerini alacak dizinin hazırlıklarına başlanıldı. İşte Birol Güven'den yeni dizi açıklaması!

Magazin 20-05-2022 15:47

SEKSENLER FİNALE DOĞRU! Seksenler dizisi ne zaman bitiyor? Seksenler dizisi final tarihi açıklandı mı?

Seksenler dizisinin final tarihi izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. Ekranların uzun soluklu dizisi Seksenlerin ne zaman biteceği açıklandı. Dizinin yapımcısı Birol Güven yaptığı açıklamada herkese teşekkür etti ve sevilen dizinin ne zaman final yapacağını bildirdi. Peki Seksenler dizisi ne zaman bitiyor? İşte Seksenler dizisinin finaline dair detaylar!

Magazin 20-05-2022 15:16

Bursa'da genç oyuncu adaylarının eğitimleri devam ediyor

Bursa'da genç oyuncu adaylarının eğitimleri devam ediyor

Yurthaber 23-04-2022 10:42

Bursa'da sinema ve televizyon akademisi seçmelerine binden fazla kişi katıldı

Senarist, yapımcı ve yönetmen Birol Güven'in yönetiminde gerçekleştirilecek akademi programında, elemeleri geçecek 150 kişi, 96 saat eğitime tabi tutulacak

Yurthaber 14-03-2022 11:23

Çocuklar Duymasın’ın yapımcısı Birol Güven’in kızı bakın kim çıktı? Duyanlar şaşıp kaldı

Magazin dünyasında, aileleriyle meşhur olmuş birçok çocuk ve çocuklarıyla isimlerini duyurmuş birçok anne baba yer alıyor. Öte yandan adını ailesi sayesinde değil kendi performansı sayesinde duyuran isimler de var. Çocuklar Duymasın'ın yapımcısı Birol Güven'in kızı da onlardan biri. İşte detaylar...

Magazin 24-10-2021 11:06

Ünlü sosyal medya fenomeni Çocuklar Duymasın dizisinde oynamış! Bakın hangi YouTuber!

Şimdilerde sosyal medyada ürettiği içeriklerle konuşulan Halil Söyletmez'in, bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde oynadığını duyanlar şaşıp kalıyor.

Magazin 14-10-2021 09:45

Çocuklar Duymasın’ın Emine’si Melek Şahin'i görenler tanımıyor

Çocuklar Duymasın dizisindeki Emine karakterini hayat veren Melek Şahin sosyal medya pozlarıyla dikkat çekiyor. Çocuklar Duymasın’ın Emine’si Melek Şahin'i görenler ise tanımıyor.

Magazin 22-08-2021 09:23

Müfit Can Saçıntı ve Birol Güven'den Mandıra Filozofu paylaşımları! Sırada ne var hayat?

Muğla'da devam eden orman yangınında Çökertme Koyu da alevlere teslim oldu. Mandıra Filozofu filminin çekildiği ev de yandı. Filmin başrol oyuncusu Müfit Can Saçıntı, filmin oyuncularından rahmetli Rasim Öztekin ile ilgili ağlatan bir paylaşım yaptı. Evin son halini yönetmen Birol Güven video ile paylaştı.

Magazin 03-08-2021 21:12

Tükiye’nin ilk robot oyuncusu Aypera, ilk filmi için imzayı attı

Türkiye’nin ilk robot oyuncusu Aypera, ünlü senarist ve yapımcı Birol Güven’in sinema filminde ilk kez izleyiciyle buluşacak. İlk sözleşmesini imzalayan Aypera, Birol Güven’in Digital Human adlı filminde başrolü üstlenecek.

Magazin 25-05-2021 14:02

Türkiye'nin ilk robot oyuncusu Aypera filmde rol alacak

Türkiye'nin ilk robot oyuncusu Aypera, yapımcı ve senarist Birol Güven ile sinema filmi sözleşmesi imzaladı. Yapımcı ve senarist Birol Güven'in yeni filmi "Digital Human", 2022 yılında vizyona girecek.

Trend 25-05-2021 11:05

Birol Güven'in acı günü! Babası hayatını kaybetti

Yapımcı Birol Güven'in 89 yaşındaki babası Erdoğan Güven, yaşamını yitirdi. Güven'in cenazesi, dün Kocaeli'nin Darıca ilçesinde toprağa verildi.

Magazin 28-04-2021 10:12

Ünlü yapımcı Birol Güven'in acı günü! Babası son yolculuğuna uğurlandı

Yapımcı Birol Güven’in babası Erdoğan Güven (89) hayatını kaybetti. Erdoğan Güven’in cenazesi Kocaeli’nin Darıca ilçesinde son yolcuğuna uğurlandı.

Magazin 26-04-2021 21:03

Pozlarıyla olay olan Zeynep Demirel, Seksenler dizisine transfer oldu

Eski Milli Futbolcu Volkan Demirel’in eşi Zeynep Demirel, oyunculuğa transfer oldu. Yıldız isim ilk oyunculuk deneyimi için TRT 1’in sevilen dizisi Seksenler ile anlaştı.

Magazin 15-04-2021 11:17

Rasim Öztekin'in Seksenler grubuna attığı son ses kaydı ortaya çıktı: Öldüğün zaman usta olursun

Dün akşam kalp krizi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren oyuncu Rasim Öztekin'in 9 yıldır rol aldığı Seksenler dizisinin grubuna attığı son ses kaydı ortaya çıktı. Usta oyuncunun attığı mesajda, "Kendimi usta olarak görmüyorum. Öldüğün zaman usta olursun" dediği öğrenildi.

Magazin 09-03-2021 20:08

Rasim Öztekin'in cenaze töreni ne zaman? Pelin Öztekin açıkladı

Geçirdiği kalp krizi sonucu dün akşam hayatını kaybeden usta sanatçı Rasim Öztekin'in cenaze töreniyle ilgili yapımcı Birol Güven'den açıklama geldi. Pelin Öztekin ise cenaze zamanını açıkladı.

Magazin 09-03-2021 16:07

Birol Güven: Rasim Öztekin'le projemiz çalışmamaktı

Usta oyuncu Rasim Öztekin'in vefatının ardından açıklama yaptı. Güven, "Onunla çok özel projelerimiz vardı. Projelerimiz ne bir dizi, ne de bir filmdi. Projemiz çalışmamaktı. Bundan sonra çalışmayıp, gezecektik." dedi.

Magazin 09-03-2021 14:34