Boy Farkı Haberleri

Sarmaşık Zamanı'nın yıldızları Onur Tuna ile Burçin Terzioğlu'nun Cannes pozları olay oldu! Aralarındaki boy farkı sosyal medyayı salladı

Burçin Terzioğlu ve Onur Tuna'nın başrolünü paylaştığı Sarmaşık Zamanı (The Ivy), bu yıl 39’uncusu düzenlenen dünyanın en prestijli fuarlarıdan MIPCOM Fuarı’nda görücüye çıktı. Dizinin başrol oyuncularının Cannes pozları olay oldu. Onur Tuna ile Burçin Terzioğlu'nun arasındaki boy farkı sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-10-2023 09:02

Zehra Güneş'in eski sevgilisi bakın kim çıktı! 23 cm boy farkı çok konuşulmuştu

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş başarılı spor kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da gündem oluyor. Güzelliği ile dikkat çeken Güneş’in eski sevgilisi bakın kim çıktı...

Magazin 13-07-2023 08:57

Ozan Doğulu ve sevgilisinin boy farkı sosyal medyada dalga konusu oldu

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu’nun abisi DJ Ozan Doğulu ile sevgilisi Hera Aslan’ın yan yana gelerek fotoğraf çekildiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Çiftin fotoğrafı akıllara Addams Ailesi'ni getirdi.

Magazin 28-12-2022 15:48

Güzel voleybolcu Zehra Güneş'ten üzen haber

Vakıfbank Spor Kulübü ve Türkiye Milli Kadın Voleybol Takımı'nın parlayan yıldızı Zehra Güneş, yalnızca saha içindeki performansıyla değil, özel yaşamıyla da merak uyandıran bir isim. Bir süredir Fenerbahçeli Yarınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eren Dişli ile aşk yaşayan Zehra Güneş'ten dikkat çeken bir hamle geldi.

Magazin 22-12-2022 15:45

Boy Farkı

Boy Farkı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Boy Farkı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Zehra Güneş boy farkıyla gündem olan sevgilisini paylaştı! ''Çakma profesör''

Milli Takım'daki başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken güzel voleybolcu Zehra Güneş, bir süredir Fenerbahçeli Yarınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Eren Dişli ile aşk yaşıyor. Zehra Güneş, sevgilisi Eren Dişli'nin pozuna, ''Çakma profesör'' notunu düştü.

Magazin 17-10-2022 08:52

Güzelliği sınırları aşan Zehra Güneş'in sevgilisi bakın kim çıktı! Boy farkı yorumu

Yalnızca kariyeriyle değil, güzelliğiyle de büyük bir hayran kitlesi kazanan Zehra Güneş, özel yaşamıyla merak uyandırıyor. Vakıfbank Spor Kulübü'nde forma terleten Zehra Güneş'in sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 14-10-2022 17:09

Kendisi 1.2, sevgilisi 2 metre! Merak konusu: Cinsel hayatları

Dünyaca ünlü yetişkin platformunda içerik üreten ABD'li bir çift, son dönemde oldukça dikkat çekti. Aralarında neredeyse 1 metre boy farkı bulunan Jake ve Airika ile ilgili en çok merak edilen şey ise cinsel hayatları.

Trend 04-10-2022 16:07