Bralet Haberleri

Spor giyim ürünlerinde Marka Günü'ne özel %40'a varan indirimler

Sporcu sütyenlerinden eşofman altlarına, taytlardan dikişsiz boxerlara birçok spor giyim ürününde Marka Günü'ne özel indirimler başladı. Yalnızca bugüne özel geçerli fırsatlardan yararlanmanın şimdi tam zamanı! Artık spor yaparken çok daha rahat olabilir ve stilinizi konuşturabilirsiniz. Tarzınıza uygun parçalara indirimli fiyatlarla sahip olmanın keyfini çıkarmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Kadin 27-06-2023 09:25

Dilan Çiçek Deniz'in tarzını benimsemek isteyenler için bralet önerileri

İç çamaşırları, kadınlar için en önemli ürünler arasında yer alıyor. Özellikle özel günlerde kullanılabilecek modeller, en çok dikkat çeken alternatifler oluyor. Geçtiğimiz günlerde Dilan Çiçek Deniz, giydiği bralet ile hayranlarının beğenisini kazandı. Sizler için tasarımları, işlevsellikleri ve şıklıkları ile ön plana çıkan bralet çeşitlerini araştırdık. Gelin, en zarif tasarıma sahip bralet modellerini inceleyelim.

Magazin 13-09-2022 13:55

Hem kullanışlı hem şık görünüşleriyle sizi kendine bağlayacak sütyen ve bralet çeşitleri

Son zamanlarda bralet ve sütyenler, farklı modellerde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Sade olanların dışında dantel detaylarıyla da kendilerine hayran eden bu ürünler, renkleri ve modelleriyle âdeta iç çamaşırı dünyasını sallıyor.Üstünüzde duruşuyla sizi mest edecek bralet ve sütyen modellerini sizin için listeledik. Her detayına âşık olacağınız ürünleri kaçırmak istemiyorsanız bu ürünlere mutlaka göz atmalısınız!

Kadin 09-09-2022 14:50

Göğüs tipi fark etmeksizin herkeste güzel duracak sütyen ve bralet modelleri

Giyimimizin kurtarıcı parçası sütyen ve braletler onlarca farklı çeşitte üretiliyor. Kombinleri bir üst boyuta taşıyan bu ürünler, son zamanlarda göğüs tipi fark etmeden herkeste güzel duracak şekilde tasarlanıyor. Sizler için birbirinden kaliteli bralet ve sütyen çeşitlerini derledik. İşte detaylar!

Kadin 25-08-2022 15:06

Bralet

Bralet Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bralet Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ağustos'un yükselen modası olacak en beğenilen egzersiz kıyafetleri

Spor yapanların olmazsa olmazı elbette ki kaliteli bir antrenman kıyafeti. Spor yaparken terlemenizi önleyen ve içinde rahat etmenizi sağlayan tayt veya eşofman takımları spor yapanlar için büyük önem taşıyor. Eğer siz de hem rahat hem de şık bir egzersiz kıyafeti arayışındaydanız doğru yerdesiniz. Sizin için seçtiğimiz ürünleri gelin birlikte inceleyelim.

Haber 09-08-2022 13:51

2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

Sütyen seçimi sağlık ve konfor açısından son derece önemli bir konu. Son yıllarda hem iç hem dış giyimde rahatlığı ve şıklığıyla braletler en sık tercih edilen sütyen modelleri arasında yer alıyor. "Bralet nedir?" "Bralet ne demek?" diye düşünüyorsanız iç çamaşırı olarak kullanabileceğiniz giysi türü olduğunu, hem günlük hem şık birçok farklı kombin yapmayı sağladığını söyleyebiliriz. Siz de kombinlerinizde bralet kullanmayı seviyorsanız en iyi bralet önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

Kadin 24-05-2022 14:54

Yaz kış fark etmeden büstiyer/bralet giymek isteyenler için mevsimlik öneriler

İster tek başına ister farklı parçalarla giyilebilen büstiyer ve bralet modelleri, birçok renk ve model seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Eğer siz de mevsim fark etmeden büstiyer veya bralet giymeye devam etmek istiyorsanız son trend modelleri derlediğimiz listeye göz atabilirsiniz.

Kadin 08-12-2021 11:51