KADIN

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mynet Soran Anne Platformu

1 Bebeğinizin cinsiyeti nedir?
2 Bebeğinizin yaşını belirtir misiniz?
3 Sizlere hangi konuda yardımcı olmamızı istersiniz?
4 Öğrenmek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

    Sütyen seçimi sağlık ve konfor açısından son derece önemli bir konu. Son yıllarda hem iç hem dış giyimde rahatlığı ve şıklığıyla braletler en sık tercih edilen sütyen modelleri arasında yer alıyor. "Bralet nedir?" "Bralet ne demek?" diye düşünüyorsanız iç çamaşırı olarak kullanabileceğiniz giysi türü olduğunu, hem günlük hem şık birçok farklı kombin yapmayı sağladığını söyleyebiliriz. Siz de kombinlerinizde bralet kullanmayı seviyorsanız en iyi bralet önerilerimize göz atmaya ne dersiniz?

    2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

    Giyimde konfor ve şıklığı bir araya getirmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği sütyen çeşitlerinin başında braletler geliyor. “Bralet ve sütyen farkı nedir?” sorusunun yanıtını arıyorsanız braletlerin hem sütyen fonksiyonuna sahip olduğunu hem dış giyim parçası olarak da kullanılabildiğini söyleyebiliriz. Birçok farklı kombinde rahatlıkla kullanabileceğiniz en iyi bralet markaları ve modellerini sizin için derledik. Gelin, hep birlikte bralet kombin önerileri ve ürünlerini inceleyelim.

    1. Sportif görünmeyi sevenlere: Tommy Hilfiger Bralette Spor Sütyeni


    2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

    Sepette %10'a varan indirimler kazanmak için tıklayın!

    Hem spor yaparken hem günlük giyimde tercih edebileceğiniz kaliteli bir bralet arıyorsanız Tommy Hilfiger Bralette Spor Sütyeni'ne mutlaka göz atmanızı öneririz. %91 organik pamuk, %9 elastandan üretilen kumaşı, streç yapısı ve her bedene uyumlu kalıbıyla son derece konforlu bir kullanım sunan ürün, yuvarlak yaka kesimi ve canlı kırmızı rengiyle göze de hitap ediyor. Spor yaparken rahatlıkla kullanabileceğiniz braleti dilerseniz oversize gömleklerinizle ve şortlarınızla kombinleyerek günlük giyiminizde tercih edebilir, spor ve şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

    Ürünü İncele

    2. Renkli bir parça: Stradivarius Kroşe Bralet


    2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

    Özellikle yaz aylarında günlük giyimde tercih edebileceğiniz hem şık hem renkli bir parça olan Stradivarius Kroşe Bralet modeli ince askıları, renkli deseni ile tam yaza hitap eden bir görünüme sahip. %100 pamuktan üretilen yumuşacık dokusu ile son derece konforlu bir kullanıma sahip olan ürünü oversize gömlekler, yüksek bel jean ve şortlarla kombinleyebilir, sıcak yaz mevsiminde spor şık stilinizi ortaya koyabilirsiniz. Bu bralet modelini çamaşır makinesinde 30 derecede hassas programda yıkayıp 110 derece ısıda ütüleyebilirsiniz.

    Ürünü İncele

    3. Transparan gömlek ve bluzların kurtarıcısı: Barbra Bralet Sütyen


    2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

    Kombinlerinizde transparan parçalar kullanmayı seviyorsanız Barbra Bralet Sütyen ile kombininize zarif ve şık bir görünüm katabilirsiniz. Zarif göğüs dekoltesi ve ince askılarıyla son derece sade ve şık bir görünüme sahip olan bralet modeli üçgen formundaki kesimi ile transparan parçaların yanı sıra dekolte elbise ve bluzlarla da harika bir uyum sağlıyor. Yumuşak kabı ve dokusu sayesinde yokmuş hissi veren ürün, şıklığı ve konforu bir arada sunuyor. Kaliteli malzemeden üretilen bralet modelini uzun yıllar gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

    Ürünü İncele

    4. Kırmızının çarpıcılığı: IŞILDA Dantelli Bralet


    2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

    Hem rahat hem şık ve göz alıcı parçaları seviyorsanız Işılda markasının kırmızı renkli Dantelli Bralet modeline mutlaka şans vermelisiniz. Pedsiz ve balensiz tasarımıyla gün boyu konforlu bir his sunan ürün, göz alıcı kırmızı rengi ve zarif dantel işlemeleriyle son derece şık bir görünüme sahip. "Günlük hayatta bralet nasıl giyilir?" diye düşünüyorsanız hemen söyleyelim: Braletinizi siyah yüksek bel pantolon, blazer ceket ve stilettolarla kombinleyerek katılacağınız her davette stilinizi ortaya koyabilirsiniz. Dilerseniz kırmızı renkli braleti yüksek bel jean ve oversize gömleklerle kombinleyerek daha spor bir görünüm elde edebilirsiniz.

    Ürünü İncele

    5. Derin dekolte sevenlerin bayılacağı bir parça: Trendyolmilla Siyah Pamuklu Lastik Detaylı Bralet


    2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

    Stilinizde derin dekolte parçalar kullanmayı seviyor ve bu parçalara uyum sağlayacak bir bralet arıyorsanız Trendyolmilla Siyah Pamuklu Lastik Detaylı Bralet modeli sizin için harika bir seçim olabilir. Derin v yaka kesimi ile özellikle v şeklindeki dekoltelere rahatlıkla uyum sağlayabilecek şekilde tasarlanmış ürün, %95 pamuk ve %5 elastandan üretilen yumuşacık dokusuyla son derece konforlu bir his sunuyor. Giysilerinizin içine iç çamaşırı olarak kullanabileceğiniz braleti dilerseniz yüksek bel jean ve şortlarla kombinleyerek günlük giyimde de rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

    Ürünü İncele

    6. Soft renkler sevenler için: Top Step Desteksiz Süngerli Hortum Detaylı Bralet


    2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

    Soft renkleri sevenlerin bayılacağı diğer alternatif ürün de Top Step Desteksiz Süngerli Hortum Detaylı Bralet modeli olabilir. Yeşil rengi, ince askıları, göğüs kısmındaki hortum detayları ve dantel desenleriyle son derece şık bir görünüme sahip olan ürünü bir iç giyim parçası olarak kullanabileceğiniz gibi gömlek ve blazer ceketlerle kombinleyerek günlük kıyafetlerinizde de tercih edebilirsiniz. %95 mikropolyester ve %5 elastan olarak kullanılan bralet modeli desteksiz yapısı ve kopçasız tasarımıyla gün boyu yokmuş gibi hissettiren konforlu bir kullanım sunuyor.

    Ürünü İncele

    7. Zarif parçalar: We Secrets Mor Bralet Takım


    2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

    Hem şık hem rahat bir bralete ihtiyacınız varsa We Secret markasının Mor Bralet Takım'ına mutlaka göz atmanızı öneririz. Mor rengi, ince askıları, çiçek tasarımlı dantel detaylarıyla son derece şık bir görünüme sahip olan takımın üst parçasını ceket ve gömleklerle kombinleyerek katıldığınız davetlerde de kullanabilirsiniz. %65 pamuk, %30 polyamid ve %5 elastandan üretilen kumaşı ile son derece konforlu bir his sunan bu takımı yaz kış gönül rahatlığıyla kullanacağınıza eminiz.

    Ürünü İncele

    8. Esnek ve rahat bir parça: DeFacto Dantelli Triangle Bralet


    2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

    Konforu ve şıklığı bir arada sunan parçaları seviyorsanız DeFacto markasının Dantelli Triangle Bralet modeli sizin için harika bir alternatif olabilir. Göğüs kısmındaki çapraz şerit detayları, ince askıları ve dantel desenleriyle son derece şık bir görünüme sahip olan ürün, esnek ve rahat yapısıyla konforlu bir kullanım sunuyor. %88 polyamid, %12 elastan malzemeden üretilen braleti gönül rahatlığıyla çamaşır makinesinde yıkayabilir, uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Bu zarif parçayı özellikle dekolte bluz ve gömleklerle kombinleyerek son derece şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

    Ürünü İncele

    9. Siyah zarif bir takım: Merry Secret's Geniş Askılı Bralet Takımı


    2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

    Prime üyesi olup bedava kargo ve daha birçok avantajdan yararlanmak için tıklayın!

    Siz de rahatlığı ve şıklığıyla braletlere gönül veren biriyseniz Merry Secret's Geniş Askılı Bralet Takımı'na mutlaka göz atmanızı öneririz. Markanın bir bralet ve mini şort kesimli külottan oluşan takımında yer alan parçalar, çiçek desenli dantel detaylarıyla son derece şık ve zarif bir görünüme sahip. Derin v yaka ve sırt kesimiyle dekolte bluz ve elbiselerinizle rahatlıkla uyum sağlayacak bralet, desteksiz ve balensiz tasarımıyla da çok konforlu bir his sunuyor. %90 polyamid ve %10 elastandan üretilen bu takımı üzerindeki kullanım ve yıkama talimatlarına uyarak uzun yıllar boyunca gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

    Ürünü İncele

    10. Her ortamda giyebileceğiniz bir parça: Loya Siyah Rachel Simli Bralet


    2022 modasının gözdesi en iyi bralet markaları ve modelleri

    Kumaş veya deri bir ceketin yanı sıra jean ceketler veya gömleklerle de kombinleyerek kullanabileceğiniz Loya Siyah Rachel Bralet, simli kumaşı ve göğüs bölümündeki şerit detaylarıyla son derece şık bir görünüme sahip. Gece veya gündüz her kombininizde gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bralet modeli; ayarlanabilir askıları, desteksiz ve balensiz yapısıyla da son derece konforlu bir kullanım sunuyor. Katıldığınız davetlerin yıldızı olmanızı sağlayacak bu bralet, yaz gecelerinde sıklıkla giyeceğiniz kurtarıcı parçanız olabilir. %80 polyamid, %20 elastan kullanılarak üretilen ürünü, kullanım talimatlarına uyarak rahatlıkla uzun süre kullanabilirsiniz.

    Ürünü İncele
    ChefGPT

    Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz. Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Mynet bağlantılardan gelir/komisyon elde edebilir. Satın alım sonrasında satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Mynet sorumlu değildir.

    En Çok Aranan Haberler