Bülent Öz Haberleri

Çan Belediye Başkan Vekilliğine Harun Arslan seçildi

Çan Belediye Başkan Vekilliğine Harun Arslan seçildi

Yurthaber 21-06-2022 11:45

CHP'li Erkek'ten, Çan Belediye Başkanı'nın görevden uzaklaştırılmasına ilişkin açıklama:

"Seçilmiş bir belediye başkanı, bir yargı kararı olmadan görevden uzaklaştırılamaz"

Yurthaber 16-06-2022 15:18

CHP'den Çan Belediye Başkanı Öz'ün görevden uzaklaştırılmasına ilişkin açıklama:

"Belediye Başkanımız hakkındaki temelsiz iddialarla ilgili ne bir somut kanıt ne de bir mahkeme kararı mevcuttur. Hal böyleyken Belediye Başkanımızın görevden uzaklaştırılması, Çan halkının iradesine, yani demokrasiye darbe vurmaktır"

Yurthaber 14-06-2022 16:31

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz kimdir? CHP'li Bülent Öz neden görevden uzaklaştırıldı? Nereli ve kaç yaşında?

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, basında yer alan haberler sonrası 14 Haziran 2022 Salı gününün en çok araştırılan isimleri arasında bulunuyor. rüşvet ve irtikap suçlamasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Çan Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz yaşanan son gelişme sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki Çan Belediye Başkanı Bülent Öz kimdir? İşte Bülent Öz'ün hayatı ve biyografisi...

Haber 14-06-2022 14:56

Bülent Öz

Bülent Öz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bülent Öz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, görevden uzaklaştırıldı

Çanakkale'de rüşvet ve irtikap suçlamasıyla gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Çan Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz, İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırıldı.

Haber 14-06-2022 13:33

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz serbest bırakıldı! 'Üzerimize atılı mesnetsiz iddialar çürümüştür'

Çanakkale'de başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına altınan Çan ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Bülent Öz, sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adliye çıkışında açıklama yapan Öz, "İşin sonunda üzerimize atılı mesnetsiz iddialar çürümüştür. Masumiyetimiz bu saat itibariyle burada kanıtlanmıştır" dedi.

Haber 01-06-2022 06:45

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Yurthaber 01-06-2022 02:02

CHP'li Çan Belediye Başkanı Bülent Öz kimdir? Bülent Öz neden gözaltına alındı? Nereli ve kaç yaşında?

CHP'li Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, basında yer alan haberler sonrası 31 Mayıs Salı gününün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. CHP'li Çan Belediye Başkanı ile ilgili bilgi edinmek isteyen vatandaşlar internette; CHP'li Çan Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz kimdir? Bülent Öz neden gözaltına alındı? Nereli ve kaç yaşında? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte detaylar...

Haber 31-05-2022 12:02

Çanakkale'den Ankara'ya yürüyen 3 kadın Meclis'te

"Çocuk istismarı, kadına şiddet ve cinsel saldırılar ile hayvan ve doğa katliamlarına dikkat çekmek" amacıyla bir ay önce Çanakkale'den yola çıkan 3 kadın, Ankara'ya ulaştı - CHP Çanakkale Milletvekili Öz: - "Çocuklarımıza, kadınlarımıza, hayvanlarımıza karşı yapılan insanlık dışı davranışlar karşısında ceza ve eğitime dayalı yeterli önlemler alınmadığı için toplumumuz isyan etme noktasına gelmiştir"

Haber 03-04-2018 16:32