Burak Dakak Haberleri Ve Son Dakika Burak Dakak Haberleri

Burak Dakak Haberleri Ve Son Dakika Burak Dakak Haberleri

Burak Dakak, 18 Haziran 1998 yılında doğmuştur. Aslen Ankaralıdır. Boyu 1.69 ve kilosu 60 olan genç oyuncu, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyerine 2009 yılında yayınlanan Doğruluk Ekseni dizisinde Servet karakterine hayat vererek başlamıştır. Başarılı oyuncu önemli projelerde yer almıştır.

2009 yılında TV dizisi olan Ezel’de Mert’in çocukluğu karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Geniş Aile, Kendi Okulumuz Doğru, Ekip, Hıyanet Sarmalı, Benim Adım Gültepe, Umuda Kelepçe vurulmaz, Gülperi gibi projelerde yer almıştır. Ayrıca tarihi dizilerde de rol almıştır.

2015 yılında Muhteşem Yüzyıl Kösem’de Şehzade Mehmet karakterine ve 2018 yılında Diriliş Ertuğrul’da Şehzade Gıyaseddin Keyhüsev karakterine can vererek başarısını kanıtlamıştır.

En son 2019 yılında bir TV dizisi olan Çukur’da Akın Koçovalı karakteri ile yıldızı parlamıştır.

Burak Dakak Haberleri

Sevgilisine bikinili pozunu sildirmişti! Burak Dakak'tan Leyla Tanlar'a aşk dolu mesaj

Bir süredir kendisi gibi oyuncu olan Leyla Tanlar ile birlikte olan Burak Dakak sevgilisi bikinili poz verince "Silsene" demişti. O yorumla hafızalara kazınan başarılı oyuncu Leyla Tanlar'ın doğum gününü kutladı.

Magazin 15-12-2023 09:58

Burak Dakak tiyatro oyununda kaza geçirdi! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Ünlü oyuncu Burak Dakak tiyatro sahnesinde kaza geçirdi. Demet Akbağ ile aynı sahneyi paylaşan Dakak, ayak serçe parmağının çıkması sonucu apar topar hastaneye kaldırıldı. Yarım kalan Aydınlıkevler oyunu başka bir tarihte sahnelenecek.

Magazin 09-12-2023 09:00

Bikinili paylaşımı işinden etmişti! Leyla Tanlar oyuncu sevgilisi Burak Dakak ile nişanlandı 'İşte saf sevgi'

Show TV'de yayınlanan Güzel Günler dizisinde birlikte rol alan ve sonrasında aşk yaşamaya başlayan Burak Dakak ve Leyla Tanlar nişanlandı. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Tanlar'a adeta beğeni yağdı.

Magazin 17-09-2023 00:02

Leyla Tanlar bikinili pozunu paylaştı Burak Dakak 'silsene' dedi! İşte silinen o poz

Geçtiğimiz dönem final yapan "Güzel Günler" dizisindeki arkadaşlıklara aşka dönüşen oyuncu çift Leyla Tanlar ile Burak Dakak gözde çiftlerden olma yolunda. Güzel oyuncu son olarak verdiği pozu sevgilisi silmesini isteyince hemen paylaşımı kaldırdı.

Magazin 17-08-2023 07:35

Burak Dakak

Burak Dakak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Burak Dakak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Leyla Tanlar bikinili poz verdi! Sevgilisi Burak Dakak’tan uyarı geldi

En son Güzel Günler dizisinde rol alan ve aynı dizide başrolü paylaştığı Burak Dakak ile sevgili olan Leyla Tanlar bikinili pozunu paylaştı. Ünlü ismin paylaşımına sevgilisi kayıtsız kalamadı. Dakak’ın “Silsene” yorumu dikkat çekti.

Magazin 16-08-2023 14:34

Güzel Günler'de başlayan aşk gerçek oldu! Leyla Tanlar ile Burak Dakak aşklarını ilan etti

Güzel Günler dizisinde aynı sahneleri paylaşan Leyla Tanlar ile Burak Dakak aşklarını ilan ettiler. Leyla Tanlar, Burak Dakak ile ilişkilerinin başladığı haberini beraber çekildikleri fotoğraf ile sosyal medya hesabında paylaştı.

Magazin 02-01-2023 23:56

Güzel Günler ne zaman başlıyor? Güzel Günler konusu nedir, oyuncuları kimler? Binnur Kaya ve Ecem Erkek, dizinin başrollerinde

Güzel Günler dizisi sezonun yeni dizileri arasında yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrollerini Binnur Kaya ve Ecem Erkek paylaşıyor. Konusu ile dizi severlerin şimdiden ilgi odağı olan Güzel Günler Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Güzel Günler dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi gibi detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Güzel Günler ne zaman başlıyor? Güzel Günler konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 27-10-2022 22:48

Behzat Ç.'ye Çukur'dan flaş transfer! Burak Dakak, Çekiç ve Gül: Behzat Ç.'ye katıldı

Fenomen dizi Behzat Ç. yeni sezonuyla hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 'Çekiç ve Gül: Behzat Ç.' adıyla yeniden çekilecek dizi Temmuz ayında sete çıkacak. Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünü oynadığı Behzat Ç.'nin kadrosuna sürpriz bir isim de katılıyor. Çukur'da canlandırdığı Akın Koçovalı rolüyle dikkatleri çeken Burak Dakak da Behzat Ç. ile seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 30-06-2022 21:33

Zeki Demirkubuz, yeni filmi ‘Hayat’ için kolları sıvadı! Başrollerindeki isimler merak uyandırdı

2016 yılında yönetmen koltuğuna oturduğu ‘Kor’ filmiyle Türk sinemasının usta isimlerinden biri olduğunu ispat eden Zeki Demirkubuz, yeni projesinin müjdesini verdi. Twitter hesabından filmin başrol oyuncuları Miray Daner ve Burak Dakak’ın fotoğrafını paylaşan Demirkubuz, Hayat’ın çekimlerinin başladığını açıkladı.

Trend 04-10-2021 17:37

Çukur 113. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Akın Koçovalı ölüyor mu? Burak Dakak Çukur'dan ayrılıyor mu?

Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisinin merakla beklenen 113. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Koçovalılar'ın, Çağatay Erdenet'i bitirmek için harekete geçtiği tanıtımda Vartolu'nun aksiyon dolu sahneleri nefes kesiyor. "Koçovalılar, Çağatay'dan intikam alabilecek mi?" sorusunun yanıtı ise büyük merak konusu oluyor. Peki Çukur'da bombalı saldırıya uğrayan Akın Koçovalı ölüyor mu? Akın'ı canlandıran Burak Dakak Çukur'dan ayrılacak mı?

Magazin 24-01-2021 21:11

Çukur 113. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Akın Koçovalı ölecek mi? Çukur'da Sultan Efsun'u evden kovuyor!

Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisinin merakla beklenen 113. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Çukur'un yeni bölümünde Kulkan Erdenet'in bombalı saldırısında ağır yaralanan Akın Koçovalı yaşam savaşı veriyor. Burak Dakak'ın canlandırdığı Akın Koçovalı'ya ne olacağı ise dizinin hayranlarını meraklandırdı. Diğer yandan ise Efsun'un İdris Koçovalı'nın ölümünde parmağının olduğu ortaya çıkıyor. Sultan hamile olan Efsun'u evden kovuyor. İşte Çukur 113. yeni bölüm fragmanı.

Magazin 21-01-2021 22:40

Çukur 112. son bölüm final sahnesi! Çukur'da Akın Koçovalı ve Seren Erdenet öldü mü? İrem Sak ve Burak Dakak Çukur'dan ayrıldı mı?

Show TV'nin sevilen dizisi Çukur 112. son bölümüyle ekrana geldi. Çukur'da Selim rolündeki Öner Erkan ve Cengiz Erdenet'i canlandıran Mustafa Avkıran'dan sonra bir ayrılık daha yaşandı. Çukur'da Seren Erdenet, kuzeni Çağatay tarafından öldürüldü. İrem Sak böylece Çukur'a son bölümde veda etti. Final sahnesinde ise Akın Koçovalı, Kulkan Erdenet'in bombalı tuzağına düştü. Peki Çukur'da Burak Dakak'ın canlandırdığı Akın Koçovalı öldü mü? İşte Çukur 112. son bölüme damga vuran final sahnesi.

Magazin 19-01-2021 02:33

Çukur'da Akın Koçovalı rolünü kim oynuyor? Burak Dakak kimdir? Çukur 66. son bölüm izle

Çukur dizisinin 66. son bölümünde uzun süredir merakla beklenen Akın Koçovalı karakteri ortaya çıktı. Selim'in cezaevinde olan oğlu Akın Koçovalı, kendisine yapılacak saldırıyı bertaraf ederek babasının karşısına çıktı. Genç oyuncu Burak Dakak Çukur dizisine Akın Koçovalı rolüyle katıldı. Peki Akın Koçovalı rolündeki Burak Dakak kimdir? Burak Dakak hangi dizilerde oynadı? İşte Çukur 66. son bölümde Selim ve oğlu Akın Koçovalı'nın buluşma sahnesi.

Magazin 21-05-2019 00:53

Diriliş Ertuğrul kadrosuna 4 bomba isim

TRT1’in reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul, oyuncu kadrosuna yeni isimleri katmaya devam ediyor. Diriliş Ertuğrul’a Sinem Uslu ve Hasan Küçükçetin’in ardından, Engin Öztürk ve Burak Dakak’ta dahil oldu.

Magazin 27-02-2018 15:36

Burak Dakak kimdir? Diriliş Ertuğrul dizisine katılan Burak Dakak kimi canlandıracak? Hangi dizilerde oynadı?

Burak Dakak, Diriliş Ertuğrul dizisi kadrosuna katıldı. TRT 1'de çarşamba akşamları yayınlanan ve reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'a Burak Dakak ile birlikte yeni oyuncuların da ilave edildiği öğrenildi. Bu haber sonrasında dizinin hayranlarını Burak Dakak kimdir merak etmeye başladı. Burak Dakak ile birlikte Diriliş Ertuğrul'a Engin Öztürk, Sinem Uslu ve Hasan Küçükçetin dahil oldu. Peki Burak Dakak kimdir? Hangi dizilerde oynamıştır? Kaç yaşındadır? Dizide hangi karakteri canlandıracak

Magazin 27-02-2018 15:21