Burak Tozkoparan Haberleri Ve Son Dakika Burak Tozkoparan Haberleri

Burak Tozkoparan Haberleri Ve Son Dakika Burak Tozkoparan Haberleri

Ünlü oyuncu Burak Tozkoparan, 14 Kasım 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 19 yaşında iken her yıl Türkiye'de düzenlenmekte olan 14. Liselerarası Müzik Yarışması'nda "Enstrüman" kategorisinde davul ile birinci oldu. Üniversite eğitimini Okan Üniversitesi'nde Sinema ve Televizyon üzerine aldı. Aynı anda hem müzik hem de oyunculuk kariyerini devam ettirdi. İlerleyen süreçte ise ağırlıklı olarak televizyon dünyasında yer aldı. İlk olarak 2014 yılında "Paramparça" isimli dizide rol oynayarak izleyici karşısına çıktı. Sinema dünyasında da kariyerini sürdüren oyuncu, Hesapta Aşk, Sesinde Aşk Var, Mesti Aşk gibi filmlerde rol oynadı. Televizyon dizilerinde Paramparça'dan başka Kırgın Çiçekler, Tek Yürek, Gençliğim Eyvah gibi yapımlarda oyunculuğunu sergiledi. En son ise "Menajerimi Ara" dizisi ile izleyenler karşısına çıktı.

Burak Tozkoparan Haberleri

ATEŞ KUŞLARI 35. BÖLÜM İZLE! Ateş Kuşları yeni bölümde neler olacak? Hüma ve Barbaros öldü mü? ATV yayın akışı

Ateş Kuşları 35. bölüm full izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın ve başrolde olduğu ATV'nin ilgiyle izlenen dizisinin yeni bölümü bekleniyor. Babasını bulan Ali, kimliğine kavuşabilmek için kardeşini de bulmak zorunda. Yayınlanan fragmana göre Ali kardeşini bulmak üzere. Peki, Ateş Kuşları yeni bölümde neler olacak? Hüma ve Barbaros öldü mü? ATV yayın akışı ve Ateş Kuşları 35. bölüm izle ekranı

Magazin 15-12-2023 19:18

Ateş Kuşları Barbaros öldü mü, yaşıyor mu? Ateş Kuşları'nın Barbaros'u Burak Tozkoparan diziden ayrıldı mı? Bıçaklandı!

Ateş Kuşları Barbaros öldü mü ekranı yoğun bir şekilde sorgulanıyor. ATV'nin ilgiyle izlenen dizisinde Lilya İrem Salman'ın canlandırdığı Hüma karakteri balkondan düşüp yaralanmış, Barbaros ise bıçaklanmıştı. Dizinin izleyicileri Ateş Kuşları Barbaros öldü mü, diziden ayrıldı mı yoksa devam mı edecek merak ediyor. Peki, Ateş Kuşları Barbaros öldü mü, yaşıyor mu? Ateş Kuşları'nın Barbaros'u Burak Tozkoparan diziden ayrıldı mı?

Magazin 15-12-2023 18:49

Ateş Kuşları bu akşam var mı, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? 21 Nisan 2023 ATV yayın akışı

Ateş Kuşları bu akşam var mı yok mu merak ediliyor. Ramazan Bayramı 21 Nisan Cuma günü itibariyle başlamış oldu. Bayram akşamında TV seyretmek isteyen vatandaşlar dizilerin yayınlanma durumunu araştırıyorlar. Ateş Kuşları dizisinin başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Görkem Sevindik ve Burak Tozkoparan paylaşmaktadır. Peki, Ateş Kuşları bu akşam var mı, yok mu? Ateş Kuşları yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Magazin 21-04-2023 15:21

Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı?

Ateş Kuşları isimli ekranların yeni dizisi ATV kanalında yayın hayatına merhaba dedi. İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik gibi ünlü isimlerin yer aldığı Ateş Kuşları dramatik konusuyla dikkat çekiyor. Peki, Ateş Kuşları dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ateş Kuşları dizisi uyarlama mı? İşte dizi hakkında merak edilenler...

Magazin 19-01-2023 00:11

Diğer Haber Etiketleri

Burak Tozkoparan

Burak Tozkoparan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Burak Tozkoparan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Menajerimi Ara 20. son bölümde Emir veda etti! Burak Tozkaparan Menajerimi Ara'dan ayrıldı mı?

Star TV'nin sevilen dizisi Menajerimi Ara 20. son bölümüyle ekrana geldi. Menajerlerin hayatları üzerinden sektörün kapılarının aralandığı Menajerimi Ara'nın son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Menajerimi Ara'da Emir karakterini canlandıran Burak Tozkoparan son bölümle birlikte diziye veda etti. Menajerimi Ara'nın Emir'i Burak Tozkoparan sosyal medyadan veda paylaşımı da yaptı.

Magazin 11-01-2021 01:18

Gençliğim Eyvah Oyuncuları Kimdir? Gençliğim Eyvah Konusu Nedir?

İlk bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran ATV’nin önemli yapımı Gençliğim Eyvah dizisi, birbirinden komik ve eğlenceli sahneleriyle izleyenlerden tam not aldı. Dizinin yayınlanmasından sonra Gençliğim Eyvah oyuncuları merak edildi. Başarılı ve deneyimli oyuncuların yanı sıra yeni yüzlerin de kadrosunda olduğu Gençliğim Eyvah oyuncuları, dizinin ilk bölümüyle oldukça izleyiciyi eğlendiren bir iş ortaya koydu. Peki, Gençliğim eyvah oyuncuları kimler? Gençliğim Eyvah konusu nedir?

Magazin 26-06-2020 18:39

Dizilerin en yakışıklı erkek oyuncuları

Televizyon ekranlarında onları görünce hayran kalmamak mümkün değil. Dizilerde rol alan en beğendiğiniz yakışıklı oyuncuları sizler için bir araya getirdik...

Magazin 23-09-2016 14:30

Endonezya'da Paramparça dizisi çılgınlığı

İki sezondur Endonezya'nın ANTV kanalında 'Cansu&Hazal' ismiyle ekrana gelen Paramparça dizisine ilgi son derece yoğun. Dizinin oyuncuları ise bu ilgiyi karşılıksız bırakmadı.

Magazin 08-08-2016 08:30

Ünlü oyuncu ölümden döndü!

Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın başrolünü paylaştığı 'Paramparça' dizisinde 'Ozan' karakterini canlandıran Burak Tozkoparan ölümden döndü.

Magazin 06-11-2015 09:55