Burcu Binici Haberleri

Evliliği kısa sürmüştü! Burcu Binici'den yıllar sonra itiraf

Tankurt Manas ile evliliği yalnızca yedi ay süren Burcu Binici, Ceyda Düvenci'nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk oldu. Burcu Binici programda ilginç bir itirafta bulundu.

Magazin 15-10-2023 13:35

Burcu Binici bornozuyla poz verdi! Ünlü oyuncuya beğeni yağdı 'Bu güzellik halis mi?'

Bir süredir sosyal medyanın gündeminde olan Burcu Binici, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde de bir işbirliği için Marilyn Monroe'ya benzetilen Binici bu defa, bornozuyla poz verdi. Ünlü oyuncunun paylaşımına adeta beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 26-05-2023 00:25

Burcu Binici jartiyeriyle poz verdi sosyal medyayı salladı! Yerli Marilyn Monroe

Geçtiğimiz yıl rapçi Tankurt Manas ile olan evliliğiyle gündemde olan Burcu Binici, cesur paylaşımlarına devam ediyor. En son elbisesinin altına giydiği jartiyerle poz veren Binici'ye Marilyn Monroe yorumları yapıldı.

Magazin 22-05-2023 00:09

İhanete uğradığı iddia ediliyordu! Burcu Binici ve Tankurt Tan Manas boşandı

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları arasında yer alan Burcu Binici eylül ayında rapçi Tankurt Tan Manas ile evlendi. Adı ihanet iddialarına karışan Manas’ın avukatı "İhanet iddiaları gerçeği yansıtmıyor. " demişti. Ünlü çiftten üzen haber geldi.

Magazin 24-03-2023 13:31

Burcu Binici

Burcu Binici Hakkındaki Haberler Mynet'te. Burcu Binici Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ego'nun Tuncay'ının geçmişi kirli çıktı! Sevgilisi yüzünü tırmalamış...

EGO dizisiyle ekranlara dönen Ahmet Kayakesen, dizideki performansıyla beğeni topluyor. Dizide Tuncay Koraslan karakterine hayat veren oyuncunun geçmişi gündem oldu. Sevgilisinin yüzünü tırmaladığı ortaya çıktı.

Magazin 13-03-2023 00:59

Eylül ayında evlenmişlerdi! Tankurt Manas ve Burcu Binici boşanıyor

Eylül ayında nikah masasına oturan Burcu Binici ve Tankurt Manas çifti boşanma kararı aldı. Eşini aldattığı ileri sürülen Manas'ın avukatı yaptığı açıklama "İhanet iddiaları gerçeği yansıtmıyor. Ayrı yaşayan çift, evlilik birliğini sürdüremeyecekleri için hukuki süreç başlatıldı" dedi.

Magazin 23-12-2022 11:25

Evi boyatırken kavga etmişlerdi! Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Meltem'i bir aylık eşiyle barıştı

Bir ay önce evlenen Burcu Binici ile rapçi Tankurt Manas taşınma sürecinde tartışıp ayrılık kararı almıştı. Evliliklerinde krizi çözen çift barıştı. Ben Bu Cihana Sığmazam'ın Meltem'i sosyal medyadan eşiyle pozunu da paylaştı.

Magazin 27-09-2022 07:04

Ben Bu Cihana Sığmazam’ın Meltem’i Burcu Binici eşini tek kalemde sildi! Evleneli bir ay olmamıştı

Oyuncu Burcu Binici, sevgilisi Tankurt Manas ile eylül başında nikah masasına oturmuştu. Güzel haberi Instagram hesabından duyuran oyuncu paylaşımının altına 'Sıfır şaka' notunu düşmüştü. Çiçeği burnunda çift birbirlerini takipten çıkıp tüm fotoğraflarını sildi.

Magazin 21-09-2022 07:53

Burcu Binici ile Tankurt Manas evlendi! 'Sıfır şaka' notuyla duyurdu

Ünlü oyuncu Burcu Binici (36) ile müzisyen Tankurt Manas (30) dünyaevine girdi. Binici, sürpriz nikâhı sosyal medya hesabından duyurdu.

Magazin 01-09-2022 22:13

Burcu Binici’den samimi itiraf!

Burcu Binici önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Sağlık kontrolü için hastaneye gittiğini belirten ünlü oyuncu, “Yargı dizisinde oynamayı çok isterdim” dedi.

Magazin 02-05-2022 15:51

Deniz sezonunu erken açtı! Burcu Binici bikinisi ile plajda tozu dumana kattı!

Oyuncu Burcu Binici deniz sezonunu erken açtı. Plajda puantiyeli bikinisi ile verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşan Burcu Binici çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Magazin 21-03-2022 18:53

Ünlü oyuncu Burcu Binici, milli basketbolcu Muhammed Mustafa Baygül ile dudak dudağa görüntülendi

Uzun süredir ekrandan uzak olan Burcu Binici, önceki gün milli basketbolcu sevgilisi Muhammed Mustafa Baygül ile görüntülendi. Bebek’te yemek yiyen çift birbirini öpmeye doyamadı.

Magazin 28-12-2021 15:25

Hercai dizisinin Harun'u bakın hangi oyuncunun eski nişanlısı çıktı! İlişkiyi ihanet bitirdi!

Başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün paylaştığı, kısa zaman önce ekranlara veda eden sevilen dizi Hercai’de Harun karakterine hayat veren Ahmet Kayakesen’in eski nişanlısı da ünlü bir oyuncu çıktı!

Magazin 13-10-2021 09:58

Camdaki Kız 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Nalan, Sedat'ı Cana'ya aşkını ilan ederken yakalıyor!

Başrollerini Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Hande Ataizi ve Nur Sürer’in paylaştığı Camdaki Kız'ın 14. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan ve Sedat arasında yakınlaşma dikkat çekiyor. Ancak Cana'dan vazgeçemeyen Sedat, eşi Nalan'a yakalanıyor. Gece yarısı Cana'yı arayan Sedat, "Bazen belli edemesem de seni çok seviyorum. Senden önemli hiçbir şey yok bu hayatta" diyor. Nalan ise Sedat'ın bu sözlerini duyuyor.

Magazin 06-10-2021 02:59

Beyin ameliyatı olan Hülya Duyar'ın son durumu!

Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde rol alan Hülya Duyar, Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaştı. Daha sonra gittiği tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildiği öğrenildi. Ameliyata alınan oyuncu Hülya Duyar'ın operasyonu başarılı geçti. Duyar'ın sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Magazin 05-08-2021 11:06

Kuzey Yıldızı dizisinin Tülin'i Burcu Binici’nin üstsüz jakuzi pozu olay oldu! Dayanamadı ikincisini paylaştı

Son olarak Kuzey Yıldızı dizisinde boy gösteren Burcu Binici, şu sıralar tatil keyfi yapıyor. Sosyal medya hesabından bol bol tatil paylaşımı yapan Burcu Binici’nin üstsüz jakuzi paylaşımı olay oldu. Oyuncu, ses getiren fotoğrafından sonra jakuzi kenarından bir fotoğraf daha paylaşarak beğenenlere teşekkür etti.

Magazin 09-06-2021 09:46