Burdur Gölü Haberleri

Burdur Gölü sazlığında çıkan yangın söndürüldü

Burdur Gölü kenarındaki sazlık alanda çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 03-02-2023 08:11

Türkiye’yi üzen görüntü! Burdur Gölü’nde 5 yıl önce çekilen fotoğrafı görünce şok olacaksınız…

Türkiye’nin en büyük gölleri arasından yer alan Burdur Gölü’nde çekilen fotoğraflar adeta yürekleri sızlattı. Burdur Gölü’nün halk plajında 5 yıl önce suyun içinde kalan iskele, gölün suyundan 18 metre uzaklaştı. Kuraklığın etkisiyle kuruma tehlikesi ile karşı karşıya kalan Burdur Gölü’nün son halini görenler gözlerine inanamazken “göl kenarına gelince gördüğüm manzara bizi gerçekten üzdü” ifadelerini kullandı.

Haber 09-11-2022 14:54

Türkiye’yi üzen görüntü! 4 yıl sonra ‘kan ağlıyor’ diyerek paylaştı…

Türkiye’nin göllerinde yaşanan kuraklık endişeleri artırıyor. Türkiye Tabiatını Koruma Derneği Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, Burdur Gölü’nde su kapasitesinin ciddi bir biçimde azaldığını kaydetti. Kaçak sondajların yeraltı sularının çekilmesine yol açtığını belirtti. Burdur Gölü’nde çekilen son fotoğraflar ise üzücü tabloyu bir kez daha gözler önüne serdi.

Haber 07-09-2022 07:51

Türkiye'nin 7'nci büyük gölü! Burdur Gölü sahili mor renge büründü

Türkiye'nin 7'nci büyük gölü Burdur Gölü'nde, Temmuz ayı sonunda alg patlaması nedeniyle su rengi mavi, sarı ve yeşile dönmüştü. Bu kez Burdur Gölü sahilindeki kumların rengi mora büründü. Renk değişiminin sebebi ise belirlendi.

Haber 04-09-2022 13:07

Burdur Gölü

Burdur Gölü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Burdur Gölü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Burdur Gölü'nde endişelendiren görüntü! Buraya hiç kimse gelmez

Burdur Gölü'nden endişelendiren görüntüler geldi. Gölde meydana gelen alg patlaması endişeye neden oldu. Alg patlamasına bağlı gölün renginin yeşile döndüğü halk plajı mevkisi havadan görüntülendi. Öte yandan göl çevresinde kötü koku oluştu.

Haber 02-08-2022 20:42

Burdur Gölü'nde alg patlaması endişeye neden oldu

Burdur Gölü'nde alg patlaması endişeye neden oldu

Yurthaber 02-08-2022 19:05

Burdur Gölü'ndeki su kaybına lavanta tarlasında resim ve müzikle dikkati çektiler

Burdur Gölü'ndeki su kaybına lavanta tarlasında resim ve müzikle dikkati çektiler

Yurthaber 02-07-2022 12:27

Burdur'un lavanta tarlaları hem ihracata hem turizme hizmet ediyor

Burdur Gölü kenarında susuz tarımı başlatma amaçlı oluşturulan merkezde, lavantadan üretilen katma değeri yüksek ürünler satılırken, "mor tarlalar" da görselliğiyle eko turizme hizmet ediyor - 1700 dekarlık alanda lavanta üretimi yapan Lisinia Doğa Proje Merkezi kurucusu Öztürk Sarıca: - "Lavanta görselle bitmiyor, bunun yanında son yıllarda gelişen bir eko turizm var. Yağı ve kurutulmuşu uluslararası piyasalarda ciddi anlamda talep görüyor. Türkiye lavantada 'angustifolia' ve 'intermedia' türleriyle Fransa ve Bulgaristan'a rakip durumda. Biz yurt dışına artık bu lavanta türlerinin yağını direkt satabiliyoruz"

Yurthaber 30-06-2022 12:01

Burdur Gölü kıyısında köpüklenme oluştu

Burdur Gölü kıyısında köpüklenme oluştu

Yurthaber 28-01-2022 11:08

Burdur Gölü'nde köpükler oluştu

MAKÜ Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. İskender Gülle: - "Burdur Gölü'nde görülen köpüklenme olayını diğer tatlı su göllerinde de görebiliriz, bu doğal bir durumdur"

Yurthaber 16-12-2021 18:25

Kuruma tehlikesinin ardından endişe veren görüntü: Burdur Gölü köpürdü

Burdur Gölü, kuruma tehlikesinin ardından şimdi de köpürme tehdidi ile karşı karşıya. Göl sahilinde köpüklerin görülmeye başlanması ile ilgili açıklama yapan Hidrobiyolog Prof. Dr. İskender Gülle, köpüklenmenin temiz sularda karşılaşılabilen bir durum olduğunu, kirlilikten de kaynaklanmış olabileceğini anlattı.

Haber 16-12-2021 14:29

Burdur Gölü'nde korkutan manzara! Birkaç hafta sürebilir

Son yıllarda yaşanan kuraklığın da etkisiyle kuruma tehlikesi ile karşı karşıya kalan, su seviyesi 50 yılda 17,7 metre düşen Burdur Gölü'nde, son 15-20 gündür köpüklenme gözlendi. Köpüklenmenin, özellikle kıyılarda yoğunlaştığı görülürken Prof. Dr. İskender Gülle, köpüklenmenin temiz sularda karşılaşılabilen bir durum olduğunu, kirlilikten de kaynaklanmış olabileceğini köpük oluşumunun birkaç hafta sürebileceğini kaydetti.

Haber 16-12-2021 14:28

Burdur Gölü kenarında susuz yetişen Dimrit üzümünün pekmezi damakları tatlandırıyor

Dimrit üzümüyle meşhur İlyas köyünün muhtarı Nejdet Akın: - "İlaçsız yetiştirdiğimiz üzümün pekmezinde yörede başroldeyiz. Pekmezimizin tadı balı aratmaz. Pekmezimize talep çok oluyor. Çevre illere, Ankara, İstanbul'a bile pekmez gönderiyoruz" - 50 yıldır pekmez kaynatan Mehmet Aydın: - "Üzümü sıktıktan sonra elde ettiğimiz şırayı temiz toprakla kaynatıyoruz. Pekmezin mayası topraktır, o toprak olmazsa pekmez olmaz"

Yurthaber 12-09-2021 11:27

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Gölü'nde korkutan görüntü! Ördekler bile terk etti

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Burdur Gölü’nün rengi alg patlaması nedeniyle yer yer kahverengi ve sarıya döndü. Daha önce nisan ve haziran aylarında da yaşanan alg patlamasına siyanobakterilerin neden olduğu belirtildi. Öte yandan Burdur Gölü ile özdeşleşen Dikkuyruk ördeklerinin ekosistemindeki bu olumsuz değişimler nedeniyle gölü terk ettikleri kaydedildi.

Haber 21-08-2021 15:26

TBMM Küresel İklim Değişikliği Araştırma Komisyonu, Burdur Gölü'nde inceleme yaptı

Komisyon Başkanı Veysel Eroğlu: - "Gölde buharlaşmadan kaynaklanan 17 milyon metre küp açık var. Bunu kapatmak mümkün, zor bir şey değil. Bu açığı kapatacağız inşallah. Bunun sözünü veriyoruz" - "Gölü kurtarmak için gerekli bütün tedbirleri alacağız"

Yurthaber 14-07-2021 14:50

Burdur Gölü'nde şaşırtan değişim! Açıklama geldi

Burdur Gölü'nün suyunun rengi son günlerde değişti. Gölün rengi bölge bölge kahverengi, buz yeşili ve sarıya dönüştü. Gölde inceleme yapan Prof. Dr. İskender Gülle, bu durumun mikroskobik organizmalardan kaynaklandığını ve 15 gün içinde tamamen geçeceğini belirterek, "Gölün suyu evsel amaçla, içme amacıyla kullanılmadığı için doğrudan insan sağlığı üzerine etkisinden bahsetmek söz konusu değil. Su içinde yaşayan balıklar ve diğer omurgasızlar açısından da çok önemli bir tehlikesi yok" dedi.

Haber 14-06-2021 15:31

Burdur Gölü'nde yeşil alg patlaması! 'Her yıl daha da şiddetlenecek' uyarısı

Burdur Gölü'nde tek hücreli yeşil alg patlaması suyun rengini değiştirdi. Yeşilimsi ve kahverengi görünüm alan gölün son durumu ile ilgili konuşan Prof. Dr. İskender Gülle, bu durumun olumsuzluk içermediğini söyledi.

Haber 05-04-2021 12:28

Burdur Gölü'nde köpüklenme

MAKÜ Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Gülle: - "Burdur Gölü'nde görülen köpüklenme olayını diğer tatlı su göllerinde de görebiliriz. Bu doğal bir durumdur, herhangi bir kirlilik etkisi yoktur"

Yurthaber 01-02-2021 17:29

Burdur Gölü'nde köpüklenme

MAKÜ Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Gülle: - "Burdur Gölü'nde görülen köpüklenme olayını diğer tatlı su göllerinde de görebiliriz. Bu doğal bir durumdur, herhangi bir kirlilik etkisi yoktur"

Yurthaber 01-02-2021 17:29

Burdur Gölü'nün köpürmesi endişe yarattı

Burdur Gölü'nde son günlerde köpükler görülmeye başladı. Hızla suyu çekilen ve kuruma tehlikesi yaşayan göldeki bu köpüklerin sebebi merak konusu olurken, bölge halkında endişe yarattı.

Haber 01-02-2021 12:25

Burdur Gölü'nün suyu çekildi, iskele ortada kaldı

Türkiye'nin en önemli göllerinden biri olan ve son yıllarda büyük su kaybı yaşanan Burdur Gölü'nde 6 yıl önce gerçekleştirilen 'Göle Yas' etkinliğinde bir TIR pet şişe suyun döküldüğü iskelenin bulunduğu alandaki su tamamen çekildi. Kuraklık nedeniyle iskelenin tamamen ortaya çıkması, Burdurluları üzdü.

Haber 03-01-2021 09:44

‘Burdur Gölü’ndeki gaz çıkışı, olası bir depremin habercisi olabilir’

Burdur Gölü'nde sahile yakın bölgede yaklaşık 10 gündür devam eden gaz çıkışı, yer bilimcileri heyecanlandırdı. Jeofizik yüksek mühendisi Abdurrahman Arıkan, "Burdur birinci derece deprem bölgesi olduğu için bu bir stres boşalması olabilir. Bu kabarcıklar olası depremin habercisi olabilir. Yer altından gelen her türlü gaz veya sıvı çıkışı bir sıkıntının başlangıcı olabilir" dedi.

Haber 14-12-2020 09:41

Dünyada sadece Burdur Gölü'nde yaşıyor! Tamamen yok olmak üzere

Son 50 yılda su varlığının 3'te 1'inden fazlasını kaybeden, tamamına yakını kuruma tehlikesi altındaki Burdur Gölü'nde sadece bir balık türü yaşıyor. Dünyada sadece bu gölde bulunan ve halk arasında 'Burduricus' olarak bilinen Burdur yosun balığı, gölle birlikte hızla yok oluyor.

Haber 15-11-2020 08:11

Görsel şölen sunan mor tarlalar huzur veriyor

Akçaköy Lavanta Deresi ve Burdur Gölü kenarındaki lavanta tarlaları, eşsiz manzarasıyla ziyaretçilerini adeta büyülüyor - Lisinia Doğa Proje Merkezi Kurucusu Öztürk Sarıca: - "Misafirlerimiz istedikleri süre, istedikleri lavanta tarlasında fotoğraf çekebilir, mor şölenin büyüsünü yaşayabilirler" - Ziyaretçilerden Gülperi Taşlıoğlu: - "Lavantanın kokusunu içimize çektik, güzel fotoğraflar çektirdik. Lavanta gerek kokusu gerek rengiyle insana huzur veriyor"

Yurthaber 01-07-2020 11:06

Kuruyan Burdur Gölü'nün feryadı: Ölüyorum

Başlattığı bir proje için Burdur Gölü'nün feryadını 'ölüyorum' yazısıyla duyuran 38 yaşındaki Ali İbrahim Öcal, gölde yaşanan kuraklığa dikkat çekti. Gölün kuruyan alanına yazı yazan Öcal, "Gölün dilinden kendi ölümünün çığlığını bu şekilde yazdım. Umarım bu feryadı duyurmak adına, farkındalık için bir desteğim olur" dedi.

Haber 18-06-2020 11:11

Burdur Gölü alarm veriyor

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, son yıllarda hızlı bir şekilde çekilen Türkiye'nin yedinci büyük gölü Burdur Gölü ile ilgili, "Bu gölün kuruyup gittiğine seyirci kalmak bize ileride vicdan azabı olarak geri dönmesin istiyoruz. Mücadelemizi yapalım. Kurtarmak için elimizden geleni yapalım çünkü bu göl bize emanet" dedi.

Haber 16-02-2020 08:19

Burdur Gölü'ne dikkat çekmek için yamaç paraşütü ile uçtular

Burdur Yamaç Paraşütü ve Havacılık Kulübü Başkanı Muhammet Erşen: - "12 ilden 60 sporcunun katıldığı bu müsabakayla özellikle Salda Gölü ve Burdur Gölü kıyısında da yamaç paraşütü sporunun yapıldığını tüm Türkiye'ye göstermiş oluyoruz"

Yurthaber 20-09-2019 17:46

Burdur Gölü'ne dikkat çekmek için yamaç paraşütü ile uçtular

Burdur Yamaç Paraşütü ve Havacılık Kulübü Başkanı Muhammet Erşen: - "12 ilden 60 sporcunun katıldığı bu müsabakayla özellikle Salda Gölü ve Burdur Gölü kıyısında da yamaç paraşütü sporunun yapıldığını tüm Türkiye'ye göstermiş oluyoruz"

Haber 20-09-2019 17:44

Gül diyarında 2 asırdır aynı yöntemle gül yağı çıkarıyorlar

Burdur'da yaşayan Tuncay ve Eşe Keyik çifti, dedelerinden miras kalan gül yağı çıkarma işlemini iki asırdır aynı yöntemle devam ettiriyor - Gül yağı üreticisi Tuncay Keyik: - "Köyde bu işi yapan bir tek biz kaldık. Atamızdan, dedemizden gördüğümüz şekilde benim bildiğim yaklaşık 200 yıldır aynı yöntemle yağ ve gül suyu elde ediyoruz"

Yurthaber 25-05-2019 12:20

Gül diyarında 2 asırdır aynı yöntemle gül yağı çıkarıyorlar

Burdur'da yaşayan Tuncay ve Eşe Keyik çifti, dedelerinden miras kalan gül yağı çıkarma işlemini iki asırdır aynı yöntemle devam ettiriyor - Gül yağı üreticisi Tuncay Keyik: - "Köyde bu işi yapan bir tek biz kaldık. Atamızdan, dedemizden gördüğümüz şekilde benim bildiğim yaklaşık 200 yıldır aynı yöntemle yağ ve gül suyu elde ediyoruz"

Haber 25-05-2019 12:17

Burdur Gölü'nü korumak için su tasarrufu sağlayan ürünler yetiştiriyorlar

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz: - "Bu bölgede daha çok lavanta, ada çayı ve kekik gibi su tüketiminin çok az ancak gelir potansiyelinin oldukça iyi olduğu bir uygulamayı gerçekleştiriyoruz" - Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Gülle: - "Biz üniversite olarak Burdur Gölü'nün korunması çalışmasında halka da alternatif gelir kaynakları yaratmak açısından bölgenin iklimine uygun sulamaya ihtiyaç duymayan tıbbi ve aromatik bitkilerin geliştirilmesine başladık"

Yurthaber 10-05-2019 17:50

Burdur Gölü'nü korumak için su tasarrufu sağlayan ürünler yetiştiriyorlar

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz: - "Bu bölgede daha çok lavanta, ada çayı ve kekik gibi su tüketiminin çok az ancak gelir potansiyelinin oldukça iyi olduğu bir uygulamayı gerçekleştiriyoruz" - Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İskender Gülle: - "Biz üniversite olarak Burdur Gölü'nün korunması çalışmasında halka da alternatif gelir kaynakları yaratmak açısından bölgenin iklimine uygun sulamaya ihtiyaç duymayan tıbbi ve aromatik bitkilerin geliştirilmesine başladık"

Haber 10-05-2019 17:48

Burdur Gölü özel misafirlerini ağırlıyor

Göçmen kuşların uğrak mekanları arasındaki Burdur Gölü, simge misafirleri dikkuyrukları ağırlıyor - Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Rıza Kamil: - "Dikkuyrukları görmek için ziyaretçiler de gelmeye başladı. Dikkuyruklar Burdur Gölü ile özdeşleşmiş bir kuş. Dikkuyruk kuşu denilince ülkemizde ve dünyada Burdur Gölü öne çıkıyor" - Ziyaretçi Güven Polat: - "Çok güzeller, ender görülen bir kuş. Herkese görmelerini tavsiye ederim"

Haber 30-01-2019 11:30

Burdur Gölü özel misafirlerini ağırlıyor

Göçmen kuşların uğrak mekanları arasındaki Burdur Gölü, simge misafirleri dikkuyrukları ağırlıyor - Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Rıza Kamil: - "Dikkuyrukları görmek için ziyaretçiler de gelmeye başladı. Dikkuyruklar Burdur Gölü ile özdeşleşmiş bir kuş. Dikkuyruk kuşu denilince ülkemizde ve dünyada Burdur Gölü öne çıkıyor" - Ziyaretçi Güven Polat: - "Çok güzeller, ender görülen bir kuş. Herkese görmelerini tavsiye ederim"

Yurthaber 30-01-2019 11:26

Burdur Gölü kurumasın çalışması

Göçmen kuşlar için önemli konaklama alanlarından olan ve Ramsar Sözleşmesi ile koruma altında bulunan Burdur Gölü'nde son yıllarda artan çekilmenin önüne geçilmesi için Tarım ve Orman Bakanlığı başta olmak üzere birçok kurum çalışma başlattı - Gölde buharlaşmanın önlenmesi, tarımsal alanlardaki su kullanımı azaltma ve kuru tarımı teşvik için başlatılan çalışmalar, Tarım ve Orman Bakanlığı, Burdur Valiliği ve Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesince yürütülüyor - Su Yönetimi Genel Müdürü Bilal Dikmen: - "Bu dönemde de tüm su kaynaklarımızda bir çekilme söz konusu ancak bu demek değildir ki Burdur Gölü kuruyacak, böyle bir şey söz konusu değil" - Burdur Valisi Hasan Şıldak: - "Burdur Gölü, Burdur'un yanı sıra bütün bölgeyi ilgilendiren bir varlıktır. Var olması için elimizden gelen bütün gayretler ilgili kurum kuruluşlarca ciddiyetle sürdürülmektedir"

Haber 17-01-2019 11:43

Burdur Gölü'nün siyaseti yok

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz: "Burdur Gölü'nün siyaseti yok. Burdur Gölü, Burdur var olmadan, bizlerden önce de vardı. İnşallah gayretlerimizle bizden sonra da var olmaya devam edecek" - Ekosistemi Koruma ve Burdur Gölüne Hayat Verelim Derneği Başkanı Burhan Cahit Karakurt: "Biz Göller Bölgesi'nin zamanla çöller bölgesine dönmemesi için çabalıyoruz. Herkesi bu çalışmaya destek vermeye davet ediyoruz"

Haber 26-09-2018 20:16

Burdur Gölü'nün sularının çekilmesi

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur: - "Bu konuda yapılacak projelerin takipçisiyiz. Burdur Gölü'nün kurumaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" - AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi: - "Konuyla ilgili kamuoyu oluşturabilmek için 'Burdur Gölü için el ele' kampanyasını başlattık"

Yurthaber 24-09-2018 22:50

Burdur Gölü'nün sularının çekilmesi

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur: - "Bu konuda yapılacak projelerin takipçisiyiz. Burdur Gölü'nün kurumaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" - AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi: - "Konuyla ilgili kamuoyu oluşturabilmek için 'Burdur Gölü için el ele' kampanyasını başlattık"

Yurthaber 24-09-2018 22:50

Burdur Gölü'nün sularının çekilmesi

AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur: - "Bu konuda yapılacak projelerin takipçisiyiz. Burdur Gölü'nün kurumaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" - AK Parti İl Başkanı Volkan Mengi: - "Konuyla ilgili kamuoyu oluşturabilmek için 'Burdur Gölü için el ele' kampanyasını başlattık"

Haber 24-09-2018 22:01

Burdur Gölü'nden en önemli su kaybı buharlaşmadan oluşmaktadır

DSİ Genel Müdürlüğü: -"Burdur Gölü'nden en önemli su kaybı buharlaşmadan oluşmaktadır. Bu sebeple Bakanlığımıza bağlı kuruluşlar tarafından Burdur Gölü'nde buharlaşmanın azaltılması için pilot ölçekli çalışma yapılması planlanmaktadır" - AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik: - "Buharlaşmanın 90-95 milyon metre küpü yağan yağmurlarla geri dönüyor ancak geriye kalan açığı 'Nasıl kapatırız?' diye alternatif çalışmalar yapılıyor"

Haber 22-09-2018 17:28

Burdur Belediyesi Yağlı Güreşleri’nde Furkan Durmuş Altın Başpehlivan Oldu

Burdur Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Burdur Belediyesi Yağlı Güreşleri’nde Kürşat Şevki Korkmaz yenen Furkan...

Yurthaber 01-09-2018 20:25

Burdur Gölü’nde Mahsur Kalan 2 Kişi Kurtarıldı

Burdur’da gezinti yapmak için tekne ile çıktıkları gölde mahsur kalan 2 kişi, AFAD ekiplerince kurtarıldı.Edinilen...

Yurthaber 18-08-2018 23:17

Burdur Gölü'nde mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı

Burdur Gölü'nde mahsur kalan 2 kişi kurtarıldı

Haber 18-08-2018 23:06

Satranç Turnuvasına 255 Sporcu Katıldı.

Burdur Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu’nun birlikte düzenlediği Burdur Gölü Uluslararası 4. Açık Satranç Turnuvası...

Yurthaber 18-08-2018 12:15

Burdur Gölü Uluslararası 4. Açık Satranç Turnuvası

Burdur Gölü'nün kurumasına dikkati çekmek amacıyla düzenlenen turnuvaya 3 ülkeden 255 lisanslı sporcu katıldı

Haber 17-08-2018 19:54

Burdur’da Aromatik Bitkilerin Yağı Çıkartılıyor

Burdur Gölü kıyısındaki Lisinia’da aromatik bitkilerin yağı çıkartılıyor. Lisinia Doğal Yaşam Merkezi Sorumlusu Öztürk Sarıca,...

Yurthaber 06-08-2018 12:22

Kazandıkları Kupayı Başkan Ataç’a Getirdiler

Burdur’da düzenlenen Göller Arası Basketbol Turnuvası’nda 2. olan Tepebaşı Belediyesi Basketbol Takımı, kazandıkları kupayı Başkan...

Yurthaber 03-08-2018 14:32

Türkiye’nin En Büyük Lavanta Bahçesinde Hasat Zamanı

Burdur’un Yeşilova ilçesine bağlı Akçaköy’de, Lisinia Doğa Projesi kapsamında Burdur Gölü’nün kurtarılması amacıyla hayata geçirilen...

Yurthaber 09-07-2018 09:57

Paraşütçüler, Burdur’da Yarıştı

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Başkanlığı’nın faaliyet programında yer alan Burdur, Y’amaç Paraşütü Hedef Yarışması’na ev...

Yurthaber 07-07-2018 15:22