Büyük Haberleri

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip olan Beshine yaşadığı zorlukları anlattı! Göğüslerine sütyen bulamıyor

Dünyanın en büyük göğüslerine sahip olmak için çeşitli ameliyatlar olan Beshine, devasa boyutlara ulaşan göğüsleri nedeniyle günlük hayatta yaşadığı zorlukları anlattı. Yaşadığı zorluklara rağmen göğüslerini büyütmeye devam edeceğini belirten Beshine, ameliyat olmak istediğini açıkladı.

Kadin 27-04-2023 09:48

Burnunuzun yapısı karakterinizi ele veriyor! Burun şeklinize göre nasıl birisiniz?

Kişilik özellikleri testleri oldukça dikkat çekiyor. Bu testler kendimizde bilmediğimiz birçok özelliğin farkına varmamızı sağlayabiliyor. Vücudumuzda bulunan çeşitli bölümler kişiliğimiz hakkında ipucu verebiliyor. İşte burun şeklimize göre karakter özelliklerimiz...

Kadin 20-02-2023 16:11

Bu hatalardan kaçının! 20 yaş büyük görünmenize neden oluyorlar

Kadınlar güzellikleri için saçlarını ve ciltlerini çeşitli bakımlara sokuyorlar. Ancak bu bakım uygulamaları ve makyaj teknikleri her zaman istenilen sonucu vermeyebiliyor. Bir makyaj uzmanı kadınları olduklarından çok daha yaşlı gösteren teknikleri paylaştı. İşte uzak durmanız gereken o basit hatalar...

Kadin 03-02-2023 10:21

Türkiye'nin en büyüğü kayıtlara geçti! 110 santimetre, 30 kilo... Hemen ekiplere haber verdiler

Bilecik'te kayıtlara geçen bir balık yakalandı. 110 santimetre boyunda ve yaklaşık 30 kilo ağırlığındaki Türkiye'nin en büyük sazan balığı, Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Türkiye'nin en büyüğü olarak kayıtlara geçti.

Haber 10-11-2022 22:24

Büyük

Büyük Hakkındaki Haberler Mynet'te. Büyük Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Dümdüz göğüslerini büyütmesi herkesi şaşırttı! Göğüsleri büyük gösterecek yöntemler

Küçük göğüs çok daha rahat olsa da birçok kadın göğüslerinin boyutlarından memnun değil. Göğüsleri büyütmek için çok çeşitli uygulamalar bulunuyor. Ancak sadece cerrahi operasyonlar yaptırmak istemiyor ve göğüslerinizin sadece elbise üzerinden büyük görünmesini istiyorsanız aşağıda bulunan göğüsleri büyük gösterme yöntemlerini deneyebilirsiniz.

Kadin 07-09-2022 07:04