Cefi Haberleri

Cem Yılmaz 51 oldu! Yeni yaşını arabasıyla poz vererek kutladı: Uzun yaşamımım sırrı...

Paylaşımları, aşkları ve tavırlarıyla her zaman adından söz ettiren Cem Yılmaz 51. yaşını sosyal medyadan da kutladı. Araba koleksiyonu olan Cem Yılmaz otomobiliyle poz vererek yine dikkat çekti.

Magazin 23-04-2024 07:37

Türkiye'yi terk etmişti! Tolga Karel Genç kalmanın formülünü buldum diyerek paylaştı

Yaprak Dökümü'nün Oğuz'u olarak hafızalara kazınan Tolga Karel kariyerinin zirvesindeyken her şeyi bırakıp Amerika'ya yerleşmişti. Zaman zaman ülke gündemine dair yorumlarıyla dikkat çeken Karel "Genç kalmanın formülünü buldum" diyerek son halini paylaştı.

Magazin 04-05-2023 07:06

MasterChef ödül oyununu kim kazandı, eleme adayı kim oldu? İşte 30 Kasım 2022 MasterChef'te büyük ödülün sahipleri...

MasterChef Türkiye'nin 30 Kasım Çarşamba günü yayınlanan bölümünde yemek yarışması oynandı. Eski yarışmacılarında katılımıyla gerçekleşen ödül oyunu sonucunda iki yarışmacı büyük ödülü kazandı. Programı yakından takip eden seyirciler ödül oyununun kazananlarını arama motorlarında araştırmaya devam ediyor. Peki, MasterChef ödül oyununu kim kazandı? İşte 30 Kasım 2022 Perşembe günü MasterChef'teki büyük ödülün kazananları...

Magazin 01-12-2022 07:32

MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında, nereli? Eski yarışmacı Tahsin Küçük yeniden MasterChef programında

MasterChef programının bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde eski yarışmacı Tahsin rüzgarı esiyor. MasterChef 2021 sezonu yarışmacılarından Tahsin Küçük hakkında bilgiler araştırılıyor. Yeni bölüme konuk olan eski yarışmacının sevenleri sosyal medyada gündem oluşturmuş durumda. Peki MasterChef Tahsin kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 30-11-2022 18:19

Cefi

Cefi Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Cefi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.