Sosyal Medya Haberleri Ve Son Dakika Sosyal Medya Haberleri

Sosyal Medya Haberleri Ve Son Dakika Sosyal Medya Haberleri

Web 2.0’ın kullanıma sunulmasıyla, çift taraflı ve odaklı bilgi paylaşımını sağlayan medya sistemi olarak bilinen sosyal medya, buna ek olarak internet üzerinden iletişim kurulmasını sağlayan bir sistemdir.

İstenilen yer ve zamanda kullanılabilir olması sayesinde de hızla yayılmayı başaran bir sistemdir. Sosyal medya sayesinde kişiler içerik paylaşımı yapabilir ve aradıkları konuyla ilgili içeriklere kolay bir şekilde ulaşabilir.

Sosyal medya kullanımının pek çok avantajı olduğu gibi aşırı kullanımında da bağımlılık gibi pek çok zararı olduğu bilinir. Buna ek olarak sosyal medya kullanımıyla beraber yeni iş kolları da ortaya çıkar.

Sosyal medya uzmanlığı, sosyal medya okuryazarlığı gibi meslekler en sık aranan personeller arasında bulunur.

Sosyal Medya Haberleri

Sosyal medyada gördüğü ilana tıkladı, hayatının şokunu yaşadı! Sadece 1 kez de değil, tam 3 kez dolandırıldı

İstanbul'da yaşayan Nurcan İbili (40), sosyal medyada gördüğü 11 bin liralık koltuk takımı linkini görünce satın almak istedi. Linke tıklayan İbili, dolandırıcıların ağına düşerek 33 bin lira dolandırıldı. İbili, "Satıcı sandığım kişi bana samimi geldiği için inandım. Toplamda 33 bin lira olmak üzere 3 kere 11 bin lira para havalesi yaptım. Param gitti. Kendi mantık çerçevemde bu bana olabilecek bir şey gibi mantıklı geldi" dedi. İbili, şimdi 33 bin lirasını alanların yakalanmasını bekliyor.

Haber 19-03-2024 10:59

Gelin 132 bin TL'lik akıllı yemek odası takımını istedi! Kaynana sinirlendi, Nursel Ergin ise kendini tutamadı

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sosyal medyada gündem oluyor. Yarışmada Aleyna adındaki yarışmacının almak istediği akıllı yemek odasının fiyatını duyan Nursel Ergin ve stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ergin, fiyat için "Hepimiz şaşırdık" dedi.

Magazin 19-03-2024 09:27

Burcu Esmersoy'un lüks saatlerinin fiyatı ağızları açık bıraktı! Saat koleksiyonunun toplam değeri...

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy'un pahalı saatleri gündemde. Lüks saat tutkunu olan Esmersoy'un saat koleksiyonunda olan saatlerin fiyatları duyanları şaşkına çevirdi.

Magazin 19-03-2024 09:25

Canlı yayında stüdyo bir anda karıştı! Eşler birbirine girdi küfürler havada uçuştu! Esra Erol ne yapacağını şaşırdı

Hafta içi her gün Atv ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Esra Erol işlediği konular ve yayına aldığı konukları ile sosyal medyada gündem oluyor. Esra Erol'da programına bu defa yaklaşık bir sene önce evlenen Emine Polat ve Hüseyin Polat damga vurdu. Karısı ile barışmak için yardım isteyen Hüseyin Polat eşiyle yüzleşince stüdyo bir anda karıştı...

Magazin 19-03-2024 09:21

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinden Yunus Emre'nin eşine sert sözler: Gebeliğin sonlandığı dokümanları yayınla

Aleyna Kalaycıoğlu'nun sinir krizi geçirdiği anlar ve Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in bebeğini kaybettiğini söylemek için bağlandığı yayında konuyu Aleyna'ya getirdiği anlar sosyal medyada gündemde. Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi bu olaylardan sonra patladı.

Magazin 19-03-2024 06:56

Şarkıcı Derya Uluğ’dan Kızılcık Şerbeti itirafı: Teklif gelirse...

Şarkıcı Derya Uluğ katıldığı bir programda özel hayatı hakkında merak edilenlere sorulan sorulara samimi cevaplar verdi. Şarkıcı ayrıca son dönmelerin en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili de konuştu.

Magazin 18-03-2024 13:04

'Yerli John Wick' Ömer Aslan 200 TL ile yaptığı iftar alışverişi olay oldu! Videosu sosyal medyada viral oldu!

John Wick'e benzerliğiyle dikkat çeken Ömer Aslan, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Aslan, bu kez 200 TL ile yaptığı alışveriş videosuyla gündem oldu. Sosyal medyada Aslan'ın paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 18-03-2024 12:41

Burcu Özberk yapay zeka ile şişmanlatıldı! O fotoğrafı görünce...

Güzel oyuncu Burcu Özberk son dönemde ekranlardan uzak proje değerlendiriyor. Özberk son günlerde sosyal medyada gündem olan yapay zeka ile kilo aldırılma trendine dahil oldu. Kendisini kilolu gören oyuncu bakın ne dedi.

Magazin 18-03-2024 09:23

Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın araba pozuna yorum yağdı! Yenge ayıp oluyor artık

Galatasaray'ın golcü yıldızı Mauro Icardi kadar eşi Wanda Nara da adından söz ettiriyor. Son olarak araba pozuyla olay olan Wanda Nara'ya "Yenge yeter" yorumları geldi.

Magazin 17-03-2024 15:23

Cenk Eren yüzünü gerdirdi! Görenler tanıyamadı, Cenk Eren son haliyle dile düşünce...

Gökhan Özen, Rafet El Roman ve şimdi de Cenk Eren... Estetik yaptıran ünlü erkeklere Cenk Eren de dahil oldu. Cenk Eren'in estetikli son halini görenler şarkıcıyı tanımakta zorlandı. Cenk Eren sosyal medyanın diline düşünce bakın ne dedi.

Magazin 17-03-2024 13:28

Merve Taşkın 216 bin TL kira ödediği lüks evinin terasında güneşlendi! O anları paylaştı

Fenomen Merve Taşkın sosyal medya paylaşımları kadar lüks yaşantısıyla da dikkat çekiyor. Taşkın son olarak lüks evinin kirasını paylaşarak terasında güneşlendiği anları takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 17-03-2024 13:05

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kızı Feyza Erbaş'ın arabasının anahtarına yazdığı şiir gündemde! Ece Üner kendini tutamadı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın kızı Feyza Erbaş'ın lüks aracının anahtarına yazdığı şiir sosyal medyada gündem oldu. Ece Üner bu haberi sunarken söylediği sözlerle dikkat çekti.

Magazin 17-03-2024 11:25

Ebru Polat Mısır'a tatile gitti! Ödediği parayı paylaştı

Şarkıcılığın yanı sıra ticaretle de uğraşan Ebru Polat geçtiğimiz günlerde hayat pahalılığından şikayet ediyordu. Polat geçtiğimiz gün parasına kıydı ve Mısır'a gitti. Sosyal medyadan ise ödediği paranın ne kadar olduğunu açıkladı.

Magazin 17-03-2024 09:14

Esra Bilgiç Katar'a gitti, başını örtüp verdiği poza hayranları mest oldu

Netflix filmi 'Romantik Hırsız' filmiyle gündemde olan Esra Bilgiç Katar'a gitti. Başını örterek pozlar veren Esra Bilgiç'e hayranları beğeni yağdırdı. Esra Bilgiç özellikle Asya ülkelerinden büyük bir hayran kitlesine sahip.

Magazin 17-03-2024 07:56

Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden telefonda bebeği kaybettiğini söyledi! Yunus Emre ağlamaktan konuşamadı

Survivor'da bu sezonun çok konuşulan ismi Yunus Emre iletişim ödülünde baba olacağı haberini almıştı. Ardından ise eşi sosyal medyadan bebeği kaybettiğini açıklamıştı. Yunus Emre bu haberi eşiyle telefonda konuşarak öğrendi. O anlar sosyal medyayı salladı.

Magazin 17-03-2024 07:14

Amerikalı ünlü rapçi Lil Jon Müslüman oldu! Arapça ve İngilizce şehadet getirdi

Amerikalı rapçi ve prodüktör Lil Jon, California eyaletindeki bir camide şehadet getirerek Müslüman oldu. Sosyal medyada paylaşılan videoda Amerikalı rapçinin cami imamının yönlendirmesi üzerine, önce Arapça sonra İngilizce şehadet getirdiği görüldü.

Magazin 16-03-2024 21:41

Usta oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetmişti! Eşi Nermin Bezmen duygulandıran anısını anlattı: O ara kameraya yakalanmışız

Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetmişti. Yazar Nermin Bezmen sosyal medya hesabından 26 Şubat'ta hayatını kaybeden eşi Tolga Savacı'yla ilgili bir paylaşım yaptı.

Magazin 16-03-2024 17:52

Dilan ve Engin Polat çifti için Banu Parlak soruşturmasında istenen ceza belli oldu!

Kara para aklama iddiası üzerine haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklanan sosyal medya fenomenleri Dilan ve Engin Polat çifti için Banu Parlak soruşturmasında istenen ceza belli oldu.

Magazin 16-03-2024 16:41

İşe kabul edildiğini öğrenince otoparkta dans ederek kutladı! O dans performansı sosyal medyada milyonlarca izlenmeye ulaştı

Yeni bir işe girdiğini öğrenen bir kadının tepkisi otoparktaki güvenlik kamerasında yansıdı. Yeni patronu kadının coşku dolu kutlamasını fark edip sosyal medyada paylaşınca görüntüler viral oldu.

Trend 16-03-2024 15:16

Koray Avcı'nın Yıldız Tilbe taklidi yaptığı dansı olay oldu! Sosyal medyada yorum yağdı: Oruç başına vurmuş...

Karadeniz müzikleriyle tanınan Koray Avcı, Yıldız Tilbe taklidi yaptığı dansı sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu dansla ilgili sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 16-03-2024 14:51

Kimseye oy vermeyeceğim dedi! Şiir gibi konuştu... O konuşma sosyal medyada viral oldu: Ben kurumuşum

31 Mart'taki yer seçimlerin yaklaşmasıyla beraber sosyal medyada sokak röportajlarının sayısı giderek arttı. Bir sosyal röportajında 31 Mart'taki seçimlerde hangi partiye oy vereceği sorulan bir adamın cevabı gündem oldu. Adeta şiir gibi konuşan adam sosyal medyada kısa sürede viral olmayı başardı.

Trend 16-03-2024 14:00

Özgürlük Parkı'nın halini paylaşarak duruma isyan etti! Doğum günü kutlamasından kalanları gösterdi... Bu nasıl iğrenç bir şey

Kadıköy'deki Özgürlük Parkı'nda yürüyüş yaptığında çevredeki çöplerden şikayet eden muhabir Serkan Tahmaz'ın paylaşımı sosyal medyada kısa sürede gündem yarattı. Doğum günü kutlamasından sonra çevrede bırakılan çöpleri gösteren Tahmaz'ın duruma isyan ettiği anlar sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 16-03-2024 13:36

Amerikalı genç kız gözyaşları içinde anlattı! Sosyal medyayı ikiye böldü: 'Yemeğe param yetmediği için yemek yemeyi kestim'

TikTok'ta 'oranotrita' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Ora Hardesty isimli bir kadın maddi konusunda yaşadığı zorlukları gözyaşları içinde sosyal medyadan anlattı. Aylık 500 dolarlık (yaklaşık 16 bin 47 TL) kira artışıyla mücadele ettiğini söyleyen Hardesty, parası yetmediği için yemek yemeyi kestiğini ve 15 kilo verdiğini dile getirdi.

Trend 16-03-2024 13:22

Cem Yılmaz'ın yeni aşkı Necla Karahalil o soruya kayıtsız kalmadı! 'Eniştenizle...' diyerek yanıtladı

Son dönemde sosyal medya paylaşımları, gösterilerinin fiyatları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen Cem Yılmaz'ın kısa bir süre önce Necla Karahalil ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Necla Karahalil takipçilerinden gelen 'Cem Yılmaz' sorusuna kayıtsız kalamadı. 'Eniştenizle...' diyerek yanıtladı..

Magazin 16-03-2024 12:01

Oda spreyi bir anda patlayan kadın hastanelik oldu! O anları sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı

Sosyal medya platformunda ' kyndal_bret ' adını kullanan Kyndal Chandler arabasındaki oda parfümünün beklenmedik bir şekilde patlamasının ardından hastanelik olduğunu söyledi. Chandler'in hastane oldasından yaptığı TikTok paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Viral olan videosunda Chandler, patlama nedeniyle göz hasarı ve kimyasal yanıklar yaşadığını açıkladı.

Trend 16-03-2024 11:52

Tarzıyla Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu! Hande Erçel Hollywood yıldızlarını geçti

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Hande Erçel, geçtiğimiz günlerde Paris Moda Haftası'na katılmış ve tarzı ile uzun süre konuşulmuştu. Mini bir tulum giyen Erçel, göğüs dekoltesiyle Paris Moda Haftası'na damga vurmuştu. Ünlü oyuncu sosyal medyada Hollywood yıldızlarını da geçti...

Magazin 16-03-2024 10:41

İnternetten kıyafet alışverişi yaptı! Kargo paketinden konserve kutusu ve bir tüp insan kanı çıktı... Salatalık olmasını tercih ederdim

TikTok'ta ' anna_200.1 ' adını kullanan Anna Marie internetten kıyafet sipariş ettiğini ve kargo paketinden çıkanlar karşısında şaşkına döndüğünü söyledi. TikTok'tan kıyafet siparişinin paketinde bir konserve kutusu ve insan kanı bulunan tüpün çıktığını söyleyen Marie'nın paylaşımı sosyal medyada viral oldu.

Trend 16-03-2024 10:25

Kim Kardashian'ın ilginç tarzı sosyal medyanın diline düştü! Bakan bir daha baktı

Cesur paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Kim Kardashian son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Ünlü isim Instagram hesabından ilginç tarzıyla verdiği pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 16-03-2024 09:51

Alkolü fazla kaçırınca soluğu dövmecide aldı! Dövmesini paylaşıp anlamını sosyal medyaya sordu... +18 cevapları alınca inanamadı

İsmi açıklanmayan adam geçirdiği içkili bir gecenin ardından uynadığında göğsünde Tayca kelimelerden oluşan bir dövme buldu. Dövmenin kalıcı olduğunu fark ettikten sonra ismini açıklamak istemeyen adam sosyal medyadan paylaşarak çeviri için yardım istedi. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-03-2024 09:51

Kocasının spor uygulaması üzerinden kendisini aldattığını öğrenince şoke oldu! Bu kadarı da yapılmazdı

TikTok'ta 'meg.c.mcgee' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Megan McGee isimli genç bir kadın kocasının ihanetini öğrenme şeklinden bahsedince bir anda viral oldu. Kocasının kendisini bir spor uygulaması aracılığıyla aldattığını fark ettiğini söyleyen genç kadının paylaşımı gündem yarattı. O anlar yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 16-03-2024 09:20

Canlı yayında gelen soruya Yusuf Kavaklı çok sinirlendi! 'RTÜK amca lütfen duyma bunu! Gavur keser gibi keserim onu!' dedi... Nur Viral çok şaşırdı

Beyaz Tv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Nur Viral'le Hayatta Her Şey Var programı her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Bazı günler ünlü sunucuya emekli müftü Yusuf Kavaklı eşlik ediyor. Canlı yayında izleyenlerden gelen soruları yanıtlayan Kavaklı bu defa gelen soruya çok sinirlendi.

Magazin 16-03-2024 08:26

Müziğin ritmine kendisini fena kaptırdı! Sokak ortasında dans etmeye başladı... Dans performansına bir gören bir daha baktı

Geçtiğimiz yıl bir markette Mabel Matiz'in şarkısıyla dans eden emekli bir öğretmen sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. Bu yıl aynı öğretmen bir kez daha sosyal medyanın en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi. Sokak müzisyeninin yanına giderek bir anda dans etmeye başlayan kadının performansı çok konuşuldu.

Trend 16-03-2024 07:48

Eşi yeni vefat eden kadın, kendisini rahatsız eden adama meydan dayağı attı! İşte o anlar...

Sakarya'da eşi yeni vefat eden bir kadın, kendisini son zamanlarda rahatsız eden adamı sokak ortasında dövdü. Sosyal medyada yayılan o görüntüler gündem oldu. Kameraya yansıyan o anlarda kadın, "Benim kocam yeni öldü, seni gebertirim, adam ol arama diyorum sana" dedi. Yaşanan olayı anlatan Nuran Kul, “Kendisini uyardım, dinlemedi. Hak ettiği cezayı verdim, Osmanlı tokadını yapıştırdım” ifadelerine yer verdi.

Haber 15-03-2024 21:17

Haluk Levent'in hayatı film mi oluyor? Konuyla ilgili açıklama yaptı: Kara mizah...

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, hayatının film olacağı iddiasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Levent, "Hayatım film olmuyor" dedi.

Magazin 15-03-2024 17:57

Müziği açıp arabada klip çekmek istediler! Video macerası kısa sürdü... O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa süre içinde kullanıcıların ilgisini çekmeyi başardı. Görüntülerde üç genç kadın arabanın içinde klip çekmek isterken kaza yaptı. O anların sosyal medyada paylaşılmasından sonra kullanıcılardan adeta yorum yağdı.

Trend 15-03-2024 15:30

Potansiyel sevgili adayını elinde mezurayla aradı! Önüne geleni ölçtü... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyada kadınların potansiyel sevgililerine dair kriterlerini sıraladıkları bir akım popüler. Genç bir kadın 1.80'den kısa bir erkekle sevgili olmayacağını söyledikten sonra ilginç bir videoya imza attı. Gittiği gece kulübünde çantasından mezura çıkartan genç kadın önüne gelen erkeklerin boyunu ölçtü. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend 15-03-2024 14:53

Tişört zannettiler ama değil! Tüm vücudunu kaplayan dövmeleri için 300 saatini harcadı... Yetmedi Avustralya'dan İngiltere'ye uçarak 60 bin sterlin harcadı

41 yaşındaki Michael Lewis dövme tutkusunu bambaşka bir noktaya taşıyarak görenleri şaşkına çevirdi. Kaplnlar, kartal ve Yunan mitolojisine ait figürlerin yer aldığı dövmeleriyle tüm vücudunu kaplatan Lewis'in sanat eseri olarak tanımladığı dövmeleri için 6 yıl içinde 300 saatten fazla zaman harcadı.

Trend 15-03-2024 14:16

Mehmet Ali Erbil'den şok iddia! Acun Ilıcalı buna ne cevap verecek? Yunus Emre'nin baba olacağını öğrendiği görüntülerde...

'Survivor All Star 2024'te yarışan Yunus Emre Özden, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümde baba olacağını öğrenmişti. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, gebeliğinin sonlandığını duyurdu. Yunus Emre canlı yayında bebek müjdesi alırken yarışmacıların verdiği tepki gündem olmuştu. Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda görüntülerde dikkatini çeken bir detayı açıkladı.

Magazin 15-03-2024 14:04

Sağdıcın düğün konuşması davetlileri şaşkına çevirdi! Sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü: Çok ileri gittin

Bir düğün töreninde damadın yakın arkadaşı olan sağdıç yaptığı konuşmayla damga vurdu. Damadın daha önce evlendiğini ima eden bir şaka yaparak konuklara dönen sağdıç, "Herkese tekrardan hoş geldiniz diyorum" dedi. Konuklar önce biraz şaşırırken ardından ise kahkahalarla duruma tepki gösterdi.

Trend 15-03-2024 13:35

Zeytinyağı fiyatını görünce... Armağan Çağlayan pahalılığa isyan etti!

Son dönemde açıklamaları ve sosyal medya üzerindeki yorumları ile sık sık gündeme gelen Armağan Çağlayan hayat pahalılığına isyan etti. Daha önce ödediği hesapları paylaşan Çağlayan bu defa zeytinyağına gelen zamma sinirlendi.

Magazin 15-03-2024 12:38

Maneviyata yönelen Yaşar Alptekin'den Serdar Ortaç'a çağrı: 'Bana yarım saatini ayır'

Yaşar Alptekin, katıldığı bir programda sosyal medyada halini görünce ağladığını ve ulaşmaya çalıştığını söylediği Serdar Ortaç’a çağrıda bulundu. Alptekin, "Serdar, seni Rabbimle tanıştırmak istiyorum. Bana yarım saatini ayır” dedi.

Magazin 15-03-2024 11:45

Böyle ticaret görülmedi! Düğün ve balayı masraflarını karşılamak için kullanılmış banyo suyunu satıyor... Unutulmaz olmasını istiyorum

Hayallerindeki düğün ve balayını finanse etmek için büyük bir çaba gösteren sosyal medya fenomeni Amanda Leon herkesi şaşkına çeviren bir yönteme başvurdu. Fenomen isim unutulmaz düğün ve balayı için banyo yaptığı suyunu kavanozlara koyarak satmaya başladı. Leon kavanoz başına 31 sterlin (yaklaşık 1.272 TL) para kazanıyor.

Trend 15-03-2024 11:02

Kendisini köpek olarak tanımlıyor! Dışarıda tuvaletimi yapıyorum, bakıcılarım var dedi... Sosyal medyada yer yerinden oynadı

ABD'li Twitch yayıncısı Meow Dalyn, köpek gibi yaşamayı tercih ettiğini çünkü bunun kendisini daha insani hissetmesini sağladığını söyleyerek bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti. Dışarı tuvaletini yaptığını ve kişisel bakımı için bakıcıları olduğunu dile getiren Dalyn'in itirafları çok konuşuldu.

Trend 15-03-2024 10:29

Filmleri aratmayacak ilginç hikaye! En yakın arkadaşının aile tarafından kiralanan bir oyuncu olduğunu öğrendi... Bu resmen çılgınlık

Lawson Spolansky isimli bir TikTok kullanıcısı, teyzesinin 10 yıl boyunca 'en iyi arkadaşı' olması için bir oyuncuyu kiraladığını keşfettiğinde yaşadığı şaşkınlığı paylaştı. TikTok kullanıcılarının büyük bir bölümü yaşanan olaya anlam veremediğini ifade ederek durumun "Truman Show" filmine benzediğini söyledi.

Trend 15-03-2024 09:45

Sokak röportajı sosyal medyada gündem oldu! Acun Ilıcalı tepkisiz kalamadı

Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı sosyal medyanın gündemine oturdu. Erzurumlu bir kadının röportaj esnasında 'Erzurumluları pek sevmiyorum. Kendimi de sevmiyorum. Biraz daha kültürlü olsak daha iyi olur' sözleri kısa sürede viral oldu. Erzurumlu olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı bu sözlere kayıtsız kalamadı.

Magazin 15-03-2024 08:49

Dövmesini sosyal medyadan ağlayarak paylaştı! Sosyal medya kullanıcıları yorumsuz kalamadı: Bu hayatımda gördüğüm en korkunç şey

Sosyal medyada Tia Kabir kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın Bali'deki dövme macerasını gösterdi. Ancak dövmesi hayal ettiği gibi olmayınca genç kadın bir anda sokak ortasında gözyaşlarına hakim olamadı. O anlar TikTok'ta viral oldu.

Trend 15-03-2024 08:19

Nöbet tutan askerleri böyle taciz ettiler! Görüntüler sosyal medyada tepkilere neden oldu... Onlar alay konusu değiller

Bir grup Amerikalı turist, Buckingham Sarayı'nın önünde nöbet tutan askerlerle dalga geçerek o anları TikTok'tan paylaştı. Kraliyet Muhafızı olarak bilinen askerlerle dalga geçen kadınları görüntülerde bir polis memurunun uyardığı görüldü. O anlar sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 15-03-2024 07:48

Survivor Yunus Emre canlı yayında baba olacağını öğrenmişti! Karısı Beria Özden'den üzen haber geldi

Survivor'da peş peşe aldığı cezalarla gündemden düşmeyen Yunus Emre Özden, iletişim ödülünü kazanınca canlı yayında baba olacağını öğrenmişti. Aldığı haberle büyük bir sevinç yaşayan Yunus Emre'nin o anları çok konuşulmuştu. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden'den üzen haber geldi.

Magazin 14-03-2024 17:05

Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'den canlı yayında Aleyna mesajı! Gündem olan uyarı

Survivor All Star 2024'te Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık sosyal medyada zaman zaman gündeme geliyordu. Bu yakınlık Yunus Emre'nin eşini de rahatsız etti. Anne olmaya hazırlanan Beria Özden canlı yayın açılınca kocasına yazdığı mesajla sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-03-2024 15:26