Sosyal Medya Haberleri Ve Son Dakika Sosyal Medya Haberleri

Sosyal Medya Haberleri Ve Son Dakika Sosyal Medya Haberleri

Web 2.0’ın kullanıma sunulmasıyla, çift taraflı ve odaklı bilgi paylaşımını sağlayan medya sistemi olarak bilinen sosyal medya, buna ek olarak internet üzerinden iletişim kurulmasını sağlayan bir sistemdir.

İstenilen yer ve zamanda kullanılabilir olması sayesinde de hızla yayılmayı başaran bir sistemdir. Sosyal medya sayesinde kişiler içerik paylaşımı yapabilir ve aradıkları konuyla ilgili içeriklere kolay bir şekilde ulaşabilir.

Sosyal medya kullanımının pek çok avantajı olduğu gibi aşırı kullanımında da bağımlılık gibi pek çok zararı olduğu bilinir. Buna ek olarak sosyal medya kullanımıyla beraber yeni iş kolları da ortaya çıkar.

Sosyal medya uzmanlığı, sosyal medya okuryazarlığı gibi meslekler en sık aranan personeller arasında bulunur.

Sosyal Medya Haberleri

Hızını alamadı pankartla ifşa etti! Yuva yıkan diyerek fotoğraflarını ekledi... 'Kocalarınıza dikkat edin'

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda yapılan bir paylaşım kısa sürede kullanıcılar arasında viral oldu. Kocasının sevgilisini olduğu iddia edilen bir kadın yaptırdığı bir pankartla ifşa eden eşin hareketi sosyal medyanın ilgisini çekti. Pankartta kadın kocasının sevgilisinin fotoğraflarını yapıştırarak "Yuva yıkan. Kocalarınıza dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Trend 18-04-2024 15:27

25 yıldır sırtında duran devasa kistin patladığı anı sosyal medyadan paylaştı! Bunu izlemeyi midem kaldırmaz

İngiltere'nin Bristol şehrinde çekilen görüntülerde Dave Andrew isimli bir adam sırtında 25 yıldır duran devasa kistin patlatıldığı anı paylaştı. Sırtındaki irinin aktığı anı sosyal medyadan paylaşan adamın görüntüsü kısa sürede viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bir kısmı ise görüntülerin paylaşılmasına tepki göstererek, "Ben neden böyle bir şey izledim" yorumunu yaptı.

Trend 18-04-2024 15:01

Sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğini kıyafetin uyması için pembe renge boyayınca tepkilerin odağına yerleşti! Kıyafetime uysun istedim

22 yaşındaki sosyal medya fenomeni Sabrina Low, köpeğinin tüylerini pembe renge boyayınca sosyal medya kullanıcılarının hedefi haline geldi. Sosyal medyadan gelen olumsuz tepkilerin üzerine Low çareyi yorumları kapatmakta buldu. Fenomen isim kendisini "Kıyafetime uysun istedim. Onu modaya uygun hale getirdim" diyerek savundu.

Trend 18-04-2024 14:06

Sosyal medya fenomeni Francia James bir anda mağazanın ortasında dans etmeye başlayınca kovuldu! Duruma sosyal medyadan isyan etti

33 yaşındaki sosyal medya fenomeni Francia James, TikTok üzerinden çekilen dans videolarıyla dalga geçmek için mağazanın ortasında adeta şov yaptı. Fenomen ismin dans ettiği sırada bir mağaza personeli James'in yanına gelerek mağazadan çıkmasını istedi. James mağazadan kovulma anlarını sosyal medyadan paylaşarak duruma isyan etti.

Trend 18-04-2024 11:31

Yaşlanmayı resmen tersine çevirdi! 61 yaşındayım ama 38 yaşında birinin vücuduna sahibim

Yeni nesil Benjamin Button olarak adlandırılan Dave Pascoe, 61 yaşında olmasına rağmen oldukça fit ve sağlıklı görüntüsü sayesinde dikkatleri bir anda üzerine çekti. Amerika Birleşik Devletleri'nin Michigan bölgesinde yaşayan Pascoe, "Emekli bir ağ güvenliği uzmanı olarak artık tam zamanlı bir biyohackerım. Genetik saatimi geri döndürmeye kendimi adadım" dedi.

Trend 18-04-2024 10:10

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalanınca ne yapacağını şaşırdı! O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Başka bir kadınla birlikteyken kız arkadaşına yakalandı! Viral olan görüntüler... Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek milyonlarca izlenmeye ulaştı. Söz konusu görüntülerde ismi açıklanmayan bir adamın başka bir kadınla olduğu sırada sevgilisine yakalandığı anlar yer aldı. Adamın şaşkınlık dolu bakışları ve ne yapacağını bilememesi kullanıcılar tarafından yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 18-04-2024 09:30

Spor salonundaki taciz anları sosyal medya canlı yayınına saniye saniye yansıdı! Hayranları uyardı, fenomen isim 'O kız olmak istemiyorum' dedi

Kick yayıncısı Demisux bir spor salonunda antrenman yaptığı sırada canlı yayın açtı. Canlı yayında olduğunu fark etmeyen bir adam fenomen isim fark etmeden elindeki cep telefonuyla onu kaydetmeye başladı. Hayranları Demisux'u tacize dair uyararak adamı şikayet etmesini istedi. Fenomen isim 'O kız olmak istemiyorum' diyerek taciz anlarının üstünü örttü.

Trend 18-04-2024 08:31

Yakaladığı köpek balığının üzerine oturunca olanlar oldu! Köpekbalığı intikamını fena aldı: Kalçam kanıyor

Kick yayıncısı Natalie Reynolds arkadaşıyla birlikte köpekbalığı avlamak için sahile gitti. Kısa bir süre sonra oltasına köpekbalığı takılan kadın hayvanı etkisiz hale getirince üzerine oturdu. Ancak köpekbalığının keskin derisi fenomen ismin kalçasını adeta keserek kanamasına neden oldu.

Trend 18-04-2024 07:49

Zeynep Bastık ameliyat olacağını açıkladı! 'Uyuyamadığım ve nefes alamadığım...'

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ameliyat olacağını açıkladı. Doktora gittiğini ve muayene olduğunu söyleyen şarkıcı, "Ciddi bir deviasyonum varmış" diyerek sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 18-04-2024 07:20

Sergi pozları olay olmuştu! Aşka gelen Uraz Kaygılaroğlu yeni sevgilisiyle peş peşe paylaşım yaptı

Uraz Kaygılaroğlu'nun bir sergi için verdiği pozları büyük tepki çekmişti. Sosyal medyada gündem yaratan pozlar hakkında açıklama yapan Kaygılaroğlu, o pozları sanatçı sevgilisi Sayna Soleimanpour'un ilk sergisi için verdiğini belirtmişti. Bu kez aşka gelen ünlü oyuncu yeni sevilisiyle peş peşe paylaşım yaptı.

Magazin 17-04-2024 23:22

Sosyal medya onu konuşuyor! Üç büyüklerde oynayan bir oyuncunun 'tek gece' için 5 milyon TL teklif ettiğini söyledi: Evli ve çocuklu

Bir TikTok kullanıcısının makyaj yaparken üç büyüklerde oynayan ünlü bir futbolcunun kendisine tek gece için 5 milyon TL teklif ettiğini söylediği paylaşımı viral oldu. Ünlü futbolcunun ismini vermeyen TikTok kullanıcısı, "Evli ve çocuk sahibi bir oyuncu olduğunu biliniz. Sen ne çirkin bir adamsın. Zaten suratın da çirkin" ifadelerini kullandı.

Spor 17-04-2024 15:58

Daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini söyleyince şaşkına çevirdi! 12 çocuklu bekar bir anneyim

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde yaşayan 39 yaşındaki Veronica Merrit isimli bir kadın 12 çocuklu bekar anne yaşamı sayesinde TikTok'ta popüler olmayı başardı. Yaşadığı maddi zorluklar nedeniyle çocuklarını makarna, sosisli sandviç ve paket ramen beslemek zorunda olduğunu söyleyen Merrit, daha fazla çocuk sahibi olmak istediğini dile getiren TikTok kullanıcılarının tepkisini çekti.

Trend 17-04-2024 14:53

Mağazadaki soyunma kabininin perdesindeki deliği fark edince şoke oldu! Sosyal medyadan 'gözetleme deliği' notuyla ifşa etti

TikTok'ta "snorkellingmeatball" kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın mağazadaki soyunma kabininde bir deliği fark ettiğinde şoke oldu. Giyim mağazasında kadın soyunma odasındaki 'gözetleme deliği' TikTok'ta bir tartışmanın fitilini ateşledi. O paylaşıma binlerce yorum geldi.

Trend 17-04-2024 13:58

Sosyal medya bu olayı konuşuyor! Paylaşımları gündem olan 'Bombacı Mülayim' polis çıktı

Emniyete ait çeşitli verileri sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden ‘BombacıMülayim01’ adıyla açtığı hesaptan paylaşan kişi, polis memuru V.K. çıktı. V.K. ile ona bilgi aktardıkları belirlenen 2 polis memuru gözaltına alındı. V.K'nin el konulan dijital materyallerinde yapılan incelemelerde; kişiye özel, gizli ve çok gizli ibareli yaklaşık 3 bin evrakı arşivlediği, ayrıca hukuki yardım adı altında menfaat temin ettiği, kendisine para aktarımında bulunan birçok mağdurun da bulunduğu belirlendi.

Haber 17-04-2024 13:45

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 17-04-2024 13:42

Sosyal medya fenomeni Francia James, kalabalık caddede fotoğraf çekimi yapınca gündem oldu! Bir gören bir daha baktı

Francia James, sosyal medyadan sıklıkla yaptığı cesur paylaşımları sayesinde dünya geneline yayılan geniş bir hayran kitlesine sahip. Sosyal medyadan birbirinden ilginç paylaşımlara imza atan James bu kez hayranlarını sokakta şaşırttı. Kalabalık bir sokağın ortasında çekim yapan fenomen ismi görenler bir daha baktı.

Trend 17-04-2024 11:45

Yılmaz Erdoğan'ın açıklamasından sonra Cansu Taşkın'dan göndermeli paylaşım! Sen onları terk edebilecek kadar...

Yılmaz Erdoğan'ın, birliktelik yaşadıklarını iddia ederek sosyal medyada fotoğraf ve videolar yayan Cansu Taşkın hakkında dava açacağı iddialarıyla ilgili sessizliğini bozmuş ve "Ben kimseyi dava etmeyeceğim" demişti. Erdoğan'ın açıklamasından sonra Cansu Taşkın'dan göndermeli paylaşım geldi.

Magazin 17-04-2024 11:04

500'den fazla erkekle sevgili oldu! Özel olanı bulmaya çalıştığını söyledi... Herkese aynısı tavsiye ediyorum

Eski bir Penthouse modeli olan Samantha Philips 500'den fazla erkekle sevgili olduğunu söyleyerek bir anda dikkatleri üzerine çekti. İkili ilişkilere dair verdiği tavsiyelerle tepkilerin odağına yerleşen ünlü isim, "Özel olanı bulmaya çalışıyorum. Herkese aynısı tavsiye ediyorum" dedi.

Trend 17-04-2024 10:43

Rahmi Koç'tan sonra Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un parti paylaşımı gündemde! Efsane şarkıcıyla buluşup...

Geçtiğimiz günlerde Rahmi Koç katıldığı Küba gecesindeki keyifli anlarıyla gündeme gelmişti. Bu sefer de Ali Koç'un eşi Nevbahar Koç'un şarkıcı Cher ve mücevher tasarımcısı Lore Rodkin ile birlikte parti öncesi halleri dikkat çekti.

Magazin 17-04-2024 10:35

Kızıl Goncalar'ın Feyza'sı Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali gündem oldu! Sadi baban görmesin

'Kızıl Goncalar' dizisinde Cüneyd'in kuzeni Feyza'yı canlandıran Zehra Kelleci'nin gerçek hayattaki hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun pozlarına sosyal medyada yorum ve beğeni yağdı.

Magazin 17-04-2024 10:32

Yıllarca sessizliğini koruyup sosyal medyadan itiraf edince tepkilerin odağına yerleşti! 17 yıldır eşimin ikiz kardeşine aşığım

İsmini açıklamadan sosyal medyadan itirafta bulunan bir adam adam yıllardır eşinin tek yumurta ikizi olan kız kardeşine aşık olduğunu söyleyince tepkilerin odağına yerleşti. İtirafıyla dikkatleri üzerine çeken adam 23 yıllık evliliğinde en küçük çocuğunun doğumundan sonra eşinin kız kardeşine ilgi duymaya başladığını ifade etti.

Trend 17-04-2024 10:28

Sosyal medyadan Türk kızlarının egosunu eleştirdi! Sözleri gündem yarattı... Allah'tan erkekler için Slav ırkı var.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımında Türk kızlarının egosunu eleştiren bir kişi kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Sosyal medyada 'nuresin34' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç kadının sözleri hem eleştirildi hem de takdir edildi.

Trend 17-04-2024 10:12

Böbrek ağrısıyla hastaneye gitti! Meğerse doğum yapıyormuş... Hamile olduğunu bilmiyorduk

Reddit'te ismini açıklamadna paylaşım yapan bir adam kız arkadaşının böbrek taşı olduğunu düşündüğü şiddetli bir ağrı nedeniyle acil servise gittiğini ve doğum yaptığını söyledi. Gebeliğe dair kendisinin ve sevgilisinin hiçbir bilgisi olmadığını dile getiren genç adamın paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 17-04-2024 09:27

Melisa Şenolsun'un alevli bikinisi olay oldu! Ateş ediyorsun

Atiye dizisindeki Cansu karakteri ve Masumlar Apartmanı'ndaki Rüya karakteriyle hafızalara kazınan Melisa Şenolsun son olarak Instagram bikinisiyle tenis oynadığı pozlarını paylaştı. Paylaşımı kısa süre içerisinde çok konuşulmayı başardı.

Magazin 17-04-2024 09:08

Melis Sezen leopar desenli mayosuyla ayna karşısına geçti! 'Kükreyin' notu dikkat çekti

Son olarak Gülcemal dizisinde Murat Ünalmış ile başrolü paylaşan Melis Sezen özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. İddialı ve cesur tarzı ile dikkat çeken Melis Sezen son olarak leopar desenli mayasuyla ayna karşısına geçti. Sezen'in iddialı paylaşımındaki 'Kükreyin' notu ise dikkat çekti.

Magazin 17-04-2024 08:03

Toplu taşımanın ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi sürünmeye başladı! Çevredekiler kahkahalarına engel olamadı

Fransa'da kaydedildiği iddia edilen görüntüler sosyal medya kullanıcıları arasında popüler olurken görenlere adeta 'Ben ne izledim' dedirtti. Görüntülerde bir kişinin toplu taşıma aracının ortasında bir anda kendisini yere atıp yılan gibi süründüğü anlar yer aldı. O anlara yorum yağdı.

Trend 17-04-2024 08:01

Sevgilisinin ayakkabıları ayağını acıtınca ayakkabılarını değiştirdiler! Ortaya bu görüntüler çıktı... Sosyal medyada gündem oldu

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayı başardı. Görüntülerde sevgilisinin ayağını ayakkabı acıtınca kendi ayakkabısını ona veren bir adam yer aldı. Sevgilisinin ayakkabısıyla yürümeye çalışırken cep telefonuyla kaydedilen adam sosyal medyada takdir topladı.

Trend 17-04-2024 07:49

Şarkıcı Deniz Tekin'in İngilizce öğretmeni olduğu iddia edilmişti! Jet hızıyla yanıt geldi

Müzisyen Deniz Tekin, müziği bırakıp İngilizce öğretmeni olduğu iddia edilmişti. Tekin, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Magazin 16-04-2024 15:12

Ağırlığının tam 3 katını kaldırdı! Herkül'e meydan okuyan 9 yaşındaki Arshia Goswami milyonlarca izlenmeye ulaştı

Dokuz yaşındaki Hintli halterci Arshia Goswami, 48 milyon izlenme sayısına sahip bir Instagram videosunda kendi vücut ağırlığının 3 katı olan 75 kiloluluk halteri kaldırdığı anları paylaştı. Sosyal medya gönderisine, "En genç ve en güçlü Hintli" notunu ekleyen küçük kızın paylaşımı kısa sürede viral oldu.

Trend 16-04-2024 13:57

Sevgilisinin kendisini aldattığını gece yarısında yaktığı kalori miktarından çıkarttı! Sosyal medya bunu konuşuyor: Belki masum bir koşudur

Celebs Go Dating yıldızı Nadia Essex, TikTok'tan yapıtğı paylaşımında sevgilisinin kendisini aldattığını spor uygulaması sayesinde fark ettiğini söyleyince bir anda viral oldu. Sevgilisinin iş yemeği için gece dışarı çıktığını söyleyen Essex, sabah masanın üzerinde duran akıllı telefondaki spor uygulamasında gece yarısında 500 kalori yaktığını gösteren bir bildirimi fark edince aldatıldığını anladı.

Trend 16-04-2024 13:18

Hasan Can Kaya Konuşanlar programına katılan bir kadın konuğu Zülfü Livaneli'ne benzetti! O anlar gündem oldu

Konuşanlar her hafta yayınlanmaya devam ediyor. İzleyenleri kahkahalara boğan Konuşanlar programına katılan bir kadın konuğun Zülfü Livaneli'ne benzerliği sosyal medya gündem oldu.

Magazin 16-04-2024 12:13

Kendisi 55 kocası 24 yaşında! Hamilelik haberini sosyal medyadan duyurdu... Tepkiler gecikmedi: Şeker anne değilim

55 yaşındaki Alina Lozano, geçen yıl Kasım ayında 24 yaşındaki sosyal medya içerik üreticisi Jim Velasquez ile evlendi. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarda ilişkilerini gösteren ikili son olarak ise hamilelik müjdesi verince yeniden gündeme gelmeyi başardı.

Trend 16-04-2024 11:05

Hakan Ural, 'Sözde gazeteci' diyerek eleştirilere yanıt vermişti! Fatih Altaylı'dan bomba yorum

Hakan Ural'ın İran’ın İsrail’e yönelik misillemesine ilişkin yorumları sosyal medyada çok konuşulmuştu. Eleştirilere cevap veren Ural," Sözde gazeteciler’ yoluyla, belli odakların topyekün bir saldırısıyla karşı karşıya kaldım” demişti. Konuyla ilgili gazeteci Fatih Altaylı'dan yorum geldi.

Magazin 16-04-2024 10:57

Sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen kadının intikam planı sosyal medyada viral oldu! Babam da bana yardım etti

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda ismini açıklamayan bir kadın itiraf hesabı olarak bilinen Fesshole'e sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendiğinde babasının yardımıyla hayata geçirdiği intikam planını anlattı. Genç kadının paylaşımı kısa sürede viral olurken 800 binden fazla izlenmeye ulaştı.

Trend 16-04-2024 10:32

Sosyal medyayı şoke eden itiraf! Bir günde 22 erkekle sevgili olduğunu söyledi... Hepsi birbirinin çok yakın arkadaşı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları nedeniyle dikkatleri üzerine çekerek geniş bir hayran kitlesine ulaşan Bonnie Blue, aynı günde 22 erkekle sevgili olduğunu ve hepsinin birbirinin yakın arkadaşı olduğunu dile getirince gündem oldu.

Trend 16-04-2024 10:08

Sosyal medya sapığından 7 yaşındaki kız çocuğuna taciz! Gönderdiği mesajlar mide bulandırdı

İzmir'de yaşayan 7 yaşındaki kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece hapis cezası aldı. Küçük kıza 'Sevgilimden ayrıldım, çok mutsuzum, senin sevgilin var mı ve olgun erkeklerden hoşlanır mısın?' diye soran sapığın, daha sonra cinsel içerikli mesajlar attığı belirlendi.

Haber 16-04-2024 09:59

2671 yılından geldiğini söyleyen zaman yolcusunun verdiği tarihler sosyal medya gündem yarattı! Kehanetlerine inanan da vardı dalga geçen de...

TikTok'ta 'radyanttimetraveler' kullanıcı adıyla paylaşım yapan ve kendisini Eno Alaric olarak tanımlayan zaman yolcusu 2024 yılının geri kalan ayları için ilginç öngörülerde bulundu. Sosyal medyada 800 bini aşkın takipçisi bulunan sözde zaman yolcusunun kehanetlerine inananlar kadar onunla yorumlar da dalga geçenler de oldu.

Trend 16-04-2024 08:04

Tüm yüzünü annesinin çantasından aldığı ojeyle boyayan küçük kız hastanelik oldu! O anlar sosyal medyada çok konuşuldu

TikTok'ta paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Sosyal medyada büyük bir iştahla yemek yediği videolarla tanınan Asya ismindeki küçük kız bu sefer de yaptığı bir yaramazlıkla dikkatleri çekti. Annesinin ojeleriyle kendisine makyaj yapan küçük kız hastanelik oldu. O anlar sosyal medyada çok konuşuldu.

Trend 16-04-2024 07:40

Melisa Döngel'in iddialı tatil pozları sosyal medyayı salladı! Ayak sezonu başladı

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla sık sık gündem olan Melisa Döngel'den iddialı tatil pozları geldi. Pozlarını Instagram hesabından paylaşan oyuncuya beğeni ve yorum geldi.

Magazin 15-04-2024 17:42

Survivor Aleyna'yı şarkıcının el hareketi rahatsız etti! Tepkisi olay oldu

Yunanistan Survivor yayınına Türk takımı katıldı. Aleyna, şarkıcının el hareketinden rahatsız oldu. Tepkisini kolunu hızlıca bırakarak gösterdi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-04-2024 14:04

Psikolog Esra Ezmeci'ye gelen soru herkesi şaşırttı! Yırtık çamaşırı...

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından takipçilerinin, ilişkileriyle ilgili sorularını yanıtlıyor. Sık sık soru-cevap yapan Ezmeci'ye bu defa gelen soru şaşırttı.

Magazin 15-04-2024 12:36

Hakan Ural eleştirilerden sonra çıldırdı! Özgür Demirtaş'a hakaret etti! Bahçeli detayı dikkat çekti

Hakan Ural İran-İsrail analizlerinden sonra eleştirilince kendi programında çok sert ifadeler kullandı. Sinirlerine hakim olamayan Ural Özgür Demirtaş'a "Gerizekalı" derken Bahçeli'ye dair söylediği detayla da dikkat çekti.

Magazin 15-04-2024 11:53

Serenay Sarıkaya'nın başrolünü oynadığı 'Kimler Geldi Kimler Geçti' dizisinden yeni kareler geldi!

Netflix'in Türk yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi için geri sayım başladı. Serenay Sarıkaya'nın başrolünü oynadığı diziden yeni kareler ortaya çıktı.

Magazin 15-04-2024 11:51

Rahmi Koç'un Miami'de Küba Gecesi eğlencesi... Sosyal medyada gündem oldu

Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'un bayram öncesi Miami’de yapılan Küba gecesinde eğlendiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Koç'un müzisyene eşlik ettiği anlara sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 15-04-2024 11:24

Fatih Altaylı Hakan Ural'ın gündemi yorumlamasına sert çıktı! Murat Kurum'u hatırlatıp...

Hakan Ural'ın İran-İsrail gerilimini analiz etmesi gündemden düşmüyor. Fatih Altaylı da bu konuda sessiz kalmadı ve sert ifadeler kullandı. Altaylı açıklamasında "Benim merak ettiğim, kim hangi zeka hangi fikir, hangi algıyla Hakan Ural'ı çağırıp görüşlerine başvuruyor" dedi.

Magazin 15-04-2024 10:30

Tolga Karel de Hakan Ural'ı diline doladı! 3. Dünya Savaşı çıkmış...

Hakan Ural gerek döner yorumuyla gerek İran-İsrail gerilimini yorumlamasıyla gündemden düşmüyor. Yurt dışında yaşayan Tolga Karel de Hakan Ural ile dalga geçti.

Magazin 15-04-2024 08:34

Acun Ilıcalı montaj hatasını açıkladı ve Yunus Emre'nin cezasını yeniden gösterdi!

Survivor konseyde montaj hatası olunca Yunus Emre'nin cezasıyla ilgili kafa karışıklığı yaşandı. Acun Ilıcalı o anları yeniden yayınlattı ve Yunus Emre'ye önce 5 ödül ceza veren Ilıcalı yarışmacının o sözleri sonrası cezayı artırdı.

Magazin 15-04-2024 08:00

Sahnedeki hareketleri ağızları açık bıraktı! Tuğba Ekinci'den eleştirilere tepki: Sadece yobaz değil...

Gerek paylaşımları gerekse açıklamalarıyla gündemden düşmeyen şarkıcı Tuğba Ekinci sahnede kendinden geçerek ilginç dans hareketlerinde bulundu. Hareketleri 'müstehcen' bulunan Ekinci'ye eleştiri yağınca şarkıcı sert ifadeler kullandı.

Magazin 15-04-2024 07:42

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever bikinili pozlarını paylaşınca yorum yağdı! Abla Volkan abi nasıl izin verdi

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever sosyal medyada bikinili pozlarını paylaştı. 2009 yılında Miss Belçika güzellik yarışmasında birinci seçilen Zeynep Sever'in pozlarına "Volkan abi nasıl izin verdi?" yorumları yağdı.

Magazin 14-04-2024 15:23