Sosyal Medya Haberleri Ve Son Dakika Sosyal Medya Haberleri

Sosyal Medya Haberleri Ve Son Dakika Sosyal Medya Haberleri

Web 2.0’ın kullanıma sunulmasıyla, çift taraflı ve odaklı bilgi paylaşımını sağlayan medya sistemi olarak bilinen sosyal medya, buna ek olarak internet üzerinden iletişim kurulmasını sağlayan bir sistemdir.

İstenilen yer ve zamanda kullanılabilir olması sayesinde de hızla yayılmayı başaran bir sistemdir. Sosyal medya sayesinde kişiler içerik paylaşımı yapabilir ve aradıkları konuyla ilgili içeriklere kolay bir şekilde ulaşabilir.

Sosyal medya kullanımının pek çok avantajı olduğu gibi aşırı kullanımında da bağımlılık gibi pek çok zararı olduğu bilinir. Buna ek olarak sosyal medya kullanımıyla beraber yeni iş kolları da ortaya çıkar.

Sosyal medya uzmanlığı, sosyal medya okuryazarlığı gibi meslekler en sık aranan personeller arasında bulunur.

Sosyal Medya Haberleri

Rapçi Çakal kaza yaptı! O anları videoya çeken kişi de arabasını çarptı 'Her sene bir araba gidiyor'

Çakal adıyla bilinen ünlü rapçi Emirhan Çakal, kazaya karıştı. Sosyal medyada yayılan bir video ise gündem oldu. O anları videoya kaydetmek isteyen bir kişi de dikkatsizliği nedeniyle arabasını çarptı. Akılalmaz zincirleme kazayla ilgili ünlü isim de sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Magazin

Aşkım Kapışmak Buket Aydın'a konuk oldu! Cinsel hayat ve evlilik önerileri gündem oldu

Davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak geçtiğimiz aylarda kripto para operasyonu kapsamında gözaltına alınmış ve adli kontrolle serbest bırakılmıştı. Şimdilerde açıklamalarıyla sık sık gündem olan ünlü isim Buket Aydın'ın YouTube programına konuk oldu. Aşkım Kapışmak cinsel hayat ve evlilik önerileri ile sosyal medyayı salladı.

Magazin

'Foşur foşur' ceza ödedi! Ceza miktarı sosyal medya fenomeni Cem Özkök'ü isyan ettirdi

Sağlıklı beslenme tarifleri ve yaptığı temizlik videolarıyla adı ‘foşur foşur abi’ye çıkan sosyal medya fenomeni Cem Özkök’e hiç beklemediği yerden ceza geldi. Ödediği meblağı ve sebebini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin

Dansıyla sosyal medyayı salladı! Viral olan akıma katıldı!

Survivor 2024 All Star yarışmasında kırmızı takımda bulunan ve Yunus Emre Özden ile arasındaki samimiyet ile gündemden düşmeyen Aleyna Kalaycıoğlu, arkadaşlarıyla yaptığı dans şovu sosyal medyayı salladı.

Magazin

Sosyal Medya

Sosyal Medya Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Sosyal Medya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Seren Serengil önce sokak hayvanları yasasına karşı çıktı sonra da Çağla Şıkel'i hedef aldı! 'Ne boş bir kadınsın'

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi. Yeni yasaya tepki gösteren Seren Serengil sosyal medya paylaşımlarında ünlü isimlerin bu duruma sessiz kalmasına sinirlendi. Serengil, Çağla Şıkel'i hedef aldı.

Magazin

Üzerine hiçbir şey giymedi... Halle Berry Kedi Kadın'ın 20. yaşını böyle kutladı

2002 yılında Oscar kazanan ilk siyahi kadın olarak tarihe geçen Halle Berry sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Halle Berry şimdi de ikonik rolü Catwoman'ın 20. yaşını özel pozlarıyla kutladı. Ünlü ismin pozları kısa sürede gündem oldu.

Magazin

Milli futbolcu Doğan Alemdar ile yurt dışında görülmüştü! Danla Bilic o soruyu yanıtsız bıraktı

Sosyal medya fenomenlerinin en popülerleri arasında yer alan Danla Bilic, yakın arkadaşı Ala Tokel gibi gönlünü ünlü futbolcuya kaptırdı. Bilic, 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile geçtiğimiz günlerde yurt dışında görüntülendi. Son olarak bir markanın davetine katılan ünlü fenomen Doğan Alemdar ile ilgili soruları yanıtsız bıraktı...

Magazin

Eski eşinin uygunsuz fotoğraflarını sızdırmakla suçlanmıştı! Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu davasında yeni gelişme

Ünlü oyuncu Berk Oktay 2020 yılında avukat eşi Merve Şarapçıoğlu'ndan olaylı bir şekilde boşanmıştı. Eski eşi Merve Şarapçıoğlu, oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla uzun süredir yargılanıyordu. O davada yeni bir gelişme yaşandı ve Şarapçıoğlu'nun suçsuzluğu Yargıtay tarafından onaylandı.

Magazin

Bodrum'daki pahalılığa bir öneri de Özge Ulusoy'dan geldi! 'Kimseyi yurt dışına kaçırmayalım...'

Son dönemde Bodrum'daki fiyatlar dillerden düşmüyor. Herkesin pahalı diye yakındığı Bodrum'a gidemeyenler rotasını ise Yunan adalarına çevirdiler. Günlerdir sosyal medyada Bodrum ve Yunan adaları kıyaslamaları yapılıyor ve adisyonlar paylaşılıyor. Bodrum'daki pahalılığa bir öneri de Özge Ulusoy'dan geldi.

Magazin

'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' sözleri olay olmuştu! İpek Filiz Yazıcı'ya o kare soruldu! Ne diyeceğini bilemedi

İki sene önce Roma'da ani bir kararla evlenen Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Yazıcı son olarak kocası ve kardeşinin bir karesini paylaşarak 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' ifadelerini kullanmış ve tepki çekmişti. Ünlü isme o kare yeniden sorulunca ne diyeceğini bilemedi...

Magazin

Sevgilisi denmişti... İzel daha fazla dayanamadı! Yaş farkını söyleyip gerçeği açıkladı

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren İzel özel hayatı ile ilgili çıkan haberlere daha fazla dayanamadı ve Hakan Verbiç'le arasındaki ilişkiye dair açıklama yaptı. İzel 'Aradaki 20 yaş pek bu tabire uymuyor. O benim kardeşim gibidir.' diyerek aşk iddialarına son noktayı koydu.

Magazin

MasterChef Kıvanç Karadeniz'den olay sözler! Beş para etmezsiniz

MasterChef Türkiye 2022 ve MasterChef Türkiye All Star'ın öne çıkan yarışmacılarından olan Kıvanç Karadeniz sosyal medyada isyan etti. Bazı yarışmacıları takipten çıkardığını söyleyen Kıvanç ateş püskürdü.

Magazin

Barış Alper Yılmaz'ın tarzı sosyal medyayı salladı! Influencer manitası var

Galatasaray'da geçirdiği sezonun ardından EURO 2024'teki performansıyla yıldızını parlatan futbolcu Barış Alper Yılmaz özel hayatıyla da gündeme gelmeye başladı. Ünlü futbolcu son olarak da tarzıyla sosyal medyanın diline düştü.

Magazin

Kadir Ezildi hastaneye kaldırıldı! Narkozun etkisindeyken ilk sözleri bakın ne oldu

Temizlik Avcıları ve En Hamarat Benim programlarının sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz hafta sevgilisi Gamze Türkmen ile nişanlandı. Kız isteme, söz ve nişan görüntüleriyle sosyal medyayı sallayan Ezildi şimdi de hastane odasından paylaşım yaptı. Ünlü isim bel fıtığı nedeniyle bir operasyon geçirdi.

Magazin

Bahçeli Köpeklerin öldürülmesine karşıyız deyince Ebru Polat paylaşım yaptı: Sayın genel başkanımız...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sokak hayvanlarına ilişkin, “MHP hayvan dostudur, köpeklerin öldürülmesine karşıyız" çıkışında bulundu. Yasaya ilk günden beri karşı olan Ebru Polat'tan ise paylaşım gecikmedi.

Magazin

CZN Burak terk edilmiş! Beni bırakıp gitti. Keşke gitmeseydi

Babasıyla yaşadığı sorunlarla sık sık gündeme gelen fenomen CZN Burak yeni bir restoran açarak tek başına çalışmaya başladı. Yoğun tempoda çalışan fenomen çok çalıştığı için terk edildiğini açıkladı.

Magazin

“Ortalıkta adam kalmadı” demişti! Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka aşk mı yaşıyor?

“Ortalıkta adam kalmadı” diyerek gündem olan Hafsanur Sancaktutan’ın yeni aşka yelken açtığı iddia edildi. İddialara göre oyuncu Kubilay Aka’yla flört ediyor.

Magazin

Dilan Polat'ı ziyaret eden Sıla Doğu isyan etti: Kardeşim bitmiş durumda. 47 kilo...

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın tutukluluğuna yapılan itiraz sonrası karar merak edilirken henüz talebin bir sonuca varmadığı ortaya çıktı. Emrullah Erdinç Polat'ın son durumunu değerlendirirken Sıla Doğu bakın ne dedi.

Magazin

Dilan Polat'ın tahliye olması bekleniyordu! Gündem olan iddia

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı davayla ilgili 908 sayfalık Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporu düzenlenmişti. Tahliye olması beklenen Dilan Polat hakkında mahkemeden karar çıktığı iddia edildi.

Magazin

Ünlü yapımcı harekete geçti: Mehtap Algül ve Tarkan aynı projede! Heyecanlandıran müzikal haberi

Los Angeles’ta yaşayan yapımcı Mine Vargı, dev bir müzikal prodüksiyon için İstanbul’a döndü. Mehtap Algül’ün ‘Anna Karenina’yı canlandıracağı müzikalin büyük sürprizi ise Tarkan!

Magazin

Vücut pozitifliği savunucusu Spencer Barbosa sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu kanıtladı

Instagram fenomeni Spencer Barbosa, vücut pozitifliğini teşvik etmede öncü rol oynuyor. Genç fenomen yakın zamanda Instagram filtrelerinin ruh sağlı için neden bu kadar zararlı olabileceğini açıkladı. Sosyal medyanın ne kadar sahte olduğunu göstermek için selfie çekerek filtrelerden önce ve sonraki halini paylaştı.

Kadin

Saba Tümer Dans eden erkekler güzel sevişir derler deyince Fırat Çelik açık konuştu! Ünlü sunucu rahatsız oldu

Yaptığı danslarla beğeni toplayan Fırat Çelik Saba Tümer'in konuğu oldu. Saba Tümer, "Dans eden erkekler güzel sevişir derler" diyerek oyuncuya sorduğu soruyla ağızları açık bıraktı. Tümer aldığı yanıttan ise rahatsız oldu.

Magazin

Sosyal medyada gündem oldu! Tavsiye üzerine yürüyüş yapıp su fiyatlarına böyle isyan etti: Kilometrede 3 lira yakıyorum... Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya?

Arkadaşlarının tavsiyesi üzerine yürüyüş yapan adamın su fiyatlarına tepkisi sosyal medyada gündem oldu. 1 litre suyun 15 TL olduğunu söyleyen adam, "5 kilometre yürüdüm, kilometrede 3 lira yakıyorum. Benim yeğenimde 96 model araç var, tüpte 1.80 TL yakıyor kilometrede. Bir insan bir arabadan daha çok yakar mı ya, üstelik su olarak" dedi.

Trend

MasterChef'in yeni yarışmacısı Ayşe Ekiz oldu! Yayladan çektiği katılım videosu sosyal medyayı salladı

MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosuna katılan dokuzuncu isim Ayşe Ekiz oldu. Ayşe'nin katılım videosu sosyal medyayı salladı ve genç yarışmacıya dair pek çok yorum yapıldı. Ayşe için yapılan yorumlar dikkat çekti.

Magazin

Wanda Nara plajda sere serpe uzandı, Icardi gece kulübünde yalnız kaldı!

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi ile ayrılığıyla gündemden düşmeyen Wanda Nara plajda keyifli anlarını paylaştı. Icardi'nin ise aynı gün bir gece kulübünde tek başına kaldığı anları sosyal medyaya düştü.

Magazin

Seksenler'in yıldızı Erdem Baş Türkiye'yi terk etmişti! Yeni işi duyanları şaşırttı: İki aydır hayatım değişti

Türkiye'yi terk ederek Amerika'ya yerleşen Erdem Baş sosyal medyayı aktif kullanıyor. Hayatına dair detayları paylaşan ünlü oyuncu yeni bir işe girişti ve bunu da sosyal medyadan paylaştı. Erdem Baş'ın yeni işi duyanları şaşırttı.

Magazin

Sıla Doğu Dilan Polat'ın doğum gününü kutladı! Eski mutlu günlerden paylaştı: Dayan...

Dilan Polat ile birlikte tutuklanan ancak geçtiğimiz aylarda serbest bırakılan Sıla Doğu kardeşinin doğum gününü kutladı. Üst üste eski pozları paylaşan Sıla Doğu "Dayan pembe panterim" dedi.

Magazin

Tuba Büyüküstün Seda Bakan'a Ben seni tanımıyordum dedi! O anlar sosyal medyada tepki çekti

Oyuncu Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan birlikle rol aldıkları Zeytin Ağacı dizisinin galasında boy gösterdi. Seda Bakan konuşurken Tuba Büyüküstün'ün sözünü keserek "Ben seni tanımıyordum" demesi sosyal medyayı salladı. Oyuncuya eleştiri yağdı.

Magazin

Danla Bilic milli futbolcu Doğan Alemdar ile yurt dışında görüntülendi! Aşk iddiaları vardı...

Yakın arkadaşı Ala Tokel'den sonra Danla Bilic de gönlünü futbolcuya kaptırdığı iddialarıyla gündemde. Bilic, 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar'la ilk kez görüntülendi.

Magazin

Ünlü oyuncu Şener Kökkaya hayatını kaybetti! Acı haberi Zafer Algöz duyurdu

Birçok dizi ve filmde rol alan tiyatro sanatçısı Şener Kökkaya, hayatını kaybetti. Acı haberi oyuncu Zafer Algöz duyurdu. Adana'da yaşamını yitiren Kökkaya, 82 yaşındaydı.

Magazin

Datça'da bir restorandaki menü fiyatları sosyal medyada gündem oldu! Böyle 1 tane müşteri bulamazsın

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcılar arasında popüler oldu ve tepkilerin odağına yerleşti. Datça'da bir balık restoranın menüsü olduğu iddia edilen tahtadaki fiyatlar görenleri şaşkına çevirdi. Fiyatlara sosyal medya kullanıcılarından tepki gecikmedi.

Trend

Sevgilisini hiç beklemediği bir şekilde aldatırken yakaladı! Sosyal medyada gündem olan itiraf... Tepkisi paha biçilemezdi

Carol Lekker isimli bir sosyal medya kullanıcısı ilişkilerine dair yaptığı bir itirafta sevgilisinin onu hiç beklemediği bir şekilde aldatırken yakaladığını söyledi. Sevgilisinin bir süre ihaneti reddettiğini söyleyen Lekker, "Tepkisi paha biçilemezdi" dedi.

Trend

Sevgilisini hiç beklemediği bir şekilde aldatırken yakaladı! Sosyal medyada gündem olan itiraf... Tepkisi paha biçilemezdi

Carol Lekker isimli bir sosyal medya kullanıcısı ilişkilerine dair yaptığı bir itirafta sevgilisinin onu hiç beklemediği bir şekilde aldatırken yakaladığını söyledi. Sevgilisinin bir süre ihaneti reddettiğini söyleyen Lekker, "Tepkisi paha biçilemezdi" dedi.

Trend

Sosyal medyadan kalp krizi geçirdiği anları paylaştı! Başıma gelen en korkunç şey diyerek yayınladı: Acı çekiyordum ve panikledim

Alain Bruno isimli bir adam banyoya girdiği anda vücudunda garip semptomlar hissetmeye başladı ve o anları filme almaya karar verdi. Göğüs ağrısı ve nefes darlığı gibi bir dizi semptom yaşadığını fark eden Bruno, kalp krizi geçirdiğinden habersiz bir şekilde kamera kaydına devam ettiği görüntüleri daha sonrasında sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı.

Trend

Kliması bozuk otelde Rus turiste yeni oda verilince Türk müşteri çareyi böyle buldu! Sosyal medya onu konuştu, istediğine kavuştu

Antalya'da Belek'te bir otelde yaşanan olay Türk müşterinin inadıyla sosyal medyada gündem oldu. Protestosuyla amacına ulaşan müşteri sosyal medya hesabından "tweet attım, 1 saat sonra sorun çözüldü. Tesadüf mü? Teşekkürler Twitter/X" ifadelerini kullandı.

Haber

Türkiye'de pazara giden bir turist gördüklerine inanamadı! O anları sosyal medyadan paylaşınca gündem yarattı

Türkiye'de pazara giden yabancı bir turistin yaptığı paylaşım kısa sürede sosyal medyanın ilgisini çekerek gündem yarattı. Görüntülerde pazar tezgahının üzerinde çıkan pazarcıların karşılıklı oyun havası oynadıkları görüldü. O anlara sosyal medyadan binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Trend

Kıvrımlı model Demi Rose evinin bahçesine hiçbir şey giymeden uzandı! Tepki yağdı! 'Ne yapacağını şaşırdı'

Sosyal medyada bir seks sembolü olarak var olduğunu kabul eden ve bunu her fırsatta dile getiren kıvrımlı model Demi Rose son pozlarıyla yine şaşırttı. Hiçbir şey giyinmeden uzanan Demi Rose bu kareleri ile tepki çekti.

Magazin

Sonunda bu da oldu! Sosyal medya canlı yayınında mukbang yapan fenomen aşırı yemekten etkilenerek hayatını kaybetti

Çin'de popüler bir sosyal medya yayıncısı canlı yayın sırasında mukbang yaparken aşırı yemek yemekten etkilenerek hayatını kaybetti. O anlar saniye saniye kameralara yansırken olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Trend

Yağlarını aldırınca kendini paylaşmaya doyamadı! Demet Akalın siyah bikinisiyle poz verdi

Her açıklaması ve her paylaşımı sosyal medyada büyük ses getiren ünlü şarkıcı Demet Akalın son dönemde verdiği kilolar ile gündemdeydi. 6 kilo yağ aldırıp 11 kilo veren Akalın kendini paylaşmalara doyamadı. Ünlü isim son olarak siyah bikinisiyle pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin

Milyoner sosyal medya fenomeninden şaşkına çeviren açıklama! Erkekler hala bana para vermeye devam ediyor

Melbourne'de yaşayan sosyal medya fenomeni Grace Wears Lace, 2,4 milyon dolardan fazla kazandığını ve değeri 1,5 milyon doları aşan kazançlı bir gayrimenkul portföyüne sahip olduğunu iddia ederek manşetlerdeki yerini almıştı. Fenomen isim milyoner olmasına rağmen erkeklerin kendisine para vermeye devam ettiğini söyleyerek dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Trend

Dünya yine Joe Biden'ı konuşuyor! Bu sefer de karısını karıştırdı... Başka bir kadını öpmek üzereyken eşi son anda müdahale etti

ABD Başkanı Joe Biden'ın ortaya çıkan yeni bir görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu. Videoda Biden'in eşi Jill Biden zannettiği bir kadını öpmek üzereyken First Lady'nin araya girerek onu uyardığı anlar yer aldı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutulan görüntülere dair henüz Beyaz Saray'dan bir açıklama yapılmadı.

Trend

Kendisi 42 sevgilisi 22 yaşında! Çektikleri video sosyal medyada gündem oldu... Genç sevgili yapın sizi bir ömür boyu taşısın

Sosyal medyadan paylaşılan bir akım videosu kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. 'Winx Club' çizgi filminde Brandon ve Stella'nın bir sahnesini canlandıran çiftin görüntüleri sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Kendisinin 42 sevgilisinin 22 yaşında olduğunu iddia eden kadın, erkek arkadaşının onu taşıdığı anları paylaştı.

Trend

İpek Filiz Yazıcı kardeşi ve kocasını paylaştı! 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' deyince olanlar oldu

İki sene önce Roma'da ani bir kararla dünyaevine giren Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti sık sık sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oluyor. Yazıcı bu defa son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Kocası ve kardeşinin bir karesini paylaşan ünlü isim 'Baldız tehlikeli sularda yüzüyor' deyince sosyal medyada tepki çekti.

Magazin

Sitenin havuzunda yakınlaşan komşularını kameraya kaydedip TikTok'ta ifşa etti! Milyonlarca izlenmeye ulaştı... Bu çok iğrenç

Starr Bella kullanıcı adıyla paylaşım yapan bir kadın yaşadığı sitenin havuzunda komşularının uygunsuz hareketlerde bulunması üzerine o anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyadan ifşa etti. O anlarda evinin balkonundan komşularına bağıran kadın, "Bu çok iğrenç. Güvenliğe haber verdim. Hemen oradan çıkın" dedi.

Trend

Perdeleri açık bir şekilde +18 film izleyen komşularını cep telefonuyla kaydedip sitem etti! Bilerek camları açıyorlar

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Görüntülerde komşularının perdeleri açık bir şekilde +18 filmler izlediğini dile getiren bir kadın duruma sitem etti. Genç kadının sitemi sosyal medyada beklediği karşılığı bulmadı. Kullanıcıların büyük bölümü kadını haksız bulduğunu dile getirdi.

Trend

Verdiği kilolarla gündemdeydi! Ata Demirer'den milyonluk yatarım! Lüks teknesini gösterdi

Son dönemde verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer, sosyal medya üzerindeki paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa lüks teknesini gösterdi. Yazın tadını denizlerde çıkarmak isteyen ünlü komedyen 'sevdalı' adını verdiği bir tekne satın aldı.

Magazin

Afra Saraçoğlu ile ayrıldığı söylenmişti! Mert Ramazan Demir son pozlarıyla olay oldu! Notu dikkat çekti

Yalı Çapkını'nın yıldızları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Mert Ramazan Demir şimdi de son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin notu ise dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

Esra Bilgiç son pozlarıyla yine sosyal medyayı salladı! Ünlü isim kayıtsız kalamadı! 'Göz değil nakış mübarek'

Son dönemde projeden projeye koşan Esra Bilgiç sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim peş peşe paylaştığı karelerle yine sosyal medyayı salladı. Esra Bilgiç'in karelerine ünlü oyuncu Ekin Türkmen kayıtsız kalamadı.

Magazin

Evlendikten günler sonra eşinin sakladığı sırrı öğrendi! Oğlunun benden büyük olması beni şaşırttı

Çin'in Henan eyaletinde ismi açıklanmayan 25 yaşındaki bir adam evlendikten birkaç gün sonra eşinin aniden ortadan kaybolmasıyla büyük bir şok yaşadı. Eşini aramasına rağmen bir türlü bulamadığını dile getiren adam ona dair öğrendiği gerçekle yıkıldı. Karısının gerçek yaşını öğrenen adam gözyaşları içinde, "Oğlunun benden büyük olması beni şaşırttı" ifadelerini kullandı.

Trend