Cem Davran Haberleri Ve Son Dakika Cem Davran Haberleri

Cem Davran Haberleri Ve Son Dakika Cem Davran Haberleri

3 Mart 1964 İstanbul doğumlu olan Muharrem Cem Davran, oyuncu ve sunucudur. Kariyeri boyunca pek çok tiyatro, dizi ve filmde rol alan Cem Davran, çeşitli organizasyonlarda ve televizyonda sunuculuk da yapmıştır. Sanatçı hem dram hem komedi rollerinde beğeni toplamıştır. Kariyerinde sahen aldığı pek çok tiyatro oyununun yanında Yarım Kalan Aşklar, Karakomik Filmler 2: Emanet, Karakomik Filmler 2: Deli, Karakomik Filmler, Bir Ses Böler Geceyi, Melekler ve Kumarbazlar, Avrupalı, Balalayka, Ruhsar, Kahpe Bizans, Tersine Dünya, Varyemez, Kurt Kanunu, Asılacak Kadın, Yusuf ile Kenan, Taşı Toprağı Altın Şehir, Kardeş Çocukları Adnan Harmancı, 8. Gün Aziz Uğur Boztepe, Yedikule Hayat Yokuşu, Babam Sınıfta Kaldı, Bizim Okul, İzmir Çetesi Ahmet İptenalır, Çete, Fesupanallah, Deli Dolu Oğuz, İlk Göz Ağrısı Aşkın, Çocuğun Var Derdin Var Ömer Gencer 2004, Yuvam Yıkılmasın Demir 2003, Patron Kim, Bana Abi De Selo 2002, Aşk Meydan Savaşı Rıza 2002, Şaşı Felek Çıkmazı, Vay Anam Vay, Ruhsar, Tatlı Betüş yapımlarında rol almıştır.

Cem Davran Haberleri

Altın Kelebek Ödülleri gecesine sunucu Cem Davran'ın Atatürk sözleri damga vurdu! 'Es geçenler var ama ben...'

Bu yıl 49'uncusu düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri gecesi oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşiyor. Cem Davran ve Çağla Şıkel'in sunduğu geceye Cem Davran'ın Atatürk ile ilgili sözleri damga vurdu.

Magazin 03-12-2023 23:20

Çarkıfelek yarışması yeniden başlıyor! Sunucusu bakın kim olacak

Bir döneme damga vuran Çarkıfelek programı sevilen yapımlar arasında yer alıyor. Halit Kıvanç ve daha sonra Mehmet Ali Erbil’in sunumu ile hafızalara kazınan program ekranlara geri dönüyor. Çarkıfelek’in yeni sunucusunun kim olacağı ortaya çıktı.

Magazin 22-11-2023 16:35

Bambaşka Biri'nin Turan'ı Cem Davran kimdir, nereli ve kaç yaşında? Cem Davran'ın eşi, çocukları ve biyografisi!

Cem Davran, Bambaşka Biri dizisinde Turan karakterini canlandırıyor. Burak Deniz ile Hande Erçel'in başrolü paylaştığı dizi için geri sayım sürüyor. Bambaşka Biri dizisinin kadrosunda Menderes Samancılar da yer alıyor. Peki, Cem Davran kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, FOX TV'nin yeni dizisi Bambaşka Biri'nin Turan'ı Cem Davran hakkında merak edilenler...

Magazin 11-09-2023 19:31

Adayının kim olduğunu açıklamıştı! Cem Davran'dan Meral Akşener tepkisi

Ruhsar, Aşkın Tarifi dizileri ile hafızalara kazınan Cem Davran geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili açıklama yapmış ve “Dualarım onunla” demişti. Davran, altılı masadan ayrılan ve sert tepkide bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e kayıtsız kalamadı.

Magazin 03-03-2023 16:52

Cem Davran

Cem Davran Hakkındaki Haberler Mynet'te. Cem Davran Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cem Davran'ın Kemal Kılıçdaroğlu paylaşımı olay oldu! Sosyal medyada yorum yağdı

Ruhsar dizisiyle hafızalara kazınan Cem Davran sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Ünlü isim Twitter hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir paylaşım yaptı. Davran'ın paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 01-03-2023 09:35

Cem Davran'ın acı günü! Annesi son yolculuğuna uğurlandı

Cem Davran'ın geçtiğimiz pazar günü hayatını kaybeden annesi Naciye Ayfer Davran, dün toprağa verildi. Davran'ın cenazesi ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Magazin 16-08-2022 09:56

Cem Davran'ın annesinin cenaze törenine yağmur engeli

Oyuncu ve sunucu Cem Davran dün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla annesi Ayfer Naciye Davran'ın hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Paylaşımında annesinin cenaze töreni bilgilerine de yer veren Cem Davran bugün yeni bir açıklamada bulundu. Cem Davran, İstanbul'da etkili olan yağışlar nedeniyle annesi Ayfer Naciye Davran'ın cenaze töreninin ikindi vaktine ertelendiğini bildirdirdi.

Magazin 15-08-2022 15:20

Ünlü oyuncu Cem Davran'ın acı günü! Bir tanem vefat etti sözleriyle duyurdu

Ünlü oyuncu Cem Davran, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla annesi Naciye Ayfer Davran'ın hayatını kaybettiğini duyurdu. Açıklamasında "Canım annem, bir tanem vefat etti" ifadelerini kullanan Cem Davran, cenaze töreniyle ilgili de bilgi verdi.

Magazin 14-08-2022 19:28

Cem Davran meşhur Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgası ve tokat olayının perde arkasını anlattı!

Ünlü oyuncu Cem Davran, 22 yıl önce Türk magazin tarihine damga vuran Sevda Demirel-Hande Ataizi kavgası ve tokat olayının iç yüzünü anlattı. Davran, "Sevda Demirel'in olduğu program canlı değildi ama kanal yayınlandı bunu. Herkesin gözü önünde olduğu için verildi bu da" dedi.

Magazin 01-12-2021 22:35

Aşkın Tarifi 2. bölüm fragmanı yayınlandı! Aşkın Tarifi'ne damga vuran öpüşme sahnesi

Kanal D'nin yeni romantik komedi yaz dizisi Aşkın Tarifi 1. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrollerde oynadığı Aşkın Tarifi'nin 2. bölümünden de ilk fragman yayınlandı. Aşkın Tarifi 2. bölüm fragmanında, Fırat'ın Naz'ın dudaklarına kondurduğu sürpriz öpücük büyük yankı uyandırıyor. Dr. Aşk bu durumu görmezden gelmeye kalksa da Fırat'ın amacını sorgulamadan edemiyor.

Magazin 08-06-2021 02:03

Cem Davran kimdir, kaç yaşında? Cem Davran aslen nereli? Aşkın Tarifi Hazım kimdir?

Kanal D ekranlarında bu akşam başlayacak olan Aşkın Tarifi dizisinin oyuncu kadrosunda pek çok başarılı ve ünlü isim bulunuyor. Dizide 'Hazım' karakterine hayat verecek olan Cem Davran kimdir, aslen nereli soruları merak konusu oldu. Peki dizide Naz'ın babasını canlandıracak olan Aşkın Tarifi Hazım kimdir? Cem Davran kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte yanıtı...

Magazin 07-06-2021 15:41

Aşkın Tarifi dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu! Aşkın Tarifi ne zaman başlayacak?

Kanal D’nin yakında izleyicisi ile buluşacak olan yeni dizisi Aşkın Tarifi’nin oyuncu kadrosu belli oldu. Başrollerini Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün paylaştığı dizide Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan’ın yanı sıra Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır yer alıyor.

Magazin 03-05-2021 19:55

Cem Davran’ın yeni filmi Göç Mevsimi’nden ilk tanıtım görüntüleri paylaşıldı

Cem Davran'ın başrolünü oynadığı Göç Mevsimi'nden yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Merakla beklenen Göç Mevsimi’nin tanıtımı resmi olarak paylaşıldı. Tanıtım duygusal anlara sahne oldu.

Trend 09-04-2021 17:51

Cem Davran ‘Göç Mevsimi’ filmiyle yeniden beyaz perdeyi selamlayacak

Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süredir sessizliğe gömülen sinema sektörü yeniden hareketlendi. Türk sineması çalışmalarını hızlandırdı. Bir süredir ekranlarda görülmeyen Cem Davran sevenlerine yeni filminin müjdesini sosyal medya hesabından verdi.

Trend 02-03-2021 15:24

Cem Davran'dan duygusal paylaşım

Annesiyle birlikte çektiği videoyu Instagram hesabından paylaşan Cem Davran, “Sevdiği şarkılarla, geçen doksan yıla yakın bir masalı hatırlatmaya çalışırsın. Bebeğiydin bir zamanlar, bebeğin olur gün gelir. Beni hatırlamasa da şarkıları hatırlıyor” dedi.

Magazin 01-08-2020 17:15

Cem Davran yeni dizisi Yarım Kalan Aşklar'da cinayet büro amiri oldu! İşte Yarım Kalan Aşklar konusu ve oyuncuları

Ünlü oyuncu Cem Davran, Blu TV'de yayınlanacak olan Yarım Kalan Aşklar dizisiyle ekrana dönüyor. Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz ile birlikte Yarım Kalan Aşklar'da başrol oynayacak olan Cem Davran, yeni dizide cinayet büro amiri Nevzat'ı canlandıracak. Yarım Kalan Aşkla dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da belli oldu. İşte çekimleri başlayan Yarım Kalan Aşklar dizisinden ilk fotoğraflar.

Magazin 10-07-2020 22:48

Cem Davran'dan güldüren fotoğraf

Cem Davran, salatalık kabuklarını yüzüne yapıştırdı ve çektiği fotoğrafı takipçileri ile paylaştı.

Magazin 27-05-2020 13:44

Şevval Sam ve Cem Davran eski günleri yad etti

Şevval Sam, eski dizi 'Çocuğun Var Derdin Var'dan nostaljik bir paylaşım yapan ve kendisine "Şevval Sam süper partnerdir, huzur verir insana" diyen Cem Davran'a, "Canım Cem. Senden ne kadar çok şey öğrendim. Her şey için çok teşekkür ederim" diye seslendi.

Magazin 14-04-2020 13:42

Cem Davran karantinada kendini ev işlerine verdi!

Koronavirüs salgınından dolayı herkes gibi karantinada olan Cem Davran, sosyal medyada yayınladığı son fotoğrafla akıllarda soru işareti bıraktı. Önceki paylaşımlarında da ev halleriyle takipçilerini şaşırtan usta oyuncu, bu kez güneşlenmeye karar verdi. Davran'ın yayınladığı fotoğraftaki önemli detay ise gözlerden kaçmadı.

Magazin 13-04-2020 10:48

Cem Davran: Şu sıra tam bir zehir nostalji

Usta oyuncu Cem Davran, koronavirüs salgını başladıktan sonra nostaljiye özlem duyan insanlara karşı çıktı: "Özellikle şimdi yarını düşlemek, tertemiz bir ertesi gün kurgulamak en doğrusu. Şu sıra tam bir zehir nostalji."

Magazin 06-04-2020 13:33

İzmir’de Cem Yılmaz’lı Karakomik Filmler galası

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği "Karakomik Filmler"in İzmir galası yapıldı. Cem Yılmaz’ın yanı sıra filmin oyuncu kadrosunun katıldığı galada, sinemaseverler oyuncu kadrosuyla söyleşi yapma şansı yakaladı. Yılmaz esprileriyle İzmirlileri güldürdü.

Trend 21-10-2019 16:48

Kardeş Çocukları'na flaş transfer! Cem Davran hangi rolde oynayacak?

Star TV'de Ekim ayında 2. sezonuyla ekrana gelecek olan Kardeş Çocukları dizisine ünlü bir oyuncu katuldı.

Trend 29-07-2019 21:49

Başkan seçildi diye ünlü oyuncu Cem Davran'ı arayıp kutladılar

Ünlü oyuncu ve sunucu Cem Davran, Trabzon'un Araklı ilçesinde yeniden belediye başkanı seçilen AK Parti'li Recep Çebi ile cep telefonu numaralarının benzerliği nedeniyle ilginç diyaloglar yaşadı. Seçim gecesi Davran'ın Çebi'yi tebrik için arayanlar nedeniyle telefonu susmadı.

Trend 02-04-2019 16:05

Bursa'da Alevli Günler oyunu sahnelendi

Bursa'da "Alevli Günler" oyunu sahnelendi

Haber 19-02-2019 01:12

Bursa'da Alevli Günler oyunu sahnelendi

Bursa'da "Alevli Günler" oyunu sahnelendi

Yurthaber 19-02-2019 00:55

Cem Davran ‘tuvalet camı’ dedi partneri Hande Ataizi’nden ‘Ruhsar’lı yanıt geldi

Dün akşam yayınlanan Altın Kelebek ödül törenlerine oyuncu Cem Davran'ın yaptığı oyuncu Hande Ataizi'ne yaptığı 'tuvalet camı' göndermesi damga vurdu.

Magazin 11-12-2017 09:29

Cem Davran: Alemin en azgın en arıza adamıyım

Usta oyuncu Cem Davran, “Kitleler arızayı seviyor. Ben bu piyasada görüp görebileceğiniz en büyük arızayım." dedi.

Magazin 29-10-2017 10:48

Cem Davran'ın sözleri olay oldu

Ünlü oyuncu Cem Davran’ın kişisel Twitter hesabından kadınlarla ilgili paylaştığı mesaj büyük yankı uyandırdı

Haber 22-12-2015 17:30

Cem Davran kadınları kızdırdı

Cem Davran'ın "Çocuğu anne büyütür. Bırakın şu kariyer de yaparım triplerini." yazması sosyal medyada tepki çekti.

Magazin 22-12-2015 16:56

Cem Davran'dan Twitter'ı karıştıran sözler

Oyuncu Cem Davran'ın tweetleri gündeme bomba gibi düştü. "Çocuğu anne büyütür. Bırakın şu kariyer de yaparım triplerini" mesajı atan Cem Davran'a özellikle kadın kullanıcılardan tepki yağdı.

Magazin 22-12-2015 16:29

Yedikule Hayat Yokuşu Final Bölümü Fragmanı

Yedikule Hayat Yokuşu final bölümüyle 05 Kasım Çarşamba akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 03-11-2014 15:41

Yedikule Hayat Yokuşu 25. Bölüm Fragmanı

Yedikule Hayat Yokuşu özetsiz yeni bölümüyle 29 Ekim Çarşamba akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 28-10-2014 10:09

Yedikule Hayat Yokuşu 24. Bölüm Fragmanı

Yedikule Hayat Yokuşu özetsiz yeni bölümüyle 22 Ekim Çarşamba akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 17-10-2014 14:13

Yedikule Hayat Yokuşu 23. Bölüm Fragmanı

Yedikule Hayat Yokuşu yeni bölümüyle 15 Ekim Çarşamba akşamı saat 23:00'da TRT 1'de...

Magazin 10-10-2014 16:58

Yedikule Hayat Yokuşu 22. Bölüm Fragmanı

Yedikule Hayat Yokuşu yeni bölümüyle 04 Ekim Cumartesi akşamı saat 19:55'te TRT 1'de...

Magazin 30-09-2014 14:12

Yedikule Hayat Yokuşu 21. Bölüm Fragmanı

Yedikule Hayat Yokuşu yeni sezonuyla 27 Eylül Cumartesi akşamı saat 19:55'te TRT 1'de...

Magazin 30-09-2014 14:11

Yedikule Hayat Yokuşu Yeni Sezon Fragmanı

Başrollerinde Cem Davran, Asuman Dabak ve Rojda Demirer'in oynadığı Yedikule Hayat Yokuşu yeni sezonuyla Eylül'de TRT 1'de...

Magazin 30-09-2014 14:11

Diziden istemeye istemeye ayrıldım

Birol Güven'in sahibi olduğu Mint Yapım'ın yakında TRT ekranlarında başlayacak olan '80'ler' dizisinde başrol oynayacağı açıklanan Cem Davran'ın projeyle yolları ayrıldı

Magazin 04-01-2012 15:37