Chris Hemsworth Haberleri

Marvel yıldızı Chris Hemswrth’ten sevenlerini üzen haber! Sağlık sorunları nedeniyle kariyerine ara verdiğini açıkladı

Hollywood aktörü Chris Hemsworth, yeni bir Disney+ belgeseli için görüşmelere başlamıştı. Ancak ünlü aktör genetik olarak alzheimer hastalığına yatkın olduğunu keşfettikten sonra kariyerine ara verdiğini açıkladı.

Trend 22-11-2022 15:42

Alzheimer hastalığına yatkınlığı olduğunu öğrendi! Chris Hemsworth kararıyla şoke etti

Thor ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Chris Hemsworth, dizi çekimleri esnasında Alzheimer hastalığına genetik olarak yatkın olduğunu öğrendi. Başarılı oyuncu bir süre oyunculuğa ara vereceğini açıkladı.

Magazin 20-11-2022 13:34

Güzelliği ve yakışıklılığıyla gönlümüzü fetheden ünlülerin kullandığı muhteşem kokulu parfümler

Parfümler, çoğu kişi için olmazsa olmaz kişisel bakım ürünleri arasında yer alıyor. Buna elbette ki ünlü isimler de dahil. Ünlülerin parfüm zevklerini ve seçimlerini merak ediyor musunuz? O hâlde doğru adrestesiniz. Dünyaca ünlü isimlerin vazgeçemediği parfümleri sizin için derledik. İşte detaylar!

Magazin 04-08-2022 15:14

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü çıktı mı? Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi konusu nedir? Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi oyuncuları kimlerdir?

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi gündemde yer alıyor. İzleyicinin büyük beğenisi toplayan filmin yapımcılığını Marvel Stuios yaptı. Filme dair pek çok soru soruluyor. Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi oyuncuları kimler? Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi konusu nedir? Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü filmi oyuncuları kimler? İşte o detaylar!

Haber 25-05-2022 09:44

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth Hakkındaki Haberler Mynet'te. Chris Hemsworth Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Chris Hemsworth'tan kar banyosu paylaşımı

'Thor'un yıldızı Chris Hemsworth, ailesi ve dostlarıyla kayak tatiline çıktı. Eğlenceli kareleri takipçileriyle de paylaşan Hemsworth, tişörtünü çıkarıp bir arkadaşıyla karların üstünde poz verdi.

Magazin 31-12-2021 11:19

Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit konusu nedir? Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit filmi oyuncuları kimler?

Yapımcılığını Laurie MacDonald ve Walker Parkes'in üstlendiği ve 2019 yılında vizyona girmiş olan Siyah Giyen Adamlar 4 filmi, bu akşam televizyon ekranlarından izleyicilerle buluşuyor. Filmin konusu ve oyuncuları merak konusu oldu. Peki Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit konusu nedir? Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit filmi oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 22-07-2021 22:33

Chris Hemsworth'ün Thor kasları sosyal medyada tartışma yarattı

Marvel'ın merakla beklenen Thor: Love and Thunder filminin yönetmeni Taika Waititi ve filmin başrolü Chris Hemsworth'ün birlikte göründüğü fotoğraf sosyal medyada viral oldu. Hemsworth'ün dikkat çeken kasları çok konuşuldu.

Magazin 07-06-2021 17:24