Çiçek Dilligil Haberleri Ve Son Dakika Çiçek Dilligil Haberleri

Çiçek Dilligil Haberleri Ve Son Dakika Çiçek Dilligil Haberleri

Çiçek Dilligil, 5 Haziran 1969 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusudur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezundur. Oyuncu, Devlet Tiyatroları eski Genel Müdürü olan Rahmi Dilligil'in yeğenidir. Babası yönetmen ve oyuncu Avni Dilligil ve annesi oyuncu Belkıs Dilligil'dir. Profesyonel anlamda ilk olarak Kent Oyuncuları’nda yer almıştır. Ün kazanmasına neden olan ilk işi ATV'de yayımlanan Dinazorus adlı çocuk programıyla olmuştur. 1994 senesinde Kaygısızlar, 1997’de Baskül Ailesi gibi kült televizyon dizilerinde rol almıştır. Şu an Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitmenliği ve bölüm başkanlığı yapan Çiçek Dilligil, ünlü sanatçı Bora Öztoprak ile evlidir. 17. Afife Tiyatro Ödülleri'nde jüri üyesi olarak görev yapmıştır.

Çiçek Dilligil Haberleri

Çılgın Bediş'in Mükü'sü iğne ipliğe döndü! Çiçek Dilligil'in son hali olay! Güzellik genlerden

90'lı yılların fenomen dizisi Çılgın Bediş'in oyuncuları dönem dönem gündeme gelmeye devam ediyor. Sevilen dizide Bediş'in yakın arkadaşı Mükü'yü canlandıran Çiçek Dilligil son haliyle olay oldu. Oldukça zayıflayan ünü oyuncu görenleri hayrete düşürdü.

Magazin 25-08-2023 21:04

Yeşilçam'ın efsanesi Belkıs Dilligil'in kızı da oyuncu çıktı! Meğer Çılgın Bediş'in yıldızıymış

Yedi Bela Hüsnü, Korkusuz Korkak, Severek Ayrılalım, Damga ve Çarıklı Milyoner gibi Yeşilçam'ın unutulmaz yapımlarında rol alan dönemin popüler isimlerinden olan Belkıs Dilligil, 66 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Ünlü ismin kızı da herkesin tanıdığı ünlü bir oyuncu çıktı. Belkıs Dilligil'in kızının Çılgın Bediş'in yıldızı olduğunu duyanlar çok şaşırdı.

Magazin 06-07-2023 14:51

Komedi sevenleri beyaz perdeye çekecek! “Filme Gel” filminin çekimleri tam gaz devam ediyor

Üç arkadaşın eğlenceli yol hikayesini konu alan "Filme Gel"in çekimleri Çanakkale'de sürüyor.Erkan Petekkaya, Fırat Doğruloğlu, Levent Ülgen, Çiçek Dilligil, Tolga Güleç, Aslıhan Karalar, Orçun Kaptan ve Deniz Hamzaoğlu'nun da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosuyla öne çıkan komedi filmi, üç kafadarın film çekmek için çıktıkları eğlenceli yolculuğu beyaz perdeye taşıyor.

Trend 01-08-2022 17:55

Kara Tahta’nın Sevgi’si Çiçek Dilligil kimdir? Çiçek Dilligil aslen nereli, kaç yaşında ve evli mi?

TRT1'de başlayan Kara Tahta dizisinde Sevgi karakterine hayat veren Çiçek Dilligil'in hayatı merak konusu oldu. Ünlü ismin yaşı, memleketi ve evli olup olmadığı merak ediliyor. Çiçek Dilligil daha önce Çılgın Bediş, Avrupa Yakası gibi pek çok başarılı yapımda da rol almıştı. Peki Kara Tahta’nın Sevgi’si Çiçek Dilligil kimdir? Çiçek Dilligil aslen nereli, kaç yaşında ve evli mi? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 01-04-2022 22:14

Çiçek Dilligil

Çiçek Dilligil Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çiçek Dilligil Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Minik Cadı filminin çocuk yıldızı, şimdilerde çok ünlü bir oyuncu!

1975 yılında yayınlanan Minik Cadı filminde başrolü oynayan sevimli yıldız, şimdilerde hepimizin tanıdığı ünlü bir oyuncu çıktı.

Magazin 12-10-2021 12:07

'Çılgın Bediş’in 'Mükü’sü Çiçek Dilligil: 72 hafta hiç ikinci olmadık

Yonca Evcimik ve Çiçek Dilligil, bir dönemin reyting rekorları kıran dizisi 'Çılgın Bediş'le ilgili samimi itiraflarda bulundular.

Magazin 06-06-2020 17:29

Çiçek Dilligil 22. evlilik yıldönümünü kutladı

Oyuncu Çiçek Dilligil ve müzisyen eşi Bora Öztoprak, birlikte 22 yılı geride bıraktı.

Magazin 15-05-2019 11:09

'Zayıfladım, şimdi de üst dudağın yok diyorlar...'

Mide küçültme ameliyatı olan ve hızla kilo veren oyuncu Çiçek Dilligil Tv2'de yayınlanan 2.Sayfa programına konuk oldu.

Magazin 18-10-2018 10:53

Çiçek Dilligil mide ameliyatı sonrası eridi!

Ünlü oyuncu Çiçek Dilligil mide ameliyatı olduktan sonra 30 kilo verdi! Dilligil Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor

Magazin 08-10-2018 15:27

Çiçek Dilligil 30 kilo vermenin mutluluğunu yaşıyor

'Kadraja sığamıyorum' diyerek mide küçültme ameliyatı olan Çiçek Dilligil, 1 yıl önce verdiği kararın mutluluğunu bugünlerde doyasıya yaşıyor. Sosyal medya hesabındna duygularını dile getiren Dilligil, ameliyatının birinci yılını kutladı.

Magazin 01-09-2016 16:45

Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak merak edilenleri Renkli Sayfalar programında anlattı

Uzun süredir setlerden uzak kalan Çiçek Dilligil mide küçültme ameliyatı ile tam 30 kilo verdi. 96 kilo ile mide küçültme ameliyatına girdiğini söyleyen Çiçek Dilligil kilo verme süreci ile ilgili merak edilenleri Renkli Sayfalar programında anlattı.

Magazin 27-04-2016 19:36