Çiş Haberleri

Tuvaletten sonra elini yıkamadığını söyleyerek kendini ifşaladı! Misafirlerim gelince...

Kişisel bakıma gösterilen önem sadece kişiyi değil çevresini de etkileyebiliyor. Tuvaletten sonra el yıkamak en temel temizlik olarak görülüyor. Ancak toplumda tuvaletten sonra ellerini yıkamayan birçok kişi bulunuyor. TikTok'ta ellerini yıkamadığını ve misafirleri geldiğinde bulduğu çözümü paylaşan bir kadın tepkilerin odağı oldu.

Kadin 31-03-2023 17:07

Bir tabu daha yıkıldı! Seviştikten sonra koşmanıza gerek yok

Cinsel ilişki sonrasında özellikle kadınların hemen tuvalete gidip idrarlarını yapmaları tavsiye ediliyordu. Ancak, uzmanlar yaptıkları son açıklamayla o kadar da gerekli olmadığını söyleyerek şaşırttı. Cinsel ilişki sonrasında yapılan idrarın hastalıklara karşı bir önlem olduğu söyleniyordu. Başta idrar yolu enfeksiyonları olmak üzere birçok hastalığa karşı etkili olduğu belirtiliyordu. Şimdi ise idrar yolu enfeksiyonlarından bu şekilde kaçınılamayacağı söyleniyor.

Haber 23-11-2022 07:42

Yolcu uçağında ilginç anlar! Cinsel organını çıkartıp bir anda yolcuların önünde işemeye başladı

Bali’den Brisbane’e giden bir yolcu uçağı ilginç anlara sahne oldu. 72 yaşındaki J.H isimli bir adam uçakta ikram edilen alkollerin dozunu kaçırınca bir anda koltuğuna işemeye başladı. Diğer yolcuların gözü önünde pantolonunun fermuarını açarak cinsel organını çıkartan adam uçağın havalimanına ulaşmasından sonra tutuklandı.

Trend 04-11-2022 13:26

Çiş

Çiş Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çiş Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.