Cocuga Karne Tebrik Mesaji Haberleri

KARNE TEBRİK MESAJLARI 2023: İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri için anne- babaların gönderebileceği çocuğa KARNE TEBRİK MESAJI

Karne tebrik mesajları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. 16 Haziran Cuma günü Türkiye genelinde milyonlarca ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi karnelerini aldı. Biz de anne- babaların gönderebileceği çocuğa karne tebrik mesajları ve sözlerini sizler için derledik. İşte en yeni resimli karne tebrik mesajları...

Haber 2023-06-16 11:32:03

AVUKATLAR GÜNÜ TEBRİK MESAJI 2023: Anne, baba, arkadaş ve sevgili için resimli 5 Nisan Dünya Avukatlar Günü kutlama mesajları İNDİR!

Avukatlar Günü mesajları; anne, baba, arkadaş ve sevgili için resimli ve özel seçenekleriyle internette yerini aldı. Bu 5 Nisan 1958 tarihinden her kutlanan bu özel gün için birçok kişi WhatsApp, Instagram, Facebook ve Twitter'da paylaşımda bulunacak. Biz de arkadaşa, eşe, sevgiliye, meslektaşa göndermeniz için resimli 5 nisan Dünya Avukatlar Günü kutlama mesajları ve sözlerini derledik. İşte, 5 Nisan Dünya Avukatlar Günü mesajları ve sözleri....

Haber 2023-04-05 11:26:58

İlkokul öğrencisi, valinin makam aracındaki bayrağı öptü (2)

VALİ ÇAKIR,MAKAM ARACINDAKİ BAYRAĞI ÖPEN ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ Yozgat Valisi Kadir Çakır, katıldığı karne dağıtım töreninde, park halindeki makam aracındaki Türk bayrağı flamasını öpen, ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi Adil Erdem Temiz'in ailesini ve öğretmenini tebrik etti.

Haber 2020-01-17 21:35:06

İlkokul öğrencisi, valinin makam aracındaki bayrağı öptü (2)

VALİ ÇAKIR, MAKAM ARACINDAKİ BAYRAĞI ÖPEN ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ Yozgat Valisi Kadir Çakır, katıldığı karne dağıtım töreninde, park halindeki makam aracındaki Türk bayrağı flamasını öpen, ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi Adil Erdem Temiz'in ailesini ve öğretmenini tebrik etti. Öğrenci Adil Erdem Temiz ve öğretmeni Elif Geçen'i makamında kabul eden Vali Çakır, karne dağıtım törenine katıldığını ve Adil'in karnesini verdiğini hatırlatarak, karne töreninde Adil ile de konuştuğunu söyledi.

Haber 2020-01-17 20:15:40

Başkan Deniz Köken miniklerin karne heyecanına ortak oldu

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Akpınar Köyü İlkokulu ve Akpınar Ortaokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin karne heyecanını paylaştı.Ziyaret sırasında minik öğrencilere hediyeler de veren Başkan Deniz Köken, öğrencileri tek tek tebrik ederek isteklerini sordu.

Yurthaber 17-01-20 17:41

Isparta’da Vali’den öğrencilere, “Tatilde bol bol oyun oynayın” tavsiyesi

Isparta’da 460 okulda, 82 bin 35 öğrenci ve 6 bin 552 öğretmen, 4 bin 424 derslikte bugün düzenlenen karne töreni ile yarıyıl tatiline girdi.Öğrenciler, 2019-2020 eğitim - öğretim dönemin ilk yarısının sona ermesiyle birlikte yaklaşık 2 hafta sürecek tatile ‘Merhaba’ dediler.Öğrencileri mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, beraberinde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Ünsal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdürü Metin Akay ile birlikte Fatih Mahallesi’ndeki Öğretmenler İlkokulu’nda düzenlenen karne sevincine ortak oldu.Isparta merkezde bulunan Öğretmenler İlkokulu’nda çiçeklerle ve halk oyunu gösterisiyle karşılanan Vali Seymenoğlu, ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tüm Türkiye’de uygulanan ve okullarda özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilere yönelik olarak hazırlan Eğitim Destek Odası’nın açılışını yaparak incelemelerde bulunduktan sonra oda hakkında idarecilerden bilgi aldı.Eğitim Destek Odası’nda özel eğitime ihtiyacı olan öğrencilere destek eğitimleri verilerek akranlarından geri kalmamaları sağlanmaya çalışılacak.Vali’den öğrencilere yarıyıl tatili tavsiyeleri: “Tatilde bol bol oyun oynayın, büyüklerinizi ziyaret edin, anne babalarınızı üzmeyin ve lütfen kitap oyun”Okulda öğrenim gören ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerine karnelerini vermek üzere sınıflara geçen Vali Seymenoğlu, burada öğrencilerin tatilde yapacakları hakkında onlarla uzun uzun sohbet ederek bazı tavsiyelerde bulundu.Çocuklar, tatilde; parka gitmek, büyüklerini ziyaret etmek, bisiklet sürmek, oyun oynamak, kitap okumak ve gülümsemek gibi etkinliklerde bulunacaklarını söylediler.Bunun üzerine öğrencileri ve öğretmenlerini tebrik eden Vali Seymenoğlu, “Çocuklar tatilde yapacağınız şeyleri duyunca çok mutlu oldum.

Yurthaber 17-01-20 16:54

Başkan Alemdar miniklerin karne heyecanına ortak oldu

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Serdivan Muhtarlar Derneği Başkanı Fikret Can ve Vatan Mahalle Muhtarı Sinan Çeken ile birlikte Yazlık Yunus Emre İlkokulu’ndaki karne dağıtım törenine katıldı.2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamlayan öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Başkan Yusuf Alemdar; miniklere karnelerini takdim ederken, karnesini alan öğrencileri de başarılarından dolayı tebrik etti.

Yurthaber 17-01-20 15:58

Başkan Esen’den öğrencilere ‘çocuk festivali’ sürprizi

Konyaaltı Belediyesi Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşlerinde karne heyecanı yaşayan öğrencileri tebrik eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, öğrencilerin keyifli bir sömestr tatili geçirmeleri için 18 Ocak Cumartesi günü Konyaaltı Çocuk Festivalinin startını vereceklerini söyledi.Konyaaltı Belediyesi Gürsu ve Uncalı Çocuk Kreşlerinde minik öğrenciler sömestr tatili için kolları sıvadılar.

Yurthaber 17-01-20 13:51

Başkan Altay, karne alan öğrencileri tebrik etti

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, eğitim ve öğretim yılının ilk dönemini tamamlayarak karnelerini alan öğrencileri tebrik ederek güzel ve verimli bir tatil geçirmelerini diledi.Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Başkan Altay, 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona ermesi nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Yurthaber 17-01-20 12:38

Başkan Özcan’dan çocuklara bisikletli karne hediyesi

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, merkez ve kırsal mahallelerde yaşayan 6 öğrenciye karne hediyesi olarak bisiklet hediye etti.Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, mahalle muhtarları tarafından belirlenen ilk ve ortaokul öğrencilerini evlerinde tek tek ziyaret ederek bisiklet hediye etti.Dallıca, Yıldıztepe, Beğerli, Hasköy, Hamidiye ve Yeşil Mahalle’ye giden Başkan Özcan’a Başkan Yardımcısı Şahsettin Polat, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Durmuş Kural ve parti yönetiminden Durmuş Topal eşlik etti.İlk ve ortaokul öğrencileri Şükran Tellioğlu, Umutcan Demir, Gülay Kunt, Muhammet Sefra Başaran, Umut Arı ve Ahmet Atay’a bisikletlerini hediye edip karnelerini inceleyen Başkan Özcan, “Evlatlarımızın hepsini tebrik ediyorum.

Yurthaber 20-06-19 08:05

Kocasinan Belediyesi’nden öğrencilere karne hediyesi

2018-2019 eğitim-öğretim döneminin sone ermesi nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Çolakbayrakdar, karne alan tüm öğrencileri tebrik etti.Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çocukların ve gençlerin spor, kültür ve sanat gibi hayatın her alanında aktivitelerin içerisinde yer alabilmeleri için birçok alanda yatırım yaptıklarını söyledi.

Yurthaber 14-06-19 15:47

Kırklareli’de karne heyecanı

2018-2019 eğitim-öğretim yılı sonunda Kırklareli’nde okul öncesi, ilkokul, ortaöğretim ve liselerde eğitim gören toplam 50 bin 59 öğrenci karne heyecanı yaşadı.Kırklareli Merkez Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen törene, Vali Osman Bilgin, AKParti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz İl Milli Eğitim Müdürü Cahit Akın, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eğitim-öğretimde başarılı bir yıl sonu geride kaldığını belirterek, tatilde öğrencilerin bilgisyar ve telefon yerine kitap okumaları gerektiğini dile getirdi.Vali Bilgin, karne heyecanı yaşayan öğrencileri tebrik ettikten sonra öğrencilere karnelerini dağıttı.

Yurthaber 14-06-19 11:40

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN PASKALYA MESAJI 

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paskalya nedeniyle yayımladıkları mesajda, "Muhtelif kilise ve gruplara mensup Hristiyan vatandaşlarımızı en önemli yortularından biri olan Paskalya münasebetiyle en içten duygularımla tebrik ediyorum" dedi.

Haber 21-04-19 12:05

TESK Genel Başkanı Palandöken: “Her çocuk başarılı ve özeldir”

Tüm öğrenci ve öğretmenlere mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili dileyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Yarıyıl tatiline girecek ve karne alacak tüm öğrencilerimiz ile onları yetiştiren öğretmenlerini tebrik ediyorum.

Haber 30-01-19 04:19

TESK Genel Başkanı Palandöken: “Her çocuk başarılı ve özeldir”

Tüm öğrenci ve öğretmenlere mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili dileyen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Yarıyıl tatiline girecek ve karne alacak tüm öğrencilerimiz ile onları yetiştiren öğretmenlerini tebrik ediyorum.

Haber 30-01-19 03:15

Yeşilboğaz: Çocuklarınıza karne notu nedeniyle şiddet uygulamayın

Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz, velileri, karne notu düşük olan çocuklara fiziksel ya da psikolojik şiddet uygulamamaları konusunda uyardı.Yeşilboğaz, 2018-2019 yılı eğitim-öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi dolayısıyla bir okula gerçekleştirdiği ziyarette, karne alan öğrencileri tebrik ederek, velilere, karne notu düşük olan çocuklara fiziksel ya da psikolojik şiddet uygulamamaları konusunda uyarıda bulundu.Velilerin, çocuklarının karne notuna vereceği tepkilere dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Yeşilboğaz, “Ailelerin, karne sonuçları iyi olmayan çocuklarına fiziksel ya da psikolojik şiddet uygulamaması çok önem verdiğimiz bir konudur.

Yurthaber 18-01-19 15:05

Niğde’de 72 bin öğrenci karne aldı

Niğde’de, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören yaklaşık 72 bin öğrenci karne aldı.Vali Yılmaz Şimşek, 23 Nisan Havacılar Ortaokulu ve Kemal Çetintürk İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilere karnelerini dağıttı.Vali Şimşek, "Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve iyi tatiller diliyorum.

Yurthaber 18-01-19 14:05

Osmaneli Belediyesi Çocuk Kulübü’nde karne töreni

2018-2019 öğretim döneminde 50 öğrenci ile eğitime başlayan "Osmaneli Belediyesi Çocuk Kulübü" 15 günlük tatil dönemine girmeden çocuklara karnelerini dağıttı.Osmaneli İlçe Belediye Başkanı Münür Şahin, karnelerini alan çocukları tek tek tebrik etti.

Yurthaber 18-01-19 11:55

67 Burda’dan Çocuklara Karne Etkinliği

Zonguldak PTT Başmüdürlüğü tarafından Esas 67 Burda AVM’de tebrik kartı etkinliği düzenlendi.Zonguldak PTT Başmüdürlüğü ve...

Yurthaber 09-06-18 13:49

Keskin, Karne Alan Öğrencileri Ve Eğitim Camiasını Tebrik Etti

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, eğitim-öğretim yılının sona ermesinin ardından öğrencileri ve velileri...

Yurthaber 08-06-18 11:00

Aileler Karne Alan Çocuklarını Tebrik Etmeli

Medical Park Gaziantep Hastanesi Psikiyatri Uzm. Dr. Neslihan Şahin karne öncesi ebeveynlere tavsiyelerde bulundu....

Yurthaber 07-06-18 13:24

DHA İSTANBUL BÜLTENİ - 1 

1- ERDOĞAN'DAN İNGİLTERE'DEN DÖNÜŞÜNDE RAMAZAN MESAJI Haber: İstanbul DHA  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere ziyareti dönüşünde uçakta vatandaşların Ramazanını tebrik etti.

Haber 16-05-18 10:33

ERDOĞAN’DAN İNGİLTERE DÖNÜŞÜNDE RAMAZAN MESAJI

Haber: İstanbul DHA  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere ziyareti dönüşünde uçakta vatandaşların Ramazanını tebrik etti.

Haber 16-05-18 06:24

Başkan Er: karne Hepimize Verilen Nottur

Mersin Baro Başkanı Ali Er, karne alan öğrencileri tebrik ederek, "Karne sadece çocuklarımıza verilen not...

Yurthaber 19-01-18 17:50

Başkan Atilla’dan Karne Mesajı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, yarı yıl tatiline giren tüm öğrenci ve öğretmenleri tebrik ederek,...

Yurthaber 19-01-18 14:51

Tesk Genel Başkanı Palandöken: “çocuklar Karne Hediyesi Olarak Küçük Hediyelerle Ödüllendirilmeli”

Eğitim-öğretim yılının birinci yarıyılını tamamlayan tüm öğrencileri ve öğretmenleri tebrik eden TESK Genel Başkanı Bendevi...

Yurthaber 18-01-18 11:14

Başkan Akdemir’den Kutlama Mesaji

Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, Evkur Yeni Malatyaspor’un Süper Lig’e çıkması nedeniyle bir tebrik mesajı...

Yurthaber 15-05-17 20:26

Ak Parti İl Başkanı Keskin, Öğrencileri Tebrik Etti

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle karne alan öğrencileri kutladı...

Yurthaber 12-06-15 14:55

Başkan Keleş, Karne Alan Öğrencileri Tebrik Etti

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, 2014-2015 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı....

Yurthaber 12-06-15 12:08

Kaymakam Oğluna Karne Verdi

Tokat’ın Niksar ilçesinde Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, oğlunun karnesini kendi elleriyle vererek tebrik etti.Niksar’da...

Yurthaber 13-06-14 14:50

Başkan Çelik'ten Karne Kutlaması

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sekiz aylık eğitim-öğretim döneminin ardından karne alan öğrencileri tebrik etti,...

Yurthaber 13-06-14 11:06

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan Karne Dağıttı

Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, okulu başarı ile bitiren çocuklara karne dağıttı. Karne alan öğrencileri tebrik...

Yurthaber 14-06-13 16:44