Çok Güzel Hareketler Haberleri

Ödül töreninde gergin anlar... Ceyda Düvenci'nin sözlerine Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibi tepkisiz kalamadı

Moonlife dergisinin Kıbrıs'ta düzenlenen ödül töreninde sunuculuk yapan Ceyda Düvenci, ödül alan Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibine şaka yaptı. Durumdan rahatsız olan ÇGHB ekibinin tepkisi sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Magazin

Çok Güzel Hareketler'in Pınar Deniz göndermesi sosyal medyayı salladı! Yargı dizisinin fanları tepki gösterdi

Şu sıralar Yargı dizisinde hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Deniz sosyal medyada gündem oldu. Çok Güzel Hareketler programındaki 'Altın Baza Ödül Töreni' isimli skeçte Pınar Deniz'e göndermede bulunulması, hem oyuncunun hem de dizinin fanlarını kızdırdı.

Magazin

Bergen'in yıldızı Farah Zeynep Abdullah'ın eski sevgilisi duyanları şaşırttı! O şimdi evli, mutlu, çocuklu

Vizyona girdiği dönemde gişede büyük bir başarı yakalayan Bergen filmi televizyon izleyicisiyle buluşuyor. 30 yıllık ömrüne 5 longplay, 11 kaset, 129 şarkı ve bir film sığdıran ünlü şarkıcı Bergen'in hayat hikayesini canlandıran Farah Zeynep Abdullah tekrar gündem oldu. Aşk hayatı ile sık sık konuşulan ünlü oyuncu meğer eskiden Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın sevilen isimlerinden biri ile sevgiliymiş…

Magazin

Çok Güzel Hareketler oyuncusu Metin Pıhlıs baba oldu! Ailemizin yeni çekik gözlü üyesi

Çok Güzel Hareketler 2 ile adını duyuran genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu. 2019 yılında nikah masasına oturan Gamze Ergun ve Metin Pıhlıs çifti kızları 'Parla'yı kucaklarına aldı.

Magazin

Çok Güzel Hareketler

Çok Güzel Hareketler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çok Güzel Hareketler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Üç Kız Kardeş'in yıldızı Nazlı Senem Ünal bakın kimmiş! Meğer Çok Güzel Hareketler'de....

Kanal D'nin sevilen dizisi Üç Kız Kardeş'in yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Özgü Kaya ve Berken Güven'in yer aldığı dizi üçüncü sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizide Mine karakterine hayat veren Nazlı Senem Ünal güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekti. Güzel oyuncuyu bakın aslında ilk nerede izlemişiz.

Magazin

Havuçlu Anne olarak hafızalara kazınmıştı! Büşra Pekin o karaktere gönderme yaptı ama...

Son dönemde verdiği kilolarla dikkat çeken Büşra Pekin'in estetikle değişimi sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. "Yüzümde film için gerginleştirici bant uygulaması var" diyerek estetik iddialarını yalanlayan Pekin son olarak hafızalara kazınan 'Havuçlu anne' karakterine gönderme yaptı. Ancak oyuncuyu tanımak epey zordu.

Magazin

Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin'in oğlu Rodin büyüdü! Son halini gören şaştı kaldı

2006 yılında nikah masasına oturan Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin çiftinin oğlu Rodin Nazım Erdoğan şimdilerde 12 yaşında... Son halini görenler ''Zaman ne çabuk geçti'' demeden edemiyor.

Magazin

Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı Murat Eken son haliyle şoke etti! ''Sana bunu yapan...''

Bir dönem Kanal D ekranlarında fırtınalar estiren Çok Güzel Hareketler Bunlar programı, yayınlandığı her akşam Türk izleyicisini ekrana kilitliyordu. Sevilen programın kadrosunda Ersin Korkut, Eser Yenenler, Oğuzhan Koç, Zeynep Koçak, Şahin Irmak ve Büşra Pekin gibi isimler yer alıyordu. Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yıldızı Murat Eken, yıllar içindeki değişimiyle şaşırttı.

Magazin

Yılmaz Erdoğan'ın kızı Berfin Erdoğan büyüdü! Son halini görenler gözlerine inanamadı

Çok Güzel Hareketler 2 ile televizyon ekranlarına geri dönen usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, mesleki başarılarının yanı sıra özel yaşamıyla da merak konusu oluyor. Yılmaz Erdoğan'ın 1996 yılında dünyaya gelen kızı Berfin'i görenler şaşıp kalıyor.

Magazin