D Smart Haberleri

'Atatürk' göndermesi maça damga vurdu! Dünya tarihine geçen o sözle...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanşında Litvanya temsilcisi Zalgiris'le karşı karşıya geldi. Maçın yayınlandığı kanaldaki alt bantta Disney Plus'a gönderme yapılarak Mustafa Kemal Atatürk'ün "Geldikleri gibi giderler" sözü paylaşıldı. Öte yandan Disney Plus platformu daha önce yayınlayacağını duyurduğu Atatürk dizisini iptal etmiş ve söz konusu iptal kararı büyük tepki toplamıştı.

Haber 02-08-2023 22:57

Neftçi Bakü - Galatasaray | CANLI

Galatasaray UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu'nda Azerbaykan ekibi Neftçi ile karşı karşıya gelecek. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakada kazanan, bir üst tura çıkmaya hak kazanacak. Müsabakaya kısa bir süre kala, maça ilişkin saat ve yayıncı kanal bilgisi gibi pek çok ayrıntı ve maçı canlı anlatımı haberimizde...

Spor 17-09-2020 19:01

3 Büyükler Sezonu D-Smart’ta Açıyor!

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın sezon öncesi hazırlık maçları, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Avrupa Kupaları Ön Eleme turu maçları HD kalitesiyle D-Smart’ta izleyiciler ile buluşuyor.

Spor 28-06-2018 16:01

Real Madrid-Getafe maçı D-Smart'tan canlı izlenecek

Real Madrid-Getafe maçı D-Smart'tan canlı izlenebilecek. Ligin son haftasında Real Madrid Getafe karşılaşmasının sonucu başkent ekibinin konumunu değiştirmeyecek. D-Smart'ta canlı yayınlanacak karşılaşmayı hakem Jose Antonio Teixeire Vitienes yönetecek.

Spor 23-05-2015 11:24

D Smart

D Smart Hakkındaki Haberler Mynet'te. D Smart Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Barcelona-Deportivo maçı D-Smart'tan canlı izlenecek

Barcelona-Deportivo maçı D-Smart'tan canlı izlenebilecek. Ligin son haftasında Barcelona Deportivo'yu yenerek şampiyonluğuk coşkusunu ateşlemek istiyor. D-Smart'ta canlı yayınlanacak karşılaşmayı hakem Carlos Gomez yönetecek.

Spor 23-05-2015 10:58

D-Smart'ta yayınlanan Barcelona-Real Sociedad maçında büyük darbe

La Primera'da heyecan Barcelona-Real Sociedad maçıyla devam etti. Dün akşam saat 19.00'da ekrana gelen Barcelona-Real Sociedad maçını D-Smart'ta canlı yayınlandı. Karşılaşmanın galibi Barcelona oldu.

Spor 10-05-2015 09:50

D-Smart'ta yayınlanan Real Madrid-Valencia maçı berabere bitti

La Primera heyecanı Real Madrid-Valencia maçıyla devam etti. Dün akşam saat 21.00'de başlayan Real Madrid-Valencia maçı D-Smart'ta canlı olarak yayınlandı.  Real Madrid-Valencia maçını hakem Carlos Gomez yönetti.

Spor 10-05-2015 09:35