Deneyim Haberleri

İzmir'de Togg deneyim merkezi açıldı

İzmir'de açılan Togg deneyim merkezine vatandaşlar ilgi gösteriyor.

Yurthaber 19-04-2023 13:48

İlk cinsel deneyimde nelere dikkat edilmelidir? İlk cinsel ilişkide ağrı olmaması için ne yapılmalıdır?

Her bireyin ilk cinsel deneyimi öncesinde hem fiziksel hem psikolojik olarak hazır hissetmesi önemlidir. Kişilerin sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmesi ilk cinsel deneyimlerinin iyi geçmesi ile ilişkili olabilir. Bunun sağlanabilmesi için cinsel ilişkiye girmeden önce bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunur. Korunmadan haz almaya kadar birçok ayrıncı ilk cinsel ilişkinin iyi bir şekilde deneyimlenmesi için son derece önemlidir. Cinsel ilişkide ağrı olmaması için ne yapılmalı?

Kadin 24-03-2023 17:21

Her zaman istediğimiz sonucu vermez! Kuaförden hüsranla ayrılan 20 kişi

Kuaförler birçok kişi için adeta terapi olarak görülse de kuaföre gitmeye çekinen ve çıkacak sonuçlardan korkan insanlar da bulunuyor. Doğru kuaförü bulmanın aşkı bulmak kadar zor olduğu biliniyor. Yanlış kuaför tercihlerini gösteren 20 kişi görenleri şok ediyor.

Kadin 19-01-2023 16:59

Her kadının başına gelebilir! Adet olurken yaşadığı korkunç deneyimi paylaştı

Adet olurken vücutta ve psikolojide çeşitli değişimler görülebiliyor. Bu değişimler kadınların ve çevresinin tedirgin olmasına yol açabiliyor. TikTok'ta regl döneminde yaşadığı korkutucu deneyimi paylaşan bir kadın kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından izlendi. Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcılarından bazıları bu korkunç deneyimi kendilerinin de yaşadığı açıkladı.

Kadin 28-12-2022 10:48

Deneyim

Deneyim Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deneyim Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aklınız hayaliniz şaşar! Psikolog 3 adımda en iyi yalnız seksi yaşamanızın yolunu paylaştı

Seksin sağlık ve psikolojik olarak ne kadar faydalı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Uzmanlar seks üzerine yaptıkları araştırmalar doğrultusunda hem tek başına hem de cinsel partnerle birlikte yapılan seksleri en etkili hale getirmenin yolu bulmuşlardır. İnternette açıklama yapan bir psikolog tek başınıza yapacağınız en iyi seks için 3 basit adımı paylaştı.

Haber 27-12-2022 14:26