Deniz Çekilmesi Haberleri

Mersin'de korkutan görüntü: Deniz metrelerce çekildi! 'Eskiden bu kadar olmazdı'

Mersin'in Anamur ve Bozyazı ilçelerinde son bir hafta içinde deniz suyu gözle görülür oranda çekildi. Deniz çekilmesi yöre halkını tedirgin etti. Denizde ilk kez böyle bir tabloyla karşılaştığını belirten bir vatandaş, "Eskiden de olurdu ama bu kadar olmazdı" ifadelerini kullandı.

Haber 20-02-2023 11:10

Akyaka’da ürküten görüntü! 15 metreydi... Deniz suyu çekilmesi 50 metreye ulaştı

Muğla’nın sakin kent unvanlı Akyaka Mahallesi'nde deniz suyunun bir haftadır iç kesimlere çekilmesi devam ediyor. Bir hafta önce 15 metre olan deniz suyu çekilmesi 50 metreye ulaştı.

Haber 18-02-2023 18:09

Deprem sonrası korkutan görüntü: İstanbul ve Tekirdağ'da Marmara Denizi metrelerce çekildi! İlk açıklama geldi

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem sonrası İstanbul ve Tekirdağ'daki deniz çekilmesi görenleri endişelendirdi. Marmara Denizi; Avcılar sahilde 15 metre, Tekirdağ Süleymanpaşa'da ise 25 metre çekildi. Avcılar'da çekilme sonucu daha önce görünmeyen kayalıklar ortaya çıkarken, Süleymanpaşa'da ise Kral Yolu olarak bilinen kayalıklar ortaya çıktı. Uzman isimden çekilmenin deprem aktivitesiyle ilgili olup olmadığı konusunda ilk açıklama geldi. İşte korkutan olayın detayları...

Haber 13-02-2023 12:00

Bodrum'da deniz çekildi, Myndos'a giden Kral Yolu ortaya çıktı

Ege Denizi'nde sıkça rastlanan deniz çekilmeleri bu kez Bodrum'da meydana geldi. Yaşanan çekilme sonra 3 bin 500 yıllık Myndos kentine giden Kral Yolu ortaya çıktı.

Haber 25-03-2022 13:52

Marmara Denizi'nde su çekildi! Depremin habercisi mi? Uzman isimden önemli açıklama

Marmara Denizi'ndeki su çekilmesi "Depremin habercisi mi?" sorularını akıllara getirdi. Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir aydır devam eden deniz çekilmesini yorumlayan Jeoloji Mühendisi Aysun Aykan konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Deprem korkusuyla yaşayan vatandaşların yüreğine su serpen Aykan, deniz çekilmesinin depremin habercisi olmadığını söyledi.

Haber 11-02-2022 09:21