Didem Arslan Yılmaz Haberleri

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de tansiyon yükseldi! Küçük kızı kaybolan anneden tepki: Oğlumun evli ve 3 çocuk babası arkadaşı...

Didem Arslan Yılmaz 15 yaşındaki Helin'in bir anda ortadan kaybolmasına ilişkin sır perdesini aralıyor. 19 yaşındaki Görkem Akın Beder, 10 gün önce kaybolan kız kardeşini bulmak için ünlü sunucudan yardım istedi. Anne Nurgül Hanım, canlı yayına telefonla bağladı. “Oğlumun evli ve 3 çocuk babası arkadaşı İsa’dan şüpheleniyorum!" sözleri ise izleyenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-2023 14:26

Çocuklarının öldüğü aracı, düğün arabası yapmıştı! Didem Arslan'ı şoke eden detay

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında bir anne ve 5 çocuğunun hayatını kaybettiği kaza ele alınmaya devam ediliyor. Özlem Çetin ve 5 çocuğu 6 Mayıs 2023 tarihinde içinde bulundukları otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Çetin'in ailesi olayın kaza değil, cinayet olduğunu öne sürdü. Özlem Çetin'in eşi Hasan Bey iddialar üzerine aile ile yüzleşti. Stüdyoda ortam bir anda gerildi.

Magazin 22-12-2023 13:04

Türkiye'nin günlerce konuştuğu kaza! Didem Arslan şoke oldu! Meğer çocuklarının öldüğü aracı, düğün arabası yapmış

Özlem Çetin ve 5 çocuğu 6 Mayıs 2023 tarihinde içinde bulundukları otomobilin sulama kanalına düşmesi sonucu yaşamını yitirdi. Çetin'in ailesi Türkiye'nin konuştuğu kazanın cinayet olduğunu iddia etti. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında yaşananlar bununla da sınırlı kalmadı. Özlem Çetin’in kocası Hasan'ın çocuklarının öldüğü aracı düğün arabası yaptığı ortaya çıktı.

Magazin 19-12-2023 14:28

Bebeğini bırakıp sevdiği adama kaçmıştı! 'Gözyaşları sahte' dedi, Didem Arslan bile şoke oldu: Onu bırakmamam için ayaklarıma kapandı

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına 19 yaşındaki Zahide Hanım'ın gözyaşları damga vurdu. Mehmet isimli bir adama kaçıp dini nikah yapan Zahide Hanım, evliliğinde yaşadığı sorunlar nedeniyle ailesinin yanında doğum yapmış ve 1,5 yaşına geldiğinde onu ailesine bırakıp yeniden hayat arkadaşına dönmüştü. Genç kadının, Mehmet Bey'in barışma ve resmi nikah vaatlerine kandığını belirtip "Ortada kaldım" açıklamasında bulunması izleyenleri şaşırttı.

Magazin 12-12-2023 13:20

Didem Arslan Yılmaz

Didem Arslan Yılmaz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Didem Arslan Yılmaz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

'20 tane TikTok hesabı var' dediği eşi evden kaçtı! Karı-koca canlı yayınında yüzleşti! 'Amcamın oğlu' dedi gerçek başka çıktı

Hafta içi her gün ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı işlediği konularla gündemden düşmüyor. Her bölümü sosyal medyada gündem olan programa bu defa bir karı kocanın yüzleştiği anlar damga vurdu. '20 tane TikTok hesabı var' dediği eşi evden kaçan Musa Bey, Didem Arslan Yılmaz'dan yardım istemek için programa başvurdu. Musa Bey ve eşinin anlattıkları herkesi şoke etti.

Magazin 05-12-2023 14:43

Didem Arslan kan donduran cinayetin otopsi raporunu açıkladı! Ölüm nedeni 'bıçaklama' demişti, bakın ne çıktı

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında, Manisa'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden İsmail Kür olayı ele alınıyor. Kanamaların Seher'in dediği gibi bıçaklama olayından değil, asılma sırasında oluşan yaralardan kaynaklandığı ortaya çıktı. Öte yandan Seher'in telefon rehbere ismini 'dayım' diye kaydettiği kişinin, bir rehabilitasyon merkezinde görevli eğitimci olduğu ortaya çıktı.

Magazin 29-11-2023 13:38

Ağaca asılı halde bulunmuştu! Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de şoke eden ihbar! Bir bacağından ben, bir bacağından o tuttu

Didem Arslan Yılmaz Manisa'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden İsmail Kür olayını ele almaya devam ediyor. Programa gelen ihbar sonrası stüdyoda yer yerinden oynadı. Gizli tanık, İsmail'in ölümünün Seher'in aylardır anlattığından çok daha farklı olduğunu vurguladı. Elinde kayıtlar olduğunu söyleyen tanık Faruk'un Taner'e "O kız konuşamaz! Konuşsa daha önceki işte konuşurdu. Zaten biz bunu öldürürken bir bacağını da tutan bu değil miydi?" dediğini söyledi.

Magazin 21-11-2023 13:18

112 Acil'in ses kaydında kan donduran detay! Didem Arslan Yılmaz şoke oldu! Çocuğun ayakkabı bağcığını almış!

4 sezon boyunca Show TV’de canlı olarak yayınlanan ‘Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’ programında kan donduran bir gelişme yaşandı. Manisa'da şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden İsmail Kür olayına ilişkin 112 Acil Servisi'n ses kaydı incelendi. Dipten gelen sesin ne dediği ortaya çıktı.

Magazin 17-11-2023 10:59

Canlı yayında 'aldatma' iddiası! Gizli tanığın sözleri Didem Arslan'ı şoke etti! Banyoda başka kadınlarla görüşüyor!

Didem Arslan Yılmaz programında Süleyman-Hatice çiftini ağırladı. 5 yıl önce kaçarak evlenen çiftin evlilikleri Süleyman Bey'in sosyal medya bağımlılığı yüzünden bitme noktasına geldi. Süleyman Bey, oradan gelen mesajlar yüzünden eşiyle kavga ettiğini, bu sebeple kayınpederi Fevzi’nin geçtiğimiz Haziran ayında karısı ve çocuğunu götürdüğünü vurguladı. Çift canlı yayında yüzleşirken programa bağlanan gizli tanığın sözleri ortalığı karıştırdı.

Magazin 14-11-2023 10:15

Canlı yayında büyük yüzleşme! Fenomen Mahir'in savunması Didem Arslan'ı şoke etti: Onu reddettiğim için bana iftira atıyor!

Fenomen Mahir, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına bağlanarak herkesin konuştuğu iddialara yanıt verdi. Fenomen Mahir Düz tarafından 15 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Esra Çömelek, Mahir Düz'ün "Onu reddettiğim için bana iftira atıyor!" sözleri üzerine sinirlendi.

Magazin 10-11-2023 11:29

Yasak aşk iddiası gündem olmuştu! Doğuş sessizliğini bozdu! Avukatı Feyza Altun'dan açıklama gedi

Hafta içi her gün ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında ünlü şarkıcı Doğuş hakkında ortaya atılan iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Programa çıkan Esra adından bir kadın Doğuş ile aşk yaşadığını iddia etmiş ve 'Dini nikah kıydık' açıklamasını yapmıştı. Ünlü şarkıcı sonunda sessizliğini bozdu. Avukatı Feyza Altun'dan açıklama gecikmedi.

Magazin 07-11-2023 16:27

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de bomba iddia! Eşi Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak bilinen Doğuş'un yasak aşkı ortaya çıktı! 'Dini nikah kıydık'

Hafta içi her gün ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında gündeme gelen iddialar herkesi şoke etti. Fenomen Mahir Düz tarafından 15 milyon lira dolandırıldığını iddia eden Esra Çömelek, canlı yayında "Fenomen Mahir'in bana karşı elindeki kozu şarkıcı Doğuş'la olan dini nikahım" ifadelerini kullandı. Esra Hanım'ın bu açıklamaları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 02-11-2023 14:35

Kirli çamaşırlar ortalığa döküldü! Fenomen Mahir'e yönelik ihbar üstüne ihbar: Bu psikopat! Çok güzel oynuyor

Didem Arslan Yılmaz programında 'Fenomen Mahir' konusunu ele almaya devam ediyor. Esra Çömelek'in "Fenomen Mahir" olarak tanınan Mahir Düz'e milyonlarca lirasını kaptırdığını belirtmesinin ardından dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Polonyalı bir kadın, 3 sene boyunca aynı şahıs tarafından dolandırıldığını belirtip yaşadıklarını anlattı. Didem Arslan Yılmaz bile anlatılanlar karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 01-11-2023 11:56

Didem Arslan Yılmaz ne zaman başlıyor? Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yeni sezon tarihi merak ediliyor. Show TV'nin milyonları ekran başına kilitleyen programı "Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme" bir süredir sezon arasındaydı. Yeni bölümleri ilgiyle beklenen programın yeni bölüm tarihi belli oldu. Peki, Didem Arslan Yılmaz ne zaman başlıyor, hangi gün? İşte tüm merak edilenler...

Magazin 14-08-2023 17:41

Didem Arslan Yılmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Didem Arslan Yılmaz evli mi, eşi kim?

Didem Arslan Yılmaz bu akşam düzenlenecek olan Türkiye Tek Yürek ortak yayın sunucuları arasında yer alıyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından yaralar sarılmaya çalışılıyor. Bu gece toplanacak olan yardımlar AFAD ve Kızılay'a bağışlanak. Peki, Didem Arslan Yılmaz kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Didem Arslan Yılmaz evli mi, eşi kim? İşte Didem Arslan Yılmaz hakkında bilgiler...

Magazin 16-02-2023 01:24

Türkiye Tek Yürek ortak yayınında yardım kampanyası! Depremin yaralarını sarmak için AFAD ve Kızılay'a nasıl bağış yapılır?

Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen büyük deprem felaketinin ardından Türkiye Tek Yürek ortak yayınında AFAD ve Kızılay'a bağışlanmak için yardım toplandı. 213 televizyon kanalı ve 562 radyoda canlı olarak ekrana gelen Türkiye Tek Yürek yayını yoğun ilgi nedeniyle günün ilk saatlerine kadar sürdü. Ünlü oyuncu ve sanatçılar da gelen bağışlar için telefonlara baktı. Canlı yayının sonunda bağış miktarı 115 milyar 146 milyon TL'yi geçerken, 9 milyondan fazla da sms gönderildi.

Haber 15-02-2023 19:58

Orhan Kemiksiz programdan ayrıldı mı? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Orhan Kemiksiz neden yok?

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkıyor. Programda danışman olarak görev alan ve oldukça beğenilen Orhan Kemiksiz'in olmayışı izleyenleri meraklandırdı. Bu kapsamda Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Orhan Kemiksiz neden yok? Orhan Kemiksiz programdan ayrıldı mı? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı.

Magazin 12-01-2023 17:25

'Sevimli hanımefendi' neler yapmış neler! 'İlgi arsızıyım' diyen Mehmet amca stüdyoya bavuluyla geldi, anlattıkları ağızları açık bıraktı

Çanakkale'de yaşayan 66 yaşındaki Mehmet Bey, kendisinden 30 yaş küçük bir kadın tarafından dolandırılma hikayesini tek tek anlattı, detaylar ağızları açık bıraktı. Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programına bavuluyla gelen Mehmet Bey, "Sevimli bir hanımefendi" dediği kadınla tanıştığı dönemi "İlgi arsızı bir durumdaydım" diyerek açıkladı. Söz konusu kadın için 1,5 ton kargo gönderdiğini ve 30 bin dolar para harcadığını söyleyen Mehmet Bey, yaşadıklarını çarpıcı ifadelerle dile getirdi.

Haber 06-12-2022 08:22

'Eşim Keziban'la birlikte oldu' dedi stüdyo bir anda karıştı! 13 yıl önceki cinayetin ardından yasak aşk çıktı... Canlı yayının ardından gözaltına alındılar

Didem Arslan'la Vazgeçme programında yaşanan dakikalar izleyenlerin kanını dondurdu. 2009 yılında ortadan kaybolan Bayram Tosun cinayetinin ardından yasak aşk çıktı. Tosun'un eşi İmran'ın canlı yayında, "Eşim, iş arkadaşı Veysel Turhan'ın eşi Keziban'la alkol aldıktan sonra birlikte oldu" sözleri sonrası stüdyoda gergin dakikalar yaşandı. Canlı yayının ardından Veysel Turhan ve eşi Keziban Turhan gözaltına alındı. İşte dehşete düşüren haberin detayları...

Haber 25-11-2022 20:03

Müge Anlı'ya rakip olmuştu, ekran ömrü kısa sürdü! Fox TV'deki Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya programı final yapıyor

Müge Anlı, Didem Arslan Yılmaz ve Serap Paköz'ün karşısına rakip olan Esra Ezmeci'nin programı ekrana veda ediyor. FOX ekranlarında izleyici ile buluşan ‘Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya’ programı için final kararı alındı. Psikolog Esra Ezmeci'nin sunduğu program Fulya Öztürk'ün yerine gelmişti.

Magazin 05-10-2022 21:46

Didem Arslan Yılmaz konuğunun kıyafetini görünce demediğini bırakmadı! Bu ne arkadaşlar? Bir daha müdahale edin!

Show TV ekranlarında yayınlanan Vazgeçme programının sunucusu Didem Arslan Yılmaz, konuğun kıyafetini beğenmeyince sessiz kalamadı. Genç adamın parlak armalı kıyafetini görünce ekibini uyaran Yılmaz, "Disko kıyafeti gibi gelmişsin. Bu ne arkadaşlar? Bir daha müdahale edin bu kıyafete" dedi, ardından yakın gözlüğünü takıp yakından inceledi.

Magazin 24-08-2022 13:48