Dilber Haberleri

İnci Taneleri'nde şaşırtan Ramazan kararı... Ne dans ne pavyon var!

Kanal D'nin en çok izlenen dizilerinden İnci Taneleri'ne Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakteri ve pavyon sahneleri damga vurmuştu. Ramazan boyunca dizide Dilber'in dans etmeyeceği duyuruldu.

Magazin 13-03-2024 22:12

Sokak röportajında 'Hangisini tanıyorsunuz?' diye soruldu! Bir yanda İnci Taneleri'nin Dilber'i, diğer yanda Prof. Dr. İlber Ortaylı... Dilber ablayı pavyondan tanırız

Bir sokak röportajında Prof. Dr. İlber Ortaylı ve Dilber'in fotoğrafı gösterildi ve 'Hangisini tanıyorsunuz?' diye soruldu. Ortaya birbirinden ilginç cevaplar çıktı.

Trend 17-02-2024 08:22

Ankara'da toplu taşımada 'Dilber' akımı! 'Evin barkın yok mu?' diye bağırdı... Sosyal medyadan yorum yağdı: Yetmedi mi?

Ankara'da bir toplu taşımada Oğuzhan Yılmaz isimli sosyal medya kullanıcısının 'Evin barkın yok mu?' diye herkesin içinde bağırdığı anlar viral oldu. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları görüntüleri eğlenceli bulurken bazıları ise, 'Yetmedi mi? Her yerde karşımıza çıkıyor' diyerek duruma tepki gösterdi.

Trend 14-02-2024 10:49

İneklerine 'Dilber' şarkısı dinletti, süt verimini artırdı: Onların stresini alıyorum

“İnci Taneleri” dizisi gündem olurken, Dilber dansı ve şarkısı büyük ilgi gördü. Erzincan’da ise besici Baki Kaya ineklerine ‘Dilber’ şarkısını dinleterek süt verimini artırdığını belirtti. “Müzik ruhun gıdası, hayvanlarıma da iyi geliyor" diyen Kaya, "Her sabah güne müzikle başlayıp, ineklerime de dinletip onların stresini alıyorum" ifadesini kullandı. Kaya, "Stres olmadığı zaman süt verimleri artıyor. Ankara havası, ‘Dilber’ akımı yapıyoruz. Bazen de türkü dinletip şiir okuyorum” diye konuştu.

Haber 04-02-2024 17:51

Dilber

Dilber Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dilber Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Oryantal Didem'in 'İnci Taneleri' yorumu gündem oldu! Kendimi gördüm...

İnci Taneleri dizisinde yer alan pavyon dansı sahnesi sosyal medyada çok konuşuluyor. Diziyle ilgili bir yorumda oryantal Didem'den geldi. Ünlü oryantal Hazar Ergüçlü'de kendini gördüğünü ifade etti.

Magazin 03-02-2024 18:16

Ebru Polat'ın pavyon dansı tepki çekti! Sosyal medyada yorum yağdı

'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon dansı çok konuşulmuştu. Şarkıcı Ebru Polat da son dönemde gündem olan pavyon dansı yapma modasına uydu. O anları sosyal medya hesabından paylaştı. Şarkıcının paylaşımı tepki çekti.

Magazin 03-02-2024 16:07

Pavyon dansı çok konuşulmuştu... 'İnci Taneleri' dizisinin en çok izlendiği il belli oldu!

'İnci Taneleri' dizisi her bölümüyle en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. Pavyon sahneleriyle ülke gündemine bomba gibi düşen “İnci Taneleri" dizisinin en çok İzmir’de izlendiği ortaya çıktı.

Magazin 03-02-2024 15:43

İnci Taneleri'nin Dilber'i Hazar Ergüçlü eline maşa alıp şarkı söyledi! Sosyal medya yıkıldı

İnci Taneleri dizisinin her bölümü çok konuşuldu. Dizide yer alan bir sahne sosyal medyada gündem oldu. Dilber karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü, Derya Bedavacı’nın ‘Kalbimi Kırıyorlar Anne’ şarkısını elinde maşayla söyledi. Sahne kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 03-02-2024 12:10

İnci Taneleri dizisindeki Dilber'in dansı, Avrupa Yakası'nda Burhan Altıntop'a uyarlandı! Sosyal medyada olay oldu... Dilber'e taş çıkarttı

İnci Taneleri dizisi fragmanının yayınlanmasıyla birlikte Türkiye'nin gündemine yerleşip sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Sosyal medya kullanıcıları Avrupa Yakası'nın efsane karakteri Burhan Altıntop'a Dilber dansını uyarlayınca ortaya kahkaha dolu görüntüler çıktı.

Trend 03-02-2024 11:30

'Dilber’ tartışmasına ünlü piyanist Fazıl Say da dahil oldu! Çakma ve gerçek cehalet...

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri dizisinin her sahnesi çok konuşuldu. Özellikle Hazar Ergüçlü'nün hayat verdiği Dilber karakterinin dansı sosyal medyada gündem oldu. Dizideki pavyon dansı sosyal medyayı ikiye böldü. Diziye tepki gösterenler de vardı. Tam tersi diziyi beğenenler de vardı. Konuyla ilgili bir açıklama da Fazıl Say'dan geldi.

Magazin 02-02-2024 13:20

Melek Mosso'un Dilber tepkisi! Ayıp bence deyip rahatsız olduğunu söyledi

Yılmaz Erdoğan’ın “İnci Taneleri” dizisi gündemden düşmüyor. Dizinin özellikle pavyon dansı sahnesi kısa sürede gündem oldu. Pavyon dansıyla ilgili birçok ünlü isimden yorum geldi. Ünlü şarkıcı Melek Mosso da son dönemlerde Dilber dansı ve şarkısının popüler olması ve pavyonun gündemde olmasıyla ilgili konuştu.

Magazin 30-01-2024 09:16

Tanju Özcan'ın 'Dilber' paylaşımı sosyal medyada gündem oldu! 'Babamdan kalan tarlayı sattım...'

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 'İnci Taneleri' dizisindeki pavyon sahnesini paylaşıp, dizideki Dilber karakterini kastederek, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu’dan ev aldım. Türkiye’nin en güzel şehri Bolu’ya bekliyoruz” paylaşımı yaptı. Özcan'ın paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Özcan, tepkilere sebep olan paylaşımıyla ilgili, popüler olan bir sahne ile birlikte Bolu'nun reklamını yapmak için mizah yaptığını belirtti. Özcan'ın gelen tepkiler üzerine paylaşımını sildiği görüldü.

Haber 28-01-2024 18:00

Ünlü şarkıcı Gülşen, Dilber akımına uymuştu... Performansına Hatice'den bomba yorum!

Ünlü şarkıcı Gülşen, başarılı şarkıları ve sahne tarzıyla gündemden düşmüyor. Elbisesiyle, dansıyla adeta bir furya haline gelen Dilber akımına Gülşen'de uydu. Geçtiğimiz günlerde sahne alan ünlü şarkıcı 'Gemileri Yakarım’ şarkısını seslendirdi. Şarkıcının performansına yorum yağdı. Yorum yapanlardan biri de şarkıcı Hatice oldu.

Magazin 27-01-2024 17:44

Her sahnesi çok konuşulmuştu... İnci Taneleri dizininin kaldırılması için RTÜK'e bir şikayet daha...

Yılmaz Erdoğan’ı yıllar sonra televizyon ekranlarına döndüren “İnci Taneleri” dizisi önceki akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Her sahnesi olay olan dizi birinci bölümüyle reyting rekoru kırdı. Mil-Diyanet-Sendikası, pavyon sahneleri olan İnci Taneleri dizisi hakkında RTÜK’e müstehcenlik suçlamasıyla suç duyurusunda bulundu.

Magazin 27-01-2024 16:49

'İnci Taneleri' dizisine büyük ilgi... Youtube'da rekor kırdı! Bakın ne kadar izlendi

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de başrolünde oynadığı İnci Taneleri dizisi ilk bölümüyle gündem oldu. Her sahnesi çok konuşulan İnci Taneleri dizisi sadece reytinglerde değil, YouTube’da da rekor kırdı. Dizi, yayınlanmasının üzerinden bir gün geçmesine rağmen neredeyse 5 milyon izlenmeye ulaştı.

Magazin 27-01-2024 12:49

İnci Taneleri dizisine Dilber'in dansı damga vurdu! 'Evin barkın yok mu senin Dilber?'

Herkesin merakla beklediği gün geldi çattı. Günlerdir dans videosuyla konuşulan İnci Taneleri dizisinin ilk bölümü bugün izleyici ile buluştu. Dizinin haftalardır beklenen sahnesi yayınlandı. Dilber'in dansı sosyal medyaya damga vurdu.

Magazin 25-01-2024 23:12

İnci Taneleri'nin Dilber'i yeni dansıyla yine olay oldu! Hazar Ergüçlü'nun performansı çok konuşuldu

Yılmaz Erdoğan’ın hem yazıp hem de oynadığı İnci Taneleri dizisinin ilk bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. İnci Taneleri’nin yayınlanan yeni tanıtımında Dilber, bu kez ikinci bir dansçı ile kamera karşısına geçti. İlk fragmandaki pavyon sahnesi ile çok konuşulan Dilber karakterinden yeni dans şovu geldi.

Magazin 20-01-2024 10:41

Ebru Polat derin dekolteli paylaşımıyla 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısına eşlik etti! Paylaştığı videoya düştüğü not ise dikkat çekti: 'İzleyince bağ bahçe satılıyor'

Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Ebru Polat son paylaşımıyla da adından yine söz ettirdi. Ünlü şarkıcı Instagram hesabının hikayeler bölümünden bir video paylaştı. 'Dilber Senin Evin Yok Mu' şarkısını dinleyen Polat'ın derin dekolteli elbisesi dikkat çekti. Ünlü şarkıcı ayrıca şarkıya eşlikte etti.

Magazin 13-01-2024 17:04