Dilek İmamoğlu Haberleri

Dilek Kaya İmamoğlu Katarsis’e katıldı, sözleri gündem oldu! Ekrem'i babam onaylamadı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu Katarsis'e katıldı. Gökhan Çınar'ın sunduğu programda soruları yanıtlayan ve eşiyle mutlu evliliğine dair açıklamalarda da bulunan İmamoğlu'nun "Ekrem'i babam onaylamadı" sözleri dikkat çekti.

Magazin 27-07-2023 17:23

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu o soru karşısında, 'Dilek, sence hangisi?' diyerek eşine döndü... Seyirciler kahkahaya boğuldu! Tribi yedik hocam

İstanbul'da, 2019 yılındaki yerel seçimlerin yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, "İbrahim Selim ile Bu Gece" programına konuk olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yöneltilen soru ve İmamoğlu'nun verdiği cevap güldürdü. İmamoğlu'nun soru karşısında eşine dönerek, "Dilek sence hangisi..." diyerek seslenmesi seyircileri kahkahaya boğdu. İşte haberin detayları...

Magazin 23-06-2023 22:53

Bakan Soylu'dan Dilek İmamoğlu'na 'Van mitingi' tepkisi! O görüntüye dikkat çekti: PKK'nın yaptığı zafer işaretini yaptılar

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün Van'da yaptığı mitingle ilgili konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'nu eleştirdi. Soylu, "Ekrem İmamoğlu da hanımıyla beraber katıldı. HDP bayrağı salladılar. PKK'nın yaptığı zafer işaretini yaptılar" derken, mitingdeki görüntülere ve sloganlara tepki gösterdi.

Haber 03-05-2023 14:05

Yalova'da ilginç anlar! İmamoğlu eşine dönerek böyle seslendi: Dilek’çiğim bak ne yazıyor orada…

Millet İttifakı’nın adayının Kemal Kılıçdaroğlu olarak açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ekrem İmamoğlu’nun dün Yalova’da vatandaşlarla bir araya geldiği programda dikkat çeken anlar yaşandı. İmamoğlu sahneden vatandaşların açtığı pankartları gülerek okudu. Pankartların arasında ‘yedinci ok hanımcılık’ yazan bir ifade gören İmamoğlu o sıralarda eşine dönerek “Dilek’çiğim bak ne yazıyor orada” diye seslendi.

Haber 26-04-2023 10:33

Dilek İmamoğlu

Dilek Imamoğlu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Dilek Imamoğlu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ekrem İmamoğlu’nun konuştuğu o anlar Dilek İmamoğlu'nu korkuttu!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığının açıklanmasının ardından il il yaptığı mitinglerle dikkat çeken Ekrem İmamoğlu dün de Kastamonu’da bir miting gerçekleştirdi. Ancak konuşmasına başladığı sırada dolu yağışının başlaması tedirgin etti. O anlarda Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek İmamoğlu’nun da yaşadığı endişe dolu anlar kameralara böyle yansıdı.

Haber 20-04-2023 08:27

Dilek İmamoğlu'ndan sonra kürsüye çıktı, söyledikleriyle salondakileri gülümsetti... Ekrem İmamoğlu'ndan eşine: Benden dolayı

İstanbul Vakfı'nın "Büyüt Hayallerini" projesi kapsamında sahneye çıkıp konuşma yapan Dilek İmamoğlu'nun büyük bir heyecan yaşadığı görüldü. "Kalbimin sesini durdurabilirsem konuşmayı becerebileceğim" diyen İmamoğlu'ndan sonra kürsüye Ekrem İmamoğlu çıktı. Eşinin heyecanına dikkat çeken İBB Başkanı, "Sanırım heyecanı ve kalbinin sesinin yükselmesi benden dolayı." dedi. Ekrem İmamoğlu'nun sözleri, salonda kahkahalara neden oldu.

Haber 29-10-2022 15:04

Emirgan Korusu'ndaki köşklerin İBB Başkanı İmamoğlu ve eşine tahsis edildiği iddiası:

Beltur açıklamasından: - (Pembe Köşk) "İlerleyen dönemde İstanbul Vakfı iş birliği ile İstanbullu çocuk ve gençlere yönelik etkinlikler için kullanılması planlanmaktadır"

Yurthaber 20-07-2022 23:38

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon'da cenaze törenine katıldı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Trabzon'da cenaze törenine katıldı

Yurthaber 21-06-2022 18:23

İmamoğlu, Galatasaray’ın maçını ilk kez stadyuma giden kız çocuklarıyla birlikte izledi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, Galatasaray ile Gaziantep FK'nin karşılaşmasını NEF Stadyumu'nda ilk kez maça giden 9 kız çocuğuyla birlikte takip etti.

Spor 31-10-2021 21:33

Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu'ndan cumhurbaşkanlığı adaylığı sorusuna yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, eşinin cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda "Ben Ekrem'e görev adamı olarak bakıyorum. Gündemin ya da Türkiye'nin onu nereye götüreceğini bilemem, kendisi de bilemiyor zaten. O sadece yaptığı işe odaklanıyor. Ama sonrasında ne olur, hiç bilemiyorum” dedi.

Haber 22-10-2021 14:02