Disney Plus Haberleri

Tarkan 'Disney Plus'la ilgili sessizliğini bozdu: 'Herkesin tepki gösterdiği günlerde...'

Reklam yüzü olduğu Disney Plus'ın Atatürk dizisini yayınlamama kararına sessiz kaldığı için tepki çeken Megastar Tarkan son paylaşımıyla dikkat çekti. Tarkan; "Herkesin tepki gösterdiği günlerde de sessiz kalmamam, kararı yanlış ve hatalı bulduğumu belirtmem gerekirdi" dedi.

Magazin 20-09-2023 17:32

Yayından kaldırılması büyük tepki çekmişti! 3 filme dönüştürülen Atatürk dizisinin yayın tarihleri belli oldu

Disney Plus'ın Ermeni lobilerinin baskısıyla yayından kaldırdığı 6 bölümlük Atatürk dizisi, ikisi sinemada, biri TV'de 3 filme dönüşüyor. Çekimi yapılan 6 bölümün ilk 3 bölümünden seçilecek sahnelerin yer aldığı film, televizyonda yayınlanacak. Ayrıca dizinin 6 bölümlük serisi, 3'er bölümden oluşacak 2 film halinde Türkiye'deki sinemalarda gösterime girecek. Filmlerin yayınlanacağı tarihler de netleşti. İşte detaylar...

Haber 15-08-2023 17:33

Disney Plus Nusret belgeseli çekecek iddiası ortalığı karıştırdı! Açıklama geldi

Atatürk dizisinin iptal edilmesinin ardından eleştiri oklarının hedefi olan Disney Plus'ın Nusret belgeseli çekeceği iddiası sosyal medyada gündem oldu. Konu ile ilgili açıklama geldi.

Magazin 15-08-2023 14:41

Birce Akalay'ın Disney Plus yanıtı tepki çekti! Orta oyun oynayanlar...

Oyuncu Birce Akalay, Disney+'ın Atatürk dizisini iptali hakkında fikir belirtmek istemediğini, zaten 'Ata kızı' olduğunu söyledi. Birce Akalay'ın sözlerine tepki gelince oyuncu kendisini eleştirenlere de cevap verdi.

Magazin 10-08-2023 10:00

Diğer Haber Etiketleri

belgesel Oyuncu Animasyon Disney Netflix Pınar Babalar Günü ayakkabı Kaçış dizisi Ebru Özkan 6 süper kahraman Recep İvedik 127 saat elbise Zerrin Tekindor CHP Instagram Hafsanur Sancaktutan Star Wars Birce Akalay Buğra Gülsoy Can Yaman Cansu Dere Demet Özdemir Mehmet Günsür Melis Sezen Metin Akdülger Pınar Deniz Tarkan Timuçin Esen Beauty and The Beast filmi (Güzel ve Çirkin) Melisa Döngel Bursa Bülbülü filmi labirent Amazon Prime İbrahim Selim Ece Üner etek kombin Gülse Birsel Yılmaz Erdoğan film önerileri Hamilton Türkiye Ali Yoğurtçuoğlu Aras Bulut İynemli Aslı Enver Ata Demirer Mustafa Kemal Atatürk Hüseyin Yayman Sadakatsiz dizisi altıncı his amanda acı tatlı ekşi aslan kral darko perić cesur yürek coco aynı yıldızın altında captain marvel bilim kurgu bilim kurgu filmleri burçin black panther en iyi film önerileri en iyi film serileri en iyi filmler yabancı en iyi fılmler en iyi romantik filmler en iyı fılm en komik filmler endgame eşcinsel film güzel ve çirkin gerilim filimleri inanılmaz aile inanılmaz aile 2 imaj anne atatürk avatar avenger end game avengers disney plus dizileri disney plus türkiye dram dram filmleri doğru dünyanın en iyi filmleri karanlık zihinler işaretler ımdb en iyi filmler yarından sonra yaşında kelebeğin rüyasi müzede bir gece korku filimleri mehmet güngör marslı mary poppins mary poppins sihirli dadı la casa de papel labirent ölümcül kaçış recep ivedik 7 romantik rtük siyah kuğu senden bana kalan süper kahraman süper kahraman filmi süper kahraman filmleri sürükleyici aksiyon filmleri sürükleyici filmler suyun sesi son on yılın en iyi filmleri son yaz son zamanların en iyi filmleri soul komedi komedi film önerileri komedi filmleri yabancı kayıp balık nemo ölü ozanlar derneği nomadland orman çocuğu orman çocuğu filmi orman cocugu mogli nusret organize işler ünlü oyuncu unutulmaz filmler unutursam fısılda titanik plummer aktan kelebeğin mehmet günsür dizileri kelebe elles karakteri istedi kadınları tekindor turu çocuğun birce aras bulut söyledi ele yabancı filmler thor sosyal medya

Disney Plus

Disney Plus Hakkındaki Haberler Mynet'te. Disney Plus Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Herkes haddini bilsin diyen Ece Üner'den Disney Plus'a tepki! Atatürk küçük kafaların alamayacağı...

Disney Plus, daha önce yayınlayacağını duyurduğu Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini iptal etti. Skandal kararın Ermeni lobisinin baskısıyla aldığının iddia edilmesinin ardından adeta tepki yağdı. Karara kayıtsız kalamayan Ece Üner açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin 03-08-2023 18:12

Atatürk dizisini yayımlamama kararı almıştı! CHP'den Disney+ çıkışı: 'Eğer karar uygulanacaksa...'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Disney+'ın Atatürk dizisini yayımlamama kararı almasına ilişkin "Eğer karar bu şekilde uygulanacaksa şimdiden duyuralım, örgütümüzü, üyelerimizi ve tüm milletimizi bu platformu boykot etmeye ve platformdaki üyeliklerini sonlandırmaya davet edeceğiz" dedi. Enflasyonun verilerini de değerlendiren Öztrak, Merkez Bankasının yıl sonu için ilan ettiği yüzde 58 enflasyon hedefinin bile tutmasının zor olduğunu belirtti. İşte detaylar...

Haber 03-08-2023 14:59

Disney Plus'a AK Parti'den bir tepki daha! Lisans iptali dahil birçok tedbir masada…

Disney Plus platformunun Atatürk dizisi ile ilgili kararı tartışlmaya devam ederken AK Parti’den yeni bir açıklama daha geldi. TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Milletvekili Hüseyin Yayman yaptığı açıklamasında “Disney Plus’ın lisans iptali dahil, bant daraltma, reklam yasağına kadar her türlü karşılığı vereceğiz” ifadelerini kullandı.

Haber 03-08-2023 13:25

Atatürk dizisi iptal edildi, Disney Plus'a tepki yağdı! Ermeni haber sayfasından skandal paylaşım

Yerli içeriklerini kaldırma kararı alan Disney Plus, daha önce yayınlayacağını duyurduğu Aras Bulut İynemli'nin başrolünü oynadığı Atatürk dizisini iptal etti. Platformun, skandal kararı Ermeni lobisinin baskısıyla aldığı iddia edilirken, AK Partili Ömer Çelik'ten de tepki geldi. Bir Ermeni haber sayfası ise "Disney'in Atatürk dizisini iptal etme kararı aldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz" paylaşımı yaptı. RTÜK Başkanı Şahin ise inceleme başlatılmasına karar verildiğini duyurdu

Magazin 01-08-2023 19:13

RTÜK'ten eşcinsel yayınlar için dikkat çeken karar! Dijital platformalara ceza yağdı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), Netflix, Disney +, Prime Video, Mubi, Bein ve Blu TV’deki toplumsal ve kültürel değerler ile Türk aile yapısına aykırı yapımlar için üst sınırdan idari para cezası yaptırımı kararı aldı. RTÜK ayrıca, hassas konularla alakalı yayın politikaları noktasında dijital internet platformu yayıncılarıyla Eylül ayında kapsamlı bir toplantı düzenlenmesi maksadıyla yayıncıların Ankara’ya çağırılmasına karar verdi. İşte detaylar...

Haber 26-07-2023 22:31

Disney Plus gündemde! Atatürk dizisi iptal mi edildi?

Disney Plus platformdaki yerli yapımları herhangi bir açıklama yapmadan kaldırınca sosyal medyada gündem oldu. Aras Bulut İynemli'nin başrol oynayacağı "Atatürk" dizininin de iptal edildiği ileri sürülürken platform sessizliğini bozdu.

Magazin 03-07-2023 10:24

Geçmiş geçmiş en komik filmler - Tüm zamanların en komik 11 filmi

Komedi, sinema dünyasının en sevilen ve izleyicilerin yüzünü güldürmeyi başaran bir türdür. Birçok insan stresli ve yoğun yaşamlarının ardından komedi filmleriyle rahatlamayı tercih eder. Güldürmek ve eğlendirmek amacıyla yapılan filmler, zamanla unutulmaz yapıtlar haline dönüşebilir. İşte tüm zamanların en komik on bir filmi!

Trend 28-06-2023 01:04

Ona unutulmaz bir hediye verin! İşte Babalar Günü'nde babanızla birlikte izleyebileceğiniz filmler

Babalar Günü, babanızı mutlu etmek için harika bir fırsattır ve ona verebileceğiniz en değerli hediyelerden biri de zamanınız ve ilginizdir. Bu Babalar Günü'nde babanızla keyifli zaman geçirmek isterseniz, birlikte film izleyebilirsiniz. Babanızın gününü unutulmaz kılmak için izleyeceğiniz filmler, onunla daha derin bir bağ kurmanıza yardımcı olabilir. Sizin için Babalar Günü'ne özel aile temalı Disney Plus filmlerini seçtik. İşte detaylar!

Magazin 15-06-2023 16:08

Başrollerini Aslı Enver ve Mehmet Günsür'ün paylaştığı Arayış dizisinin fragmanı yayınlandı

Aslı Enver ve Mehmet Günsür’ü başrollerinde buluşturan Disney Plus'ın yeni orijinal dizisi Arayış’ın fragmanı yayınlandı. Heyecanla beklenen dizi, 14 Haziran’da Türkiye’de ve dünyanın dört bir yanında aynı anda yayına girecek. Güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle merakla beklenen diziyi gelin birlikte keşfedelim.

Magazin 01-06-2023 16:08

Aktris dizisi konusu ve oyuncuları: Disney Plus'taki Aktris dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar Deniz başrolde!

Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar Deniz'in başrollerini paylaştığı Aktris dizisi 31 Mayıs 2023 Çarşamba günü Disney Plus'ta yayınlandı. Diziyi izlemek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Peki, Aktris dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Uraz Kaygılaroğlu ve Pınar Deniz'in rol aldığı Aktris dizisi nerede çekildi?

Magazin 01-06-2023 09:00

Ne izlesem diye düşünenlere moduna göre film önerileri - 2023 en güzel sürükleyici film önerileri

Düşündüğünüz filmi bulmakta zorlanıyor musunuz? İşte size yardımcı olacak sürükleyici film önerileri! Modunuza göre seçilmiş en güzel filmlerle unutulmaz bir sinema deneyimi yaşayın. Heyecan dolu maceralar, duygusal yolculuklar ve gerilim dolu anlar sizi bekliyor. Sizi içine çekecek, merak uyandıracak ve ruhunuzu besleyecek bu önerilerle izleme keyfinizi artırın. Sinema dünyasının en iyi yapımlarını keşfetmek için hazır olun!

Trend 30-05-2023 18:55

En iyi korku filmleri 2023 - Mutlaka izlenmesi gereken en güzel korku gerilim filmleri önerileri

Karanlığın en derin korkularıyla yüzleşmeye hazır mısınız? En iyi korku filmleri sizi gerilim dolu bir yolculuğa davet ediyor. Korku türünün başyapıtları arasında kaybolmaya hazır olun. Adrenalin pompalayan sahneler, sürpriz dolu kurgular ve unutulmaz karakterlerle dolu bu filmler sizi koltuğunuza çivileyecek. Korku severler için tam bir ziyafet sunan bu yapımlar, tüylerinizi diken diken edecek!

Trend 30-05-2023 11:31

Harika bir film istiyorum! diyenlere en iyi filmlerden seçtiğimiz film önerileri

"Film izlemeye bayılırım ama ne izleyeceğimi bilmiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için bir araya getirdiğimiz gerilimden korkuya, fantastikten komediye, romantizmden animasyona kadar farklı türlerden oluşan dev film listemizden dilediğinizi seçerek evinizde sinema keyfi yapmaya hazır olabilirsiniz. İşte, Disney Plus'taki en güzel filmler!

Magazin 25-05-2023 18:28

Bu filmleri izlemeden geçmeyin! İşte muhteşemliği tescillenmiş oscar ödüllü filmler

İzleyiciyi farklı dünyalara götüren duygularını harekete geçiren ve düşüncelerini şekillendiren filmler yıllardır dünya genelinde büyük ilgiyle takip ediliyor. Oscar ödülleri de sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak her yıl dünya genelinde heyecanla bekleniyor. Bu yazıda sizler için Disney Plus Türkiye'de izlenebilecek en iyi Oscar ödüllü filmleri derledik. Hazırsanız başlayalım!

Magazin 27-03-2023 16:07

Hem romantik hem komik! İzlemeye doyamayacağınız en iyi romantik komedi filmleri

İzleyicilere hem duygusal hem de kahkaha dolu bir deneyim sunan romantik komediler, sevginin gücünü, arkadaşlığın değerini ve hayatın güzelliklerini anlatan hikayeleriyle kalplerimizi ısıtıyor. En iyi romantik komedilerden bazılarını sizin için seçtik. Gelin birbirinden güzel filmleri birlikte inceleyelim.

Magazin 24-03-2023 22:42

Boş vakitlerinizde kaliteli seyir keyfi yaşamanızı sağlayacak en iyi yabancı filmler

Dünya sineması; farklı kültürlerin öykülerini, sanat anlayışlarını ve hayatları yansıttığı için oldukça zengin bir kaynak. Yabancı filmler, sadece yerel hikayeleri anlatmakla kalmayıp aynı zamanda farklı ülkelerin toplumsal, politik ve ekonomik durumlarını da yansıtır. Bu nedenle, yabancı filmler, uluslararası sinema endüstrisinde önemli bir yere sahip. Bu yazıda, en iyi yabancı filmlerden bazılarını sizin için seçtik. Gelin, bu filmleri birlikte keşfedelim.

Magazin 24-03-2023 17:15

İzlerken mendilinizi yanınızdan ayırmayın! Göz yaşı garantili en iyi dram filmleri

Dram filmleri, insanların yaşadığı zorlukları, acıları ve sevinçleri anlatarak izleyicileri derinden etkiler. Bu tür filmler hayatın gerçeklikleri ile yüzleşmemizi ve bazen de kendimizi bulmamızı sağlar. Oyuncuların, senaryonun ve yönetmenin bir araya gelmesiyle ortaya çıkan dram filmleri sinema dünyasının en sevilen ve saygın yapıtları arasında yer alır. Bu yazıda Disney Plus'ta izleyebileceğiniz en iyi dram filmlerini inceleyerek insanların duygusal dünyalarına dokunacak yapıtlara yer verdik.

Magazin 24-03-2023 01:59

Sizi gözünüzden yaş gelene kadar güldürecek en iyi komedi filmleri

Komedi filmleri, her zaman seyircilerin yüzünü güldürmeyi ve keyifli anlar yaşatmayı amaçlar. Bu filmler, hayatın zorluklarından kaçmak için harika bir araç ve birçok insan için en sevilen türler arasında yer alıyor. İster bir kötü günü geride bırakmak ister sadece arkadaşlarla keyifli bir akşam geçirmek için olsun, komedi filmleri her zaman kalplerimizi ısıtır ve yüzümüzde bir gülümseme oluşturur. Bu yazıda, izleyebileceğiniz en iyi komedi filmlerinden bazılarını listeledik.

Magazin 23-03-2023 16:37

Size dünyanın eşsiz bir yer olduğunu bir kez daha kanıtlayacak en iyi belgeseller

Belgesellerin büyüleyici dünyasına hoş geldiniz! Belgeseller, hayatın her alanında bize eşsiz bir bakış açısı sunar. Doğal yaşamın güzellikleri, insanlık tarihinin önemli olayları, ilham veren insan hikayeleri ve dahası... Bu filmler, gerçek hayat hikayeleri ve olaylar hakkında bilgi edinmenin yanı sıra, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkararak onları düşündürür, etkiler ve hatta ilham verir. Hazırsanız sizin için seçtiğimiz en iyi belgeselleri keşfetmek için birlikte yola çıkalım.

Magazin 22-03-2023 17:40

Farklı dünyalara dalmayı sevenlerin bayılacağı en iyi bilim kurgu filmleri

Bilim kurgu, insan hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir tür. Uzay yolculukları, zaman yolculukları, yapay zeka, uzaylılar ve daha birçok konu bilim kurgu filmlerinde hayat buluyor. Bilim kurgu filmlerinin en heyecan verici özelliklerinden biri de sizi hem bugüne hem de geleceğe taşıması. Siz de oturduğunuz yerde farklı dünyalara dalmak ve heyecan dolu birkaç saat yaşamak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz en iyi bilim kurgu filmlerine mutlaka bir göz atmalısınız.

Magazin 22-03-2023 13:58

Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü çıktı mı, nereden izlenecek? Bursa Bülbülü ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Disney Plus izleme linki

Bursa Bülbülü filmi için heyecanlı bekleyiş bugün sona eriyor. Tanıtımları ile büyük beğeni toplayan filmi izlemek isteyenler araştırmalarına hız verdiler. Bursa Bülbülü ne zaman, nerede yayınlanacak? Ata Demirer'in yeni filmi Bursa Bülbülü hangi platformdan izlenebilecek? İşte yeni film hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 13-01-2023 11:26

Ben Gri 8. bölüm ne zaman, saat kaçta? Ben Gri konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ben Gri dizisinin 8. bölümü dizinin takipçileri tarafından merak edildi. Disney Plus platformunda yayınlanan Ben Gri dizisinin oyuncu kadrosunda Timuçin Esen, Ebru Özkan, İlayda Akdoğan gibi isimler yer alıyor. Peki, Ben Gri 8. bölüm ne zaman, saat kaçta? Ben Gri konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 28-12-2022 00:07

Dünyayla Benim Aramda 2. sezon olacak mı? Dünyayla Benim Aramda’nın İlkin’i Demet Özdemir açıkladı!

Disney Plus'ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisinin ikinci sezonunun olup olmayacağı merak ediliyordu. Birinci sezonu tamamlayıp yeni sezona geçmek isteyenleri sevindirecek haber Demet Özdemir'den geldi. İşte Dünyayla Benim Aramda 2. sezona dair tüm merak edilenler...

Magazin 15-12-2022 17:12

Disney Plus Recep İvedik 7 izleme linki: Recep İvedik 7 nereden izlenir?

Recep İvedik 7'yi izlemek isteyenler araştırmalarını hızlandırdılar. Sevilen film Recep İvedik serinin yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı İvedik yeni filmde en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar veriyor. Peki, Recep İvedik 7 nereden izlenir?

Magazin 12-12-2022 13:25

Disney Plus üyelik fiyatı ne kadar? Disney Plus üyelik iptali nasıl yapılır? İşte üyelik paketleri

Disney Plus üyelik oluşturma ve iptal etme işlemleri araştırılıyor. Recep Üvedik 7, 9 Aralık itibari ile izleyici karşısına çıktı. Film, Disney Plus'ta yayınlanıyor. Filmi izlemek isteyenler araştırmalarını hızlandırdılar. Peki, Disney Plus üyelik fiyatı ne kadar? Disney Plus üyelik iptali nasıl yapılır?

Trend 09-12-2022 16:35

Disney+ Türkiye abonelik ücretlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar

Disney+ abonelik ücretlerine zam yapıldı. Disney+ Türkiye üyeliği, şimdiye kadar aylık 34,99, yıllık 349,90 TL fiyatlarıyla kullanıcılara sunuluyordu. Disney+'ın resmi yardım merkezi sayfasında görülen fiyatlandırmaya göre, yapılan zam ile birlikte aylık abonelik 64,99 TL, yıllık abonelik ise 649,90 TL'ye yükseldi. İşte 2022 Disney+ zammı sonrası Disney+ üyelik ücretleri!

Haber 08-12-2022 11:46

Dünyayla Benim Aramda 8. bölüm ne zaman, saat kaçta? Dünyayla Benim Aramda finali ne zaman, 2. sezon tarihi belli mi?

Dünyayla Benim Aramda dizisinin 8. bölümü dizinin takipçileri tarafından merak edildi. Disney Plus platformunda yayınlanan dizinin başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan gibi isimler yer alıyor. Peki, Dünyayla Benim Aramda 8. bölüm ne zaman, saat kaçta? Dünyayla Benim Aramda finali ne zaman, 2. sezon tarihi belli mi? İşte merak edilenler...

Magazin 25-10-2022 23:42

Organize İşler dizisinin kadrosunda sürpriz isimler! Yılmaz Erdoğan ünlü oyuncularla görüşüyor

İlk iki filmi gişede büyük beğeni toplayan 'Organize İşler' serisi, Disney Plus platformunda dizi oluyor. Organize İşler'in senarist ve yönetmeni usta oyuncu Yılmaz Erdoğan'ın dizi için Kıvanç Tatlıtuğ, Ezgi Mola, Eda Ece ve Cem Yılmaz ile görüştüğü öğrenildi.

Magazin 24-10-2022 21:30

Dünyayla Benim Aramda 6. bölüm ne zaman, saat kaçta? Dünyayla Benim Aramda konusu nedir, oyuncuları kim?

Dünyayla Benim Aramda dizisinin 6. bölümü dizinin takipçileri tarafından merak edildi. Disney Plus platformunda yayınlanan dizinin başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan gibi isimler yer alıyor. Peki, Dünyayla Benim Aramda 6. bölüm ne zaman, saat kaçta? Dünyayla Benim Aramda konusu nedir, oyuncuları kim?

Magazin 12-10-2022 22:02

Mastürbasyon sahnesi gündem olmuştu! Hafsanur Sancaktutan bikinili pozlarını paylaştı

Disney Plus'ın iddialı projesi Dünyayla Benim Aramda'da hayat verdiği Sinem karakteriyle ekranlara dönen güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, mastürbasyon sahnesiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Dünyayla Benim Aramda dizisinde Buğra Gülsoy, Demet Özdemir ve Metin Akdülger ile başrolleri paylaşan Hafsanur Sancaktutan, Instagram hesabından paylaştığı bikinili pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 29-09-2022 16:06

Gülse Birsel yeni filmi Yılbaşı Gecesi'ni duyurdu! İşte konusu ve oyuncu kadrosu

Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ve Aile Arasında filminin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel, yayınlanacak yeni komedi filmini duyurdu. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yılbaşı Gecesi isimli filmden ilk görseller yayınlandı. Yılbaşı Gecesi filminin yıl sonuna kadar Disney+'ta yayınlanması bekleniyor.

Magazin 29-09-2022 11:43

Dünyayla Benim Aramda dizisi konusu nedir? Dünyayla Benim Aramda dizisi oyuncuları kimler?

Disney Plus'ın yerli projeleri arasında yer alan Dünyayla Benim Aramda dizisi için geri sayım sona erdi. Başarılı proje bugün ilk sezonuyla yayınlanıyor. Dünyayla Benim Aramda ilk sezonu yayınlanıyor. Peki Dünyayla Benim Aramda dizisi konusu nedir? Dünyayla Benim Aramda dizisi oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

Magazin 14-09-2022 16:53

La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric'i kimdir? Darko Peric nereli ve kaç yaşında?

La Casa de Papel dizisinde Helsinki karakterine hayat veren Darko Peric, 'Atatürk' dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Ünlü oyuncu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric'i kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric'in hayatı ve biyografisi...

Magazin 23-08-2022 11:53

Aras Bulut İynemli'nin başrolde olacağı 'Atatürk' dizisine La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric de katıldı

Son olarak Çukur dizisinde Yamaç karakterini canlandıran Aras Bulut İynemli'nin başrolünde oynayacağı 'Atatürk' dizisinin oyuncu kadrosuna dünyaca ünlü bir isim daha katıldı. Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Atatürk dizisine İngiliz oyuncu Emma Watson'un ardından La Casa de Papel dizisinde Helsinki rolünü oynayan Darko Peric de dahil oldu. Aras Bulut İynemli dizide, Mustafa Kemal Atatürk'ü oynayacak.

Magazin 22-08-2022 20:35

Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz yeni imajıyla görenleri şaşkına çevirdi! Hürrem Sultan olmuşsun

Yargı dizisinde canlandırdığı Ceylin karakteriyle herkes tarafından sevilen ünlü oyuncu Pınar Deniz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla görenleri şaşırttı. Yeni imajını paylaşan Deniz'in saçlarını kızıla boyattığı görüldü. Pınar Deniz'in bu değişimine takipçileri, "Hürrem gibi olmuşsun" şeklinde yorum yazdı.

Magazin 04-08-2022 17:18

Cansu Dere'nin Disney galası için giydiği elbiseyi beğenenlere alternatif öneriler

Uzun yıllardır başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliği, zarafeti ve şıklığıyla da göz kamaştıran Cansu Dere, Disney Plus galasında giydiği elbise ile hayran bakışları üzerinde topladı. Güzel oyuncunun galadaki zarif ve şık görünümünü beğendiyseniz sizin için hazırladığımız elbise alternatiflerine göz atmaya ne dersiniz?

Magazin 19-07-2022 16:55

Disney Plus galasında göz kamaştıran Cansu Dere'nin kombinini benimsemek isteyenlere alternatif öneriler

Başarılı oyunculuğunun yanında her daim sergilediği asil ve havalı duruşu ile herkesi kendine hayran bırakan Cansu Dere, Disney Plus etkinliğinde giydiği derin yırtmaçlı beyaz elbisesi ile oldukça göz kamaştırdı. Toplu saçlar ve sade ayakkabısıyla kombinlediği elbisesi ile harika bir seçim yapan Cansu Dere'nin tarzına bayılıyorsanız doğru yerdesiniz. Sizler için Cansu Dere'nin görünümüne alternatif ürünleri listeledik. Haydi gelin, vakit kaybetmeden seçtiğimiz modelleri incelemeye başlayalım!

Magazin 30-06-2022 13:33

Netflix'te sular durulmuyor! 300 çalışanını daha işten çıkardı: Reklamlı Netflix de geliyor

Mayıs ayında 150 çalışanını işten çıkartan Netflix'te sular durulmuyor. Online içerik platformu 300 çalışanını daha işten çıkardı. Netflix, geçtiğimiz Nisan ayında ise 200 bin abone kaybettiğini açıklamıştı. Öte yandan Netflix Genel Müdürü Ted Sarandos'tan "reklamlı Netflix" hakkında bir açıklama da geldi.

Haber 24-06-2022 11:27

Aslı Enver göğüs dekolteli elbisesiyle geceye damga vurdu! Güzelliği büyüledi...

En son Netflix'te yayınlanan Sen Yaşamaya Bak filminde canlandırdığı Melisa karakteriyle akıllara kazınan güzel oyuncu Aslı Enver, pozlarıyla sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde katıldığı Disney Plus gecesinde giydiği göğüs dekoltesi sarı elbisesiyle herkesi mest eden Aslı Enver, bu pozlarını Instagram hesabında paylaştı. Enver'in paylaşımları beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 16-06-2022 15:49

Can Yaman olayı ne? Can Yaman ve gazeteciler arasında ne yaşandı?

Can Yaman'ın Disney Plus etkinliğine katılmasının ardından sosyal medyada gazetecilerle yaşadığı olay gündem oldu. Konuyla alakalı bilgi almaya çalışan birçok kişi Can Yaman ve gazeteciler arasında ne yaşandığıyla ilgili internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Peki, Can Yaman olayı ne? Can Yaman ve gazeteciler arasında ne yaşandı?

Magazin 15-06-2022 12:24

Can Yaman'da Disney+ Türkiye lansmanında tepki! Kameraları indirip çekmediler

Ülkemizde olduğu kadar özellikle İtalya olmak üzere yurt dışında da projelere imza atan ünlü oyuncu Can Yaman, dünyaca ünlü yayın platformu Disney+'ın lansman gecesine katıldı. Etkinliğe girişte basın mensupları ile konuşmayan Can Yaman'ın tavrından rahatsız olan gazeteciler tepki göstererek, ünlü oyuncuya kamera kapattılar.

Magazin 15-06-2022 11:31

Melis Sezen göğüs dekolteli elbisesiyle verdiği pozlarla büyüledi! Disney prensesi gibisin

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle herkes tarafından tanınan güzel oyuncu Melis Sezen, Disney Plus gecesinde giydiği göğüs dekolteli elbisesiyle adeta olay yarattı. Muhteşem fiziğini gösteren elbisesiyle gecenin parlayan yıldızları arasında yer alan Melis Sezen, bu pozlarını Instagram hesabından paylaştı. Güzel oyuncu beğeni yağmuruna tutuldu.

Magazin 15-06-2022 11:28

Güzel oyuncu Demet Özdemir derin bacak dekoltesiyle olay yarattı! Efsane olmuşsun...

Güzel oyuncu Demet Özdemir her paylaşımıyla sosyal medyaya damga vuran isimler arasında yer alıyor. Önceki akşam yeni dijital platform Disney Plus'ın etkinlik gecesine katılan ve şıklığıyla göz kamaştıran güzel oyuncu Demet Özdemir, dekoltesiyle adeta olay yarattı. Derin bacak dekolteli eteğiyle geceye damga vuran Özdemir, takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 15-06-2022 09:59

Disney Plus gecesine ünlü oyuncuların kıyafetleri damga vurdu!

Disney Plus platformu 14 Haziran'da Türkiye'de yayına girdi. The Walt Disney Company'nin dijital yayın platformu Disney+ için, Haliç'teki Tersane İstanbul'da lansman gecesi de düzenlendi. Geceye platformdaki yapımlarda rol alan ünlü isimler katıldı. Davete katılan ünlülerin kıyafetleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-06-2022 00:00

Disney Plus nedir? Disney Plus Türkiye dizileri ve içerikleri neler?

Online dizi ve film platformları arasında yerini alan Disney Plus, dünyaca ünlü Netflix'in en büyük rakipleri arasında bulunuyor. Kullanıcıların ilgiyle takip ettiği Disney Plus, bugün yani 14 Haziran itibariyle Türkiye'de yayın hayatına başladı. Platformda yerli ve yabancı pek çok farklı içerik yer alacak. Peki Disney Plus nedir? Disney Plus dizileri ve içerikleri neler? İşte merak edilenler...

Trend 14-06-2022 19:24