Doğa Rutkay Haberleri Ve Son Dakika Doğa Rutkay Haberleri

Doğa Rutkay Haberleri Ve Son Dakika Doğa Rutkay Haberleri

30 Ekim 1978 Ankara doğumlu Doğa Rutkay, oyuncudur. Ünlü tiyatro oyuncusu Ruatkay Aziz’in kızı olan Doğa Rutkay, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Babası gibi oyunculuk dünyasına adım atan Doğa Rutkay’in ilk oyunculuk deneyimi henüz daha çocukken oynadığı Kurtuluş dizisi ile olmuştur. Kariyerinde Kurtuluş, Günaydın İstanbul Kardeş, Çiçeği Büyütmek, Aşkım Aşkım, Pembe Patikler, Her Şey Aşk İçin, Şeytan Sofrası, Halk Düşmanı, Bendeniz Aysel, Avrupa Yakası, Şölen, Aşkım Aşkım, Kandıramazsın Beni, Analı Oğullu, Cumhuriyet, Şans Kapıyı Kırınca, Gen, Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım, Bir İhtimal Daha Var, Dersimiz Atatürk, Pak Panter, Patlak Sokaklar: Gerzomat, Çakallarla Dans 2: Hastasıyız Dede, Süpertürk, Kral Yolu: Olba Krallığı, Dedemin Fişi, Bizim Köyün Şarkısı gibi dizi ve filmler yer almaktadır. Ayrıca 50 Dakika, Vaziyetler, Passaparola, Yaz Zamanı, Ceyhun Yılmaz Show, Dikkat Şahan Çıkabilir, Işın Show, Disko Kralı, Doğayla Gece Yarısı, Eğlence Pazarı, Güldür Güldür Show, Buyur Bi'De Burdan Bak, Doğa Rutkay'la Her Şey Bu Masada, Çocuktan Al Haberi gibi programlarda da boy göstermiştir.

Doğa Rutkay Haberleri

Ben şehir insanı değilim! diyen Doğa Rutkay İstanbul'u terk edip Urla'ya yerleşti! Sebebini de açıkladı

Uzun yıllardır "Güldür Güldür Show"da yer alan Doğa Rutkay, Kerimcan Kamal ile 2014'te nikah masasına oturmuştu. Çift, 2018'de ikiz çocukları Piraye ile Rutkay Kerim'i kucaklarına almıştı. Rutkay eşini ikna ederek İstanbul'u terk etti ve Urla'da ailesiyle yeni bir yaşam kurdu.

Magazin 23-01-2024 14:04

Güldür Güldür Show’un yıldızları sinema perdesinde! ‘Hava Muhalefeti’ filminin vizyon tarihi kesinleşti

Başrolleri Ali Sunal ve Doğa Rutkay’ın paylaştığı ‘Hava Muhalefeti’ filminin afişi yayınlandı. Yerli komedi sevenleri sinema salonlarına çekmeyi amaçlayan filmin vizyon tarihi 14 Nisan olarak açıklandı.

Trend 30-03-2023 15:39

''Hatay benim şahsi meselemdir'' deyip Mustafa Kemal Atatürk adına bağış yaptı! Türkiye Tek Yürek gecesine damga vurdu!

Tüm Türkiye dün akşam 'Tek Yürek' oldu. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin yaralarını sarmak için dün akşam canlı yayında bağışlar yapıldı. Hatay'dan yayına bağlanan bir vatandaşın bağışı ise herkesi duygulandırdı. ''Hatay benim şahsi meselemdir'' deyip Mustafa Kemal Atatürk adına bağış yaptı o anlar sosyal medyaya damga vurdu...

Magazin 16-02-2023 10:35

Doğa Rutkay deprem uzmanı Naci Görür’e isyan etti! Ama artık yeter

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden 10 il etkilendi. 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin ardından tüm Türkiye seferber oldu. Sosyal medya hesabından depremin ardından destek paylaşımlarında bulunan ünlü oyuncu Doğa Rutkay Kamal, son açıklamasında deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür’e isyan etti.

Magazin 15-02-2023 11:12

Doğa Rutkay'dan 'maske' çağrısı!

Domuz gribine yakalanan Doğa Rutkay Kamal, sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. "Çok ağır bir hastalık" diyen Rutkay, takipçilerine, "Maskelerinize geri dönün" çağrısında bulundu

Magazin 13-01-2023 14:40

Doğa Rutkay'dan Güldür Güldür yorumu! 'Herkes kendine göre bir star' deyince...

Gör Beni serisinin konuğu Güldür Güldür'de yer alan Doğa Rutkay oldu. Armağan Çağlayan oyuncuya 'Güldür Güldür'de herkes kendine göre bir star. Öyle bir yerde çalışmak zor mu?' diye sordu. Doğa Rutkay ise bakın bu soruya nasıl yanıt verdi.

Magazin 07-11-2022 09:50

Doğa Rutkay'dan çok konuşulacak 'annelik' itirafı! '40 günlükken suya attım'

Oyuncu Doğa Rutkay, Armağan Çağlayan'ın Youtube'da programına katıldı. Çocuk yaşlarından bugünlere kadar hayat hikayesini samimi bir dille yanıtlayan Rutkay'ın verdiği cevaplar şaşırttı. Armağan Çağlayan'ın annelik üzerine sorduğu soruyla ilgili ise "Hiç mükemmel bir anne değilim" yanıtını verdi.

Magazin 03-11-2022 21:38

Güldür Güldür'ün Bahadır'ı Burak Topaloğlu'nun gözünden sakındığı eşine bakın! Güzelliğiyle dikkat çekti

Yönetmenliğini Meltem Bozoflu'nun üstlendiği Güldür Güldür programı, renkli skeçleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla, uzun yıllardır evlerimize konuk oluyor. Aylin Kontente, Alper Kul, Onur Buldu, Aziz Aslan, Uğur Bilgin gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür'de 'Bahadır' karakterini canlandıran ünlü oyuncu Burak Topaloğlu'nun özel yaşamı merak konusu oldu.

Magazin 05-10-2022 11:33

Doğa Rutkay'dan Güldür Güldür itirafı

Güldür Güldür'de yer alan Doğa Rutkay Fatih Altaylı'nın programına katıldı. Oyuncu Doğa Rutkay açıklamasında Gerçekten zor iş ama deli bir sevdayla yapıyoruz. İnsanlar 'sayenizde gülüyoruz' diyor" dedi.

Magazin 19-05-2022 15:45

Doğa Rutkay'dan duygulandıran Onur Bayraktar paylaşımı

Oyuncu Doğa Rutkay, 12 yıl önce geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden meslektaşı Onur Bayraktar'ı doğum gününde andı. Duygusal bir paylaşımda bulunan Rutkay, Bayraktar ile birlikte geçirdikleri son akşamın fotoğrafını "Nereden bilebilirdim o akşam seni son kez gördüğümü" notuyla yayınladı.

Magazin 16-05-2022 14:21

Maske Kimsin Sen'de Geyik, Aslan ve Unicorn kim çıktı? Maske Kimsin Sen Geyik, Unicorn ve Aslan belli oldu mu?

FOX TV'de ekrana gelen Maske Kimsin Sen isimli yarışma programından gelen erken final haberi sevenlerini üzdü. 2022 yılının ilk günlerinde yayınlanmaya başlayan eğlenceli yarışmada Geyik, Aslan ve Unicorn maskelerinin altından hangi ünlülerin çıktığı ise merak edildi. Peki Maske Kimsin Sen'de Geyik, Aslan ve Unicorn kim çıktı? İşte maskelerin altındaki ünlüler...

Magazin 14-02-2022 22:02

Esra Erol'a Elif Yıldırım konusunda tepkiler dinmiyor! Doğa Rutkay da paylaşım yaptı

Esra Erol'un 18 yaşındaki Elif Yıldırım’ı azarlayarak yayına çıkmamasına kızması sosyal medyada günlerdir konuşuluyor. Esra Erol'a Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Doğa Rutkay'dan geldi. Rutkay o anları izledikten sonra "Bu nasıl bir yayın?" diyerek isyan etti.

Magazin 31-01-2022 10:21

Doğa Rutkay spor yaparken yaralandı! Kanamalı yırtık

Spor tutkunu Doğa Rutkay'a nazar değdi. Sağ baldırındaki kaslarda yırtılma meydana gelen 43 yaşındaki oyuncu, üç ay fizik tedavi görecek.

Magazin 16-11-2021 12:03

Güldür Güldür'ün Yeter'i Doğa Rutkay'ın son hali şaşırttı! Resmen eridi: Tam 13 kilo birden...

Güldür Güldür'de Yeter karakterine hayat veren başarılı oyuncu Doğa Rutkay'ın son hali sevenlerini şaşırttı. Daha önce de tam 13 kilo verdiği bilinen ünlü oyuncunun yaptığı paylaşımda incecik oluşu dikkat çekti. İki çocuk annesi Rutkay, şimdilerde çocuklarıyla sıkça vakit geçirip tatil paylaşımlarında bulunuyor. İşte son günlerde adeta eriyen Doğa Rutkay'ın çok konuşulan son hali...

Magazin 09-08-2021 11:31

Doğa Rutkay'dan duygulandıran paylaşım: Evlatlarıma bu kahramanları anlatacağım

Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, Adana'da nöbet sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 46 yaşındaki itfaiye eri Mustafa Kılınç'ın fotoğrafını paylaştı. Ünlü oyuncu duygusal paylaşımında "Ne büyük bir acı. Şimdi gel de anlat evlatlarına! 'Yandı ülken'de. 'Vatanın yandı' de. Kahramanlar can verdi vatanı yaşatmak için' de. Ama evlatlarıma bu kahramanları anlatacağım" dedi.

Magazin 03-08-2021 21:46

Doğa Rutkay'ın ikizleri 3 yaşında

Oyuncu Doğa Rutkay, 3 yaşına basan ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim'in doğum gününü kutladı. Duygusal bir yazı kaleme alan Rutkay, "Başıma gelen en güzel şeylersiniz, babanızla birlikte tabii... Anneniz aslan gibi arkanızda! Özgür olun, çılgın olun, meraklı olun, iştahlı olun, gerisini ben hallederim" ifadelerini kullandı.

Magazin 14-07-2021 17:15

Güldür Güldür Show’un Naime’si projeden ayrıldı! Ecem Erkek Güldür Güldür Show’dan neden ayrıldı?

Show TV’nin uzun yıllardır beğeni ile izlenen skeç programı Güldür Güldür Show tüm hızıyla devam ederken, yapımdan üzen haber geldi. Oynadığı Naime karakteri ile çok sevilen başarılı oyuncu Ecem Erkek’in Güldür Güldür Show’dan ayrıldığı öğrenildi. Naime karakterine hayat veren Ecem Erkek’in yanında Murat Akkoyunlu’nun da projeden ayrıldığı öğrenildi. Ecem Erkek, Güldür Güldür Show’dan neden ayrıldı?

Magazin 05-07-2021 17:12

Doğa Rutkay'dan romantik paylaşım

Oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından televizyoncu ve yazar eşi Kerimcan Kamal ile romantik bir karesini yayınladı.

Magazin 05-07-2021 16:07

Meşhur fotoğrafta o da varmış! Doğa Rutkay annesi hakkındaki ilginç bir gerçeği açıkladı

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, annesi hakkındaki ilginç bir gerçeği açıkladı. Böylece, annesinin de en az babası Rutkay Aziz kadar tanınan bir isim olduğu ortaya çıktı.

Magazin 01-07-2021 13:38

13 kilo veren Doğa Rutkay incecik oldu! Bikinili pozu sosyal medyayı salladı

Oyuncu Doğa Rutkay, televizyoncu Kerimcan Kamal ile 2014 yılında evlenmişti. Ünlü çift, 2018'de ikizleri Piraye ve Rutkay Kerim'i kucağına almıştı. 13 kilo verdiği bilinen Doğa Rutkay'dan havuz başı paylaşımı geldi.

Magazin 30-06-2021 11:44

Doğa Rutkay: TikTok tam bir facia!

Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal, Bebek'te görüntülendi. Çift, "Çocuklarınız büyüdüğü zaman TikTok gibi uygulamalar kullanmalarına izin verir misiniz?" sorusuna, "Tiktok olayı tam bir facia zaten. Ne biz kullanıyoruz ne de çocuklarımızın kullanmasını isteriz." diye yanıt verdi.

Magazin 24-04-2021 14:42

Doğa Rutkay kaç yaşında ve aslen nereli? Doğa Rutkay evli mi?

Usta oyuncu Rutkay Aziz’in kızı olan Doğa Rutkay, küçük yaşlardan beri tiyatro ve sinemanın içinde yer aldı. 2000’de konservatuvar bölümünden mezun olan Doğa Rutkay, 27 Numara, Terk ve Averaj Takımı gibi oyunlarda yer aldı…

Magazin 20-03-2021 11:45

İbo Show'da Bülent Serttaş'ın o hareketi olay oldu! Oryantal Didem dans ederken...

İbo Show'a katılan oryantal Didem dansıyla sevenlerini mest etti. İbrahim Tatlıses sayesinde keşfedilen Didem dans ederken Bülent Serttaş'ın başka yöne bakması sosyal medyayı salladı.

Magazin 31-01-2021 07:09

Sadakatsiz dizisi Güldür Güldür Show'da skeç oldu! Doğa Rutkay'dan Asya taklidi

Güldür Güldür Show'un yeni bölüm tanıtımındaki Sadakatsiz dizisi skeci izleyenleri güldürdü. Güldür Güldür'deki Sadakatsiz skecinde Asya'yı ise Doğa Rutkay canlandırdı.

Magazin 20-01-2021 20:10

Doğa Rutkay'ın eşiyle dudak dudağa pozuna beğeni yağdı

Oyuncu Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal ve ikiz bebekleri ile birlikte çekilen eski bir karesini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Rutkay'ın paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 18-12-2020 09:54

Doğa Rutkay: Eşinizi kenarda köşede sıkıştırıp...

Kerimcan Kamal ile mutlu bir yaşam sürdüren oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından karantina günlerini evde geçiren çiftlere tavsiyelerde bulundu.

Magazin 10-12-2020 14:27

Doğa Rutkay: Evimizde teknoloji yasak

İkizleri Rutkay Kerim ve Piraye'yi geleneksel yollarla büyüttüğünü ifade eden oyuncu Doğa Rutkay Kamal, "Evimizde teknoloji yasak" açıklamasını yaptı.

Magazin 22-11-2020 15:08

Doğa Rutkay Kamal: Ben çalışıyorum, eşim çocuklara bakıyor

Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, önceki gün eşi Kerimcan Kamal ile birlikte Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Rutkay, "Doktora geldik. Kontrol amaçlı. Her şey normal, güzel çıktı. Gayet sağlıklıyız. Pandemi sürecinde ben çalışıyorum. Eşim çocuklara bakıyor" şeklinde konuştu.

Magazin 19-11-2020 09:06

Doğa Rutkay'ın boyama saati! Beğeni yağdı

Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, sosyal medya hesabından eşi Kerimcan Kamal, ikiz çocukları Piraye ve Rutkay Kerim ile birlikte çekilen aile pozlarını yayınladı.

Magazin 09-11-2020 17:22

Doğa Rutkay’dan yürek yakan paylaşım! ‘İnsanlık ölmedi’

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay’ın Instagram hesabından yaptığı paylaşım sosyal medyanın gündemine oturdu. İzmir’de yaşanan depremin sonrasında derin üzüntü yaşadığını belirten güzel oyuncu, Vanlı bir depremzedenin yaptığı yardımı sosyal medya hesabından “insanlık ölmedi” notuyla yayınladı.

Magazin 01-11-2020 16:30

Doğa Rutkay’dan Şevval Şahin’e destek! ‘Sunanların yerine utandım’

“İstiklal Marşı’nı biliyor musunuz?”, “Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?” sorularına yanıt veremediği için yayını terk eden Şevval Şahin magazin gündemine bomba gibi düştü. Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin’in CNN Türk’te yayınlanan “Sorgu Sual” programında yaşadığı zor anlara güzel oyuncu Doğa Rutkay’dan destek geldi.

Magazin 26-10-2020 13:51

Çocuktan Al Haberi sunucu Doğa Rutkay’a Evrim Akın’dan tam destek geldi!

2017 yılında Show TV ekranlarına gelmeye başlayan Çocuktan Al Haberi sunuculuğunu sevilen oyuncu Evrim Akın yapıyordu. Ara veren programın yeni sezonunda sunucu değişikliği yaşandı. Evrim Akın’ın yerine başarılı oyuncu Doğa Rutkay Kamal sunuculuk görevini üstlendi. Çocuktan Al Haberi programının yeni sezonda yayınlanan birinci bölümünün sonrasında ilk yorum Evrim Akın’dan geldi.

Magazin 05-10-2020 12:00

Çocuktan Al Haberi sunucusu Doğa Rutkay kimdir? Doğa Rutkay eşi kim? Doğa Rutkay kaç yaşında, nereli?

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay Çocuktan Al Haberi programı ile ekranlara geri döndü. İkiz çocuk annesi Doğa Rutkay yeni sezonda Çocuktan Al Haberi programıyla eğlenceli sunumu ve çocuklarla olan keyifli diyaloglarıyla ekranlarda olacak. Programın yeni sezon ilk bölümü bugün 17.00’de Show TV’deydi. Peki, Doğa Rutkay kimdir? Doğa Rutkay eşi kim? Doğa Rutkay kaç yaşında, nereli?

Magazin 03-10-2020 18:08

Doğa Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal evlilik yıl dönümlerinde aşka geldi!

Sanat camiasının örnek çiftleri arasında yer alan Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal evliliklerindeki 6. yılı sosyal medyada yaptıkları romantik paylaşımlarla kutladı. İkizleri Rutkay Kerim ve Piraye ile mutlu aile tablosunu tamamlayan çiftin gönderileri kısa süre içerisinde beğeni topladı.

Magazin 03-09-2020 17:32

Doğa Rutkay annesini paylaştı beğeni yağdı

Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, sosyal medya hesabından annesi Nuran Duru'nun doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. Doğa Rutkay annesini paylaştıktan sonra beğeni topladı.

Magazin 28-08-2020 07:05

Şükran Ovalı ve Doğa Rutkay hasret giderdi

Sanat dünyasının taze anneleri Doğa Rutkay ve Şükran Ovalı yaz tatili yaptıkları sırada karşılaştı. Birbirilerine yakın yaşlarda çocukları olan güzel oyuncular bol bol hasret giderdi. Bu neşeli anları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmeyen başarılı oyuncuların mutlulukları takipçilerini de gülümsetti.

Magazin 10-08-2020 17:45

Vodafone’dan “Şiddete karşı #BenVarım” kampanyası

Türkiye Vodafone Vakfı Başkanı Hasan Süel: - "Kadına yönelik şiddetle mücadelede farkındalığı artırmak için bir iletişim kampanyası başlattık. Salgın döneminde ne yazık ki Türkiye’de de kadına şiddet vakalarının arttığını gördük. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün açıkladığı verilere göre, Kovid-19’a karşı yapılan ‘evde kal’ çağrıları sonucu asayiş olaylarında yüzde 14,5’lik azalma yaşanırken, aile içi şiddet yüzde 38,2 artış gösterdi"

Yurthaber 15-07-2020 10:10

Doğa Rutkay-Kerimcan Kamal'ın deniz keyfi

Doğa Rutkay, eşi Kerimcan Kamal ve ikiz bebekleriyle tatil için Çeşme, Alaçatı’daki yazlıklarını tercih etti.

Magazin 08-07-2020 11:30

Doğa Rutkay'dan havuz pozu!

İki çocuk annesi Doğa Rutkay Kamal ailesiyle birlikte geçirdiği keyifli vakitlere dair paylaşımlarda bulunuyor. Doğa Rutkay son olarak havuz pozuyla kendine dair bir paylaşım yaptı.

Magazin 02-07-2020 14:48

Doğu Rutkay: Öyle çok isterdim ki evlatlarımı o sarsın o büyütsün

Kerimcan Kamal ile mutlu bir evliliği ve bu evlilikten Piraye ve Rutkay Kerim adında ikiz çocukları olan Doğa Rutkay, son paylaşımıyla takipçilerini duygulandırdı.

Magazin 04-06-2020 17:30

Doğa Rutkay'dan Kerimcan Kamal'a: Seni seviyorum

Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla eşi Kerimcan Kamal'ın doğum gününü kutladı.

Magazin 03-05-2020 11:15

Doğa Rutkay: Sokağa çıkıp herkesi öpeceğim

Doğa Rutkay karantina günleri sona erdikten sonra dışarı çıkıp herkesi öpeceğini söyledi.

Magazin 30-03-2020 11:58

Doğa Rutkay: Sokağa çıkıp herkesi öpeceğim

Oyuncu Doğa Rutkay sosyal medya hesabından gelen soruları yanıtladı. Karantina sonrası ilk yapmak istediği şeyi açıkladı.

Magazin 29-03-2020 13:41

Doğa Rutkay isyan etti: Edepsiz şakaları görmezden gelemem

Oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımında; koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkmaları yasaklanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara bakış açısına isyan etti.

Magazin 26-03-2020 09:38

Doğa Rutkay: Tecavüzcü canavarlar hariç...

Oyuncu Doğa Rutkay, sosyal medya hesabı üzerinden sağlık çalışanlarına alkışlarıyla destek veren insanların tablosunu paylaştı ve sonrasında hislerini takipçilerine aktardı.

Magazin 20-03-2020 11:18

Doğa Rutkay'ın virüs endişesi! 'Olan bitenden habersiz'

Oyuncu Doğa Rutkay Kamal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla virüs endişesi hakkındaki duygularını paylaştı.

Magazin 11-03-2020 15:24

Doğa Rutkay: Yıllarca bana ne eziyet ettiler...

Oyuncu Doğa Rutkay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla babası usta tiyatrocu Rutkay Aziz ile ilgili kendisine yapılan göndermelere imalı bir yanıt verdi.

Magazin 04-03-2020 13:33

Doğa Rutkay boz ayı heykelinin önünde... 'Çok sevdim bu fikri!'

Eşiyle birlikte kısa bir tatil için Finlandiya'ya giden oyuncu Doğa Rutkay Kamal yaptığı paylaşımla takipçilerinden beğeni topladı.

Magazin 23-02-2020 15:36

Doğa Rutkay'ın dondurma sevgisi!

Oyuncu ve iki çocuk annesi Doğa Rutkay Kamal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dondurmanın hayatındaki yeri konusunda dikkat çekici ifadeler paylaştı.

Magazin 16-02-2020 16:22