Doğrayıcı Haberleri

Yemek yapmayı sevenler buraya! Mutfaktaki en büyük yardımcılarınız bu listede

Pratik ve lezzetli yemekler yapmak için doğru ekipmanlar kullanmanız son derece önemli. Mutfakta sıkça tercih edilen ve işlerinizi kolaylaştırarak leziz sofralar kurmanıza yardımcı olacak ürünleri listemizde derledik. Göz atmaya hazır mısınız?

Yemek 07-03-2024 14:57

Yemekleriniz hem lezzetiyle hem görüntüsüyle iştah açsın! Sunum yaparken kullanabileceğiniz doğrama yöntemleri

Günümüz dünyasında gastronomiye olan merak bir hayli artıyor. Dolayısıyla çoğumuz çeşitli yerlerde gördüğümüz tarifleri evde hazırlamak için can atıyoruz. Her ne kadar birbirinden güzel lezzetler hazırlasak da tabağımızdaki görüntünün o özendiğimiz yemeklere benzemesi için sunumlarımızı da güzelleştirmemiz gerekiyor. Peki, sofralarınıza renk katacak birbirinden farklı doğrama yöntemlerini keşfetmeye ne dersiniz?

Yemek 06-03-2023 16:56

Mutfaktaki işlerinizi kolaylaştıracak pratik mutfak ürünleri

Pek çok kişi gün içinde zamanının çoğunu mutfakta harcayabiliyor. Bu yüzden mutfak işlerini kolaylaştıran ürünlerin önemi çok büyük. Peki, mutfaktaki en iyi dostlarınız olabilecek, küçük ama etkili birkaç mutfak aleti ile tanışmaya ne dersiniz? Cevabınız “Evet!” ise harika bir liste ile karşınızdayız! Sebze doğrayıcıdan saklama kabına birçok ürünü sizin için derledik. İşte hayatınızı kolaylaştıracak o ürünler!

Haber 02-01-2023 17:20

Günlük işlerden çok yorulmuş insanlar için kurtarıcı niteliğinde ürün önerileri

Günlük hayatın yorucu ve yoğun temposu içinde birçok farklı iş için vakit ayırmak zor olabilir. Bunun için bu işlerden vazgeçmek yerine, pratik birkaç çözüm bulmak çok daha verimli olur. Gündelik işlerin yoğunluğundan sıkılıyor, farklı işler ve hobiler için vakit ayırmakta zorlanıyorsanız burada bulunan ürünlere göz atmanızda büyük fayda var!

Haber 13-12-2022 13:24

Doğrayıcı

Doğrayıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Doğrayıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ben bunu neden daha önce keşfetmemişim? diyeceğiniz birbirinden pratik mutfak gereçleri

Pratik cihazların sağladığı rahatlığın keyfini çıkarmak isteyenler buraya! Otomatik yemek karıştırıcıdan kuru gıda dağıtıcıya, elektrikli kahve öğütücüden çok işlevli sebze doğrayıcıya, sensörlü çöp kovasından hazneli buz küpü tepsisine mutfakta geçirdiğiniz vakti yarı yarıya azaltan harika ürünlerle tanışmaya hazır mısınız? İşte tamamı TikTok'ta viral olmuş, kullananların öve öve bitiremediği o ürünler!

Haber 30-11-2022 23:51

Mutfakta geçirdiğiniz zamanı yarıya indirecek pratik sebze doğrayıcı

Girdiği her yemeğe eşsiz bir lezzet katan soğan, sarımsak, domates gibi sebzeleri tek tek doğramaktan sıkıldınız mı? "Şöyle bir pratik gereç olsa da beni bu dertten kurtarsa" diye düşündüğünüz oluyor mu? Yanıtınız "Evet." ise tam sizlik bir öneriyle geldik. TikTok'ta viral olan, mutfakta geçirdiğiniz vakti kısaltacak pratik sebze doğrayıcıyla tanışın. İşte detaylar!

Yemek 24-11-2022 13:00