Ece Sükan Haberleri

Yıllara meydan okuyor... Ece Sükan yatağa uzanarak poz verdi!

Son olarak Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Siyah bir mayo giyen oyuncu yatak üzerinde poz verdi.

Magazin 16-02-2024 09:15

Terzi'nin yıldızı Ece Sükan bornozuyla poz verdi! Derin bacak dekoltesi olay oldu...

Son olarak rol aldığı Netflix dizisi Terzi ile adından söz ettiren ünlü oyuncu ve model Ece Sükan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarıyla çok konuşuluyor. Cesur ve iddialı tarzı ile çok konuşulan ünlü oyuncu Ece Sükan bu defa bornozuyla kamera karşısına geçti. Derin bacak dekoltesi dikkat çekti.

Magazin 19-01-2024 14:09

Ece Sükan derin göğüs dekoltesiyle büyüledi! Transparan tarzı olay oldu

Son olarak başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün paylaştığı Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de 'Suzi' karakterine hayat veren ünlü isim Ece Sükan önceki akşam düzenlenen GQ Türkiye 2023 'Men of The Year' gecesinde tarzıyla dikkat çekti. Kırmızı transparan bir elbise diyen Sükan derin göğüs dekoltesiyle adeta büyüledi.

Magazin 20-12-2023 17:19

Terzi'nin yıldızı Suzi'si Ece Sükan Avusturya pozlarıyla olay oldu! Cesur tarzına yorum yağdı

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Salih Bademci ve Şifanur Gül'ün paylaştığı Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de hayat verdiği Suzi karakteriyle büyük beğeni toplayan Ece Sükan, Avusturya pozlarıyla sosyal medyayı salladı. 46 yaşındaki güzel oyuncunun cesur tarzına yorum yağdı.

Magazin 14-11-2023 13:49

Ece Sükan

Ece Sükan Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ece Sükan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Ece Sükan beyaz bikinisiyle taşların üzerine uzandı! Pozları olay oldu

Oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelen Ece Sükan arkadaşlarıyla tatile çıktı. Yıllara meydan okuyan güzelliğini sergileyen pozlar veren Sükan beyaz bikinisiyle taşlara sere serpe uzandı.

Magazin 21-08-2023 15:22

Terzi'nin yıldızları Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan aşk mı yaşıyor? O fotoğraf sosyal medyayı salladı

Netflix'in sevilen dizisi Terzi'de birlikte rol alan Çağatay Ulusoy ile Ece Sükan'ın aşk yaşadığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Duygu Sarışın'dan ayrılan Çağatay Ulusoy'un kendisinden 14 yaş büyük manken Ece Sükan ile aşk yaşamaya başladığı iddiaları gündeme gelmiş ancak taraflar bu iddiaları yalanlamıştı. Şimdi ise Ulusoy ve Sükan hakkında yeni iddialar gündeme geldi.

Magazin 19-07-2023 12:23

46 yaşındaki Ece Sükan bikinisiyle ayna karşısında fiziğini sergiledi

Son dönemde adı Çağatay Ulusoy ile anılan ünlü oyuncu ve manken Ece Sükan yıllara meydan okuyan güzelliğiyle dikkat çekiyor. 46 yaşındaki güzel isim son olarak tatil pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 30-06-2023 15:46

Ece Sükan kalçasına kadar yırtmacıyla dikkat çekti! Dekolteli pozları olay...

Çağatay Ulusoy’la adı aşk iddialarına karışan Ece Sükan son olarak rol aldığı Terzi dizisiyle gündeme gelmişti. Önceki akşam bir davete katılan Ece Sükan tarzıyla dikkat çekti. Kalçasına kadar dekolteli elbisesiyle pozlarını peş peşe paylaşan ünlü isme adeta beğeni yağdı.

Magazin 03-06-2023 15:08

Ece Sükan ve Çağatay Ulusoy aşk mı yaşıyor? İlk açıklama geldi

Duygu Sarışın'dan ayrılan Çağatay Ulusoy'un kendisinden 14 yaş büyük manken Ece Sükan ile aşk yaşamaya başladığı iddiaları gündeme gelmişti. Bir dizide birlikte rol alan Ulusoy ile Sükan birlikte görüntülenince de bu iddialar güçlenmişti. Ünlü manken sessizliğini bozdu ve ilk açıklama geldi.

Magazin 29-04-2023 09:02

Adı Çağatay Ulusoy’la anılmıştı! Ece Sükan süper minili pozuyla büyüledi

Duygu Sarışın ile bir süre önce ayrılan Çağatay Ulusoy’la adı aşk iddialarına karışan Ece Sükan, Terzi dizisinin galasına süper minisiyle damga vurdu. 2 Mayıs’ta yayınlanacak olan dizide rol alan ünlü isim sosyal medya hesabından dekolteli pozlarını paylaştı.

Magazin 28-04-2023 16:34

Ece Sükan'dan Ekim ayında bikinili paylaşım! Fiziği hayran bıraktı

Yaz boyunca sık sık mayolu ve bikinili karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Sükan, sonbaharda da paylaşımlarına devam ediyor. Tatili devam eden ünlü oyuncu ve model, son paylaşımıyla bir kez daha kendine hayran bıraktı.

Magazin 01-11-2022 07:47

Ece Sükan mayoyla yürüyüşe çıktı! O anları paylaştı

Ece Sükan, bir süredir tatilde.... Tatilden sık sık mayolu ve bikinili karelerini sosyal medya hesabından paylaşan Sükan, sporunu da aksatmıyor. Geçen günlerde mayosuyla yürüyüşe çıktı. Mayosunun altına spor ayakkabısını çekti ve yürüyüşten karelerini de takipçileri ile paylaştı.

Magazin 29-08-2022 17:15

Ece Sükan leopar desenli bikinisiyle poz verdi! Yorum yağdı

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Ece Sükan, Instagram hesabında yaptığı iddialı paylaşımlarla sık sık gündem olmuştu. Ünlü model ve oyuncu Sükan, o paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Leopar desenli bikinisi ile yolun ortasında poz veren Sükan, o kareyi Instagram hesabında takipçilerinin beğenisine sundu.

Magazin 13-08-2022 10:47

Ece Sükan bikinili ayna pozlarıyla Instagram'ı salladı!

Ünlü oyuncu Ece Sükan, tatiline tüm hızıyla devam ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme gelen güzel oyuncu, son olarak bikinili ayna pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu. Ece Sükan fit vücuduyla dikkat çekti.

Magazin 12-08-2022 11:55

Ece Sükan bikinisiyle nefes kesti! Bikini altı çok fena

2018 yılında yer aldığı Gülperi dizisiyle ekranda izlediğimiz ünlü oyuncu ve stilist Ece Sükan, tatilde bikinisiyle kamera karşısına geçti. Instagram'da 220 bine yakın takipçisi bulunan Ece Sükan, bikinili pozlarıyla hayran bıraktı. Sükan'ın pozlarına gelen bir yorum takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Magazin 13-07-2022 11:28

Ece Sükan mayosuyla arabanın üzerine sere serpe uzandı! Takipçileri mest oldu

En son 2018 yılında yer aldığı Gülperi dizisiyle ekrana gelen ünlü oyuncu ve model Ece Sükan, bir dergi çekimi için kamera karşısına geçti. Instagram'da 200 binden fazla takipçisi bulunan Ece Sükan, mayolu pozlarıyla takipçilerini mest etti. Sükan'ın ateşli pozlarına yorum yağdı.

Magazin 10-02-2022 12:56

Ece Sükan göğüs dekolteli pozuyla sosyal medyayı salladı! Sosyetik güzele yorum yağdı

Ünlü oyuncu ve manken Ece Sükan, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Sükan, göğüs dekolteli gece stiliyle takipçilerinden tam puan aldı. Güzel mankenin iddialı paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 21-12-2021 11:23

Ece Sükan'ın ehliyetine el konuldu!

Oyuncu ve stilist Ece Sükan, önceki akşam Etiler'de polis kontrolüne takıldı. Alkolmetreyi üflememekte ısrar eden Sükan'ın ehliyetine el konuldu.

Magazin 06-10-2021 17:31

Ece Sükan'dan iddialı poz! Düşman çatlattı

Ünlü model Ece Sükan, bir süredir tatiline devam ediyor. Ünlü model, arkadaşlarıyla çıktığı tekne turunda çektirdiği fotoğraflarla olay yarattı.

Magazin 23-08-2021 09:15

Ece Sükan Bodrum sahilini yaktı geçti! Düzgün fiziğiyle görenleri kıskandırdı

44 yaşındaki modacı Ece Sükan, geçtiğimiz günlerde Bodrum’da görüntülendi. Ece Sükan, bikinisi ve fit vücuduyla tüm gözleri üzerine çekti. Yaşına rağmen sahip olduğu düzgün fiziği ile herkesi kendine hayran bırakan Ece Sükan, 4 saat şezlongda oturduktan sonra kendini serin sulara attı.

Magazin 27-07-2021 11:38