Ecem Erkek Haberleri Ve Son Dakika Ecem Erkek Haberleri

Ecem Erkek Haberleri Ve Son Dakika Ecem Erkek Haberleri

24 Haziran 1989, Ankara doğumlu olan Ecem Erkek, aslen Sivaslıdır. Lise eğitimini 2006 yılında Ankara Ömer Seyfettin Lisesi’nde tamamlayarak oyuncu olmaya karar vermiştir. 2007 yılında Mamak Belediyesi Konservatuarında tiyatro eğitimi almıştır. 2008’de Hacettepe Üniversitesi’nde diksiyon eğitimi dersleri de almıştır. 2009 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu kurumunda kursiyerlik yapmıştır. Daha sonra 21 yaşında Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünde lisans eğitimine başlamıştır. Bu bölümden 2015 yılında mezun olmuştur. Küçük yaşlarından beri hayalini kurduğu oyunculuk mesleğine tiyatro oyunlarıyla başlayan Erkek, Amerikan Rüyası, Üç Kuruşluk Opera, Woyzeck, Romeo&Juliet, Tersine Dünya, Şark Dişçisi gibi oyunlarda başarılı performanslar göstermiştir. 2017 yılında Hayat Sırları isimli dizide yer almıştır. Bir dönem Güldür Güldür isimli tiyatro programında da birçok role hayat vermiştir. 2018 yılında Hakan: Muhafız isimli televizyon yapımı dizide rol almış, 2020’de 46. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Komedi Kadın Oyuncu adaylığına layık görülmüştür.

Ecem Erkek Haberleri

Ecem Erkek'in Altın Kelebek konuşması sosyal medyayı ikiye böldü! Biz vicdanlı bir milletiz...

Altın Kelebek'te 'En iyi komedi dizisi kadın oyuncusu' ödülünü alan Ecem Erkek sokak hayvanlarını merkeze alan bir konuşma yaptı. "Biz vicdanlı merhamet duygusu yüksek bir milletiz" diyen oyuncunun sözleri sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin 04-12-2023 10:14

Güldür Güldür'ün Naime'si yurt dışı tatilinden paylaştı! Euro oldu...

Güldür Güldür Show'da canlandırdığı Naime karakteriyle adını duyuran Ecem Erkek, tatil için yurt dışını tercih etti. Güzel oyuncu tatil pozlarını paylaşırken artan euro'ya da gönderme yapmayı ihmal etmedi.

Magazin 24-07-2023 15:50

Güldür Güldür ile tanınmıştı! Güzel Günler'in Füsun'u Ecem Erkek paylaştı... 'Balkon seksisi' olmak istedi ama...

Güzel Günler dizisinde Füsun karakterine hayat veren Ecem Erkek sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekti. Güldür Güldür ile geniş bir hayran kitlesi kazanan Erkek 'balkon seksisi' olmak istedi ama kışın engeline takıldı.

Magazin 14-04-2023 13:39

Ecem Erkek soluğu Hatay'da aldı! Seninle böyle tanışmayı istemezdim...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler çevredeki 11 ili yıkıcı şekilde etkiledi. Güldür Güldür ile ünlenen oyuncu Ecem Erkek, üzüntüsünü "Seninle böyle tanışmayı istemezdim Hatay" sözleriyle dile getirdi.

Magazin 19-02-2023 13:37

Yalı Çapkını'nın bahtsız güzeli Seyran parayı vurdu! Afra Saraçoğlu milyonluk reklamı kaptı

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakteri ile çok konuşulan Afra Saraçoğlu, milyonluk reklam filmine imza attı. Reklamdan alacağı parayı duyanlar "Şeytanın bacağını kırdı" yorumları yaptı.

Magazin 13-12-2022 11:53

Güzel Günler’in Füsun’u Ecem Erkek Ebru Gündeş şarkısı söyledi! Sosyal medya yıkıldı

Güldür Güldür'ün Naime'si olarak tanınan Ecem Erkek, 'Güzel Günler'' dizisiyle ekrana döndü. Dizide 'Füsun' karakterini canlandıran Ecem Erkek, 'Demir Attım Yalnızlığa' isimli şarkıyı seslendirdi. Erkek'in performansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-12-2022 16:36

Güzel Günler dizisinin oyuncuları kimler? Güzel Günler dizisinin konusu nedir?

Güzel Günler dizisi yayın hayatına yeni başlayan diziler arasından yer alıyor. Her pazar akşamı Show Tv'de yayınlanacak olan Güzel Günler aile komedisi türünü ele alıyor. Güzel Günler dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu gibi detaylar merak konusu oldu. Peki, Güzel Günler dizisinin oyuncuları kimler? Güzel Günler dizisinin konusu nedir?

Magazin 14-11-2022 21:46

Güzel Günler dizisinin Füsun'u Ecem Erkek kimdir? Ecem Erkek kaç yaşında ve nereli?

Ecem Erkek Güzel Günler dizisinde Füsun rolünü canlandıracak. Hayat Sırları, Güldür Güldür gibi projelerde de yer alan Ecem Erkek'in biyografisi araştırılmaya başlandı. Peki Güzel Günler dizisinin Füsun'u Ecem Erkek kimdir? Ecem Erkek kaç yaşında ve nereli? İşte merak edilenler...

Magazin 06-11-2022 20:55

Güzel Günler ne zaman başlıyor? Güzel Günler konusu nedir, oyuncuları kimler? Binnur Kaya ve Ecem Erkek, dizinin başrollerinde

Güzel Günler dizisi sezonun yeni dizileri arasında yer alıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin başrollerini Binnur Kaya ve Ecem Erkek paylaşıyor. Konusu ile dizi severlerin şimdiden ilgi odağı olan Güzel Günler Show Tv ekranlarında yayın hayatına başlayacak. Güzel Günler dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve yayın tarihi gibi detaylar arama motorlarında sorgulanmaya başladı. Peki, Güzel Günler ne zaman başlıyor? Güzel Günler konusu nedir, oyuncuları kimler?

Magazin 27-10-2022 22:48

Yerli komedi rüzgarı! Şarkısıyla gündem olan “Müjdemi İsterim” filminin afişi yayınlandı... Vizyon tarihi kesinleşti

Başrollerini Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum’un paylaştığı yerli komedi “Müdemi İsterim” filminin afişi paylaşıldı. Filmin vizyon tarihi ise 18 Kasım 2022 olarak açıklandı.

Trend 12-10-2022 17:43

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek, Aşk Kumardır dizisinde! İşte ilk kareler

Güldür Güldür Show'daki Naime karakteriyle üne kavuşan Ecem Erkek, yeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Exxen platformu için çekilen Aşk Kumardır dizisinde başrol oynayacak olan Ecem Erkek'e dizide Barış Yıldız, Seda Türkmen, Efe Tunçer, Elit Andaç Çam ve Emre Taştekin eşlik ediyor. Dizinin çekimleri de başladı.

Magazin 12-01-2022 21:36

Ecem Erkek ve Hasan Can Kaya’yı buluşturan yeni proje yolda

Güldür Güldür Show’daki Naime karakteriyle hafızalara kazınan Ecem Erkek, geçtiğimiz sezon Güldür Güldür Show’dan ayrılmıştı. Ayrılığı ile sevenlerini üzen Ecem Erkek'in gidişi uzun sürmedi. Programdan ayrılışı hayranlarını üzse de Ecem Erkek, yeni projesiyle ekranlara döneceğini açıkladı. Ünlü şovmen Hasan Can Kaya ile birlikte yeni bir proje için kolları sıvayan Erkek, yeni dizisini sosyal medyadan duyurdu.

Magazin 10-01-2022 13:01

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in eski eşi bakın kim çıktı! Meğer o da çok ünlüymüş

Kadrosunda Uğur Bilgin, Aziz Aslan, Aylin Kontente ve Onur Buldu gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür programı, her hafta izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Programda hayat verdiği 'Naime' karakteriyle kırıp geçiren başarılı oyuncu Ecem Erkek'in eski eşi de ünlü çıktı.

Magazin 29-12-2021 18:23

Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek ile Camdaki Kız’ın Gülcihan’ı Devrim Yakut aynı projede

Güldür Güldür’de canlandırdığı Naime karakteriyle hafızalara kazınan Ecem Erkek, herkesi şaşırtarak çok izlenen programdan ayrılma kararı almıştı. Hayranları uzun zamandır başarılı oyuncunun hangi projeyi seçeceğini merakla bekliyordu. Ecem Erkek, Camdaki Kız dizisinin Gülcihan’ı Devrim Yakut’la birlikte aynı projede yer alacak.

Magazin 06-11-2021 22:56

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu son paylaşımıyla gündemde! Naime'nin küçüklüğü

Güldür Güldür'ün Bilal'i Onur Buldu çocukluk fotoğrafını paylaştı sosyal medya karıştı. Takipçiler Onur Buldu'nun çocukluğunu rol arkadaşı Ecem Erkek'e benzetince fotoğrafa yorum yağdı.

Magazin 27-07-2021 09:32

Güldür Güldür Naime’nin eski eşi bakın kim çıktı! Meğer...

Show TV'de yayınlanan Güldür Güldür eğlence programı ile üne kavuşan Ecem Erkek, Naime karakteri ile birçok kişinin sevdiği isimlerden biri. 31 yaşındaki başarılı oyuncu son olarak Yılmaz Erdoğan ile rol aldığı ‘Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü?’ filmi ile de oyunculuğunun komediden ibaret olmadığını herkese göstermiş oldu. Güldür Güldür Show’da Naime karakterine hayat veren Ecem Erkek’in eski eşini duyanlar ise çok şaşırdı.

Magazin 26-07-2021 10:19

Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek annesini paylaştı benzerlikleri çok konuşuldu

Güldür Güldür programında canlandırdığı Naime karakteriyle adını duyuran başarılı oyuncu Ecem Erkek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. 31 yaşındaki ünlü oyuncu, annesi ile verdiği bir pozu Instagram'ın hikaye kısmında takipçileriyle paylaştı.

Magazin 16-07-2021 20:19

Güldür Güldür Show'da şok ayrılık! Kadroya veda eden Ecem Erkek'ten açıklama geldi

Show TV'nin sevilen güldürü programı Güldür Güldür Show'da ayrılık rüzgarları esiyor. Geçtiğimiz hafta sezon finali yapan güldürü şovunun sevilen oyuncusu Ecem Erkek'in kadrodan ayrılacağı ve yeni sezonda yer almayacağı iddia edildi. Sergilediği oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Erkek'in ayrılık kararı hayranlarını üzdü...

Magazin 05-07-2021 17:19

Güldür Güldür Show’un Naime’si projeden ayrıldı! Ecem Erkek Güldür Güldür Show’dan neden ayrıldı?

Show TV’nin uzun yıllardır beğeni ile izlenen skeç programı Güldür Güldür Show tüm hızıyla devam ederken, yapımdan üzen haber geldi. Oynadığı Naime karakteri ile çok sevilen başarılı oyuncu Ecem Erkek’in Güldür Güldür Show’dan ayrıldığı öğrenildi. Naime karakterine hayat veren Ecem Erkek’in yanında Murat Akkoyunlu’nun da projeden ayrıldığı öğrenildi. Ecem Erkek, Güldür Güldür Show’dan neden ayrıldı?

Magazin 05-07-2021 17:12

Güldür Güldür Show'un Naime'si Ecem Erkek ile Murat Akkoyunlu programdan ayrıldı!

Show TV'de ekrana gelen komedi programı Güldür Güldür Show sezon finali yaptı. Ekim ayına kadar ekrana ara verecek olan Güldür Güldür'de iki sürpriz ayrılık da yaşandı. Güldür Güldür Show'da Naime karakteriyle büyük üne kavuşan Ecem Erkek ve bu sezon kadroya dahil olan Murat Akkoyunlu yeni sezonda kadroda yer almayacak. Ecem Erkek ve Murat Akkoyunlu programa veda mesajı da paylaştı.

Magazin 04-07-2021 20:52

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek'in annesi ile olan benzerliği şaşırttı! Görenler hep aynı şeyi söyledi...

Yeteneği ve komikliğiyle dikkatleri üzerine çeken 31 yaşındaki başarılı oyuncu Ecem Erkek, son dönemde en çok konuşulan isimlerden biri olmaya devam ediyor. Daha önce ilk kez Hayat Sırları isimli diziyle ekran macerasına başlayan Ecem Erkek, 2018 senesinden bu yana yer aldığı Güldür Güldür Show programıyla daha büyük bir tanınırlığa ulaştı. Güldür Güldür'ün Naime'si olarak bilinen ismin, annesi ile paylaştığı fotoğraf olay oldu. Başarılı oyuncunun annesine benzerliği takipçilerini şaşırttı.

Magazin 21-06-2021 10:17

Güldür Güldür’ün Naime’si Ecem Erkek’in son paylaşımı parmak ısırttı

Show Tv’de yayınlanan Güldür Güldür programında canlandırdığı Naime karakteriyle hayatımıza giriş yapan Ecem Erkek, son günlerde başrolünü üstlendiği Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü? Filmiyle gündemde.

Magazin 16-04-2021 20:44

Güldür Güldür'ün Naime'si Ecem Erkek boşanma sonrası sitem etti! 'Akbabalara yedirmem'

Güldür Güldür programıyla yıldızı parlayan oyuncu Ecem Erkek, 2016 yılında evlendiği Yüce Armağan Erkek ile boşandı. Ecem Erkek boşanmanın ardından ilk açıklamayı yaptı.

Magazin 07-11-2020 14:39

Güldür Güldür Show'un yıldızı Ecem Erkek'in 4 yıllık eşinden boşandı

Oyuncu Ecem Erkek ile 2016 yılında nikah masasına oturduğu Yüce Armağan Erkek boşandı.

Magazin 03-11-2020 10:29

Güldür Güldür oyuncusu Ecem Erkek'ten mini elbiseli poz

Güldür Güldür Show'un en dikkat çeken isimlerinin başında gelen Ecem Erkek, sosyal medya hesabından paylaştığı mini elbiseli pozuyla adından söz ettirdi.

Magazin 12-11-2019 09:37

Güldür Güldür Show kadrosuna sürpriz isim

Genç oyuncu Ecem Erkek, “Güldür Güldür” ün kadrosuna katıldı.

Magazin 12-03-2018 10:53