Edremit Belediyesi Haberleri

Van'dan deprem bölgesine giden ekipler enkaz altından Suriyeli anne ve çocuğunu kurtardı

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından başlatılan arama kurtarma çalışmalarına destek vermek amacıyla Van'dan Malatya'ya giden ekipler, yıkılan binanın enkazından 33 saat sonra Suriyeli anne ile 5 yaşındaki çocuğunu kurtardı.

Yurthaber 08-02-2023 10:44

Yüzen otele dönüştürülen feribot, Van Gölü'nde turizmi canlandıracak

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say: - "Proje kente yeni bir soluk getirecek. Bu heyecanla yaptık ve faaliyete geçtikten sonra önemli bir destinasyon noktası haline gelecek. Van'a gelen tüm turistlerin uğrak bir noktası olacak" - DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray: - "Limanda demirleyecek gemi çevreye hiçbir atık bırakmayacak. Sıvı atıklar sızdırmaz depoya alınacak vidanjör ile toplanacak. Sıfır atık sistemi kurulacak otelde atıklar ayrıştırılacak"

Yurthaber 01-09-2022 12:59

5'inci Edremit Kitap Fuarı başladı

5'inci Edremit Kitap Fuarı başladı

Yurthaber 13-08-2022 23:04

Van'da Edremit Yöresel Ürünler Pazarı açıldı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı: - "Koyunculuğun ve tarımla uğraşan kadınların desteklenmesiyle birlikte üretime daha çok katkı sağlayacağız" - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki: - "Ülkede insanına karşı sorumluluk bilincindeyiz. Onun içindir ki gece gündüz, cumartesi pazar demeden, başka belediye başkanları afetlerde yatlarda gezerken şortlarıyla resim verirken biz yine sıcaklarda kardeşlerimizin yanında olmaya, böyle hizmetleri açmaya devam edeceğiz"

Yurthaber 07-08-2022 16:20

Diğer Haber Etiketleri

Edremit Belediyesi

Edremit Belediyesi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Edremit Belediyesi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.