Eğitmen Haberleri

Sürücü adayı otomobille duvara çarpıp takla attı! Eğitmen olay yerinden kaçtı

Olay, Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana geldi. Sürücü adayı Ayşe Ö.'nün kullandığı otomobil, direksiyon dersi sırasında duvara çarparak ters döndü. Kazada Ayşe Ö. yaralanırken, direksiyon eğitmeni ise olay yerinden kaçtı.

Haber 05-01-2023 16:19

Müzik eğitmeninden iğrenç taciz! Genç kıza kabusu yaşatmıştı, yeni mesajları ortaya çıktı

İstanbul'da küçük yaşlardan bu yana müzik eğitimi alan 24 yaşındaki Hazal A., Guatemalalı orkestra şefi hocası S. G. M.'nin evinde hayatının kabusunu yaşamıştı. 8 yıldır çello dersi aldığı hocasının evine davet üzerine giden genç kız, sözlü ve fiziki tacize uğramıştı. İğrenç olay sonrası genç kız suç duyurusunda bulunurken hocasının attığı yeni mesajlar da ortaya çıktı.

Haber 03-08-2022 07:51

Eski milli okçu Uçar, kendisini sporcu ve eğitmen yetiştirmeye adadı

Ata Sporları Federasyonunun ilk kadın başkanı olarak geleneksel Türk okçuluğuna katkı sunmayı sürdüren Sümeyye Gamze Uçar: - "Öğrenci ve eğitmen yetiştirmekten, bu işin bizim kanalımızla dallanıp budaklanmasından, bunun meyvelerini görmekten keyif alıyorum"

Yurthaber 13-06-2022 11:07

Eğitmen

Eğitmen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eğitmen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Vücut geliştirme şampiyonu Mehmet Mete Yıldız kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde vücut geliştirme şampiyonu ve eğitmeni Mehmet Mete Yıldız, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Trend 19-12-2019 22:51

Özel çocuklar için gönüllü öğretmen oldular

Bartın'da özel eğitime gereksinim duyan öğrenciler için açılan Engelsiz Sanatevi'ndeki 11 öğretmen ve 4 uzman, hiçbir karşılık beklemeden günlük ihtiyaçlarını karşılamaları için destek verdikleri, çeşitli sportif ve sanatsal faaliyetler yaptırdıkları çocukların sosyalleşmesine katkı sağlıyor - Halk oyunları öğretmeni Ahmet Akerdoğan: - "Bir kez geldik ve buradan kopamadık, burada huzur bulduk. Hiçbir beklenti içine girmeden, bu çocuklarımızın bir adım fazla atması bizim en büyük mutluluğumuz oluyor"

Yurthaber 18-12-2019 11:43

Gençlere kışın kayak, yazın golf öğretiyor

Ardahan Gençlik ve Spor Müdürlüğünde görevli spor eğitmeni Hakan Fırıncı, yaz, kış demeden kentteki gençleri spora kazandırmak için sportif çalışmalar yürütüyor - Açtığı kurslarla kış mevsiminde geleceğin kayakçılarını yetiştiren Fırıncı, yaz mevsiminde de ilçe stadında kısıtlı imkanlara rağmen kursiyerlerine golf öğretiyor - Hakan Fırıncı: "Kısıtlı imkanlarla ve bir biri ile çok farklı alanlardaki spor ve oyunların eğitimini vermek tabii ki bizleri zorluyor. Bunlar severek yapıldı mı hiçbir zorluk hissedilmiyor"

Yurthaber 11-09-2019 11:13

Kedi ile köpeğin dostluğu görenleri şaşırtıyor

Ankara'da biri kedi, diğeri köpek sahibi Başak ve Serhan Akın çiftinin evlenmesinin ardından aynı evi paylaşan iki hayvanın dostluğu dikkati çekiyor - İki aylık uyum eğitiminin ardından birbirlerine alışan "Köfte" adlı kedi ile "Aleksi" isimli köpek, artık birlikte uyuyor - Veteriner Başak Akın: - "Gök gürültüsünün çok olduğu yağmurlu havalarda Aleksi tedirgin olabiliyor. Böyle durumlarda Köfte, Aleksi daha rahat hissetsin diye gidip onun yanında yatmayı tercih ediyor"

Haber 08-08-2019 12:13

Sirkteki gösteride eğitmen devenin üzerinden düştü

Rusya’da bir sirkteki gösteride, devenin üzerinde seyircileri selamlayan kadın eğitmen, hayvanın huysuzlanması sonucu yere düşerek yaralandı.

Trend 17-06-2019 13:43

İzmirli minik dansçılar Paris'ten dereceyle döndü

İzmir'de Tan Sağtürk Akademi öğrencileri, Paris'te katıldıkları dans yarışmasında farklı yaş gruplarında birinci ve ikinci oldu - Eğitmen Sibel Araç: - "Almanya, Belçika, İngiltere, Rusya ve dünyanın her tarafından gelen çok ülke vardı. Onların arasından Türkiye'nin ismini duymak, derece almak bize onur verdi" - Dansçı Bade Turan: - "Kazandığımız açıklanınca hepimiz sevinçten ağladık. Türkiye'ye böyle bir gurur yaşattığımız için memnunuz"

Haber 09-12-2018 13:13

Halk otobüsünün tehlikeli manevrası kavga çıkardı

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde, özel halk otobüs şoförünün aracını aniden sürücü kursu otomobilinin üzerine kırmasının ardından kavga çıktı - Araç kamerasına da yansıyan tehlikeli manevranın yol açtığı kavgada otobüs şoförünün kadın sürücüyü darbettiği öne sürüldü

Haber 22-07-2018 18:06

Fenomen olmak için aldığı karar herkesi şok etti!

İngiltere’de Grace Beverley isimli Oxford Üniversitesi öğrencisi, sosyal medya fenomeni olmak için okulundan ayrıldı. Beslenme ve spor içerikleri paylaşan Beverley, kısa sürede binlerce takipçiye ulaştı.

Haber 19-07-2018 12:17

Uyuşturucu tacirlerinin korkulu rüyası Narko yerini Asiye bıraktı

Manisa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık 10 yıl görev yapan ve operasyonlarda yüklü miktarda uyuşturucu yakalayarak uyuşturucu tacirlerine güzergah değiştirten dedektör köpek "Narko", yerini "Asi" isimli köpeğe bırakıp, farklı dönemlerde doğan 7 yavrusunu da emniyet teşkilatına emanet ederek emekliye ayrıldı - Polis memuru Bülent Karasüleymanoğlu: - "Yakalanan bir şüphelinin üzerinde 'Manisa'dan sakın geçmeyin' notu çıktı. Sorgusunda kendisine uyuşturucu verenlerin, Manisa'daki bir köpek ve ekibin uyuşturucu geçiremedikleri için başka bir güzergah kullanması amacıyla not ilettiğini ifade etmişti. İnanmamış, Manisa'dan geçerken yakalanmıştı"

Haber 04-06-2018 11:44

Polis okulunda polis dayağı

Polis adaylarını döven polisin cezası belli oldu...

Haber 03-02-2014 18:05

Uçurumdan aşağı yuvarlandılar

Çek Cumhuriyeti'nde Zorbing sporunu öğrenmeye çalışan öğrenci öğretmeniyle beraber uçurumdan aşağı yuvarlandı.

Trend 08-01-2013 14:22

Sevgilisi öyle bir intikam aldı ki

Fitness eğitmeni sevgilisinden ayrılmak isteyen kadın, saatlerce dayak yedi.

Haber 05-11-2012 10:52

İşte ilk Marslı!

NASA'nın seçip eğittiği 11 yaşındaki Alyssa Carson, nüfusu artırma ve koloni kurma projesi kapsamında 'Kızıl Gezegen'e gidecek, belki de dünyaya hiç dönmeyecek.

Haber 02-09-2012 16:03

Havuzda katil balina dehşeti

ABD'nin San Diego kentindeki SeaWorld Park ve Eğlence Merkezi, 2006'da meydana gelen bir olayın görüntülerini ilk kez yayımladı.

Haber 26-07-2012 17:52

Vakıfta öğrencilere cinsel taciz iddiası!

Adana'da bir vakıfta yatılı kalan 3 öğrenciye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan eğitmen tutuklandı.

Haber 06-04-2012 11:08