Ekin Su Cülcüloğlu

Ekin Su Cülcüloğlu

Ekin Su Cülcüloğlu Haberleri

Aşk Adası birincisi Ekin Su Cülcüloğlu yurt dışında yeni yarışmada! Eminim erkekler benden korkuyor

Türk oyuncu Ekin Su Aşk Adası'ndan sonra şimdi de Celebrity Big Brother yarışmasına dahil oldu. "Eminim erkekler benden korkuyor; ben ateşli bir kadınım" diyen Ekin Su pozlarıyla dikkat çekti.

Magazin 10-03-2024 13:52

Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su ayrılık sonrası pozlarıyla gündemde... Bu ayrılık sana iyi geldi

İngiltere'de yayınlanan 'Love Island' (Aşk Adası) adlı yarışma programına katılan Ekin Su Cülcüoğlu, yarışmanın kazananı olmuştu. Yarışmadaki sevgilisi David'den ayrılan Ekin Su iddialı pozlarıyla gündeme geldi.

Magazin 22-02-2024 14:12

Müstehcen yarışmaya katılmasıyla tanınmıştı! Ekin Su Türkiye'ye dönerken uçağın motoru alev aldı...

Geçtiğimiz yıl müstehcen anlara sahne olmasıyla bilinen 'Love Island' (Aşk Adası) adlı yarışma programını kazanan oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, Türkiye'ye dönüş yaparken korkunç bir olay yaşadı. Uçağının motoru alev alan Ekin Su Antalya'ya acil iniş yaptı.

Magazin 27-08-2023 13:56

Love Island/Aşk Adası yeni sezon başlar başlamaz olay oldu! Sahte orgazm taklidi sosyal medyayı salladı

Müstehcen anları bol olan İngiltere'nin en çok izlenen yarışmalarından Love Island/Aşk Adası yeni sezonuyla ekranlara bomba gibi döndü. Yarışmanın ilk gününde George adlı yarışmacının sahte orgazm taklidi sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 06-06-2023 14:03

Ekin Su Cülcüloğlu

Müstehcen yarışmaya katılmıştı! Ekin Su'nun göğüs yaptırdığı hali inanılmaz

İngiltere'nin müstehcen yarışması Aşk Adası'na giderek birinci olan oyuncu Türk oyuncu özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Ekin Su Cülcüloğlu yarışma öncesinde pek çok dolgunun yanında göğüs dikleştirme operasyonu da geçirmişti. Ekin Su son olarak büyük göğüslerini sergilediği bir pozunu paylaştı.

Magazin 26-05-2023 11:14

Sevgilisinin başka modelle birlikte olduğunu fark etti! Aşk Adası birincisi Ekin Su küfürler yağdırdı

İngiltere'de yayınlanan Love Island isimli bir programa katılan Türk asıllı Ekin Su Cülcüloğlu, müstehcen anların yaşandığı yarışmadan birince ayrıldı. Türk oyuncu 'erkek arkadaşı Davide Sanclimenti'nin mesajlarını yakalayınca ortalık karıştı.

Magazin 16-04-2023 15:04

İngiltere'nin en çok şikayet edilen TV programı 75.000'den fazla şikayet aldı! Aşk Adası'ndaki Ekin Su'nun o anları ise...

İngiltere'nin TV programları yurt dışında sık sık gündeme geliyor. İngiltere'nin en çok şikayet edilen TV programı ortaya çıktı. Program, izleyicilerden 75.000'den fazla şikayet aldı.

Magazin 30-03-2023 10:17

Ekin Su Cülcüloğlu'nun buzlu suyla zor anları! Frikik vermemek için...

Love Island (Aşk Adası) adlı reality show programında birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu buz banyosunda zor anlar yaşadı. Çığlıklar atarak sudan çıkan Ekin Su frikik vermemek için göğüslerini elleriyle tuttu.

Magazin 23-03-2023 15:13

Aşk Adası'nın şampiyonu Ekin Su Cülcüloğlu, John Wick: Bölüm 4 galasında!

İngiltere'nin başkenti Londra'da, John Wick: Bölüm 4 filminin prömiyeri Cineworld Leicester Meydanı'ında yapıldı. Love Island adlı reality show programında birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu kırmızılar içinde geceye katıldı.

Magazin 07-03-2023 13:37

Aşk Adası izleyicisi Ekin Su'yu istiyor! 'Bir daha asla onun gibi bir kraliçe bulamayacağız'

Geçtiğimiz sezon Aşk Adası yarışmasında öne çıkan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışmadan birinci ayrılmıştı. Müstehcen anlara sahne olan yarışmanın yeni sezonu izleyiciyi tatmin etmeyince seyirciler "Geri dön Ekin Su" çağrısında bulundu.

Magazin 27-01-2023 13:50

Ekinsu Cülcüloğlu bu defa o yarışmayla İngiltere'nin gündemine! Erotik dansı ağızları açıkta bıraktı

İngiltere'de katıldığı Loves Island isimli yarışmayı kazanarak ünlenen Türk asıllı televizyon yıldızı Ekinsu Cülcüloğlu, Dancing On The Ice isimli yeni yayınlanan programa katıldı.

Magazin 18-01-2023 11:08

Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu dans yarışmasındaki seksi kıyafetiyle tepki çekti

Aşk Adası programıyla İngiltere'de oldukça popüler olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışmadan birinci çıktı. Kısa bir dinlenmeden sonra Dancing On Ice yarışmasına katılan Ekin Su yarışmadaki seksi kıyafetiyle tepki görürken jüriden de düşük puanlar aldı.

Magazin 16-01-2023 09:06

İngiltere'nin konuştuğu Türk kızı! Göbeğine kadar uzanan dekoltesiyle manşet oldu

Aşk Adası'nın birincisi Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, İngiliz medyasının manşetlerinden eksik olmuyor. Güzel isim, bu defa kozmetik markasının lansmanında verdiği pozlarla gündemde!

Magazin 10-12-2022 14:29

Silikon yaptırmıştı! Love Island'ın yıldızı Ekin Su, İngiliz Moda Ödülleri'nde dekoltesiyle dikkat çekti

İngiliz Moda Ödülleri 2022'ye katılan Aşk Adası'nın birincisi Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, geceye sevgilisi Davide Sanclimenti ile katıldı. Uzun bir elbise tercih eden Ekin Su yarışmadan önce yaptırdığı göğüslerini sergilemeyi ise ihmal etmedi.

Magazin 06-12-2022 14:13

Balıkesir Büyükşehirden muhteşem Sonbahar Konserleri

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sonbaharı muhteşem konserlerle taçlandırdı. Emir Can İğrek ile kapanış yapan Büyükşehir Belediyesi konserine, İğrek’in hayranları büyük ilgi göstererek, salonu tıka basa doldurdu.

Magazin 25-11-2022 15:44

'Adada seks' açıklaması çok konuşulmuştu... Love Island birincisi Ekin Su Cülcüloğlu, Dubai'de aşka geldi

Love Island / Aşk Adası yarışmasının birincisi olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yurt dışında oldukça popüler. Son olarak adada kimsenin son sezonda seks yapmadığını açıklayarak kafalardaki soru işaretlerini silen yarışmacı Ekin Su sevgilisiyle Dubai'de dudak dudağa pozlar verdi.

Magazin 06-11-2022 15:52

Kimse seks yapmadı sözleri gündemdeydi... Aşk Adası'nda Maya Jama mı Ekin-Su Cülcüloğlu mu? Bomba iddia

Geçtiğimiz günlerde Love Island yarışmasında kendi döneminde hiçbir yarışmacının çarşaf altında cinsel ilişkiye girmediğini açıklayan Ekin Su hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Yarışmada sunuculuk teklifi aldığını söyleyen Ekin Su yalan mı söyledi? Teklif Maya Jama'ya gidince gerçek ortaya çıktı.

Magazin 20-10-2022 14:08

Aşk Adası'na katılan Türk Oyuncu Ekin-Su'dan 'adada seks' açıklaması geldi! Müstehcen...

İngiltere'nin müstehcen yarışması Love Island/Aşk Adası'na katılarak birinci olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu açıklamasıyla dikkat çekti. Daha önce adada partneriyle cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen Ekin Su'dan 'adada seks' açıklaması geldi.

Magazin 19-10-2022 08:13

Yarışma için göğüslerini yaptırmıştı! Ekin Su, Roma'da fiziğini sergiledi

İngiltere'nin müstehcen yarışması Aşk Adası'na giderek birinci olan oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışma öncesinde pek çok dolgunun yanında göğüs dikleştirme operasyonu geçirmişti. Yarışma sonrası büyük teklifler alan Türk oyuncu son olarak Roma'da bir marka için pozlar verdi.

Magazin 10-10-2022 11:56

Ekin Su Cülcüloğlu'nun podyuma ilk çıkışını sevgilisi pastayı ısırarak kutladı

Aşk Adası programıyla İngiltere'de oldukça popüler olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, yarışmanın galibi olduktan sonra pek çok teklif aldı. Podyuma da çıkan yarışmacı Ekin Su'yu kutlayan sevgilisi yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Davide Sanclimenti pastada önce göğüsler yöneldi.

Magazin 16-09-2022 11:17

Aşk Adası öncesi paraya kıymıştı! Ekin Su Cülcüloğlu servet kazanacak... Bomba anlaşma

Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu, Aşk Adası'na girmeden önce dolgu ve göğüs dikleştirme operasyonu için epey bir para harcamıştı. Yarışmadan şampiyon olarak ayrılan Ekin Su'ya teklif yağıyordu. Türk oyuncu bir marka ile büyük bir anlaşmaya imza attı. İşte Ekin Su'nun kazanacağı para...

Magazin 12-08-2022 10:03

Yarışmadan önce göğüslerini dikleştirmişti! Love Island şampiyonu Ekin Su'nun dekoltesi olay oldu

Love Island/ (Aşk Adası) adlı yarışma programını kazanan oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu paylaşımlarıyla dikkat çekmeye başladı. Yarışmada partneri olan Davide ile çok yakıştırılan Ekin Su bu sefer sevgilisi olmadan bir etkinlikteydi. Dekolteli tarzıyla dikkat çeken oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 07-08-2022 09:18

Love Island'ı kazanan Ekin Su Cülcüloğlu'na milyonluk teklifler yağıyor

Geçtiğimiz günlerde yarışmayı kazanmak için her şeyi yapacağını söylediği mesajları ifşa olan Türk oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu, İngiltere'nin BBG Evi olarak adlandırılan Love Island'ı kazanan ismi oldu. Cülcüloğlu, yarışmadan sonra moda markalarıyla yaptığı anlaşmalar ve sponsorlu iş birlikler ile milyon dolarlar kazanmaya hazırlanıyor.

Magazin 03-08-2022 15:06

Love Island’a katılmıştı! Ekin Su yorganın altında ne yaptığını itiraf etti

İngiltere'de yayınlanan ve büyük ilgi gören reality şov programı Love Island'ın (Aşk Adası) her bölümü olay oluyor. Yarışmaya katılan Türk oyuncusu Ekin-Su Cülcüoğlu yorganın altında başka bir yarışmacıyla ilişkiye girdiğini itiraf etti.

Magazin 17-07-2022 09:24

Ekin Su Love Island'ın gündeminden düşmüyor! Ayak parmaklarını emiyor gibi...

Müstehcen anlara imza atan 'Love Island' (Aşk Adası) yarışmasına katılan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışmanın ilk gününden beri gündemde. Güzel oyuncu son bölümde Luca'yı taklit ederken Gemma'nın ayak parmaklarını emiyormuş gibi yaptı.

Magazin 10-07-2022 08:01

Aşk Adası'nda ortalık karıştı! Ekin Su Cülcüloğlu küfür yağdırdı

Müstehcen anlara imza atan 'Love Island' (Aşk Adası) yarışmasına katılan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışmanın ilk gününden beri gündemde. Güzel oyuncunun son bölümde çılgına dönerek ettiği küfürler şoke etti. Ekin Su hoşlandığı yarışmacıdan istediğini alamayınca ağzını bozdu.

Magazin 24-06-2022 08:47

Ekin Su Cülcüloğlu, Aşk Adası öncesi paraya kıymış!

Oldukça müstehcen olayların yaşandığı Aşk Adası'nın yeni sezonunda oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yer alıyor. Türk oyuncu Aşk Adası'na girmeden önce meğerse pek çok dolgu ve göğüs dikleştirme operasyonu geçirmiş. Ekin Su yarışmadayken estetik haberleriyle dünya basınının gündemine girdi.

Magazin 21-06-2022 15:13

Love Island'ın iddialı yarışmacısı Ekin Su Cülcüloğlu İngiltere'de tartışma yarattı! Kasıtlı mı yaptı?

Love Island'ın iddialı yarışmacısı Ekin Su Cülcüloğlu, İngiliz basınında gündemden düşmüyor. Genç oyuncu yarışmada çalkantılı bir ilişki yaşadığı Davide Sanclimenti'nin sırtından düşünce sosyal medyada tartışma yarattı. Çoğu kişi Sanclimenti'nin, Ekin Su'yu bilerek düşürdüğünü düşünmekte.

Magazin 15-06-2022 09:52

Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? Ekin Su Cülcüloğlu kaç yaşında, nereli, Kuzey Yıldızı'ndaki hali nasıldı? Aşk Adası'nda kimle öpüştü?

Ekin Su Cülcüloğlu, Kuzey Yıldızı adlı diziyle tanındı. İngiltere'de ekrana gelen Aşk Adası adlı reality show ile adından söz ettiren Ekin Su Cülcüloğlu, söz konusu programda eşleştiği Davide Sanclimenti adlı İtalyan yarışmacı ile öpüştü. Peki Ekin Su Cülcüloğlu kimdir? İşte detaylar...

Magazin 14-06-2022 14:37

Love Island da Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlu gündem oldu! Tutkulu öpüşmeden sonra başka erkekle....

İngiltere'nin çok izlenen reality şovunun yeni sezonuna Türk kızı Ekin Su Cülcüloğlu damga vurdu. Cülcüloğlu, Pazar günü Davide Sanclimenti ile tutkulu öpüşmesinden birkaç saat sonra, Jacques O'Neill'le flört ederken görüntülendi. Ekin Su, şimdiden İngiltere'nin gündemine oturmayı başardı.

Magazin 13-06-2022 09:03