Elektronik Haberleri

Bu ürünler yok satıyor! İşte 23 - 29 Eylül haftasının çok satan ürünleri

Bu hafta Amazon’un çok satanlar listesi, birbirinden çeşitli kategorilerdeki ürünlerle dolu! Elektronikten modaya, ev yaşamından outdoor ekipmanlarına kadar birçok alanda en çok tercih edilen ürünler her ihtiyaca cevap veriyor. Biz de teknoloji meraklılarının radarına giren ürünlerden ev yaşam kategorisindeki pratik mutfak aletlerine, mevsim geçişine uygun kazaklardan içeceklerinizi ideal ısıda tutan termoslara kadar pek çok ürünü sizler için derledik. İşte, 23-29 Eylül haftasının çok satanları!

Haber

E-kitap okuyucu nedir, nasıl kullanılır? E-kitap okuyucu PDF açar mı?

E-kitap okuyucular, pratik bir kullanıma ve kolay taşınabilirliğe sahip olan cihazlardır. Bu elektronik cihazları kullanan kişilerin binlerce dijital kitap ve elektronik dergi gibi yazılı ürüne erişim sağlamaları mümkündür. Desteklediği formatlar arasında html, pptx, docx gibi dosya türlerinin bulunduğu bilinen e-kitap okuyucular aracılığıyla sesli kitaplar da dinlenebilir. Bu bağlamda okurseverler için elektronik kitap okuyucuların gelişmiş özellikleri incelenmelidir.

Haber

Sektöre yön veren teknolojiler: Endüstriyel dönüşümün yeni yüzü

Türkiye’nin önemli elektronik mühendislik firmalarından biri olan Tuna Tartı, sektörel ve firmalara özel sunmuş olduğu çözümler ve farklı projelerle büyümeye devam ediyor.

Haber

Haziran ayının elektronik kategorisinde en çok satan ürünleri

Teknolojinin hızla ilerlediği günümüzde, elektronik cihazlar hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Her geçen gün yeni bir ürünle tanışıyor, hayatımızı kolaylaştıran bu cihazlarla daha da iç içe yaşıyoruz. Peki, geçen ayın en çok satan elektronik ürünleri hangileriydi? Hem merakınızı giderecek hem de belki de bir sonraki alışveriş listenize ekleyeceğiniz en popüler cihazlara gelin, birlikte göz atalım!

Haber

Elektronik

Elektronik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elektronik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Geçen ayın elektronik kategorisinde en çok satan ürünleri

Teknoloji dünyasında geçen ayın en popüler ürünleri nelerdi dersiniz? Akıllı kumandalardan giyilebilir teknolojilere, tabletlerden araç içi aletlere kadar elektronik kategorisinde yer alan birçok farklı ürün, yenilikçi özellikleri ve kullanıcı dostu tasarımlarıyla geçen ayın gözdesi oldu. İşte, gündelik hayatımızı kolaylaştıran ve bizleri heyecanlandıran geçen ayın elektronik kategorisini en çok satan ürünleri!

Haber

Bakanlık elektronik ödemeleri takibe aldı

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, vergi kayıp ve kaçaklarını önlemek için banka kartı, kredi kartı ve sanal kart üzerinden yapılan elektronik ödemeleri yakın takibe aldıklarını açıkladı.

Finans

Tatile çıkarken mutlaka yanınıza almanız gereken hayat kurtarıcı elektronik ürünler

Tatile çıkacaksınız ve hangi elektronik eşyaları yanınıza alacağınızı mı düşünüyorsunuz? Öyleyse sizleri yazımızı incelemeye davet ediyoruz. Adeta hayat kurtarıcı olacak pek çok ürünü sizin için derledik. İlk anda aklınıza gelmese de tatil boyunca size eşlik ederek rahatlıkla gereksinimlerinizi karşılamanıza yarayan bu ürünlere seyahat çantanızda mutlaka yer açmalısınız. Gelin, ürünlere birlikte bakalım.

Haber

Baharın gelişi fırsatları da beraberinde getirdi: Stanley termos, Camper ayakkabı ve daha birçok üründe indirim

Modadan elektroniğe, kişisel bakımdan kozmetiğe onlarca kategorideki binlerce ürüne cep yakmayan, indirimli fiyatlarla sahip olmak ister misiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. O hâlde Amazon'un Bahar Fırsatları'nı kaçırmamalısınız. Gelin, fırsatları birlikte keşfedelim.

Haber

İstanbul'da akılalmaz 'elektronik eşya' vurgunu! Çaldıklarının yaklaşık değeri 2 milyon TL... Şüphelilerden 4'ü 'suç makinesi' çıktı

İstanbul'da 5 işyerinden yaklaşık 2 milyon TL'lik elektronik eşya çaldıkları iddia edilen 8 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 4'ü ise adeta 'suç makinesi' çıktı. R.Y.'nin 30 tane, T.K.'nın 39 tane, B.C.Ç.'in 20 tane, A.D.'nin 14 tane suç kaydı olduğu tespit edildi. Şüphelilerin bir işyerinden onlarca televizyon çaldıkları anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Haber

Müşteriler Arası TL Aktarım Sistemi Nedir?

Müşteriler arası Türk Lirası aktarım sistemi, ev kirası, iş yeri kirası, maaş ya da kredi kartı ve benzeri ödemelerin borç sahibi adına yetki verilen bankların yapılmasını sağlayan bir sistemdir. Bir Elektronik Fon Transferi (EFT) sistemi bileşenidir.

Finans