Elizabeth Haberleri

Buckingham Sarayı paylaştı! İşte Kraliçe 2. Elizabeth’in mezarı

Buckingham Sarayı, Kraliçe 2. Elizabeth'in mezarlığının fotoğrafını paylaştı. İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 8 Eylül'de hayatı kaybetmiş, 19 Eylül'de birçok ülke liderinin katılımıyla defnedilmişti.

Haber 25-09-2022 10:16

Kraliçe 2. Elizabeth’in cenazesinde korkutan anlar! Polis memuru birden yere yığıldı, sedyeyle salondan çıkartıldı

Dünya gözünü ve kulağını Londra’ya çevirmiş durumda. İngiltere tarihinin en uzun süreli tahtta kalan monarkı unvanına sahip olan Kraliçe Elizabeth 8 Eylül 2022 tarihinde 96 yaşında hayatını kaybetmişti. Kraliçe’nin cenaze töreni ise bugün resmi olarak gerçekleştirildi. Yoğun güvenlik önlemleri alından cenaze töreni sırasında bir polis memuru bayıldı. Mesai arkadaşları tarafından sedyeyle dışarı taşınan polis memuru herkesi korkuttu.

Trend 19-09-2022 16:27

ABD Başkanı Biden, Kraliçe 2. Elizabeth'in tabutunu ziyaret etti

ABD Başkanı Joe Biden ve eşi Jill Biden, Kraliçe II. Elizabeth’in cenazesine katılmak üzere İngiltere’nin başkenti Londra’ya geldi. Biden ve eşi, yarınki cenaze töreni öncesi Kraliçe Elizabeth'in Westminster Hall'daki tabutunu ziyaret etti, ardından Lancaster House'da Kraliçe Elizabeth'in taziye defterini imzaladı.

Haber 18-09-2022 23:02

Kraliçe Elizabeth'in ölümü sonrası harekete geçtiler! Krallıktan ayrılabilirler

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümü sonrası gözler İngiliz Milletler Topluluğu ülkelerine çevrildi. Karayip ülkesi Bahamalar'ın, yas döneminin ardından "monarşi tartışmaları"na başlayabileceği iddia edildi. Ülkenin referandumla cumhuriyete geçeceği ve İngiliz Krallığı'ndan ayrılacağı gündeme geldi. İşte haberin detayları...

Haber 17-09-2022 02:14

Elizabeth

Elizabeth Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elizabeth Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth'in cenaze tarihi belli oldu!

İskoçya'daki Balmoral Kalesi'nde rahatsızlanan ve doktorlar tarafından gözetim altına alınan İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth, 96 yaşında hayatını kaybetmişti. Kraliçe II. Elizabeth'in ne zaman düzenleneceği merak edilen cenaze tarihi de belli oldu.

Haber 10-09-2022 19:17

3.Charles resmen İngiltere Kralı oldu! Eşinin tacındaki Osmanlı detayı dikkatleri çekti

İngiltere'nin en uzun süre tahtta kalan hükümdarı Kraliçe II. Elizabeth, perşembe günü vefat ederek ülkesinde bir yasa neden oldu. Kraliçe’nin vefatının sonrasında oğlu Galler Prensi 3. Charles resmen İngiltere Kralı oldu. 3. Charles’in kral olmasından sonra Cornwall Düşesi olarak bilinen Charles'ın eşi Camilla, şimdi Kraliçe Eşi unvanına sahip oldu. Yeni kral ve eşi önümüzdeki aylarda Kraliyet taçlarına sahip olacak. Camilla’nın tacındaki Osmanlı detayı şimdiden dikkatleri çekti.

Trend 10-09-2022 16:04

Kısa sürede viral oldu! Sosyal medya bunu konuşuyor: Kraliçe'nin öleceği günü önceden bildi, Kral Charles'ın öleceği tarihi de yazmış

Sosyal medya, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümüyle ilgili bir paylaşımı konuşuyor. Twitter'da bir kullanıcı aylar öncesinde yaptığı paylaşımda 2. Elizabeth'in ölüm tarihini bildi. Paylaşım kısa sürede viral olurken hesap Kral Charles'ın öleceği tarihi de açıkladı.

Haber 09-09-2022 15:07

Kraliçe Elizabeth 96 yaşında öldü! Selin Ciğerci'nin yorumu dikkat çekti

Buckingham Sarayı, 96 yaşındaki Kraliçe Elizabeth’in ölüm haberini duyurdu. Sosyal medyanın gündemi de Kraliçe 2. Elizabeth'in ölümü oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken fenomen Selin Ciğerci de konuya sessiz kalmadı ve yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Magazin 09-09-2022 12:58

Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümü dünya basınında! “Yeri doldurulamaz”

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth’in 96 yaşında hayatını kaybetmesi tüm dünyada geniş yankı uyandırdı. İngiltere’de 10 gün süreyle ulusal yas ilan edilirken İngiliz basını manşetlerinde Kraliçe’nin ölümüne yer verdi. 70 yıllık saltanatını sona erdiren Kraliçe 2. Elizabeth’in ölümü dünya basınında da geniş yankı uyandırdı.

Trend 09-09-2022 11:42

SON DAKİKA | Kraliçe 2. Elizabeth tıbbi gözetim altına alındı! Sağlık durumuyla ilgili ilk açıklama

Son dakika haberi: Kraliçe II. Elizabeth sağlık durumunun kötüye gitmesi nedeniyle doktor gözetimi altına alındı. Buckingham Sarayı tarafından yapılan açıklamada doktorların endişeli olduğu belirtildi. Öte yandan Kraliçe II. Elizabeth'in sağlık durumuyla ilgili İngiltere'nin yeni başbakanı Liz Truss'tan da açıklama geldi. İşte tüm detaylar...

Haber 08-09-2022 15:01