Emekliye Zam Haberleri

5 aylık enflasyon farkı ile SSK, Bağ-Kur, memur emekli zammı ne kadar, maaş kaç TL olacak? Emekli memur maaşı enflasyon farkı!

5 aylık enflasyon oranının açıklanmasının ardından memur emeklisinin ne kadar alacağı merak edildi. Emekliler 6 ayda bir enflasyon farkına göre zam alıyor. 2023'ün ikinci yarısı sona ererken arama motorlarında yapılan sorgulamalar da hız kazandı. SSK, Bağ-Kur emeklileri Ocak 2024 itibarıyla yeni maaşlarını alacaklar. Birçok kişi "5 aylık enflasyon farkı ile SSK, Bağ-Kur, memur emekli zammı ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 5 aylık enflasyon oranı ile emekli memur maaşı ile ilgili detaylar!

Finans 07-12-2023 10:33

Emekliye zamda gözlerin çevrildiği tarih için açıklama geldi! Bu zam yeterli değil diyerek mesaj verdi

Özellikle en düşük aylığı alan emeklilerin maaşlarını yeterli bulmaması ve memurlara zam yapılmasının ardından 'Emekliye ara zam gelir mi?' sorusu gündeme gelmişti. AK Parti'den emeklilere zam yapılmasıyla ilgili yeni açıklama geldi. AK Partili Güler, zammın ekim ayında gelip gelmeyeceğiyle ilgili soruyu da yanıtladı.

Finans 25-08-2023 07:40

Emekli maaşına zam mı gelecek? En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere müjde

Emekli maaşları ile ilgili beklenen son dakika açıklaması geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin de gün içerisinde "En düşük emekli maaşını ve bayram ikramiyesini yükseltecek çalışmalarımız var" diyerek açıklamada bulunmuştu. Birçok kişi internette "Emekli maaşına zam mı gelecek?" sorusunu araştırıyor. Peki, En düşük emekli maaşı ne kadar olacak, kaç TL? İşte detaylar...

Finans 23-03-2023 07:01

Emekliye Zam

Emekliye Zam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Emekliye Zam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.