Endüstri Mühendisi Haberleri

DGS ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ TABAN PUANLARI 2023: DGS endüstri mühendisliği taban-tavan puanları, kontenjan ve başarı sıralaması kaç?

DGS endüstri mühendisliği başarı sıralamaları ve kontenjanlarına ilişkin araştırmalar hız kazandı. Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları bugün (11 Ağustos Cuma) ÖSYM'den gelen son dakika açıklaması ile adayların erişimine açıldı. Şimdi birçok kişi internette "DGS 2023 endüstri mühendisliği puanları kaç?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, DGS endüstri mühendisliği taban, tavan puanları ve başarı sıralaması kaç? DGS 2023 endüstri mühendisliği kontenjanları belli oldu mu?

Egitim 11-08-2023 11:13

Endüstri Mühendisliği mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Endüstri Mühendisliği bölümü mezunları iş imkanları nelerdir, nerelerde çalışır?

Üniversite tercihi yapacak öğrenciler bölüm araştırmasına yoğunlaşmaktadır. Meslek seçiminde çok büyük etkisi olan bölümü çok dikkatli bir şekilde seçmek gerekir. Bu sayede kişiler sevdikleri işlerde çalışabilir. Çoğu öğrencinin hayalleri arasında mühendis olmak vardır. Üniversitelerde oldukça fazla tercih edilen bir bölüm olarak da endüstri mühendisliği öne çıkar. Pek çok üniversitenin mühendislik fakültesinde bu bölüm yer alır. Peki endüstri mühendisleri ne iş yapar, nerelerde çalışır?

Egitim 10-04-2023 14:41