Ercan Havalimanı Haberleri

Turanlı'dan Ercan Havalimanı hakkında 'küresel barış ve iş birliği' mesajı! Türkiye ve KKTC yönetimi önemli görevler üstlendi

KKTC'deki Ercan Havalimanı hakkında açıklamalarda bulunan Taşyapı Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Turanlı, "Havalimanının küresel iş birliği ve barışın simgesi olacağına da inanıyoruz" dedi.

Finans 13-10-2023 15:45

Açılışına günler kaldı, Cumhurbaşkanı Erdoğan da katılacak! Bakan Uraloğlu Başarıyla tamamlandı diyerek duyurdu: 'Turizme ve ekonomiye önemli katkı sağlayacak'

Açılışına günler kalan yeni Ercan Havalimanı'yla ilgili Bakan Kuraloğlu'ndan paylaşım geldi. Uraloğlu "Açılış için artık gün sayıyoruz" ifadesini kullanırken havalimanının açılacağı tarihi belirtti. Açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılacağı havalimanıyla ilgili bilgileri paylaşan Uraloğlu, "400 milyon euro yatırım bedelli havalimanı, 10 milyon yolcu kapasitesine sahip" dedi.

Haber 09-07-2023 12:26

Rusya'dan KKTC'ye direkt uçuşlar başlayacak! İşte kritik tarih

Güney Kıbrıs’a yönelik ABD’nin silah ambargosunu kaldırmasının ardından önemli bir gelişme yaşandı. Gelişmeye göre Türkiye ve KKTC’den diplomatik bir atılım geldi. Rusya’dan KKTC’ye direkt uçuşların başlayacağı öğrenildi. Yaşanan bu gelişme doğrultusunda ilk uçuşun ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yeni Ercan Havalimanı’nın 15 Kasım’daki açılışına yetiştirilmeye çalışıldığı aktarıldı.

Haber 20-09-2022 18:12

Diğer Haber Etiketleri

Ercan Havalimanı

Ercan Havalimanı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ercan Havalimanı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.