Ercan Saatçi Haberleri Ve Son Dakika Ercan Saatçi Haberleri

Ercan Saatçi

Ercan Saatçi Haberleri

Ercan Saatçi kimdir, nereli ve kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ercan Saatçi'nin hayatı ve biyografisi!

Ercan Saatçi, İzel ve Çelik ile birlikte Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor. Bilindiği üzere; 1991 yılında bir albüm çıkardıktan sonra dağılan müzik grubu İzel-Çelik-Ercan tekrar bir araya geldi. 90'lı yıllara damga vuran müzik gurubu seneler sonra Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla ekrana gelen Şarkılar Bizi Söyler'de sevilen parçalarını seslendirecek. Peki, Ercan Saatçi kimdir, Şarkılar Bizi Söyler'in konuğu Ercan Saatçi nereli ve kaç yaşında?

Magazin 22-10-2022 20:25

İzel Çelik Ercan 30 yıl sonra konser verdi! İzel sahnede fenalaştı

30 yıl aradan sonra yeniden bir araya gelen İzel Çelik Ercan'ın Fethiye'deki konserinde korkutan anlar yaşandı. İzel sahnede bir anda fenalaştı. O anlar seyirci kamerasına yansıdı.

Magazin 03-09-2022 14:18

İzel-Çelik-Ercan yıllar sonra yeniden buluştu! Birlikte konser verecekler

1990'lı yıllara damga vuran gruplarından İzel-Çelik-Ercan 31 yıl sonra yeniden bir araya geldi. Çelik Erişçi, İzel Çeliköz ve Ercan Saatçi, 25 Ağustos'ta Kuruçeşme Açıkhava'da ilk konserlerini vereceklerini söyledi.

Magazin 26-07-2022 21:03

Erşan Kuneri'deki Nazlı rolüyle olay olmuştu! Cem Yılmaz'dan Çağlar Çorumlu ve Ozan Güven itirafı

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinde birlikte rol aldığı ünlü oyuncu Çağlar Çorumlu ile ilgili bir itirafta bulundu. Erşan Kuneri'deki Nazlı karakteriyle olay olan Çağlar Çorumlu ile Pek Yakında'dan önce tanıştığını söyleyen Yılmaz, "Çağlar'ı bana Ozan Güven tavsiye etti. Pek Yakında'da oynadık sonra da hep oynadık. Erşan Kuneri'de yaptıklarının hakkı ödenmez" dedi.

Magazin 04-07-2022 23:41

Ercan Saatçi

Ercan Saatçi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ercan Saatçi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Cem Yılmaz ve Ercan Saatçi'den bomba düet! Ne oldu yaram

Yapımcı ve müzisyen Ercan Saatçi, Cem Yılmaz’ın Netflix dizisi Erşan Kuneri dizisinin müzikleri için Cem Yılmaz ile birlikte düet yaptı. Düet çalışmasının klibi de sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Magazin 11-06-2022 08:48