Erken Boşalma Haberleri

Cinsel performansı üç katına çıkartıyor! Erken boşalmayı önlüyor

Cinsel sorunlar hem sağlığı hem de psikolojiyi etkiliyor. Bu sorunların konuşulmasının ayıp olarak görülmesi daha büyük problemlere neden olabiliyor. Erken boşalma ve cinsel gücün azalması gibi problemler için etkili çözümler aranıyor. Yapılan araştırmalar erkeklerin yapacakları temel birkaç hareketin cinsel performansı ve dayanıklılığı artırdığını buldu.

Haber 07-03-2023 09:34

Tamamen yanlış biliniyormuş: İdeal seks süresini artırmak çok kolay! Orgazmı geciktirmek için...

Seks, sadece cinsel olarak değil psikolojik ve sosyal olarak da oldukça önem taşıyor. Üzeri kapalı bir konu olarak görülen cinsel ilişki hakkındaki problemleri konuşmanın ayıp olduğu düşünülse de bu konular hakkında bilinçlenmek daha büyük cinsel sorunlara yol açabiliyor. İdeal seks süresini uzatmak ve orgazmı geciktirmek için çeşitli tüyolar bulunuyor.

Haber 28-12-2022 15:44

Seks sürenizi uzatacak! Aldığınız zevki doruklara çıkartan besinler

Cinsel hayat üzerinde beslenmenin ne kadar büyük önem taşıdığı biliniyor. Hem erkek hem de kadınlar zamanla cinsel sorunlar yaşayabiliyor. En yaygın görülen cinsel sorunlardan olan erken boşalmayı önlemek ve cinsellikten aldığınız zevki artırmak için günlük yediğiniz yiyecekleri değiştirebilirsiniz. İşte cinsellik için faydalı olan o etkili besinler...

Haber 14-11-2022 10:21

Sürekli yapıyorsanız risk altındasınız! Mastürbasyonun 5 sağlık riski

Mastürbasyon cinsellik hakkında merak edilen konular arasında bulunuyor. Birçok kişi internet üzerinden mastürbasyon zararlı mı? diye aramalarda bulunuyor. Mastürbasyonun sağlık üzerindeki etkileri göz korkutabiliyor. Uzmanlar sık yapılan mastürbasyonların 5 sağlık riskini belirtiyor.

Haber 02-11-2022 22:04

Cinsel ilişki sırasında bunları yapmak hayat kurtarıyor! Seksten aldığınız zevki yükseltecek 7 öneri

Cinselliğin her ne kadar kolay olduğu düşünülse de seks aşamasında bazı adımları kaçırmak hem sizin hem de partnerinizin aldığı zevki oldukça düşürebiliyor. Bu konuda erkeklere düşen görev çok daha fazla oluyor. Cinsel ilişki sırasında yapacakları basit adımlar ile iki tarafında aldıkları zevki artırmaları mümkün olabiliyor.

Haber 30-09-2022 09:09

Erken boşalma sorununu anında bitirir

Her yaştan erkeğin başına gelen erken boşalma, cinsel hayatı olumsuz etkileyebilir. Cinsel ilişki sırasında zirveye ulaşma süresi erkekler arasında tedirginlik veren konulardan biri olarak ön plana çıkıyor. Erken boşalma, erkeklerde sıklıkla hayal kırıklığı ve endişeye yol açan cinsel işlev bozukluğunun en yaygın şeklidir. Uzmanlar, erken boşalmayı önleyebilecek bazı yöntemler olduğunu belirtiyor.

Haber 07-09-2022 07:03

Fazla kısa sürüyor olabilir! İdeal seks süresi ne kadar olmalı? Cinsel birlikteliği uzatmak için…

Seks toplumda konuşulmayan konular arasında bulunuyor. Ancak cinsel sorunlar hakkında bilinçlenmek adına cinsel ilişkiyi konuşmanın normalleşmesi gerekiyor. Herkesin seks süresi değişiyor. Size normal gelen cinsel birlikteliğiniz normal şartlara göre oldukça kısa olabilir. Cinsel birlikteliğin süresini uzatmak için yapmanız gereken etkili yöntemler bulunuyor.

Haber 06-09-2022 10:35

Riskten hızla uzaklaşmak için ayda 21 kez...

Erkeklerde en sık rastlanan kanser türü olan prostat kanseri ile ilgili ilginç bir gerçek ortaya çıktı. Araştırma, erkekleri prostat kanserinden korumanın yeni bir yolunu keşfetti. Bilim insanlarının açıklamalarına göre, düzenli olarak boşalan erkeklerin prostat kanserine yakalanma ihtimali diğerlerine göre yüzde 33 daha az.

Haber 03-09-2022 07:04

Erken boşalma tedavisinde başarı gibi gelişme!

Erken boşalma tedavisi ile ilgili sürdürülen çalışmalardan yeni bir sonuç elde edildi. Erken boşalma sorunu yaşayan bir grup erkeğe Kuersetin (Quercetin) içerikli takviye verildi. Kuersetin (Quercetin), ağırlıklı olarak üzüm, soğan, yeşil çay, kapari ve lahana gibi besinlerde bulunur. Kuersetin (Quercetin) verilen erkeklerde boşalma süresi ortalama 1 dakika 17 saniye daha uzun sürdü.

Haber 11-05-2022 08:21

Uzman isim uyardı: Prostatın tedavisi cinsel sağlık sorunlarına yol açabiliyor

Orta yaş ve üzerindeki erkekleri en sık tehdit eden hastalıkların başında prostatın geldiğini söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Prostat hastalıklarında uygulanan tedavi seçenekleri erken boşalma, sertleşme güçlüğü gibi cinsel sorunlara yol açabiliyor. O neden tedavi yöntemini seçerken dikkat etmek gerekiyor” dedi.

Haber 22-10-2021 09:36

Uzman isim açıkladı! İşte orta yaştaki erkekleri bekleyen 5 ürolojik tehlike

Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, orta yaştaki erkeklerde performans kaybı, cinsel istekte azalma, prostat büyümesi, motivasyon düşüklüğü gibi problemlerin olabileceğini söyleyerek, “Kişiler bu sorunları sadece kendilerinin yaşadığını düşünüp, uzmana başvurmuyor. Ama hepsinin tedavisi var, mutlaka bir doktora gidin” dedi.

Haber 16-09-2021 09:45

Evliliklerde cinselliği tabu olarak algılamak sorunlara neden oluyor! İlişkilerde yaşanan cinsel sorunlar nasıl çözülür?

Günümüzde boşanmaların birçoğu cinsellik nedeniyle gerçekleşiyor. Cinsellik kavramı toplumuzda tabu olarak kaldığı için kişiler yaşadığı sorunlara çözüm üretmek yerine konunun üzerini kapatıyor. Bu durum bir süre sonra evliliklerde hasarlara neden oluyor.

Kadin 21-05-2021 10:35

Boşalma bozuklukları nelerdir, tedavisi nasıl yapılır?

Erkeklerde boşalma bozukluklarının iki ayrı bölümde ele alındığını söyleyen Üroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. İlker Çömez, erken boşalma ve geç boşalma tedavisi ile ilgili bilgi verdi.

Haber 10-05-2021 12:26

'Erkekler cinsel birlikteliği 4 katına kadar uzatabilecek'

Klinik deneyleri yapılan yeni bir ilaç sayesinde erken boşalma sorunu yaşayan erkeklerin birlikteliklerinin 4 katına kadar uzaması umuluyor.

Trend 11-02-2019 09:31

Davranışlarınızla erken boşalmanın önüne geçebilirsiniz!

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Berk Karataş, erken boşalma davranış tedavisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu...

Kadin 27-07-2018 14:43

Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan?

Cinsellik haz alıp haz verme üzerine kurulu bir eylemdir. Kısacası cinsellik demek haz demektir. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Berk Karataş, erken boşalma, sertleşme bozukluğu ve erken boşalmanın kısır bir döngü olduğunu söyleyerek, önemli açıklamalarda bulundu.

Kadin 18-05-2018 11:01

Utandıran ihmal! Her 5 erkeğin birinde görülüyor

Üroloji Uzmanı Op. Dr. Hasan Turgut, erkekleri çoğu zaman zora sokan ve kimi zaman boşanmaya kadar olumsuz sonuçlar doğuran erken boşalmaya işaret etti. Her 5 erkekten birinin boşalma problemi yaşadığını belirten Turgut, “Ancak bu sorunu yaşayan 10 erkekten sadece biri hekime başvuruyor” diye konuştu.

Kadin 12-04-2018 09:19

Cinsel ilişkinin uzun sürmesi için partnerime nasıl yardımcı olabilirim?

Erken boşalma cinsel ilişkiyi kabusa dönüştüren, hatta çiftleri ilişkiden soğutan bir durumdur. Üroloji Uzmanı Op. Dr. Berk Karataş, erken boşalmayla ilgili bilgiler verip tedavide partnerlerin önemine değindi.

Kadin 06-04-2018 14:27

'Gecikmesini' sağlayabilirsin

Journal of Sexual Medicine dergisinde yayımlanan bir çalışmaya göre, sevişme sırasında kısa sürede orgazma ulaşan erkeklerin büyük bir bölümü, bunu boşalma kontrolünün yetersizliğine veya aşırı hızlı bir şekilde uyarılmaya bağlıyormuş.

Haber 26-11-2017 15:22

Cinsellikte erken boşalma önemli bir sorundur

Erken boşalma, cinsel ilişki sırasında sperm çıkışının kontrol edilememesi ve erken dönemde boşalmanın gerçekleşmesi durumudur.

Haber 20-03-2017 08:02

İstanbul'da Reikili tedavi skandalı

İstanbul’da işadamı S.L., erken boşalma şikâyetiyle doktora gitmek yerine biyoenerji seanslarına katıldı. Seansı 250 TL'den 25 bin TL'si giden S.L., ''Fayda görmedim'' diyerek polise başvurdu.

Haber 27-12-2016 08:40

Erken boşalma sorunu nedir?

Erken boşalma, cinsel ilişki sırasında sperm çıkışının kontrol edilememesi ve erken dönemde boşalmanın gerçekleşmesi durumudur.

Haber 16-12-2016 10:22

Engelli çocuğa tecavüz eden sanığa 'erken boşalma' indirimi

Sanık S.K. ’basit cinsel istismar’ suçundan 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 10-03-2016 13:55

Erken boşalma sorunu yaşayan erkekleri nasıl tanırsınız? İşte erken boşalma sorunu yaşayan erkeklerin ortak özellikleri

Cinsel birleşmelerinin çoğunda, çok az bir uyarılma ile erkeğin; henüz boşalmayı istemediği bir anda, vajinaya girmeden önce, vajinaya girer girmez ya da girdikten çok kısa bir süre sonra boşalması “erken boşalma” olarak tanımlanıyor. Erken boşalma yaşayan erkeklerin oranı ise hiç de azımsanacak kadar değil. Peki, erken boşalma sorunu yaşayan erkeklerin ortak özellikleri neler? İşte her kadına yol gösterecek o özellikler...

Kadin 16-12-2015 06:38

Prof. Dr. Abay: 4 erkekten birinin sorunu erken boşalma

Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Psikiyatri Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ercan Abay, her 4 erkekten birinin erken boşalma sorunu yaşadığını belirterek, "Toplumumuzda erkekler arasında cinselliğin abartılı algılanması, Performans anksiyetesine (kaygı) yol açmaktadır" dedi.

Haber 21-12-2007 11:10

Gecikmiş ejakulasyon (geç boşalma) sorunu

Cerrahpaşa Tıp Fak. Androloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halim Hattatgeç boşalma sorunu Mynet okurları için yazdı.

Haber 05-10-2005 02:30

Cinsel kaynaklı problemler

Jinekolog Dr. Mebrure Altuğ bugüne kadar ki Mynet'teki yazılarından ve gelen e-maillerdeki danışılan konulardan elde ettiği istatistiki bilgilere göre, cinsel kaynaklı problemlerden en fazla şikayetçi olunan konuları yine Mynet okurları için yazdı.

Haber 24-08-2005 09:57

Erken boşalma nedir, neden olur?

Erken boşalma erkeklerin korkulu rüyasıdır. Erken boşalmanın nedenlerini, sebeplerini ve tedavi yöntemlerini Hattat Hastanesi Üroloji Bölüm Başkanı ve Cerrahpaşa Tıp Fak. Androloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Halim Hattat, Mynet okurları için derledi.

Haber 14-03-2005 06:53