Esra Ceyhan Haberleri Ve Son Dakika Esra Ceyhan Haberleri

Esra Ceyhan Haberleri Ve Son Dakika Esra Ceyhan Haberleri

1969 İzmir doğumlu Esra Ceyhan, sunucu ve televizyon yapımcısıdır. Televizoyn dünyasında programcılığa adım atışı HBB kanalındaki İkiden Dörde adlı gündüz kuşağı kadın programı ile başlamıştır. Burada başarı elde eden ceyhan ATV’de geçti ve Esra Ceyhan ile A’dan Z’ye programına başladı. Yıllarca süren program bir televizyon klasiği haline geldi. Televizyonculuğunun yanında Sabah gazetesinde köşe yazarlığı da yapan Ceyhan daha sonra TV 8’e geçmiş ve programını 1 sezon burada sürdürmüştür. Ardaından Kanal D’de Esra CEyhan’la adlı programı yapmaya başladı. 2009 yılında TRT’ye transfer olması ile birlikte bu sefer Esra Ceyhan’la Hayat adlı gündüz programını hazırlamaya başlamıştır. Kendisinin Cey Yapım adlı bir yapım şirketi de bulunmaktadır.

Esra Ceyhan Haberleri

Bir döneme damgasını vurmuştu! Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i aslında bakın kim olacakmış! Gerçek yıllar sonra ortaya çıktı

Çocuklar Duymasın dizisi tam 9 sezon boyunca ekranda yer aldı ve 464 bölüm sürdü. Uzun soluklu yapımlardan biri olan dizideki karakterler de çok sevildi. Çocuklar Duymasın'da Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ bu rolle hafızalara kazındı. Ancak rol hakkındaki bir gerçek yıllar sonra ortaya çıktı.

Magazin 02-02-2024 07:04

A'den Z'ye programı ile 90'lı yıllara damga vurmuştu! 54 yaşındaki Esra Ceyhan'ın son hali şaşırttı

90'lı yıllarda ATV'de yaptığı A'dan Z'ye programıyla hafızalara kazınan Esra Ceyhan sosyal medyada yeniden gündem oldu. uzun yıllar televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve artık kamera önünden uzak bir hayat süren Esra Ceyhan'ın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 12-12-2023 15:08

54 yaşındaki Esra Ceyhan'ın son halini görenler çok şaşırdı! Bir döneme damga vurmuştu

ATV ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programıyla hafızalara kazınan güzel sunucu Esra Ceyhan son haliyle gündem oldu. Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye isimli programı ile ün kazanan sevilen isim uzun yıllar televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkmıştı. Güzelliği ile de dikkat çeken Esra Ceyhan'ın son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

Magazin 19-07-2023 08:35

Esra Ceyhan genç kızını paylaşıp sitem etti! Ergenlik dönemini yaşayan...

Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye isimli programla hafızalara kazınan sunucu Esra Ceyhan kızıyla pozunu paylaştı. Esra Ceyhan gözlerden uzak büyüttüğü kızı Ayşe'yle pozuna yazdığı sitem dolu mesaj dikkat çekti. Ceyhan açıklamasında "Küçük birer kadın gibi görünen ergen kızlar… Genç kız gibi görünmeye çalışan anneler. Ve aynı karede yer aldıklarında tuhaf, doğallıktan uzak fotoğraflar" diyerek ünlü isimlere göndermede bulundu.

Magazin 28-09-2022 08:28

Esra Ceyhan

Esra Ceyhan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Esra Ceyhan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Esra Ceyhan'ın gözlerden uzak büyüttüğü kızı Ayşe'ye bakın! Genç kız oldu

Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye isimli programla tanınan ve uzun zamandır ekranda görünmeyen Esra Ceyhan, yıllar sonra ortaya çıktı. Barbaros Ceyhan ile evliliğinden dünyaya gelen 16 yaşındaki kızı Ayşe ile fotoğrafını paylaşan Esre Ceyhan, sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-08-2022 15:46

Esra Ceyhan'ın kızı Ayşe ortaya çıktı! Esra Ceyhan açıklamasıyla dikkat çekti

Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye isimli programla tanınan ve uzun zamandır ekranda görünmeyen Esra Ceyhan, yıllar sonra ortaya çıktı. Barbaros Ceyhan ile evliliğinden dünyaya gelen 16 yaşındaki kızı Ayşe ile doğum gününde poz veren Esre Ceyhan gündüz kuşağı sunucularına taş atmayı da ihmal etmedi.

Magazin 14-04-2022 14:48

Bergüzar Korel'e Esra Ceyhan'dan Squid Game tepkisi: Ne çabuk unuttun!

Üçüncü kez anne olmaya hazırlanan Bergüzar Korel, çocukların son günlerde popüler hale gelen Güney Kore yapımı Squid Game dizisini izlemesine tepki gösterdi. Korel'e yanıt ise Esra Ceyhan'dan geldi.

Magazin 25-10-2021 17:06

Güzel sunucu Esra Ceyhan'ın son haline bakın! Görenler şaşıp kaldı

A'dan Z'ye programıyla bir döneme damga vuran güzel sunucu Esra Ceyhan, uzun zamandır gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Gelin, Esra Erol'un son haline hep birlikte göz atalım...

Magazin 06-10-2021 09:10

Bir döneme damga vurmuştu! Ünlü sunucu Esra Ceyhan tanınmaz halde!

Bir zamanlara damga vuran ünlü sunucu Esra Ceyhan, ATV ekranlarında yıllarca yayınlanan Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye programını sundu. Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye programı yıllarca seyirciler tarafından ilgiyle takip edildi. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan 52 yaşındaki sunucunun son halini görenler tanımakta güçlük çekti. Ceyhan, aldığı kilolarla gündem oldu.

Magazin 18-08-2021 15:30

Esra Ceyhan müjdeyi böyle verdi

Bir döneme damga vuran Esra Ceyhan, televizyona döneceğinin müjdesini verdi. Instagram hesabından kızıyla birlikte fotoğraflarını paylaşan Esra Ceyhan, pandemi bitince ekranlara döneceğini söyledi.

Magazin 15-05-2021 20:30

Bir zamanlar Müge Anlı yerine Esra Ceyhan vardı! Ekranların unutulan ismi bakın şimdi ne yapıyor?

Bir döneme damgasını vuran ünlü sunucu Esra Ceyhan şimdi ne yapıyor? Esra Ceyhan'ın yıllar içindeki değişimi şaşırttı.

Magazin 20-03-2021 10:39