Evcen Haberleri

Fahriye Evcen'in pozları sosyal medyayı salladı! Hoş geldin Yaz

Sosyal medya paylaşımları ve başarılı kariyeriyle sık sık gündeme gelen Fahriye Evcen bu kez son pozlarıyla gündeme geldi. Evcen, Instagram hesabından "Yaza merhaba" notuyla pozlarını paylaştı.

Magazin 22-04-2024 16:09

Burak Özçivit oğlu Kerem'i paylaştı sosyal medya yıkıldı! 'Resmen kopyası'

Şimdilerde Kuruluş Osman dizisinde 'Osman Bey' karakterine hayat veren Burak Özçivit başarılı oyunculuğu ve yakışıklılığıyla adından söz ettiriyor. Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan Burak Özçivit eşi ve çocuklarıyla yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor. Burak Özçivit oğlu Kerem ile poz verdi, sosyal medya yıkıldı. Ünlü ismin gönderisine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 13-04-2024 14:15

Yatırımlarını gayrimenkule yatırıyorlar! Fahriye Evcen lüks evinin manzarasını paylaştı!

2017 yılında evlenen Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Sosyal medyayı sık sık kullanan ikiliden Fahriye Evcen lüks evinin manzarasını paylaştı. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem olmayı başardı.

Magazin 20-03-2024 08:59

Fahriye Evcen oğlu Kerem'i paylaştı! Görenler aynı şeyi söyledi! 'Babasının kopyası'

Son dönemde eşi Burak Özçivit ile yaptıkları reklam anlaşmalarıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncu Fahriye Evcen şimdi oğlu Kerem ile verdiği pozlarla gündeme geldi. Minik Kerem'i gören herkes 'Babasının kopyası' yorumunu yaptı.

Magazin 15-03-2024 15:35

Yatırımlarını gayrimenkule yapıyorlar! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in lüks villasını görenler hayran kaldı

2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen sanat dünyasının örnek çiftleri arasında yer alıyor. Son dönemde reklam anlaşmaları ile gündemden düşmeyen ünlü çift bu defa lüks villaları ile gündem oldu. Fahriye Evcen ev hallerini paylaştı lüks evini görenler hayran kaldı.

Magazin 06-03-2024 09:35

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit'e Rusya'da yoğun ilgi! Onu görmenin bedeli dudak uçuklattı

Kuruluş Osman dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Burak Özçivit son dönemde yaptığı reklam anlaşmaları ile gündemde. Kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen ile mutlu bir evliliği olan Özçivit yurt dışında geniş bir hayran kitlesine sahip. Özçivit, son olarak Rusya'daki hayranlarıyla buluştu. Onu görmenin bedeli ise dudak uçuklattı.

Magazin 24-02-2024 08:41

Ünlü oyuncu Fahriye Evcen oğlu Kerem'i paylaşmalara doyamadı! Çok aşığım

Son olarak Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde 'Akça Hatun' karakterine can veren Fahriye Evcen şimdilerde ekranlardan uzak. Oyunculuk performansı kadar özel hayatı da merak edilen Evcen, yakın zamanda ikinci çocuğu Kerem'i kucağına almıştı. Oğlu Kerem'i paylaşmalara doyamayan Evcen, son paylaşımına "Çok aşığım" şeklinde not düştü.

Magazin 21-02-2024 18:50

Yatırımlarını gayrimenkule yapıyorlardı! Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti reklamdan öyle bir para kazandı ki...

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti kazançlarıyla gündem olmaya devam ediyor. TV8'den Umut Ünver'in haberine göre Fahriye ve Burak Özçivit çifti rekor kıran bir reklam anlaşması imzaladı.

Magazin 04-02-2024 15:21

Fahriye Evcen minik oğlu Kerem'in yüzünü ilk kez gösterdi! Yorum yağdı! 'Babasının kopyası'

Fahriye Evcen kendisi gibi ünlü oyuncu Burak Özçivit'le 2017 yılında dünya evine girdi. Bu mutlu evliliklerinden iki çocuk sahibi olan ünlü çift evlilikleriyle örnek gösteriliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu bu defa minik oğlu Kerem'i paylaştı. Kerem Özçivit'i gören herkes aynı yorumu yaptı.

Magazin 18-01-2024 18:06

40 kilo vermişti! Usta oyuncu Halil Ergün zayıflama ameliyatı mı oldu? Kıskanmayın

2006 yılından 2010'a kadar Kanal D'de yayınlanan Yaprak Dökümü adlı dizide Ali Rıza Tekin karakterini canlandıran Halil Ergün son haliyle gündeme gelmişti. 40 kilo veren usta oyuncu zayıflama ameliyatı olduğuna dair iddialara yanıt verdi.

Magazin 03-01-2024 13:58

Yüzündeki değişim olay olmuştu! Fahriye Evcen'in İsviçre pozlarına beğeni yağdı

Son olarak Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde izleyicisinin karşısına çıkan güzel oyuncu Fahriye Evcen geçtiğimiz günlerde bir davete katılmış ve tarzıyla geceye damga vurmuştu. İddialı pozlarıyla çok konuşulan Evcen'in yüzündeki değişimde olay olmuştu. Evcen şimdi de İsviçre'de verdiği pozla gündeme geldi.

Magazin 26-12-2023 15:46

Yaprak Dökümü'nün Ali Rıza Bey'i Halil Ergün'ün son hali şaşırttı! Gören bir kez daha baktı

Reşat Nuri Güntekin'in ölümsüz eserinden uyarlanan Yaprak Dökümü 2006-2010 yılları arasında fırtınalar estirdi. Bennu Yıldırımlar, Güven Hokna, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen ve Deniz Çakır gibi ünlü isimleri kadrosunda barındıran dizide Ali Rıza karakterine hayat veren ünlü oyuncu Halil Ergün sosyal medyada gündem oldu. Kilo veren usta oyuncu, adeta bambaşka birine dönüştü.

Magazin 24-12-2023 13:37

Fahriye Evcen'in yüzündeki değişim olay oldu! Son haline yorum yağdı

En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan ünlü oyuncu Fahriye Evcen önceki gün katıldığı davete güzelliği ve tarzıyla damga vurdu. Ödül gecesine ait pozlarını sosyal medya hesabından paylaşan Evcen'in yüzündeki değişim ise dikkatlerden kaçmadı. Güzel oyuncun son haline yorum yağdı.

Magazin 20-12-2023 17:22

Fahriye Evcen boğaz pozlarıyla büyüledi! Boynundaki detay dikkat çekti

En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Fahriye Evcen sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. İkinci çocuğunu ocak ayında kucağına alan Evcen boğazda gittiği bir restoranda peş peşe poz verdi. Ünlü ismin boynundaki kolyesi dikkat çekti.

Magazin 11-11-2023 08:28

Fahriye Evcen 10 aylık oğlu Kerem’le paylaşım yaptı! Sosyal medyada beğeni yağdı

Fahriye Evcen kendisi gibi ünlü oyuncu Burak Özçivit'le 2017 yılında dünya evine girdi. Bu mutlu evliliklerinden iki çocuk sahibi olan ünlü çift ilişkileriyle örnek gösteriliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan güzel oyuncu bu defa oğlu Kerem’le yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Evcen'in 10 aylık oğlu ile karesine beğeni yağdı.

Magazin 28-10-2023 14:17

Fahriye Evcen'in kombininin fiyatı dudak uçuklattı! Güzelliğiyle büyüledi

En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde rol alan Fahriye Evcen katıldığı davete güzelliği ve tarzıyla damga vurdu. İkinci çocuğunu ocak ayında kucağına alan Evcen'in saatinin ve çantasının fiyatı ise dudak uçuklattı.

Magazin 30-09-2023 11:39

Bugün Yaprak Dökümü neden yok, saati mi değişti? Yaprak Dökümü bitti mi? 22-23 Ağustos Kanal D yayın akışı

Yaprak Dökümü neden yok, bitti mi gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Deniz Çakır, Tolga Karel, Gökçe Bahadır ve Fahriye Evcen gibi isimlerin başrolünde yer aldığı Yaprak Dökümü özet bölümleriyle hala yoğun ilgi görüyor. Hafta içi her gün ekrana gelen Yaprak Dökümü bugün yayınlanmayınca merak edildi. Peki, Bugün Yaprak Dökümü neden yok, saati mi değişti? İşte 22-23 Ağustos Kanal D yayın akışı...

Magazin 22-08-2023 11:53

Hande Erçel'den Afra Saraçoğlu'na sevilen ünlülerin bu yaz seçtikleri bikinilere alternatifler

"Sahilde ve havuzda çok şık olmak istiyorum." diyorsanız doğru yerdesiniz. Birbirinden güzel ve yetenekli ünlü isimlerin plaj kombinlerine alternatif ürünleri bir araya getirdik. Ebru Şahin'den Fahriye Evcen'e, Hande Erçel'den İrem Derici'ye kadar birçok ünlünün plaj stilini inceleyebilir ve onlardan ilham alarak alternatif seçeneklerle göz alıcı kombinler yapabilirsiniz. Hazırsanız başlayalım.

Magazin 14-08-2023 16:40

Survivor’la ünlenen Başak Özer’in son hali ağızları açık bıraktı! Görenler tanıyamadı

Survivor ve Var Mısın Yok Musun yarışmaları ile üne kavuşan Başak Özer’in son halini görenlerin ağızları açık kaldı. Fenomen haline gelen Var Mısın Yok Musun’da yarışan ve daha sonra Survivor’a katılan ünlü isim bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürüyor.

Magazin 07-04-2023 09:43

Fahriye Evcen'den duygusal paylaşım! Tüm dünya bir araya gelse onun yerini tutamayacak

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından başlayan arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 10 ili etkileyen depremden etkilenenlere ünlü isimlerden de destek paylaşımları geliyor. En son Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Akça karakterine hayat veren Fahriye Evcen sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşım yaptı.

Magazin 13-02-2023 15:13

Fahriye Evcen'den karnı burnunda poz! Kavuşmaya az kaldı

Meslektaşı Burak Özçivit ile 2017 yılında görkemli bir düğünle nikah masasına oturan ünlü oyuncu Fahriye Evcen, 2019'da oğlu Karan Özçivit'i kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tattı. Geçen aylarda ise ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıkan oyuncu, son halini sosyal medya hesabında yayınladı. Güzelliğiyle göz kamaştıran Evcen, kısa sürede sosyal medyada ilgi odağı oldu. Büyük ilgi gören fotoğraf, binlerce yorum ve beğeni aldı.

Magazin 27-12-2022 14:00

Burak Özçivit'in oğlu Karan'la eğlenceli pozları gündem oldu!

Yakında ikinci kez baba olacak olan Burak Özçivit'in bugün doğum günü. 38 yaşına basan Burak Özçivit doğum gününde oğlu Karan ile sevgi dolu paylaşımda bulundu. Oğlu Karan ile eğlenceli hallerini paylaşan Burak Özçivit'e eşi Fahriye Evcen'den de "Aşklarım" yorumu geldi.

Magazin 24-12-2022 15:12

Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen'e 10 milyon TL'lik hediye!

Fahriye Evcen'le 5 yıl önce evlenen ve şimdilerde ikinci kez babalık heyecanı yaşayan Burak Özçivit, eşine aldığı doğum hediyesi için kesenin ağzını açtı. Yakın zamanda ikinci çocuğunu kucağına alacak olan Fahriye Evcen’e, eşi Burak Özçivit doğum hediyesi olarak 10 Milyon değerinde lüks bir araç aldı.

Magazin 14-12-2022 12:30

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in yeni yıl gezmesi

Şu sıralar ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çift, oğulları Karan ile alışveriş merkezinde eğlenceli anlar yaşadı.

Magazin 05-12-2022 16:14

Fahriye Evcen'in hamilelik pozu hayran bıraktı! İlk yorum Burak Özçivit'ten

Fahriye Evcen Instagram'dan paylaştığı son karelerle gündeme bomba gibi düştü. Yıldız Çağrı Atiksoy ile Berk Oktay'ın düğününde erkek bebek beklediklerini doğrulayan Burak Özçivit, eşi Fahriye Evcen'in karnı burnunda pozlarına yorum yapmadan geçmedi.

Magazin 11-10-2022 14:43