MAGAZİN

Kapat

O iddiaya yalanlama

Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisinde bölüm başı alınan ücret yüzünden kriz çıktığı iddiası dizinin yapımcı firması Ay Yapım tarafından yalanlandı.

Dün çıkan haberlerde, diziye yeni katılan Fahriye Evcen'in bölüm başı 30 bin lira alacağı, bölüm başı 20 bin lira alan Farah Zeynep Abdullah'ın ise bu durumu öğrenince sette kriz çıktığı iddia edilmişti.

İŞTE YAPIMCI FİRMANIN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI:

"21 Ağustos 2014 tarihinde Posta Gazetesi'nde imzasız olarak 'kriz' anonsuyla duyurulan Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisiyle ilgili haber tamamen hayal ürünüdür.

Kurt Seyit ve Şura İstanbul dizisinin seti henüz başlamamıştır. Söz konusu oyuncular henüz bir araya dahi gelmemişlerdir. Başlamamış bir sette bir krizin yaşanmış olması da mümkün değildir. Oyunculara ödendiği iddia edilen rakamların hiç biri gerçek olmadığı gibi, geçmişte yapılan bazı haberlerde yer alan indirimler, pazarlıklar söz konusu hiç değildir. Dolayısıyla bahsedilen krizin gerçek olması için tek bir dayanak dahi mevcut değildir. Hal böyle iken asılsız bir haberin farklı mecralarda da yayılması, haberde ismi geçen herkesi fazlasıyla üzmektedir.

Şirketimiz tarafından duyurusu yapılmamış, onaylanmamış ya da gazeteci imzası barındırmayan haberlere itibar etmemenizi önemle rica ederiz."

MyMani

Öne Çıkan İhtiyaç Kredileri

Tümü

0% Faizli Fırsat!

GARANTİ BBVA - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

DENİZBANK - %0 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

Avantajlı Fırsat

AKBANK %0,99 FAİZLİ 100.000 TL

Faiz Oranı

%0,99

Vade

12 Ay

Toplam Tutar

100.000 TL

Detayları gör

0% Faizli Fırsat!

İŞ BANKASI - %0 FAİZLİ 55.000 TL

Faiz Oranı

%0

Vade

3 Ay

Toplam Tutar

55.000 TL

Detayları gör

Saygılarımızla,

Ay Yapım

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

Kapat