Farklı Haberleri

Hamile kadın devasa karnıyla hayrete düşürdü! Bu çok acı verici görünüyor

Hamilelikte hem duygusal hem de fiziksel olarak birçok değişim yaşanıyor. Bazı kişiler hamilelikte fazla kilo almasa da bazıları bebeklerin kilosuna ve miktarına göre daha fazla kilo alabiliyor. Brittany Schneider, yayınladığı videoda üçüzlere hamile olmanın etkilerini gösterdi.

Kadin 19-05-2023 11:14

Birbirimizden tamamen farklıyız! Kadınları ve erkekleri ayıran temel farklar

Kadınlar ve erkekler eşit olsalar da hayata olan bakış açıları, olayları ele alış şekilleri ve zevkleri oldukça farklılık gösteriyor. Bu farklılıklar bazen birbirimize yaklaşmamızı sağlarken bazı durumlarda oldukça zorlayıcı olabiliyor. Kadınlar ve erkekler arasındaki temel farklar çizim haline getirildi.

Kadin 30-01-2023 14:12

Farklı eş anlamlısı nedir? Farklı kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçe çevresindeki toplulukların dilleriyle sürekli olarak etkileşimdedir. Bu çeşitli etkileşimler sonucunda dilimize çeşitli kelimeler geçmiştir. Bu kelimelerin dilimizde yer edinmeleriyle birlikte çeşitlilik artmıştır. Aynı zamanda başka dillerden geçen kelimelere Türkçe ekler ekleyerek daha başka kelimeler de türemiştir. Zaman içerisinde bu kelimelerle aynı anlama gelen kelimeler de oluşmuştur. Peki, farklı kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 12-09-2022 16:13

Hiç duymamıştınız! Göbek deliğiniz karakterinizi ve kaç yaşına kadar yaşayacağınız belirliyor

Herkesin vücudu farklılık gösteriyor. Temel uzuvlarımız farklılık gösterdiği gibi göbek delikleri de çok çeşitli olabiliyor. Yapılan araştırmalara göre 6 çeşit göbek deliği bulunuyor ve bu göbek delikleri yaşamla ilgili ilginç bilgiler veriyor.

Haber 12-09-2022 09:14

Farklı

Farklı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Farklı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.