Gelinim Mutfakta Haberleri Ve Son Dakika Gelinim Mutfakta Haberleri

Gelinim Mutfakta Haberleri Ve Son Dakika Gelinim Mutfakta Haberleri

12 Mart 2018 yayım hayatına Kanal D’de başlayan Gelinim Mutfakta, yemek temalı bir yarışma programıdır. 2018-2020 arasında yarışmacının sunuculuğunu Fatih Ürek yapmıştır. 2020 sunuculuğa Onur Büyüktopçu gelmiş daha sonra 2021’de program Seda Sayan’ın sunucluğunda devam etmiştir. Yarışmasının kurallarına göre 4 gelinin 4 kayınvalidesiyle yarışıyor. 5 gün süresince farklı yemekler pişirilir. Yemeklere verilen puanlara göre günün en yüksek puanını alan gelin 1 çeyrek altın alır. Haftanın final gününde en yüksek puanı toplayan gelin ise 5 altın bilezik kazanır. En düşük puandaki gelin ile kaynana ise elenir.

Gelinim Mutfakta Haberleri

Gelinim Mutfakta patlıcanlı Ramazan kebabı tarifi! Nefis patlıcanlı Ramazan kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Patlıcan kebabı tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından merak edildi. ''11 Ayın Sultanı'' olarak da adlandırılan mübarek Ramazan ayında iftara birbirinden lezzetli tarifler yapılıyor. 'İftara ne pişirsem' diye düşünüyorsanız bu nefis patlıcanlı Ramazan kebabı tarifini denemelisiniz. Peki, patlıcanlı Ramazan kebabı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-03-2024 14:01

Nefis cennet hurmalı pasta tarifi! Gelinim Mutfakta Trabzon hurmalı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Trabzon hurmalı pasta tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer aldı. Trabzon hurması olarak da bilinen cennet hurmasıyla yapılan bu pasta tarifi farklı tarif arayanlardan tam puan alıyor. Peki, Trabzon hurmalı pasta nasıl yapılır, malzemeleri neler? İşte detaylı tarifi...

Yemek 26-01-2024 14:58

Boşandığı eşiyle yeniden barışmıştı! Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin son paylaşımlarıyla kafa karıştırdı

Şimdilerde gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstlenen Nursel Ergin özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa son paylaşımlarıyla kafaları karıştırdı.

Magazin 25-01-2024 09:18

Elindeki anteni sallaya sallaya gelinini uyardı! Gelinim Mutfakta'da şoke eden anlar

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Her bölümünde ilginç anların yaşandığı programda bu defa bir kayınvalidenin gelinini uyarma şekli gündem oldu. Elinde antenle canlı yayına çıkan Dilek Hanım'ı o anları sosyal medyayı salladı.

Magazin 18-01-2024 15:05

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 29 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isime dair araştırmalar haftanın son gününde yoğunluk kazandı. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geliyor. Haftanın birincisi tam 10 adet altın bileziğin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini merak ediyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 29 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 29-12-2023 19:56

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 22 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 22 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 22-12-2023 17:02

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 15 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 15 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 15-12-2023 17:41

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 8 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 8 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 08-12-2023 17:37

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 1 Aralık 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 1 Aralık 2023 puan durumu...

Magazin 01-12-2023 16:56

Faslı turizmci evlenmesi için havuzlu villa hediye etmek istemişti! Nursel Engin'in kızı pozlarıyla olay oldu

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Var Mısın Yok Musun yarışması ile ünlenen Nursel Ergin şimdilerde gündüz kuşağının sevilen programı Gelinim Mutfakta'nın sunuculuğunu üstleniyor. Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü isim bu defa kızı Bengü ile gündem oldu. Nursel Ergin’in kızı güzelliğiyle adeta büyüledi.

Magazin 27-11-2023 17:28

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 24 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 24 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 24-11-2023 17:42

Gelinim Mutfakta'da şoke eden anlar! Fenomen isim bir anda yere yığıldı

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Haftanın son gününde yarışmada şoke eden anlar ekrana gelecek. Fenomen kayınvalidelerden biri olan Beyhan Hanım'ın bir anda yere yığıldığı anlar fragmana damga vurdu.

Magazin 24-11-2023 13:56

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 17 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 17 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 17-11-2023 17:30

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 10 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 10 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 10-11-2023 14:53

Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Favori gelin adayı 10 bileziği duyunca baygınlık geçirdi

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar sık sık gündem oluyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yemek yarışmasına bu defa stüdyo bir anda karıştı. Fenomen gelin adayı baygınlık geçirince herkes ne yapacağını şaşırdı.

Magazin 10-11-2023 14:08

Gelinim Mutfakta Luhum Pilavı tarifi! Luhum pilavı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Gelinim Mutfakta luhum pilavı tarifi hakkında araştırmalar hız kazandı. Hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da bugün gelinlerden Osmanlı Mutfağı tarifi olan luhum pilavı yapmaları istendi. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı alan gelin günün birincisi olup çeyrek altının sahibi olacak. Peki, Luhum pilavı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte yapılış şekli...

Yemek 07-11-2023 15:18

Gelinim Mutfakta yeni gelin baklavası nasıl yapılır, malzemeleri neler? Ev yapımı kolay ve pratik baklava tarifi!

Baklava, tatlı sevenlerin vazgeçilmezi olan lezzetli bir hamur işidir. Gelinim Mutfakta programında yapılmasının ardından gündemde yer alan baklavanın detaylı tarifi merak ediliyor. Her ne kadar zahmetli görünse de oldukça pratik ve lezzetli olan baklava tarifini evde gönül rahatlığıyla deneyebilirsiniz. Peki, ev yapımı baklava nasıl yapılır, püf noktaları neler?

Yemek 03-11-2023 17:01

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 3 Kasım 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 3 Kasım 2023 puan durumu...

Magazin 03-11-2023 13:48

Gelinim Mutfakta'da ortalık karıştı! Kayınvalide gelinine alınan hediyeyi duyunca sinir krizi geçirdi

Nursel Ergin'in sunumuyla Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında ortalık karıştı. Yarışmada kayınvalide Gönül ve gelin Tuğba arasında hediye krizi yaşandı. Oğlunun babasından kalan 8,5 milyon TL'lik evini eşinin üstüne yaptırdığını öğrenince yayında sinir krizi geçirerek bayıldı.

Magazin 03-11-2023 10:28

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 27 Ekim 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 27 Ekim 2023 puan durumu...

Magazin 27-10-2023 17:11

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 20 Ekim 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 20 Ekim 2023 puan durumu...

Magazin 20-10-2023 17:10

Gelinim Mutfakta samsades tatlısı tarifi! Samsades tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da bugün gelinlerden samsades tatlısı yapmaları istendi. En güzel tatlıyı yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar büyük ödülün sahibi olabilmek için ter dökecek. Ekran başındakiler ise Gelinim Mutfakta samsades tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte yapılışı...

Yemek 20-10-2023 12:53

Böyle davetiye görülmedi... Gelinim Mutfakta'da Cansu gelinin düğün davetiyesini görenler şoke oldu

Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da gelinler ve kaynanalar arasındaki diyaloglar ve tartışmalar sık sık gündem oluyor. Her bölümü ilgiyle izlenen yemek yarışmasına bu defa fenomen gelinlerden biri olan Cansu'nun düğün davetiyesi damga vurdu. Cansu gelinin davetiyesini görenler şoke oldu.

Magazin 19-10-2023 14:20

Gelinim Mutfakta Sultan Kebabı tarifi! Sultan Kebabı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte püf noktası

Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da bugün gelinlerden sultan kebabı yapmaları istendi. En güzel yemeği yapıp en yüksek puanı almak için mücadele eden yarışmacılar büyük ödülün sahibi olabilmek için ter dökecek. Ekran başındakiler ise Gelinim Mutfakta Sultan Kebabı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte yapılışı...

Yemek 19-10-2023 11:40

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 13 Ekim 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 13 Ekim 2023 puan durumu...

Magazin 13-10-2023 16:59

Gelinim Mutfakta billuriye nasıl yapılır, malzemeleri neler? Gaziantep'in meşhur billuriye tatlısı tarifi

Billuriye tatlısı tarifi, Gelinim Mutfakta programı ile gündeme geldi. Gaziantep yöresine ait şerbetli tatlılardan biri olan billuriye tatlısı ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz billuriye tatlısı tarifi özellikle misafir sofralarına çok yakışıyor. Peki, billuriye tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 13-10-2023 14:03

Gelinim Mutfakta ıspanaklı fırın makarna tarifi! Mis gibi kokan ıspanaklı fırın makarna nasıl yapılır?

Gelinim Mutfakta ıspanaklı fırın makarna tarifi merak edildi. Görüntüsüyle iştah açan, aynı anda hem börek, hem makarna, hem de lazanya yiyormuş gibi hissedeceğiniz enfes bir makarna tarifini sizler için hazırladık. Peki, Mis gibi kokan ıspanaklı fırın makarna nasıl yapılır? İşte Gelinim Mutfakta ıspanaklı fırın makarna tarifi!

Yemek 09-10-2023 14:43

Gelinim Mutfakta kim elendi, altın bilezikleri kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 6 Ekim 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 6 Ekim 2023 puan durumu...

Magazin 06-10-2023 17:23

Gelinim Mutfakta Gelin Tatlısı tarifi! Gelin tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte püf noktası

Gelinim Mutfakta Gelin Tatlısı tarifi hakkında araştırmalar hız kazandı. Hafta içi her gün ekrana gelen fenomen yarışma programında bugün gelinlerden en güzel gelin tatlısı yapmaları istendi. Ekran başında izleyenler ise Gelin tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? gibi soruların yanıtları merak etmeye başladılar. İşte püf noktası ile gelin tatlısı tarifi...

Yemek 06-10-2023 12:58

Gelinim Mutfakta kumpir böreği tarifi! Kumpir böreği nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte adım adım yapılışı

Gelinim Mutfakta kumpir böreği tarifi tüm program takipçileri tarafından araştırılmaya başlandı. Gündüz kuşağının sevilen yarışmasında bugün gelinlerden kumpir böreği yapmaları istendi. Ekran başında izleyenlerde Kumpir böreği nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? gibi soruların yanıtlarını merak ediyorlar. Bizde sizler için bu lezzeti tarifin yapılışını derledik...

Yemek 05-10-2023 14:07

Gelinim Mutfakta taş ekmeği tarifi! Elazığ'ın meşhur tatlısı taş ekmeği nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Taş ekmeği tarifi, Gelinim Mutfakta programı ile gündeme geldi. Elazığ yöresine ait şerbetli tatlılardan biri olan taş ekmeği tatlısı ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz taş ekmeği tatlısı tarifi özellikle misafir sofralarına çok yakışıyor. Peki, taş ekmeği nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 29-09-2023 15:08

Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 29 Eylül 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 29 Eylül 2023 puan durumu...

Magazin 29-09-2023 11:56

Gelinim Mutfakta muhallebili incirli kek tarifi! Nefis muhallebili incirli kek nasıl yapılır, malzemeleri ne?

Muhallebili incirli kek tarifi, Gelinim Mutfakta programı ile gündeme geldi. Muhallebili incirli kek hem nefis keki hem de üzerindeki enfes muhallebi ile ağızlarda muhteşem bir tat bırakıyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz muhallebili incirli kek tarifini misafir sofralarında da tercih edebilirsiniz. Peki, muhallebili incirli kek nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 22-09-2023 14:26

Gelinim Mutfakta kim elendi, kim kazandı? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 22 Eylül 2023 puan durumu!

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 22 Eylül 2023 puan durumu...

Magazin 22-09-2023 12:50

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 15 Eylül 2023 puan durumu

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi altın bileziklerin de sahibi olacak. Programı yakından takip eden seyirciler günün kazanan ve elenen ismini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 15 Eylül 2023 puan durumu...

Magazin 15-09-2023 12:11

Gelinim Mutfakta cordon bleu tarifi! Dışı çıtır içi yumuşacık cordon bleu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Cordon bleu tarifi, Gelinim Mutfakta programı ile gündeme geldi. Tavuk şinitzel türü olan cordon bleu, arasından akan erimiş peynir ve jambon birleşimi ile adeta lezzet şöleni yapıyor. Evde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz cordon belu tarifini misafir sofralarında da tercih edebilirsiniz. Peki, cordon belu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 14-09-2023 14:39

Gelinim Mutfakta Muz Kremalı Brownie tarifi! Muz Kremalı Brownie nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir?

Gelinim Mutfakta Muz Kremalı Brownie tarifi ve yapılışı hakkında araştırmalar hız kazandı. Nursel Ergin'in sunumuyla hafta içi her gün ekrana gelen Gelinim Mutfakta da haftanın son gününde yarışmacılardan tatlı yapmaları istendi. Ekran başındaki izleyenlerde Muz Kremalı Brownie nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. İşte Gelinim Mutfakta Muz Kremalı Brownie tarifi...

Yemek 08-09-2023 13:14

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 8 Eylül 2023 puan durumu

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara gelecek. Haftanın birincisi bileziklerin de sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 8 Eylül 2023 puan durumu...

Magazin 08-09-2023 11:31

Gelinim Mutfakta tavuklu beğendi tarifi! Pratik ve lezzetli tavuklu beğendi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Tavuklu beğendi tarifi, Gelinim Mutfakta programında yapıldı. Klasik hünkar beğendi tarifinden farklı olarak tavukla yapılan bu tarif hem ekonomik hem de lezzetli oluyor. Yumuşacık pişmiş tavuk etleri ve köz tadı sinmiş patlıcanıyla en sevilen tariflerden biri olan tavuklu beğendi tarifini mutlaka denemelisiniz. Peki, tavuklu beğendi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 07-09-2023 14:36

Gelinim Mutfakta'da diskalifiye şoku! Nursel Ergin çileden çıktı! 'Burası yol geçen hanı değil'

Yeni sezon tanıtımıyla sosyal medyada uzun süre gündemde kalan Gelinim Mutfakta da diskalifiye şoku yaşandı. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programına yeni katılan kayınvalide Melek'in ekipten bölüm başı para ve bir sürü ayrıcalık istediği ortaya çıkınca Nursel Ergin çıldırdı. Ergin canlı yayında açıklama yapınca kayınvalide Melek ve gelini stüdyoyu terk etti.

Magazin 06-09-2023 08:32

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 1 Eylül 2023 puan durumu

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geldi. Haftanın birincisi bileziklerin de sahibi oldu. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim? İşte 1 Eylül 2023 puan durumu...

Magazin 01-09-2023 16:43

Gelinim Mutfakta kardelen tatlısı tarifi! Enfes kardelen tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Kardelen tatlısı tarifi Gelinim Mutfakta izleyicilerinin gündeminde yer aldı. Kardelen tatlısı tarifi ile en yüksek puanı alan gelin puan durumunda öne geçecek. Kardelen tatlısını ilk kez duyanlar veya denemek isteyenler tarifini araştırıyor. Peki, Gelinim Mutfakta kardelen tatlısı nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 25-08-2023 14:58

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 25 Ağustos 2023 puan durumu

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geliyor. Haftanın birincisi bileziklerin de sahibi olacak. Geçtiğimiz hafta haftanın birincisi ve 14 altın bileziği kazanan gelin Tuğba Erurul ile Elif Akçam olmuştu. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi belli oldu mu? İşte 25 Ağustos 2023 puan durumu...

Magazin 25-08-2023 14:27

Gelinim Mutfakta çıtır şinitzel tarifi! Evde tavuk şinitzel nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? Dışı çıtır çıtır içi yumuşacık olacak

Gelinim Mutfakta çıtır şinitzel tarifi ekran başındakiler tarafından araştırılmaya başlandı. Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da bugün gelinlerden en güzel şinitzeli yapmaları istendi. Peki, Evde tavuk şinitzel nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte dışı çıtır çıtır içi yumuşacık olacak şinitzel tarifi...

Yemek 23-08-2023 11:18

Gelinim Mutfakta da diskalifiye şoku! Nursel Ergin 'Konuşmaya bile gerek yok' diyerek duyurdu! Yarışmacı öyle bir şey yapmış ki...

Yeni sezon tanıtımıyla çok konuşulan Gelinim Mutfakta da bugün diskalifiye şoku yaşandı. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışma programında fenomen yarışmacılardan biri olan Elif'in yönetmenin odasına girip yemek tarifini aldığı ortaya çıktı. Görüntüler yayınlanınca Nursel Ergin 'konuşmaya bile gerek yok' diyerek diskalifiye kararını açıkladı.

Magazin 21-08-2023 13:01

Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve 18 Ağustos 2023 puan durumu

Gelinim Mutfakta'da haftanın birincisi ve elenen isim merak ediliyor. Hafta içi her gün Kanal D'de yayınlanan program, bugün haftanın son bölümü ile ekranlara geliyor. Haftanın birincisi bileziklerin de sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta kim kazandı, kim elendi? Gelinim Mutfakta haftanın birincisi belli oldu mu? İşte 18 Ağustos 2023 puan durumu...

Magazin 18-08-2023 16:33

Gelinim Mutfakta Köstebek pasta tarifi ve yapılışı! Köstebek Pasta malzemeleri nelerdir? Tadı damağınızda kalacak

Gelinim Mutfakta Köstebek pasta tarifi hakkında araştırmalar hız kazandı. Sunuculuğunu Nursel Ergin'in üstlendiği hafta içi her gün izleyicisinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta da haftanın final gününde en güzel köstebek pastayı yapıp en yüksek puanı alan büyük ödülün sahibi olacak. Peki, Gelinim Mutfakta Köstebek pasta yapılışı nasıldır? Köstebek Pasta malzemeleri nelerdir? İşte tarifi...

Yemek 18-08-2023 12:23

Gelinim Mutfakta Kıymalı Boşnak Mantısı nasıl yapılır? Kıymalı boşnak mantısı malzemeleri nedir? İşte püf noktası ve yapılışı

Gelinim Mutfakta Kıymalı Boşnak Mantısı tarifi tüm yarışma takipçileri tarafından merak konusu oldu. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışmada bugün gelinler en güzel kıymalı boşnak mantısını yapmak için mücadele edecekler. En lezzetli ve en güzel yemeği yapan kişi ise günün birincisi olacak. Peki, Kıymalı Boşnak Mantısı nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte püf noktası ve yapılışı...

Yemek 14-08-2023 13:46

Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta haftanın kazananı kim? 11 Ağustos 2023 puan durumu

Gelinim Mutfakta 11 Ağustos 2023 puan durumu ile ilgili araştırmalar yoğunlaştı. Haftanın son gününde yapılacak olan son yemeğin ardından bir kişi altın bileziklerin sahibi olacak. Yarışma takipçileri ise Gelinim Mutfakta birincisi kim oldu? sorusuna yanıt aramaya başladı. İşte 11 Ağustos 2023 puan durumu hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 11-08-2023 16:36