Fenerbahce Fc Nordsjaelland Maci Hangi Kanalda Haberleri

NORDSJAELLAND FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte muhtemel 11'ler

Nordsjaelland Fenerbahçe maçı canlı izle ekranı sorgulanıyor. Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi H Grubu 5. maçında bu akşam deplasmanda Danimarka ekibi Nordsjaelland'a konuk oldu. Maçın yayın saati ve hangi kanalda yayınlanacağı merak edildi. Fenerbahçe deplasmanda Nordjaelland ile berabere kalması durumunda, 1 maç kala gruptan çıkmayı garantileyecek. Peki, Nordsjaelland Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte NORDSJAELLAND FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE ekranı ve ilk11'ler..

Spor 2023-12-01 00:04:14

FENERBAHÇE FC NORDSJAELLAND MAÇ SONUCU! Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı canlı yayını için geri sayım sona erdi. Sarı lacivertliler UEFA Avrupa Konferans Ligi 1. hafta maçında Danimarka ekibini konuk etti. Bu organizasyona 2. eleme turundan başlayan İsmail Kartal yönetimindeki ekip Zimbru’yu eleyip üçüncü eleme turunda Maribor’u saf dışı bırakmayı başarmıştı. Play-off turunda da Twente’yi yenen sarı lacivertliler adını gruplara taşıdı. Peki, Fenerbahçe FC Nordsjaelland maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2023-09-21 21:42:22

FC Will - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, FC Will maçı ile yeni sezon öncesi ilk hazırlık maçına çıkıyor. Son şampiyon Galatasaray, yeni sezon için İsviçre'de kampa girdi. Kamp dönemince Galatasaray, toplam 4 karşılaşma yapacak. Sarı kırmızılı taraftarlar, takımlarını hazırlık maçında izlemek için FC Will - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda merak ediyorlar. İşte detaylar...

Spor 2018-07-12 14:17:55