Feride Çetin Haberleri Ve Son Dakika Feride Çetin Haberleri

Feride Çetin Haberleri Ve Son Dakika Feride Çetin Haberleri

Feride Çetin, 5 Kasım 1980 tarihinde doğmuştur. Bulgaristan göçmeni olan Çetin, İstanbul Üniversitesi- Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlamıştır. Ardından Marmara Üniversitesi’nde yüksek lisans yapan oyuncu, halen doktora eğitimini de sürdürmektedir. Yönetmen yardımcısı olarak görev aldığı “İki Genç Kız” film setinde keşfedilerek filmin başrol oyuncusu olarak seçilmiştir. Oyunculuk kariyeri boyunca pek çok farklı film ve dizi projesinde rol almıştır. Oyunculuk başarısının yanı sıra çevirmenlik, gazetecilik, kısa film, yönetmenlik ve dergicilik sektörlerinde de deneyim sahibidir. Canlandırdığı karakterlerdeki başarısı sayesinde farklı ödüller almaya hak kazanmıştır. Başarılı oyuncu Feride Çetin, son olarak Hercai dizisindeki “Zehra Şadoğlu” rolüyle kariyerine tüm hızıyla devam etmektedir.

Feride Çetin Haberleri

Murat Özer'in eşi Feride Çetin kimdir? Feride Çetin nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? İnstagram adresi nedir?

Murat Özer'in eşi Feride Çetin vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sinema yazarı Uğur Vardan'ın sosyal medya hesabı üzerinden Murat Özer'in hayatını kaybettiğini duyurmasının ardından Murat Özer'in eşi Feride Çetin kimdir? Feride Çetin nereli ve kaç yaşında? Hangi filmlerde oynadı? İnstagram adresi nedir? sorularının yanıtı merak konusu oldu. İşte ünlü oyuncunun hayatı ve biyografisi...

Magazin 10-03-2022 13:48

Hercai dizisinde flaş veda! Feride Çetin neden ayrılıyor?

Hercai dizisinin sevilen oyuncularından Zehra Şadoğlu karakterine hayat veren Feride Çetin diziye veda ediyor. Ayrılığın sebebi Feride Çetin'in hamile olmasından kaynaklanıyor.

Magazin 03-01-2020 00:27

Diğer Haber Etiketleri

Feride Çetin

Feride Çetin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Feride Çetin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.